Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
látszik hogy szar de miért mentél gyorsan a géppel én is azzal nyomulok de lassan és még lassabban és akkor a monot is megszégyenítem persze por föld kell neki!
Persze, hogy lesz belőle kukorica. A kukorica nagyon sokat kibír. Nekem tavaly egy sort a föld szélén le kellett bozótvágoznom, kb. 10 cm- es volt. 3 hét múlva megint akkora volt.
Szerintem a meleg hiányzik neki de nagyon ha kisüt a nap pár nap után meglátod, de a nitrogén az már biztos nincs meg néki! Én is hasonló helyzetben vagyok azon gondolkozom hogy mit csináljak majd vele szórjak mellé majd egy kicsit? pedig milyen szépen indult!! Itt a Bódva völgyén nagyon cudar a helyzet szerintem jó ára lesz a kukinak, erre a kis tételes mennyiségeknek, Az én vegyszerezésem nem kapott vizet pár napig de mégis kicsit olyan mintha nem is húztam volna le glifóval átvészel a gyomok többsége a sok víz lehet kihúzta őket a bajból!
Bankós milyen géppel vetettél nem túl egyenletes!!!
Szerinted akkor talpra álnak, mert most szabályosan olyan mintha bottal le lenne verve majd hogy nem fekszenek,hegye elszáradva,sárga tarka,mondjammég,
Szevasztok.Véleményezést kérnék, hogy lessz-e ebből még kukorica, vagy még mindig kukorica?Vetve ápr,26-gyomírtás Adengo 0,44l/HA+dikamba 0,6l-250lit/Ha gyomírtás felhőszakadás elött pár órával és közben.Ilyen volt szórás előtt 2-hetes korában,
és most 24 naposan.
Nem volt elég a sok eső most már sárgul is a tengeri .... megfázik azt se heveri ki egy darabig... akkor meg pláne h odavág neki a vegyszer..... kamatos kamattal behozza magát az eső tavalyhoz képest...
Az idei év megválassza a gazdákat. szerintem jövőre megugrik a bérelhető földek száma mert sokan beleunnak a bukásokba,főleg ha még ára se lesz semminek
Sziasztok! A kukoricámban(kelés folyamatban) elég sok búza árva kelés előjött ebben a nagy esőben, Adengo-val megyek rá 0,5L-el kíváncsi leszek a hatásra.
Részben, meg azért mert sok vizet/kakaót kivesznek a magról kelő gyomok mire elkened a posztal a szájuk szélét.
Gyengébb földeken felénk a posztosan gyomírtott táblákon tavaly is hullámosak voltak a kukuk még összel is látszott.
8753 hozzászólás
Válasz #1051. hozzászólásra
se milyen árnak a fele?
Válasz #1044. hozzászólásra
lombtrágyát? ha lenne lomb. baszki nálam épp levél sincs
Fel Árba
mtz26@freemail.hu
Gyomirtószerek:
Grandstar 75DF
Titus 25 DF
Basis 75DF
Roundup
Karibu - (szafari)
All 20DF
Harnes
Goal 2E
Dual Golg 960EC
Pivot 25EC
Selekt Super
Rovar és Gombaölőszerek
Mospilan 20 SP
Aktara 25WG
Confidor 200SL
Strobi Discus DF
Karate 5 CS
Confidor Maxi
Milágro (Motivel)0,40SC
Score 250 EC
Nurel P
Perenal
Folicur
Colipso
mtz26@freemail.hu
Válasz #1047. hozzászólásra
milyen árlista ez hogy ilyen nagy a mérete olyan lassan jö le hogy csak na! A költségvetési módosítás sincs ekkora
Válasz #1046. hozzászólásra
látszik hogy szar de miért mentél gyorsan a géppel én is azzal nyomulok de lassan és még lassabban és akkor a monot is megszégyenítem persze por föld kell neki!
Válasz #1043. hozzászólásra
Mondjál még ilyen vigasztalót, mert zene füleimnek hallani
17. oldalon a célzott megoldás !
