Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD393.86 FtCHF437.06 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Sz_Pisti #7789. hozzászólásáraHát, arra a kérdésre értelmes választ nemigen lehet adni, úgyhogy a hülye válasz ezesetben az udvariasság sajátos formája.
Válasz Sz_Pisti #7785. hozzászólásáraCsak hülyéskedtem.
Én Adengózok(-tam), a későbbiekre meg - ahogy írod - dikamba, meg nikoszulfuron áll készenétben, ízlés szerint.
Válasz ZZ #7768. hozzászólásáraHa már bújik várj még pár napot és told a Lumaxot. Ha esőt is kapna akkor tuti a dolog, de nélküle is megoldja. Én vagy öt éve csak azt fújom, még nem hagyott cserben. A legjobb minél korábban, arra van kitalálva.
Kelő- bujkáló kukoricára melyik 2 szikű gyomirtó jó, ami nem hormon hatású?
Vagy az ilyen kis bujkáló kukoricára még nincs káros hatással a hormon hatású ?
A cél az lenne hogy nagyjából 2 szikű gyomtol mentesbe keljen ki a kuki.
Utánna állományba kapná a lumaxot, valamit egy egyikű írtot
8741 hozzászólás
Válasz mocsencsi1 #7784. hozzászólásáraA foszmet nem felszívódó!
Válasz Sz_Pisti #7789. hozzászólásáraHát, arra a kérdésre értelmes választ nemigen lehet adni, úgyhogy a hülye válasz ezesetben az udvariasság sajátos formája.
Válasz Bárány #7787. hozzászólására Ki gondolta volna?
Nekem is eszembe jutott, de nem mertem a glifozátot írni, hátha valaki komolyan veszi...
Ez mekkora zavart okoz?Már virágzik nagyobb nem lesz.
Válasz Sz_Pisti #7785. hozzászólásáraCsak hülyéskedtem.
Én Adengózok(-tam), a későbbiekre meg - ahogy írod - dikamba, meg nikoszulfuron áll készenétben, ízlés szerint.
Válasz vlasztika #7779. hozzászólásáraElvileg van tartam hatása bemosó csapadék esetén. Gyakorlatilag meg nem tudom, az idén fogom elöször használni.
Válasz Bárány #7783. hozzászólására olcsón told le egy mustang-al vagy később egy dikamba esetleg colombus/magellan
és kicsit később egy
Laudis
Válasz Agromókuss #7780. hozzászólásáraIMIDAN 50 wp esetleg még böngészhető.
Válasz barazdabetyar. #7781. hozzászólásáraA glifozát.
Válasz Agromókuss #7780. hozzászólásáraSzántóföldön nincs
Most melyik a legütősebb egy és kétszíkű irtó ??
Van olyan felszívódó rovarölő ami nem csak felfelé közlekedik hanem lefelé a gyökérben is?
Szevasztok!Megéri a Mezotrion hatóanyagú gyomirtó az árát Callisto?Mivel tud többet a dikambatól mennyire hatékony a mezotrion?
Válasz vén cigány #7775. hozzászólásáraAz Adengo is mehet korai posztban 1-3 leves kukoricába is.
Válasz vén cigány #7775. hozzászólásáraVagy inkább Callsitó 4 SC
Mehet korai posztban is.
https://www.syngenta.hu/gyomirto-szer-callisto-4-sc
Válasz barazdabetyar. #7773. hozzászólására Egy időben a Monsoon-al csomagban árulta a KITE. A Magellan nem visz minden kétszikűt, a Monsoon-nal jól kiegészítették egymást
Válasz ZZ #7768. hozzászólásáraAdengó, ha még csak sziklevél van kint.
Válasz Joci 92 #7752. hozzászólásáraLehet de max 1 litert hektárjára . Én is fogom a héten fújni vele.
Magellan mellé milyen egyszikű irtó mehet ?
Válasz ZZ #7771. hozzászólására Le kell szórni hormonnal, minden más hatóanyag jóval drágább, és a Lumax se olcsó
Válasz sirhanzoltan #7770. hozzászólásáraCsak mire a kuki kikel, a jelenlegi 2 szikű gyomok már nem 2-4 levélben lesznek
Válasz ZZ #7768. hozzászólásáraHa már bújik várj még pár napot és told a Lumaxot. Ha esőt is kapna akkor tuti a dolog, de nélküle is megoldja. Én vagy öt éve csak azt fújom, még nem hagyott cserben. A legjobb minél korábban, arra van kitalálva.
