Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Ares 826 #6198. hozzászólásáraMár neki is kezdtek!!
Nem messze tőlem laki az egyik gabonakereskedő alkalmazottja. Napokba megállít hogy szóljak ha eladnám a kukoricát de feltétlen, majd ő intézi.
Kérdezem most mennyi az ár, 41+ mondja. Nem baj az mondom lesz az még több is ahogy elnézem a határt. Dehogyis mondja jók a kukoricák mindenfelé csak felénk(délkelet) volt aszály meg forróság.
Nem mondtam rá semmit!
Drónoztuk a vadkárt a kukoricába, kifogyott az akku leesett, bementünk megkeresni :)
megtaláltuk,keresés közben amit láttam abból kukorica termésbecslést erősen lefelé számítom, örüljünk, ha a búza átlagokat elérjük,5.5-6,5t, kicsik a csövek vagy nincsenek, szélén is mást mutat, nem homogén, kívülről saccolva nagy csalódás is lehet a mérlegen.Sokkal jobbat vártam amíg csak körben járva néztem. Kétszer kultizva, alapkezelve, kevés gyomnyomásos tábla tapasztalatai...
A kukoricaklub új jelentkezőket vár az idei versenybe, sokan visszaléptek, nem akarnak "égőzni" sokat elmond az idei várható termésről.Idei versenyt lefújta az aszály!!
40év alatt 2007 óta a 2. legerősebb hőségnapokkal..
Válasz autopower4241 #6181. hozzászólásáraJó kérdés, hiába volt jó ára külföldön a búzának itt ugyan olyan rossz volt mint tavaly , talán kicsit jobb. Ha a kukoricánál is ugyan ez lesz akkor lehet 4000 alatt lesz.
Több mint 4000 kell hogy legyen mert a vetésterület is csökkent meg az agusztus hőség még bőven csökkentheti a hozamokat!
De nyílván ez csak okoskodás!
csak hülyéskedtem, tök jó ár a 44, de lehet még picit érdemes várni, mert, mert tudja fene miért...
eddig ez a csúcsár 2016-os kukira aratás óta, vagy talán volt 45 is hébe-hóba pár napra.
az eddigi árak alapján mondhatod, hogy a csúcson is kiszállhatnál!
Mindketten jól írjátok.Jenő bácsinak a Levente közreműködésével.Egyébként tényleg nem valami erős ár,de ez van.Kell a lóvé,meg a tárolási díj is egyre vastagabb.
14453 hozzászólás
Válasz Ares 826 #6198. hozzászólásáraMár neki is kezdtek!!
Nem messze tőlem laki az egyik gabonakereskedő alkalmazottja. Napokba megállít hogy szóljak ha eladnám a kukoricát de feltétlen, majd ő intézi.
Kérdezem most mennyi az ár, 41+ mondja. Nem baj az mondom lesz az még több is ahogy elnézem a határt. Dehogyis mondja jók a kukoricák mindenfelé csak felénk(délkelet) volt aszály meg forróság.
Nem mondtam rá semmit!
Válasz csoppika #6200. hozzászólásáraMajd ők meg meg állapítják,hogy aflatoxin-os.
Válasz Claastra. #6199. hozzászólásáraReméljük!
Válasz Claastra. #6199. hozzászólásáraMegnyugodtam...
Válasz Ares 826 #6198. hozzászólásáraMajd a kamara kiáll értünk ne aggódj
Válasz uff #6197. hozzászólásáraDe majd jönnek a kupecok hogy "ilyen meg olyan jó" a termés, hogy lenyomhassák az árat!
Drónoztuk a vadkárt a kukoricába, kifogyott az akku leesett, bementünk megkeresni :)
megtaláltuk,keresés közben amit láttam abból kukorica termésbecslést erősen lefelé számítom, örüljünk, ha a búza átlagokat elérjük,5.5-6,5t, kicsik a csövek vagy nincsenek, szélén is mást mutat, nem homogén, kívülről saccolva nagy csalódás is lehet a mérlegen.Sokkal jobbat vártam amíg csak körben járva néztem. Kétszer kultizva, alapkezelve, kevés gyomnyomásos tábla tapasztalatai...
A kukoricaklub új jelentkezőket vár az idei versenybe, sokan visszaléptek, nem akarnak "égőzni" sokat elmond az idei várható termésről.Idei versenyt lefújta az aszály!!
40év alatt 2007 óta a 2. legerősebb hőségnapokkal..
Válasz fendt309 #6194. hozzászólásáraaz már majdnem kánaán
Válasz *** HM *** #6190. hozzászólásárahogyne raknák hisz tűzijáték után vágható az eleje.
Válasz varázsló #6193. hozzászólásáraTőled 357 km-re nyugatra!
Válasz fendt309 #6191. hozzászólásáramerre vagy helyileg?
