Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Majd szétosztogatom a haveroknak...Ezek a mai jányok nem nagyon vannak az ilen ződségsexre ráéhezve...Bezzeg a napszámosunk multkorjába mesélt milyen kalandjai voltak a répával...
Nektek nem a politika a meghatározó,főleg két hétre!
De a vegetációban lehullott csapadék fokozza forgalamat,föleg ilyen hűvös idővel!De azért elmondanám ez a normális tavasz,nem az amikor április elején klimával dolgozunk a trakikban!
most talán megnyugszik kicsit az idő.vessen el békésen mindenki,aztán mindjárt derűsebb lesz a hangulat.talán a választások második fordulójáig itt is megváltoznak a dolgok.:)
De acat ellen most mi a Taltost is kipróbáljuk 3100/ha nettó , ez is tövestül viszi búzában!
Gondoltam már csak MCPA-s tarlókezelésre is full dózisban + nedvesítőszerrel konkrétan acat ellen ez volna a legolcsóbb , 1600/ha. (esetleg én tennék még mellé 20gr Mezzo-t 1400/ha , ha mondjuk nem repce lesz utána )
Mi repcében használtunk Galerát és az szépen kivitte az acatot... De kellet volna még egy kicsivel több hatóanyag belőle szerintem. Ezért mondtam a Colombust , mert abban több van!
Kukiban nem nagyon lehet tapasztalata vele senkinek mert idén engedélyezték...
Amit Dorenthe írt kukoricára vonatkozik, az ára 0,35L-el kb 7-8 ezer Ft/Ha. A Pikloram nem hatásfokozó, hanem egy másik hatóanyag a klopilarid mellet.
Különben ha acatot állományban tövestül akarsz írtani arra az egyik talán a legjobb megoldás a klopilarid.
A colombusból 1,5liter csak a 10-15centi gazra kell, lesz majd búza vele csinálva meg huszárral is ,még nem voltak olyan gazosak hogy csinálni kellett volna őket majd most eső után....
Szerintem nincs utó hatása ... és viszi tövestül a nagyját ha jól kivan kelve már az acat... De az igazi adag az a Lontrel lenne 0,4 literes dózisban! Ez ugye több hatóanyagot biztosít mint a Galera 0,35 -el...
Vagy búzában , kukoricában a Colombus 1,5literrel...
8753 hozzászólás
Ezt ismeri valaki ??? Árat sehol nem találok róla... és azt se tudom eldönteni hogy akkor Bayer vagy Syngenta?http://www.syngenta.hu/?Path=ajanljuk/termekeink/gyomirto_szerek/mikado
Válasz #648. hozzászólásra
Makó környékén a területek kb 20 %-a petrezselyem és amit a föld felszínére szórtak az is kikelt (még az enyém is)
Válasz #646. hozzászólásra
Aha ... Akkor valami más kell . Maradt az MCPA vagy totális...
Válasz #649. hozzászólásra
Majd szétosztogatom a haveroknak...Ezek a mai jányok nem nagyon vannak az ilen ződségsexre ráéhezve...Bezzeg a napszámosunk multkorjába mesélt milyen kalandjai voltak a répával...
Válasz #648. hozzászólásra
Majd meghagyod magnak, vagy eladod szexuális segédeszköznek
Válasz #646. hozzászólásra
Akkor én ne is vessek???Lesz annyi mint a dög???
Válasz #644. hozzászólásra
Ma halottam, hogy visszalépnek.......igaz a konkurenciától, így nem igazán hittem el......
Válasz #626. hozzászólásra
Sárgarépa, petrezselyem...tudom, a többséget nem érinti, vetettünk itt annyit, hogy az egész eut ellátjuk.
Válasz #642. hozzászólásra
A sok ívás után előfordulhat!
Válasz #641. hozzászólásra
Eddig nem tudok semmiről!
Válasz #640. hozzászólásra
Baxi! Ezeknek tudok legjobban örülni!!!!!!!
Válasz #638. hozzászólásra
A miskei kukival(szerződés) semmi gond ?????????
Van fiad is sutyiba?
Vagy a csajok hozzanak a házhoz meny-eeeeee-cskét??????
Másra nem igen kell számítani.....
Válasz #633. hozzászólásra
Náluk a FIDESZES jelölt 66%-ot kapott, azért az sem rossz!!!!! Be is futott első körben!!!!!
Válasz #636. hozzászólásra
Sok szép menyecskét!
Lesz minden. 13.havi táppénz és hálapénz bevezetése a betegek részére és örök élet
Oszt mit vársz a jövőtől !!?????
Válasz #634. hozzászólásra
Ha hazudnak is egy kicsit,de egy ilyen hasonlitó kimutatás egy közösségről,mint a választási eredmény sok mindent elárul!
hiába azok a rácok nem hazudnak :))
Válasz #630. hozzászólásra
Bács-Numeró 1! Dusnok-73%-os részvétel mellet,74% fidesz! Legjobbosab falu a környéken!
Válasz #631. hozzászólásra
Február 20, napszemüveg + klíma .