Válasz ZZ #7768. hozzászólására milyen egyszíkű irtótt fogsz használni állományban???... én a lumaxot most fujnám rá ha eddig elmaradt
Kelő- bujkáló kukoricára melyik 2 szikű gyomirtó jó, ami nem hormon hatású?
Vagy az ilyen kis bujkáló kukoricára még nincs káros hatással a hormon hatású ?
A cél az lenne hogy nagyjából 2 szikű gyomtol mentesbe keljen ki a kuki.
Utánna állományba kapná a lumaxot, valamit egy egyikű írtot
Válasz Soros #7762. hozzászólására Adengo-t tolj
Válasz kukaccsosz #7764. hozzászólásáraa mezotrion a következő évben, szántatlanban lassíthatja a szotya kelését?
Válasz kukaccsosz #7764. hozzászólásáraKöszi
Nitrogén műtrágyát te szoktál keverni bele hatásfokozás képpen? Mennyit?
Válasz Soros #7762. hozzászólásáraJumbók, principal pg, diniro gold, adengo, monsun aktiv, laudis .........stb
Válasz Joci 92 #7758. hozzászólásáraNem hiszem hogy növényorvostol kaptad a szert kukoricára.Valamit félreértettél.
Mivel nyomja a kukoricát, aki szóját akar utána?
Eddig nem volt szója, lumaxal szoktam menni de ugye az kilőve...
Válasz Nyomasek Bobo #7760. hozzászólására"mellekhatásként jelentős magról kelő egyszikű irtó hatással is rendelkezik"
Válasz Joci 92 #7758. hozzászólásárahttps://www.adama.com/magyarorszag/hu/products/herbicides/racer.html
Válasz Joci 92 #7758. hozzászólásáragyomirtás "bibliája"
https://www.mezogazdakiado.hu/termekek/konyvek/vegyszeres_gyomirtas_es_termesszabalyozas_2019_dvd
Válasz Nyomasek Bobo #7757. hozzászólásáraÉpp ez az hogy növényorvos hozta a szert de nem ez lenne az első eset hogy befürdök vele és a szakértelmével.
De a lényeg hogy akkor nem használható kukoricában.
Válasz Joci 92 #7756. hozzászólásáraJó hogy itt szellőzteted, hogy nem a növenyorvostól kérsz tanácsot, hanem schwarzba veszel...amit...
Válasz Batka #7753. hozzászólásáraNem ismerem ezt a szert azért kérdeztem.
Nekem úgy adták hogy ez majd jó lesz
Válasz Mihály #7754. hozzászólására ja mert I kategóriás lett ez is ...
Válasz Joci 92 #7752. hozzászólására ezt még nem vonták ki mert már tavaly sem kaptam
Válasz Joci 92 #7752. hozzászólásáraNem, de egyébként mi értelme lenne racert fújni a kukoricára?
Üdvözletem
Azt szeretném kérdezni hogy Racer 25 EC gyomírtót lehet kukoricára alkalmazni?
Válasz Bzsr #7750. hozzászólásáraIgen azt akarok
Válasz Soros #7747. hozzászólásáraMi lesz az utóvetemény? Szója?
Válasz Sz_Pisti #7748. hozzászólásáraPár éve azt már próbáltam, nekem nem jött be
Válasz Soros #7747. hozzászólására Adengo
Ti milyen mezotrin mentes szert ajánlanátok lumax leváltására?
Szója lenne utána majd benne...
Köszi
Válasz A.I. #7744. hozzászólásáraNem visz mindent és gyakorlatilag nincs tartamhatása, különösen egyszikűekre!
Válasz zalaias #7743. hozzászólására Monsoon Active
Válasz zalaias #7743. hozzászólásáraLaudis, visz mindent, tartamhatás meg 3-4 hét.
Sziasztok!
Kukoricában erős kakaslábfű és egyszikű fertőzésre milyen gyomirtót szoktatok használni aminek esetleg tartamhatása is van?
Köszi!
Válasz Gergő1220 #7740. hozzászólásáraHa nem szántasz, csak lazítóval megszaggatod, akkor nem kell mélyről bújnia, mint szántásnál.