Válasz #1042. hozzászólásra
Hát spc nem látszik rajta?
Válasz #1040. hozzászólásra
Valóban ebben lehet valami, mert egy másiktáblánn védve van.
de sokkal nyugodtabb ettől se lettem.
Válasz #1041. hozzászólásra
Gyökérstimulátor
Lombtrágya 1.
Lombtrágya 2. Yara zeatrel
Lombtrágya 3. Yara gramitrel
Válasz #1037. hozzászólásra
Persze, hogy lesz belőle kukorica. A kukorica nagyon sokat kibír. Nekem tavaly egy sort a föld szélén le kellett bozótvágoznom, kb. 10 cm- es volt. 3 hét múlva megint akkora volt.
Szerintem a meleg hiányzik neki de nagyon ha kisüt a nap pár nap után meglátod, de a nitrogén az már biztos nincs meg néki! Én is hasonló helyzetben vagyok azon gondolkozom hogy mit csináljak majd vele szórjak mellé majd egy kicsit? pedig milyen szépen indult!! Itt a Bódva völgyén nagyon cudar a helyzet szerintem jó ára lesz a kukinak, erre a kis tételes mennyiségeknek, Az én vegyszerezésem nem kapott vizet pár napig de mégis kicsit olyan mintha nem is húztam volna le glifóval átvészel a gyomok többsége a sok víz lehet kihúzta őket a bajból!
Bankós milyen géppel vetettél nem túl egyenletes!!!
Válasz #1039. hozzászólásra
Lombtrágyázni kéne valamikkel, hogy észhez kapjanak, mert sok stressz érte....épp ezen agyal-ok/unk
Válasz #1039. hozzászólásra
....fekete....
Vihar vert.
Az enyémek is.
Ott szép ahol víz áll/t, mert az megvédte a vihartól......
Válasz #1038. hozzászólásra
Szerinted akkor talpra álnak, mert most szabályosan olyan mintha bottal le lenne verve majd hogy nem fekszenek,hegye elszáradva,sárga tarka,mondjammég,
Válasz #1037. hozzászólásra
Amíg nem lesz tartós meleg ne várj semmit.
Szevasztok.Véleményezést kérnék, hogy lessz-e ebből még kukorica, vagy még mindig kukorica?Vetve ápr,26-gyomírtás Adengo 0,44l/HA+dikamba 0,6l-250lit/Ha gyomírtás felhőszakadás elött pár órával és közben.Ilyen volt szórás előtt 2-hetes korában,
és most 24 naposan.
Nem volt elég a sok eső most már sárgul is a tengeri .... megfázik azt se heveri ki egy darabig... akkor meg pláne h odavág neki a vegyszer..... kamatos kamattal behozza magát az eső tavalyhoz képest...
Az idei év megválassza a gazdákat. szerintem jövőre megugrik a bérelhető földek száma mert sokan beleunnak a bukásokba,főleg ha még ára se lesz semminek
Javasolták, hogy 0.5el mennyek akkor talán visszafogja a búza árva keléseket jobban.
Válasz #1033. hozzászólásra
Milyen típusú a talaj? Kicsit sok lesz a 0,5 sztem. Itt a 0,4 is sárgította kicsit a kukoricát.
Sziasztok! A kukoricámban(kelés folyamatban) elég sok búza árva kelés előjött ebben a nagy esőben, Adengo-val megyek rá 0,5L-el kíváncsi leszek a hatásra.
Válasz #1031. hozzászólásra
Nekem sem sok azokkal akik timbuktuföldön maradnak, az idetelepült változatuk az már más tészta.
Amugy addig szimpatikus a kulturájuk minden eleme amég nem kell néznem, v hallgatnom v. egyébb módon átélnem.
Válasz #1027. hozzászólásra
Azoknak én is !!! Nincs bajom a rasztákkal(nekem még nem ártottak)... De a ....kal....
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 14:26:28
Válasz #1029. hozzászólásra
Nekem meg a viz azt amire akartam vagy 3 hektáron.
