Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz medikus #6040. hozzászólására2700ért? Remélem kevesen szorulnak rá,hogy ennyiért odaadják. Gondolom ahol nix konkurens,ott ezt csinálja? Én arra gondoltam,hogy mondjuk január közepe felé ki vesz,mennyiért? Előző évek alapján mennyit emelkedhetEtt addig?
Válasz Gatti #6034. hozzászólásáraszeretett megyénkben barátom ez erősen település függő.ha szállítanod kell messze,megeheti a fene az egészet később is.ha nem, jól is elsülhet a dolog.a kereslet állandó és betakarítás is akadozik, ez jó jel.
ahogy írtad talonba tettétek mert száraz,tehát veszteni valód nemigen lehet a kivárás okán.itt mind vizes,aratásstop van.
Válasz Gatti #6034. hozzászólásáraAhol 4 + komp ért kötöttek szerződést,azok is keresni akarnak!Akkor aki 2700 ért venne az mit gondolsz mit akar?Munka nélkül jó sokat keresni!
Üdv!
Szerintetek érdemes betárolni a kukoricát? A későbbiekben emelkedni fog az ára vagy erre nem nagyon van esély? Azt hallottam hogy sokfele elég gyengus a termés átlag akkor nem értem miért vagy ennyire lent az ára , és egyre csak csökken.
ma beszéltem a nagyemberrel,vágni kellene a kukoricát a válasz ok. kérdeztem mennyit ad érte?,erre azt mondja még ő sem tudja.... vágd le azt a 8 hektárt és vidd is be,idén nem viszek haza,felszámoltam az állatokat. rohadt EU meg kurva anyukáját mindnek aki ezt csinálja a kicsikkel.
Válasz rezeda054 #6009. hozzászólásáraNem szabad eladni. Majd ha ők keresik a terményt, keresleti piac alakul ki, akkor majd változnak a sorok...
Aszály van egész Európában és Afrikában, nehogy már a Magyar kukorica korrigálja lefelé a világpiacot....
Válasz Claaastra #5986. hozzászólásáraA komcsik fejezték be a tárgyalásokat és az lett amit a nyugat mondott nekik. Fidesz kezdte a tárgyalásokat az elvtársak meg tették fel az "i"-re a pontot.
Válasz polej #5993. hozzászólásáraCsak a tárgyilagosság miatt, az ugye megvan hogy amit írsz az 2004 szeptembere, míg 2004 május 1 óta EU tagok vagyunk, mar akkor sem tárgyaltak semmiről...
Válasz Claaastra #5989. hozzászólásáraNem akarom körbecsókolni őket, mert én nekem se tetszik sok minden, de ne legyetek olyan idióta barmok akik nem tudják, hogy miben éltek 10-15 évvel ez előtt.
Válasz Claaastra #5991. hozzászólásáraAzzal csak mi jártunk vna jobban zöldség és gyümölcstermesztők. 2002.Deecember.13.-án fejezték be a csatlakozási tárgyalásokat, áprilistól a Medgyesy kormány volt szeptembertől meg a Gyurcsány kormány, mert a Medgyesy ki akarta rúgni a Feridet a sok lopás miatt csak a Gy.F. puccsal inkább kirúgott sportminiszter helyet inkább miniszterelnök lett. És ebben a légkörben tárgyaltak komcsik a mezőgazdaságról!!! Csak a tárgyilagosság miatt!!!!
sok bíbic járásból és lövészárok ásó gyakorlótérből is szántót kreáltak mióta támogatás jár rá.itt még nem arattunk kukit. a purcuson 10 000/q rendelve,háznál 6000/q de önjáró.a kilátások változatosak az össze-vissza állományok miatt.5-7 t átlaggal kiegyeznék.
14491 hozzászólás
Válasz medikus #6040. hozzászólására2700ért? Remélem kevesen szorulnak rá,hogy ennyiért odaadják. Gondolom ahol nix konkurens,ott ezt csinálja? Én arra gondoltam,hogy mondjuk január közepe felé ki vesz,mennyiért? Előző évek alapján mennyit emelkedhetEtt addig?
