Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR412.71 FtUSD400.32 FtCHF438.6 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem mindegy, ha nagyon viszi, akkor úgyis észreveszed és abbahagyod. De nagyságrendekkel kevésbé viszi, mint a hagyományost. Egyébként fúvókát vettél, vagy 220 liternyi lumaxot?
Nincs helye a rendszerembe, eddig poszt volt,aztán 2007 meggyőzött, hogy pree sem hülyeség gyomírtani, és onnantól meg a merlin utánni korrigálásra nem vált be, mert a pre kezelés az évelőkez hagyja hátra arra meg inkább a mester, monsoon volt tavaly, idén meg pronik van merlin után,
Hát ez c*gány munka, de kézzel és ásóval, vermelőkapával meg ami épen kéznél van.
2,5 hektáros vizfolt 2 gödör 30cm es vizet elviszi 4-5 nap alatt, de ez csak akkor megoldás ha a talajviz lejebb van, tehát le tud folyni a viz, volt amikor lazítóval és trakival próbáltam az sem rossz, de nagy csapákat hagy és most a megmaradt vetésen nem akarok átmenni.
A gödör tök mindegy mekkora, a lényeg minnél mélyebb legyen, ja és ne lepődj meg ha 30 cm mélyen olyan mint a beton.
hát igen ha aszály lesz nyáron akkor van cumi valóban..de egyszerűen temger van és az árkok is tele vannak GYSM megyében mindenhol még levezetni sem lehet sehová sajna semmit sem...
8753 hozzászólás
Válasz #1001. hozzászólásra
De a 3900 forintos lechler az kerámia, nem?
Válasz #996. hozzászólásra
TeeJet
tee-jet 1900ft lecner 3900 melyiket vennéd ?kell 36db (nekem)
Válasz #999. hozzászólásra
Kérdezőbiztos.......
ennyire nem lehetsz maximalita!
Inkább trakiból vetted volna a legjobbat!
Válasz #992. hozzászólásra
Ja és legutobb is volt olyan, hogy a gép mellett odajött kolléga és mondta, hogy otthon neki is van ennyiért gépe és már ment is a biznisz.
Válasz #975. hozzászólásra
Miért erőlteted a pree-t? Miért nem jó csak a post , esetleg tartamhatással... PL Ordax , Titus Plus Gold...
Melyik a jobb fuvi gyártó !!!!!!!
Lechler vagy TeeJet ?????
Válasz #990. hozzászólásra
nem hinném,de vetettem volna veled valamit........
mennyire szoktak felmenni az árak?
Válasz #986. hozzászólásra
Foci bolond vagyok , és ő a kedvencem...
Válasz #991. hozzászólásra
Idk-m is van arra tudtam én is az 5m/s-t, ennek is tudni kellene
Válasz #989. hozzászólásra
Egy jó ideje csak beszélgetni járunk Bólyba, de aztán sokszor ennek ellenére veszünk valamit.
Válasz #989. hozzászólásra
Mint általában az árveréseken...
Válasz #988. hozzászólásra
nem ,te?
Válasz #988. hozzászólásra
Pénzt vigyetek !!!!!!!!!!!
Már most lefogadom, hogy a gépek 90%-át nepper veszi meg.....
Válasz #984. hozzászólásra
Bóly holnap?
Válasz #982. hozzászólásra
http://www.permetezes.hu/fuv_idk.htm
Válasz #974. hozzászólásra
Már régebben meg akartam kérdzni ez a "gyapotkombájn" mit keres az avatarodon?
Válasz #982. hozzászólásra
Hát ez nem is olyan egyszerű kérdés, a lechler IDK-ra 5 m/sec értéket találtam.
Válasz #980. hozzászólásra
kint van a trakiba,a tomelilla Pistitöl vettem ott megnézheted 100 eu körül volt
Válasz #981. hozzászólásra
én mindjárt rendeltem bajonettet is
Válasz #976. hozzászólásra
persze abbahagyom,de mit ir a szakirodalom?,csütörtökön megyek Monzába ,az embereimre kell hagynom a szórást(persze ha lehet)
Válasz #979. hozzászólásra
Aha, én is most szereztem, meg is szívtam vele, úgy tűnik nem megy bele az eddig használt bajonett-zárba!
