Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR412.03 FtUSD394.79 FtCHF445.04 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #4301. hozzászólásra
De,csak 3 hétig állt a viz mikor esett kelés után,egész nap rotációztam május juniusban!
De remélem októberben beérik
vagy novemberben!
Válasz #4288. hozzászólásra
Ez az hogy nincs megsülve,meg van érve de van még zöld is csak kéne az esö hogy legyen jó termés és tudjunk szántani oktoberben novemberben,de majd holnap csinálok milyen van a kertben van ilyen is olyan is csak tavasszal állt a viz és nem lesz 3 méteres csutka csak 150-2m de van rajta csö!
Válasz #4287. hozzászólásra
Ezt nem teljesen értem az egyik mondatodban azt írod hogy most kezd szemezni a másikba meg hogy meg van sárgulva és kéne rá az eső,de minek ha már megsült?
Válasz #4285. hozzászólásra
Hidd el hogy már csü is van a tengeriben,holnap csinálok fotót,de még sárga is a szár ugy meg van száradva!
Forgó április15tö volt vetve korai késöi!
Tengeri meg április 20-május 10ig!
Tudjátok mikor lehet vettni akkor én nem gép elött ülök hanem vetek és dolgozok,ha lesz akkor jó jártam ha nem akkor igy jártam 4 hold forgó 4 hold tengeri és 1 hold triki volt,és mehet a szárvágózás sószórós tárcsa szántás ja és olajcsere!
Jó lenne ha lenne egy kis esö mert most kezd bugázni a mag és a kukorica szemezni,nálunk is volt egy kis esö,de kevés volt jó lenne ha héten és a jövöhéten jönne mert kéne a növénynek és a szántásra!
Ebböl kb 350ft ot vegyél mindig le,mert ez fizikai szŕllítŕssal van a Csepeli kikötöbe.Akkor kb48-49/mindig jobb min 35./Viszont a bemŕsolt linkben csak kb 46 körül szeptemberbe/Most mondta jön az esö jókor,mikor minden lečgett,s majd kezdik,hogy mostmŕr minden ok.No comment.Azért öszi vetésre repce,lucerna jo lesz majd.
Válasz #4272. hozzászólásra
együtt csináljuk ugy mint más,énis besegitek,de idén én csinálom a földet még videó is lesz haddj röhögjetek, mint tegnap én,kisrába 30cm mély vitt 2 ekével!
én csak 18-22cm csak elég az!
együtt csináljuk ugy mint más,énis besegitek,de idén én csinálom a földet még videó is lesz haddj röhögjetek, mint tegnap én,kisrába 30cm mély vitt 2 ekével!
4 hold forgó 1 hold trikitálé,és 4 hold tengeri=9 hold összesen!
Nekem is lesz gyenge termelés tengeriböl és forgóból!
Trikitálé is van 12q/1 hold de volt ami viz kivitt és van 83 bála szalma,jó hogy ha nullára kijövök de kell is mert elég volt venni tárcsát,kombit,sószórót tölcséres,vetögépre sószórót,pótkocsit,ekekapát magasitani!
Amit eladtam 2.3m tárcsát és 1 tengelyes pótkocsit!
Most már dolgozni kell verni a magot és szedni a tengerit,ha addig nem fogom csötöröztetni!
Karteleznek a nagyok 31ha -om van.De gyenge termés,gyenge ŕrra készülök.A buzŕval mŕr kimérgeltem magam,de még jo hogy tartok marhŕt,mert mivel ott folyamatos a szopatŕs,hol kell,hol nem,igy mŕr jňl felkészültem idegileg az egészre.Betŕrolom,felöllem 28 al is indulhat,/nincs hitelem/mert mŕr ilyet is hallottam,de a valoszinü a 37körül.Most okosabbak a kupecek,összefogtak,s nem engedik a kŕoszt mint tavaly.Biztos nem lesz 8-10,akŕrhogy elsült.Ki eteti azt meg,nézz ŕt az ŕllatos forumra,minden ŕll.Pedig a 6e az kivŕnatos,s nem jo ŕr.
5500ft adtam el az utólsó tengerit!
Remélem összel lesz vagy 8-10eft mert nincs semmi tengeri a határban lesz vagy 10hektáron vagy 2-6.5t pótkocsival ami annak az 2-3x kéne lenni!
Lesznek jó terményárak remélem 7000ft fog indulni!
Sajnos itt a baj a jövedelmezöség,A föld adott,a hibridek jobbak,az etanolgyŕrak nem épültek meg,a csalok eltüntek,eutdij,nem čri meg utaztatni,az ŕllatnŕl meg čsznčl kell lenni,hogy ne bukj bele,meg sajŕt terület.Mi meg 60marhĺt tartunk,mert mĺr berendezkedtem rŕ,s nem lehet kiszŕllni.Aki csinŕlja,tudja miröl beszélek.