Azámalaza!
Válasz #629. hozzászólásra
Nektek nem a politika a meghatározó,főleg két hétre!
De a vegetációban lehullott csapadék fokozza forgalamat,föleg ilyen hűvös idővel!De azért elmondanám ez a normális tavasz,nem az amikor április elején klimával dolgozunk a trakikban!
már ahol lesz ugyebár feri?! :) mármint 2. fordló! :)
most talán megnyugszik kicsit az idő.vessen el békésen mindenki,aztán mindjárt derűsebb lesz a hangulat.talán a választások második fordulójáig itt is megváltoznak a dolgok.:)
Válasz #627. hozzászólásra
Nyugi agroyal! Ha esik még az eső egy pár napig,minden készletedből kiforgatnak a parasztok!
10 ha-os callimo csomag a 8 ha-os casper-millagró árán elvihető a készlet erejéig! 12 db
Válasz #625. hozzászólásra
Azt tudom ... De pl?????
Hát ernyős virágúak fiúkáim.
Botanika ez nem haditechnika...... háháháháhá
Válasz #623. hozzászólásra
Akkó má ketten nem tudjuk mi az!
Válasz #618. hozzászólásra
Hát akkor mond nekik , hogy ne repüljenek arra!
Mire gondolsz, mik az ernyősök?
Válasz #621. hozzászólásra
ha gyommentes magágyba vettek akkor korai posztba érdemes fujni,akkor amikor a zöme gaz kikelt de még aprók a gyomok.
Lumaxrol,ki mit tud?valszeg idén azzal lesz gyomirtva,mikor érdemes kispriccelni?egy kultivátorozás is lesz...
Válasz #619. hozzászólásra
A Principal Gold listaára kb 13900 Ft/ha
Válasz #616. hozzászólásra
a Principal Gold-ot mennyiert adjak?
Válasz #617. hozzászólásra
Ok, köszi Colombus lesz, de mint megtudtam a klopiralid a következő évben az ernyősöknek utánanyúlhat.
Válasz #616. hozzászólásra
Bocsi !!! A Galera liere 23000!!! egy nulla lemaradt az előbb...
Válasz #612. hozzászólásra
Ja és az árakról...
Colombus :5300 /liter nettó
Galera :2300 /liter nettó
De acat ellen most mi a Taltost is kipróbáljuk 3100/ha nettó , ez is tövestül viszi búzában!
Gondoltam már csak MCPA-s tarlókezelésre is full dózisban + nedvesítőszerrel konkrétan acat ellen ez volna a legolcsóbb , 1600/ha. (esetleg én tennék még mellé 20gr Mezzo-t 1400/ha , ha mondjuk nem repce lesz utána )
Mi repcében használtunk Galerát és az szépen kivitte az acatot... De kellet volna még egy kicsivel több hatóanyag belőle szerintem. Ezért mondtam a Colombust , mert abban több van!
Kukiban nem nagyon lehet tapasztalata vele senkinek mert idén engedélyezték...
De erre a címre kattintva mindent megtalálsz.http://www.dowagro.com/eu/hun/hu/prod/herbicides/index.htm
Amit Dorenthe írt kukoricára vonatkozik, az ára 0,35L-el kb 7-8 ezer Ft/Ha. A Pikloram nem hatásfokozó, hanem egy másik hatóanyag a klopilarid mellet.
Különben ha acatot állományban tövestül akarsz írtani arra az egyik talán a legjobb megoldás a klopilarid.
colombusba benne van a lontrel meg a galera hatóanyaga 6-7ezer körül 1 hektár de csak kétszikűt visz!
Válasz #610. hozzászólásra
Ez kifejezetten kukiban tapasztalat?(és nem repcében)És mi az ára, mert itt a neten nem találok semmit, a pikloram benne vmi hatásfokozó?
Válasz #610. hozzászólásra
A colombusból 1,5liter csak a 10-15centi gazra kell, lesz majd búza vele csinálva meg huszárral is ,még nem voltak olyan gazosak hogy csinálni kellett volna őket majd most eső után....
Válasz #609. hozzászólásra
Szerintem nincs utó hatása ... és viszi tövestül a nagyját ha jól kivan kelve már az acat... De az igazi adag az a Lontrel lenne 0,4 literes dózisban! Ez ugye több hatóanyagot biztosít mint a Galera 0,35 -el...
Vagy búzában , kukoricában a Colombus 1,5literrel...
Galerát próbálta már vki acat ellen? Gyökerestül viszi vagy következő évre megmarad és van-e utóveteményre hatása?
Válasz #607. hozzászólásra
Most ez gyökerestül irtja pl.: a tarackot?
Válasz #605. hozzászólásra
Évelő egyszíkű ellen talán a legerősebb most a piacon. A magrólkelő kétszikűek sem probléma és van tartamhatása ha megázik.
Válasz #605. hozzászólásra
arra jó
Principal Gold-rol vélemény? Alapvetően tiszta föld kisebb foltokban évelő egyszikűekkel.
Válasz #603. hozzászólásra
Milyen szerekkel fújsz?