Válasz #978. hozzászólásra
mutass mérőt
Válasz #976. hozzászólásra
fúvókát tee-jet márkájút
Válasz #977. hozzászólásra
igen szoktam
Válasz #973. hozzászólásra
méred a szélsebességet?
Nem mindegy, ha nagyon viszi, akkor úgyis észreveszed és abbahagyod. De nagyságrendekkel kevésbé viszi, mint a hagyományost. Egyébként fúvókát vettél, vagy 220 liternyi lumaxot?
Nincs helye a rendszerembe, eddig poszt volt,aztán 2007 meggyőzött, hogy pree sem hülyeség gyomírtani, és onnantól meg a merlin utánni korrigálásra nem vált be, mert a pre kezelés az évelőkez hagyja hátra arra meg inkább a mester, monsoon volt tavaly, idén meg pronik van merlin után,
a másik tábla meg lumax+milagró.
Válasz #972. hozzászólásra
Már miért nem?
hali vettem kettőssugarú légbeszivásos fúvókát,mekkora szélsebességig használható?
Válasz #968. hozzászólásra
Nem rossz 3 évig használtuk, igaz tavaly már csak keveset.
Válasz #970. hozzászólásra
Nyertél
A Mezotrion nem igazán jó az egyszik ellen...
Válasz #969. hozzászólásra
ja a mezotrion jó anyag, de szerintem Laudisra gondolt.
Válasz #966. hozzászólásra
CALLISTO
http://www.bayercropscience.hu/webset32.cgi?BayerCrop@@HU@@306@@GOOGLEBOT
?
Válasz #938. hozzászólásra
Vagy talán még ez... Csak ez túlfejlett gyomokra már nem az igazi , még ha a kukoricát nem is bántja.
Válasz #938. hozzászólásra
Amire egyébként nem biztos , hogy szabad idén ennyi pénzt adni...MIKADO
Válasz #963. hozzászólásra
Attól fűgg, ha pár cm víz van 4-5 napot, de 20 cm víz alatt, akkor inkább vegyél vetőmagot a pótlására.
Az a baj korán jött ez a viz, 1 hónap múlva jön fele ennyi kárt csinált volna, igaz akkor nem állnék neki pótolni.
Amúgy vízben mennyit bír ki a2 5 leveles kuki?
Válasz #961. hozzászólásra
köszi a tanácsot ha látom hoyg lemennek az árkokból a vizek megfúrom...
Válasz #960. hozzászólásra
Ha van, de 30 cmen meg fogod érezni amit mondtam.
Én egy ideje szemezgetek a benzines változatával, de idén háti vegyszerezőre ment el a keret, talán majd jövőre.
Válasz #959. hozzászólásra
kézi oszlopfúróval pl
Válasz #956. hozzászólásra
Hát ez c*gány munka, de kézzel és ásóval, vermelőkapával meg ami épen kéznél van.
2,5 hektáros vizfolt 2 gödör 30cm es vizet elviszi 4-5 nap alatt, de ez csak akkor megoldás ha a talajviz lejebb van, tehát le tud folyni a viz, volt amikor lazítóval és trakival próbáltam az sem rossz, de nagy csapákat hagy és most a megmaradt vetésen nem akarok átmenni.
A gödör tök mindegy mekkora, a lényeg minnél mélyebb legyen, ja és ne lepődj meg ha 30 cm mélyen olyan mint a beton.
Válasz #957. hozzászólásra
Visszahoztad a jókedvem, köszönet érte!
Válasz #943. hozzászólásra
tavaly egyik havernak, homokba az arebase tudott 50q-át (nekem annyi volt a 370-410fao átlag) és a medarasoknak extra pénzért adta el
Válasz #955. hozzászólásra
De mivel és mekkorát? ezek kb. 2-4 ha tavak méteres vízzel
Válasz #954. hozzászólásra
Én ások 1-2 gödröt a tengerek közepébe az segít, nálatok nem érné meg?
Válasz #953. hozzászólásra
hát igen ha aszály lesz nyáron akkor van cumi valóban..de egyszerűen temger van és az árkok is tele vannak GYSM megyében mindenhol még levezetni sem lehet sehová sajna semmit sem...