Egy szŕlat se lettél volna bunkň!!Régen čn szemérmeskedtem,de ma mŕr pereg a sok kupecigéret lefele,buzŕra vol 31e ajŕnlat,hogy ö ugy elviszi,meg nem hiteget.Mondtam neki minek vinné?Elviszem én Ingyen ne költse az apropénzt,majd Uram maga nem akar buzŕtvenni,s elküldtem a picsŕba.Mindig csak čn nyeljek,a mŕsikoldali megalŕzŕs nem bunkosŕg Ez üzlet,ha nem tettszik arra a nagykapu! Egy évig vŕrom a termést,kockŕzat idövel,földbérlet stb,erre meg egy pillanat alatt akarnak gazdagodni,meg mčg hŕlŕlkodjak,hogy megszabadit?Hŕt nem könyörgök én a magaméért.Van kupec millio!Amilyen a fogadj Isten olyan az adjon Isten!
A tavalyi árak után aki tehette kivágta az állatokat, a tavaszi tojásár után én is mindent kitakaritottam, kurva olcsó volt az állati termék a takarmány meg az egekben.
14453 hozzászólás
Válasz #4301. hozzászólásra
De,csak 3 hétig állt a viz mikor esett kelés után,egész nap rotációztam május juniusban!
De remélem októberben beérik
vagy novemberben!
Válasz #4300. hozzászólásra
Ez tényleg elég vegyes. Van ami már érésnek indult, meg van ami még csak most köt be... Nálad még kicsit arrébb az aratás.
Válasz #4299. hozzászólásra
Elég vegyes, nem kelt ki egyszerre?
Válasz #4299. hozzászólásra
Ez is a kert kb 1000-1200öl!
Itt egy pár kép ez a kertben van,., van jó is van rossz is ezek állt a viz tavasszal és nem birta kiheverni de amit ráköltöttem annyi lesz rajta!
Igen most szemzik,és berkézik is holnap csinálok fotót róla van hogy jó van hogy szar amilyen az idö,csk kell a z ESÖ!
Válasz #4292. hozzászólásra
Most szemzik
Ismét kalandos télnek nézünk elébe
Válasz #4293. hozzászólásra
"Tengeri meg április 20-május 10ig!"
Mivel vetetted a 4 holdat hogy 20 napodba került?
Válasz #4290. hozzászólásra
Csövek lekonyultak már?
Válasz #4290. hozzászólásra
Így már érthető,én tettem fel képeket a "kukorica várhatóan topickba",sajnos az enyém sem valami híres.
Válasz #4288. hozzászólásra
Ez az hogy nincs megsülve,meg van érve de van még zöld is csak kéne az esö hogy legyen jó termés és tudjunk szántani oktoberben novemberben,de majd holnap csinálok milyen van a kertben van ilyen is olyan is csak tavasszal állt a viz és nem lesz 3 méteres csutka csak 150-2m de van rajta csö!
Lehet hogy félre értettem valamit,de akkor igazítsál ki!
Ezt nem teljesen értem az egyik mondatodban azt írod hogy most kezd szemezni a másikba meg hogy meg van sárgulva és kéne rá az eső,de minek ha már megsült?
Válasz #4285. hozzászólásra
Hidd el hogy már csü is van a tengeriben,holnap csinálok fotót,de még sárga is a szár ugy meg van száradva!
Forgó április15tö volt vetve korai késöi!
Tengeri meg április 20-május 10ig!
Tudjátok mikor lehet vettni akkor én nem gép elött ülök hanem vetek és dolgozok,ha lesz akkor jó jártam ha nem akkor igy jártam 4 hold forgó 4 hold tengeri és 1 hold triki volt,és mehet a szárvágózás sószórós tárcsa szántás ja és olajcsere!
Válasz #4284. hozzászólásra
El vagy késve a hónap elején azaz szeptemberben csőtörőzünk
Válasz #4284. hozzászólásra
Jó korán vethettétek ha már szemzik.
Jó lenne ha lenne egy kis esö mert most kezd bugázni a mag és a kukorica szemezni,nálunk is volt egy kis esö,de kevés volt jó lenne ha héten és a jövöhéten jönne mert kéne a növénynek és a szántásra!
Válasz #4280. hozzászólásra
nálunk az az 1 mm nem segített,de már 20mm se tudott volna semmit a kukin.
Válasz #4280. hozzászólásra
Ha lesz jó lesz,már mint az eső!
