Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD393.86 FtCHF437.06 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A kérdésem az lenne az ország más részein is szórakoznak a toxin tartalom miatt? Az erős toxin fertőzöttségre hivatkozva 28-29000 Ft/t árakat mondanak?
Máshol is így van?
Várjál vele mert ha van jó minöségü temgerid és jövöre 5000-8000eft lesz,mert dunántulon sok ott van a földeken,és azt meg kell venni !
3000-4000ft a kombájos függ a viztattalomtól
Górés morzsolt kukorica 4000-6000ft néztem a neten,függ az hogy idei legyen és nem tavalyi!
Nálam is lesz eladó mivel van vagy 3góréval,kb lesz vagy 100-200q de ezt még 1hónap mire lehántom és eladom,mert a padon van és nem férek töle,meg nem akarom hogy a patkány lemorzsolja és utánna seperhetem a mocsadékot,ugyis jó idöt mond,ehántom és eladom 4000-4500 morzsolt rostált G1 tengerit !
Válasz #5097. hozzászólásra
Itt csak G1=Góré 1 elsö osztályu száraz morzsolt rostált tengeri (kukorica málé ) nem fizetek net adót 3G vagy 4g kell a fasznak,hülye azért nem vagyok!
Na mennyiért lehet árulni a górést?
4ef-4500huf?
Nem tudjátok a G1 kukorica milyen árba megy ami száraz?
Ugy hallotam 4000/q van 3G amit hántani kell,küldjétek a vevöt 1 hónap mulva Szabolcs megyébe :-)
Ok,köszi! Ami napi árakat irtok,az jelen szerint 3700+komp? Vagy csak álmodozom?? Táblázaton ez van! Az időjós meg Egy hét száraz időt mutat. Nincs idő az árak emelkedésére várni!
Vis maior esetnek számít,de nem kizárólag erre korlátozódik:földrengés,villámcsapás,árvíz,tűzvész,tornádó,háború,forradalom,sztrájk,szabotázs,hatósági beavatkozások,lefoglalás,ki-,be-és átszállítási tilalmak.
Válasz #5083. hozzászólásra
Hogy lehet az hogy a tőzsdei ár 32e forint, a fizikai piacon meg 35-36e forintot ígérgetnek telephelyen?
Minek nem vesznek a tőzsdén?
Ja, mert akkor egyből ugrana az ár felfelé.
Kérik,mert azzal bizonyítod,hogy termelő vagy,így élhetsz a vis major törvénnyel.Ha nem tudod felmutatni,kereskedőnek minősülsz,és mindent bevasalhatnak.
Köszönöm szépen, ma 33,500-as árajánlatot kaptam, tanácstalan vagyok, nem tudom meglőni, hogy emelkedik-e még, de idei bevételre van szükségem, mert itt a sok költségszámlám.
Gondolom akkor kell ha kompenzációs vagy. Vannak csibészek akik hajléktalan nevére adják le a terményt és kompenzációt felveszik. Majd a NAV mivel a csibészt nem éri el, ezért a vevőt szívatja mikor nem adja neki oda a kompenzációt ha végfelhasználó mivel csalás történt. Ha nem erről van szó akkor még nem találkoztam ilyennel...
3 cég, 3 különböző ár: 33-32-30 Ft/kg + komp a 33-as 80 forintot számol szárításra százalékonként-mázsánként, míg a 32-es 60 forintot, a 30-asnak is 60 forint a szárítása, de ő nem von le a tisztítási díjat... Lehet számolni:....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................és a végeredmény kb ugyanaz, és ha már fuvardíjat számolok, akkor akinél nagyobb összeg jött ki, na az van messzebb, és már oda is az a kis plusz a szállításra...
Ui: Ha plusz 500 tonnát be tudnék vinni, akkor adna 34-et is.
(Még a végén kupeckodni kezdek, hozok Dunántúlról 25-ért kukit, és 34-ért tovább adom...)
Huh ma majdnem megállt a szívverésem.
telón beszélgettem egy régi partner alkalmazottjával és rákérdeztem mit adnak most a kukoricáért.Nem mintha beszállítanék mert már két hete eladtam, csak úgy kíváncsiságból.
2600Ft+komp volt a válasz.
Erre én ,és valaki vitt már be?
Erre ő, nem volt rá még példa
Gondoltam ne is legyen.
Dombovar kozeleben vagy? Hivd fel a Tolna-megyei uzletkotojuket, Trigo oldalan megtalalod. Ha 200 tonna alatti mennyiseget kinalsz, akkor 500-1.000 Ft-al szoktak alacsonyabb arakat adni.