Válasz #1026. hozzászólásra
én már kinyomtam
Válasz #1024. hozzászólásra
O.K. te tudod.
Ültetvényszökevények közül egyedül Tyson volt akinek tudtam szurkolni, meg talán az a nagydarab K1 es Bobs.
Válasz #1024. hozzászólásra
O.K. te tudod.
Ültetvényszökevények közül egyedül Tyson volt akinek tudtam szurkolni, meg talán az a nagydarab K1 es Bobs.
Válasz #1025. hozzászólásra
én 40-et gomboltam le róluk, kell egy két tartalék. de hogy mikor fogom kipermetezni?
Válasz #991. hozzászólásra
nekem hozták a 36-ot, de 250-et kellett vennem lumaxot
Válasz #1023. hozzászólásra
Mit számít...
Jól játszik és Ámen... Sajna a Magyar focisták sz...ok , nincs nekem tetsző mentalitásuk.
Ez meg egy Pitbull ! http://www.youtube.com/watch?v=p93IupabE_Q&feature=related
Válasz #1019. hozzászólásra
Miért nem keresel valami magyar vagy legalább világosabb "focisztárt"?
Válasz #1019. hozzászólásra
Részben, meg azért mert sok vizet/kakaót kivesznek a magról kelő gyomok mire elkened a posztal a szájuk szélét.
Gyengébb földeken felénk a posztosan gyomírtott táblákon tavaly is hullámosak voltak a kukuk még összel is látszott.
Válasz #1018. hozzászólásra
Azt talán el tudnád vinni kikiáltási áron is, azért nem szoktak tülekedni.
Válasz #1014. hozzászólásra
vehetnél nekem valamit!
Válasz #1015. hozzászólásra
Akkor Magyarán mondva azért nem szereted a post-ot , mert nincs tartam hatása? De van némelyiknek...
Válasz #1013. hozzászólásra
tartály
Válasz #1016. hozzászólásra
Nyilván, de mondjuk csapadék és talaj szempontjából nagyából eggyező területek, nekem kicsit gyomosabb volt a táblám a szántás hiánya miatt.
Egyébként picit el volt az enyém is qrva, mert várnom kellett a vetőmagra pár napot.
Válasz #1015. hozzászólásra
Nekem van olyan szomszédom akire 80-at verek.........nem(csak) ezen múlik......
Válasz #1011. hozzászólásra
Tavaly 25 q/ha-t vertem a szomszédra kukuban
1q 27essel volt több nekem
Resedája volt nekem Thermo+Occitan
Én 1 merlines kezelést is adtam Ő csak monsoont+ valami hormont
Ö összel szántotta én tárcsáztam csak.
Válasz #995. hozzászólásra
Én lehet, hogy elnézek holnap.
Amúgy olyan 3-5 X
Mire mozdultál volna rá ha nem titok?
Kiszámíthatatlan, de sokminden megy el kikiáltási áron. Viszont vannakarcok akik beálnak azért árverezni, hogy utánna némi kp ellenében kiszálljanak.
Válasz #1009. hozzászólásra
Nem értem...
Válasz #1006. hozzászólásra
Ebből csak műanyag van
http://www.teejet.com/media/39937/li-tj123-r1-hu_twins_a4_2009_lo%20res.pdf
Válasz #997. hozzászólásra
Száraz évben sok elmegy rajta föleg gyengébb talajon.
Válasz #1001. hozzászólásra
De minek mérni a szelet?
Amúgymeg a szélnél sebesebben kell permetezni.
Mielőtt ideér, 1 nappal előtte!!!!! hááháháháá
Válasz #1003. hozzászólásra
nem tudom,de ez volt másnapra,és mvel szelesidőnek nézümnk elébe megvettem gyórsan
Válasz #1004. hozzászólásra
Műanyag vagy acél betét
tee-jet 1900ft
Én ma rendeltem meg a kettősréses turbo légbeszívásos fuvókat, 1500ft/db