Válasz fendt309 #6191. hozzászólásáraaz jobb mint a tavalyi :)
Válasz *** HM *** #6190. hozzászólásáraMúlthéten kerestek 44 nettoért, jövőheti szállítással. Nyersen!!
Kukival mi a helyzet???
A gigacég őrülten átrakózza vagonokra 1000tonnákat...
https://www.agroinform.hu/termenypiacok/kukorican-innen-buzan-tul-mire-szamithatunk-a-piacon-33623-001
megint csak látszik hogy mi csak egy apró homokszem vagyunk a gépezetbe.
Válasz Szem Howkinsz #6187. hozzászólásáraAkkor a hirdetési oldalt keresd!!!!
Tengeri van eladó Górés morzsolt !
Szabolcs Megye Fábiánháza !
4000ft /mázsa !
Nagyobb tételbe is !
Kb 2 góréval eladnék
Válasz Bécó #6183. hozzászólásáraBe van abba kalibrálva a tároló hely hiánya is!!
Válasz Gatti #6184. hozzászólásáraSzia, a Franciáknál esik az eső meg más is.. még ha benyilatkozik Fazekas...
Azért 4500 játszatna
Válasz autopower4241 #6181. hozzászólásáraJó kérdés, hiába volt jó ára külföldön a búzának itt ugyan olyan rossz volt mint tavaly , talán kicsit jobb. Ha a kukoricánál is ugyan ez lesz akkor lehet 4000 alatt lesz.
Több mint 4000 kell hogy legyen mert a vetésterület is csökkent meg az agusztus hőség még bőven csökkentheti a hozamokat!
De nyílván ez csak okoskodás!
Válasz autopower4241 #6181. hozzászólásárane viccelj és ne szerződj!
Uj kukorica szerintetek??? 4000ft felett lesz?
Válasz lala #6177. hozzászólásáraSzia! Telefonszám alapján tudom ki vagy
Tud valaki friss Hungranás árat?
Válasz santaz #6175. hozzászólásáraZ
szia Zoli
Válasz santaz #6175. hozzászólására
Válasz santaz #6175. hozzászólásárahívd fel a hungranát ott is kb ennyire jön ki nedvesen...
A 44-es ajánlatra azonnal ráharapnék, itt a Bodrogközben 38-39-es ajánlatok vannak.
Válasz Pumás195 #6173. hozzászólásárane köss 44-en! várd hogy 50 legyen, aztán majd aratás előtt eladod 38-on...
csak hülyéskedtem, tök jó ár a 44, de lehet még picit érdemes várni, mert, mert tudja fene miért...
eddig ez a csúcsár 2016-os kukira aratás óta, vagy talán volt 45 is hébe-hóba pár napra.
az eddigi árak alapján mondhatod, hogy a csúcson is kiszállhatnál!
Mai nap, Zala 44-re kaptam ajánlatot!!
Kössek ne kössek?
Baranya 42
Sziasztok, tapasztaltátok, hogy torzitják CBOT valós kötéseket a portálokon a kezelők... a BÉT is lefelé van csalva?
Tavalyi kukoricára tud valaki aktuális árakat?
Sziasztok! A tőzsdés barátom szerint elindult a kukorica és a búza ára felfele(az elmult 3 évben mindig eltalálta)hátha ideér hozzánk is.
Hajdu-ban új kukoricára tud-e valaki új kötést?
ma 41-t kínáltak kukiért
hello
Aktuális árakat tud valaki?
Trigo Tolnában 42.500-ért köt új kukoricát novemberi szállítással!
Válasz lala #6163. hozzászólásárament emailben
Válasz Garo #6162. hozzászólásáraHol?
Válasz Dns8 #6161. hozzászólásáraÉn 4000-et kaptam ma, úgy, hogy nem kell kifizetnem a 3,5 hónap tárolást.
Válasz Garo #6160. hozzászólására4150 az most jó árnak számít? Itt ilyen ajánlat van.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #6159. hozzászólásáraEz is valami, bár van jobb ajánlat.
Köszönöm
Válasz Garo #6158. hozzászólásárahttps://www.agroinform.hu/aprohirdetes_adatlap/termeny/szantofold-gabonafelek/kukorica-felvasarlas-szabolcs-hajdu-borsod-megyekben/h_6727464?ref=33300ad3
Üdv!
Tud valaki friss árakat Hajdú-Bihar megyében?
Mindketten jól írjátok.Jenő bácsinak a Levente közreműködésével.Egyébként tényleg nem valami erős ár,de ez van.Kell a lóvé,meg a tárolási díj is egyre vastagabb.
Válasz Plútó #6153. hozzászólásáraJenő bácsinak!
Válasz Plútó #6153. hozzászólásáraLeventének?
Válasz Plútó #6153. hozzászólásáraOhh az nem valami vastag. :(