Válasz Richard. #6039. hozzászólásáraAki felvásárol,nem biztos hogy betárol!!!Csak pusztán nyerni akar!
Válasz medikus #6035. hozzászólásáraaz elmúlt években,mikor adtak többet a betárolt eladásával és mennyivel?
egyébként biztos nagyobb lenne a kereslet a környékünkön ha már Tiszapüspökibe üzelemelne a gyár és nincs is messzi, pár km.
Köszönöm a véleményeket. Egyelőre sztem várok hátha mozdul majd felfele az ár idővel , ennyiért nem nagyon akarom oda adni.
Válasz Gatti #6034. hozzászólásáraszeretett megyénkben barátom ez erősen település függő.ha szállítanod kell messze,megeheti a fene az egészet később is.ha nem, jól is elsülhet a dolog.a kereslet állandó és betakarítás is akadozik, ez jó jel.
ahogy írtad talonba tettétek mert száraz,tehát veszteni valód nemigen lehet a kivárás okán.itt mind vizes,aratásstop van.
Válasz Gatti #6034. hozzászólásáraAhol 4 + komp ért kötöttek szerződést,azok is keresni akarnak!Akkor aki 2700 ért venne az mit gondolsz mit akar?Munka nélkül jó sokat keresni!
Üdv!
Szerintetek érdemes betárolni a kukoricát? A későbbiekben emelkedni fog az ára vagy erre nem nagyon van esély? Azt hallottam hogy sokfele elég gyengus a termés átlag akkor nem értem miért vagy ennyire lent az ára , és egyre csak csökken.
ma beszéltem a nagyemberrel,vágni kellene a kukoricát a válasz ok. kérdeztem mennyit ad érte?,erre azt mondja még ő sem tudja.... vágd le azt a 8 hektárt és vidd is be,idén nem viszek haza,felszámoltam az állatokat. rohadt EU meg kurva anyukáját mindnek aki ezt csinálja a kicsikkel.
Válasz T.Márton #6023. hozzászólásáraKözeli a fűtőértéke a kuccának szerintem mint a széné!
3500+komp, kuki eladva...
Válasz T.Márton #6023. hozzászólására
Nálunk a TSZ-nek 3500 at ajánlottak, A TSZ nekünk 3300 at. Siralmas árak
Válasz Plútó #6027. hozzászólásáraŐk is akarnak fogni egy ezrest legalább!
Búzafood Hejőbábai telep,3200
Trigó Békés 3550 + komp
Bereg 3600
Még mindig tud esni a kukorica ára...
Akkor elkezdenek vele fűteni, mert olcsóbb mint a szén...
3400Ft körül van a carborobotba való szén, és ez azt kiváltja.
Válasz medikus #6020. hozzászólásáraHát reméljük rosszul hallottad :) De egyébként nem hiszem hogy ennyire lemenne!
Válasz medikus #6020. hozzászólásáraakkor rosszul terveznek.
Ma 2700 ft tervezettet hallottam!!
Aktuális (2016.09.17) árak dél-békés:
Az árak nettó/q + komp
Búza: 3.300
Árpa: 2.900
Repce: 10.600
Napraforgó: 9.000
Kukorica: 3.600
Az Én 400 as FAO-s kukoricám 15-18,5 % vizes mai du. mérés szerint, de van aki már vágja 17-18-as vízzel viszi be és adja le.
nyugiba vagyok gk sarolta fao 290-es 15ös vizet mértem dél-alföld.
Válasz ddadda #6014. hozzászólásáraaz idő neked dolgozik,nyugalom.
Válasz ddadda #6014. hozzászólására33 körül fizet a Hungrana beszállítva
Válasz ddadda #6014. hozzászólásáraVan az még 22!
valami friss árat tudtok, mi jövő 7-en ha az idő engedi kezdjük vágni a tengerit?!
Elég érdektelen lett ez a téma
Válasz Hahtonen #6011. hozzászólásáraNEm szabad odaadni hamarabb el fog fogyni mint tavaly....