14453 hozzászólás
Válasz #5101. hozzászólásra
Üdv az Uraknak!
Ezek jó hírek, reméljük begyűrűznek ide is!
A kérdésem az lenne az ország más részein is szórakoznak a toxin tartalom miatt? Az erős toxin fertőzöttségre hivatkozva 28-29000 Ft/t árakat mondanak?
Máshol is így van?
Biharban 3350+k decemberi fizetésre
Válasz #5100. hozzászólásra
Várjál vele mert ha van jó minöségü temgerid és jövöre 5000-8000eft lesz,mert dunántulon sok ott van a földeken,és azt meg kell venni !
3000-4000ft a kombájos függ a viztattalomtól
Górés morzsolt kukorica 4000-6000ft néztem a neten,függ az hogy idei legyen és nem tavalyi!
Nálam is lesz eladó mivel van vagy 3góréval,kb lesz vagy 100-200q de ezt még 1hónap mire lehántom és eladom,mert a padon van és nem férek töle,meg nem akarom hogy a patkány lemorzsolja és utánna seperhetem a mocsadékot,ugyis jó idöt mond,ehántom és eladom 4000-4500 morzsolt rostált G1 tengerit !
[link1] Remélem jövő héten már érezhető lessz az emelkedés felvásárlóknál is
EMELKEDIK SZÉPEN AZ ÁRA Remélem jövő héten már érezhető lessz az emelkedés felvásárlóknál is
Várható valamelyest az ár emelkedése? Ki mit mond odaadni most vagy várni egy keveset?
1200öl terület és 2 pótkocsival lett 6,5t magasitó nélkül 4,3x2,2x0,55m=5,2m3 hárman szedtük reggel nyolctól délután 16ig
50-60q tengeri összesen :-)
Válasz #5097. hozzászólásra
Itt csak G1=Góré 1 elsö osztályu száraz morzsolt rostált tengeri (kukorica málé ) nem fizetek net adót 3G vagy 4g kell a fasznak,hülye azért nem vagyok!
Na mennyiért lehet árulni a górést?
4ef-4500huf?
Válasz #5096. hozzászólásra
4G nincs ?
Sziasztok fórumozók!
Nem tudjátok a G1 kukorica milyen árba megy ami száraz?
Ugy hallotam 4000/q van 3G amit hántani kell,küldjétek a vevöt 1 hónap mulva Szabolcs megyébe :-)
szerintem ha bírja a szára érdemes kivárni abetakarítással ha nem és úgy esnek össze mint nálunk az lg hybridek és a stira azonnal le kell venni.
Válasz #5093. hozzászólásra
Felénk 3200
Ok,köszi! Ami napi árakat irtok,az jelen szerint 3700+komp? Vagy csak álmodozom?? Táblázaton ez van! Az időjós meg Egy hét száraz időt mutat. Nincs idő az árak emelkedésére várni!
Válasz #5082. hozzászólásra
Vis maior esetnek számít,de nem kizárólag erre korlátozódik:földrengés,villámcsapás,árvíz,tűzvész,tornádó,háború,forradalom,sztrájk,szabotázs,hatósági beavatkozások,lefoglalás,ki-,be-és átszállítási tilalmak.
Válasz #5089. hozzászólásra
Én ezt nézem Ésitt baloldalt látod a napi változást
Rokonom jó üzletet csinált Igaz csak kis tételbe ( 5 tonna) , de 4500-ért még örültek is a kukoricának .
Válasz #5086. hozzászólásra
Mennyiről ugrott? %-osan lenne jó tudni....
Válasz #5087. hozzászólásra
Akkor örüljünk,mert máshol is követi az ár valahol 2700+ hallani
Válasz #5085. hozzászólásra
nem kompos hanem nettó,
Válasz #5084. hozzászólásra
A TŐZSDÉN A NOVEMBERI 37500/T-RA UGROTT!!!! Remélem 40-45 ezerig meg sem áll
Válasz #5084. hozzászólásra
Talán kompos????
Válasz #5083. hozzászólásra
Hogy lehet az hogy a tőzsdei ár 32e forint, a fizikai piacon meg 35-36e forintot ígérgetnek telephelyen?
Minek nem vesznek a tőzsdén?
Ja, mert akkor egyből ugrana az ár felfelé.
Válasz #5078. hozzászólásra
Dózsa agrár zrt.(a volt tsz)
Ok,de mi a kár,amiben segit?
Válasz #5079. hozzászólásra
Nálam nincs gond,csak a cargill-os szerződésbe így írták.
Válasz #5077. hozzászólásra
Hú ezt az okfejtést sokan nem értik szerintem. Kereskedő meg vis-major???????
Mfes! a vis majorban konkrétan mire gondoltok,ha már learattátok a termést? toxin miatt lehet segitség?? vagy mit találtak ki?
Válasz #5075. hozzászólásra
Légyszives már közöld, hogy Biharnagybajomban milyen cég veszi ennyiért a kukoricát?
Válasz #5076. hozzászólásra
Kérik,mert azzal bizonyítod,hogy termelő vagy,így élhetsz a vis major törvénnyel.Ha nem tudod felmutatni,kereskedőnek minősülsz,és mindent bevasalhatnak.
Válasz #5064. hozzászólásra
idén két helyre adtam le terményt és mindkét helyen kérték a hrsz-t meg blokk azonosítót.
Válasz #5072. hozzászólásra
Biharnagybajom 35e/t
Köszönöm szépen, ma 33,500-as árajánlatot kaptam, tanácstalan vagyok, nem tudom meglőni, hogy emelkedik-e még, de idei bevételre van szükségem, mert itt a sok költségszámlám.
33-34000 beszállítva
Hajdú-Biharban tud-e valaki új kukorica felvásárlási árat?
Válasz #5070. hozzászólásra
Én betárolom, mert takarmányhoz képest, csak kb 600/q pluszt ajánlottak, de nem is tudták fogadni szárítóba, mert külön kellene kezelniük .
Sziasztok!Waxx
y kukoricának mi most a piaci ára?
Válasz #5067. hozzászólásra
A keverőüzem ahová szállítunk benne van valami ISO-ban már 7-8 éve kéri
Szabolcs, ma, 3300Ft , a szárítási díj 65 Ft százalékonként. Rostálás 100Ft. Mind nettó.
Válasz #5066. hozzászólásra
Akkor jó kérdés... Trigo Raffi és több maszekkel is beszéltünk de ilyet egyik sem mondott
Válasz #5065. hozzászólásra
Áfás vagyok.
Válasz #5064. hozzászólásra
Gondolom akkor kell ha kompenzációs vagy. Vannak csibészek akik hajléktalan nevére adják le a terményt és kompenzációt felveszik. Majd a NAV mivel a csibészt nem éri el, ezért a vevőt szívatja mikor nem adja neki oda a kompenzációt ha végfelhasználó mivel csalás történt. Ha nem erről van szó akkor még nem találkoztam ilyennel...
Máshol is úgy veszik át a kukoricát,hogy mellékelni kell hozzá a gazdálkodási
és permetezési naplót + a pontos helyrajzi számot?
3 cég, 3 különböző ár: 33-32-30 Ft/kg + komp a 33-as 80 forintot számol szárításra százalékonként-mázsánként, míg a 32-es 60 forintot, a 30-asnak is 60 forint a szárítása, de ő nem von le a tisztítási díjat... Lehet számolni:....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................és a végeredmény kb ugyanaz, és ha már fuvardíjat számolok, akkor akinél nagyobb összeg jött ki, na az van messzebb, és már oda is az a kis plusz a szállításra...
Ui: Ha plusz 500 tonnát be tudnék vinni, akkor adna 34-et is.
(Még a végén kupeckodni kezdek, hozok Dunántúlról 25-ért kukit, és 34-ért tovább adom...)
sziasztok.
Szabadegyházán mennyi most a kuki ára?
Békés megyében friss kukorica árat valaki?
Válasz #5054. hozzászólásra
Ezt kicsit sokallom a többihez képest de alakul
Üdv! Ennyi pénzért a parlament elött kéne tárolni,azt meggyujtani! Üdvözölve legyen a kamara is! Talán hozzájuk is menne a füstböl!
Huh ma majdnem megállt a szívverésem.
telón beszélgettem egy régi partner alkalmazottjával és rákérdeztem mit adnak most a kukoricáért.Nem mintha beszállítanék mert már két hete eladtam, csak úgy kíváncsiságból.
2600Ft+komp volt a válasz.
Erre én ,és valaki vitt már be?
Erre ő, nem volt rá még példa
Gondoltam ne is legyen.
Válasz #5054. hozzászólásra
Az ország melyik részén?
Válasz #5053. hozzászólásra
Dombovar kozeleben vagy? Hivd fel a Tolna-megyei uzletkotojuket, Trigo oldalan megtalalod. Ha 200 tonna alatti mennyiseget kinalsz, akkor 500-1.000 Ft-al szoktak alacsonyabb arakat adni.