Válasz rezeda054 #6009. hozzászólásáraNem szabad eladni. Majd ha ők keresik a terményt, keresleti piac alakul ki, akkor majd változnak a sorok...
Aszály van egész Európában és Afrikában, nehogy már a Magyar kukorica korrigálja lefelé a világpiacot....
Válasz rezeda054 #6009. hozzászólásáraBruttó, nettó?
A mai napon körbetelefonáltam a kereskedőket és 3500-3600Ft/q árajánlatot kaptam, de azt mondják, hogy lessz ez még karcsúbb is, hát jól nézünk ki!
Válasz Tamás_15136 #6007. hozzászólásárahülyék ezek...
szotyira is megy a lázítás aztán ma 900 ft-ot emelkedett még a szutyok magyar tőzsdén is!
Válasz apuci #6003. hozzászólásáraHungrana ma nedvesre 3150+komp.!! Szárazakra is 3600-3750ig hallani!
Válasz apuci #6005. hozzászólásáranem ,csak kukorica árat kérdeztél,én írtam egyet(ami jó lene de álom)
Válasz Claaastra #6004. hozzászólásáraNálatok ennyi?
Válasz apuci #6003. hozzászólására4500?
Írjatok már kukorica árat is!!!
Válasz Ares 826 #6000. hozzászólásárade ha nem írják alá mentetek volna békemenetelni,mindenesetre jól elqurták
Válasz Ares 826 #6000. hozzászólásáraIdő sem volt az állítólagos 20 ezer oldal,megfelelő fordítására,és olvasására!
Válasz Claaastra #5986. hozzászólásáraA komcsik fejezték be a tárgyalásokat és az lett amit a nyugat mondott nekik. Fidesz kezdte a tárgyalásokat az elvtársak meg tették fel az "i"-re a pontot.
Válasz .Feco. #5998. hozzászólásáraIgazad van! Valóban 2004-ben volt a puccs!
Válasz polej #5993. hozzászólásáraCsak a tárgyilagosság miatt, az ugye megvan hogy amit írsz az 2004 szeptembere, míg 2004 május 1 óta EU tagok vagyunk, mar akkor sem tárgyaltak semmiről...
Válasz Claaastra #5996. hozzászólásáraitt azt írja hogy 2002-re elején megegyeztek a mezőg témákról,biztos hazug ellenzéki médiahttp://www.bmeip.hu/download/engemiserint/A%20magyar%20mezogazdasag%20es%20az%20EU.pdf
Válasz polej #5994. hozzászólásáraja akkor ha dolgoztam tudtam mi marad,most meg mindent nekik,semmi másnak elv
Válasz polej #5994. hozzászólásáraakkor nem volt 1200 hektárja egy fideszesnek sem,meg senkinek,mert akkor úgy értelmezték,hogy 400heki /család
Válasz Claaastra #5989. hozzászólásáraNem akarom körbecsókolni őket, mert én nekem se tetszik sok minden, de ne legyetek olyan idióta barmok akik nem tudják, hogy miben éltek 10-15 évvel ez előtt.
Válasz Claaastra #5991. hozzászólásáraAzzal csak mi jártunk vna jobban zöldség és gyümölcstermesztők. 2002.Deecember.13.-án fejezték be a csatlakozási tárgyalásokat, áprilistól a Medgyesy kormány volt szeptembertől meg a Gyurcsány kormány, mert a Medgyesy ki akarta rúgni a Feridet a sok lopás miatt csak a Gy.F. puccsal inkább kirúgott sportminiszter helyet inkább miniszterelnök lett. És ebben a légkörben tárgyaltak komcsik a mezőgazdaságról!!! Csak a tárgyilagosság miatt!!!!
sok bíbic járásból és lövészárok ásó gyakorlótérből is szántót kreáltak mióta támogatás jár rá.itt még nem arattunk kukit. a purcuson 10 000/q rendelve,háznál 6000/q de önjáró.a kilátások változatosak az össze-vissza állományok miatt.5-7 t átlaggal kiegyeznék.