Válasz #4274. hozzászólásra
Tavaszi szántásnak elég, én 30 mélyen szoktam
Válasz #4275. hozzászólásra
Ebböl kb 350ft ot vegyél mindig le,mert ez fizikai szŕllítŕssal van a Csepeli kikötöbe.Akkor kb48-49/mindig jobb min 35./Viszont a bemŕsolt linkben csak kb 46 körül szeptemberbe/Most mondta jön az esö jókor,mikor minden lečgett,s majd kezdik,hogy mostmŕr minden ok.No comment.Azért öszi vetésre repce,lucerna jo lesz majd.
Válasz #4278. hozzászólásra
Agrotrendről kaptam le az infót,de lehet,hogy benéztem valamit.
Ez szerintem a 2 hónappal ez előtti ár!Én 46500 láttam!
Mikori lekötésre?
http://bet.hu/topmenu/kereskedesi_adatok/arupiac/hataridos_gabonatermek?showfull=true
Budapesti árutőzsdén 55 200 Tak.kukorica ára.Ez mennyire mérvadó?
Válasz #4271. hozzászólásra
Te biztos nem majd a faterod
Válasz #4269. hozzászólásra
4 hold forgó 1 hold trikitálé,és 4 hold tengeri=9 hold összesen!
Nekem is lesz gyenge termelés tengeriböl és forgóból!
Trikitálé is van 12q/1 hold de volt ami viz kivitt és van 83 bála szalma,jó hogy ha nullára kijövök de kell is mert elég volt venni tárcsát,kombit,sószórót tölcséres,vetögépre sószórót,pótkocsit,ekekapát magasitani!
Amit eladtam 2.3m tárcsát és 1 tengelyes pótkocsit!
Most már dolgozni kell verni a magot és szedni a tengerit,ha addig nem fogom csötöröztetni!
Hali!
Mai kukorica vételár Andau-ban Seewinkel mühle.
145euro/tonna nettó... gondolom szárítva...
Válasz #4267. hozzászólásra
NE hazudozz!!! Azt írtad 8 holdad van!Szürke.
Válasz #4267. hozzászólásra
Karteleznek a nagyok 31ha -om van.De gyenge termés,gyenge ŕrra készülök.A buzŕval mŕr kimérgeltem magam,de még jo hogy tartok marhŕt,mert mivel ott folyamatos a szopatŕs,hol kell,hol nem,igy mŕr jňl felkészültem idegileg az egészre.Betŕrolom,felöllem 28 al is indulhat,/nincs hitelem/mert mŕr ilyet is hallottam,de a valoszinü a 37körül.Most okosabbak a kupecek,összefogtak,s nem engedik a kŕoszt mint tavaly.Biztos nem lesz 8-10,akŕrhogy elsült.Ki eteti azt meg,nézz ŕt az ŕllatos forumra,minden ŕll.Pedig a 6e az kivŕnatos,s nem jo ŕr.
5500ft adtam el az utólsó tengerit!
Remélem összel lesz vagy 8-10eft mert nincs semmi tengeri a határban lesz vagy 10hektáron vagy 2-6.5t pótkocsival ami annak az 2-3x kéne lenni!
Lesznek jó terményárak remélem 7000ft fog indulni!
Válasz #4260. hozzászólásra
Sajnos itt a baj a jövedelmezöség,A föld adott,a hibridek jobbak,az etanolgyŕrak nem épültek meg,a csalok eltüntek,eutdij,nem čri meg utaztatni,az ŕllatnŕl meg čsznčl kell lenni,hogy ne bukj bele,meg sajŕt terület.Mi meg 60marhĺt tartunk,mert mĺr berendezkedtem rŕ,s nem lehet kiszŕllni.Aki csinŕlja,tudja miröl beszélek.
Válasz #4261. hozzászólásra
Egy szŕlat se lettél volna bunkň!!Régen čn szemérmeskedtem,de ma mŕr pereg a sok kupecigéret lefele,buzŕra vol 31e ajŕnlat,hogy ö ugy elviszi,meg nem hiteget.Mondtam neki minek vinné?Elviszem én Ingyen ne költse az apropénzt,majd Uram maga nem akar buzŕtvenni,s elküldtem a picsŕba.Mindig csak čn nyeljek,a mŕsikoldali megalŕzŕs nem bunkosŕg Ez üzlet,ha nem tettszik arra a nagykapu! Egy évig vŕrom a termést,kockŕzat idövel,földbérlet stb,erre meg egy pillanat alatt akarnak gazdagodni,meg mčg hŕlŕlkodjak,hogy megszabadit?Hŕt nem könyörgök én a magaméért.Van kupec millio!Amilyen a fogadj Isten olyan az adjon Isten!
Válasz #4262. hozzászólásra
Én már megírtam,a tavalyi bent ragat toxinos készleteket,most fizettetik meg velünk.
Válasz #4262. hozzászólásra
szabadegyházáról kaptam árat aug végi 42, szeptember eleji 40,5. haver vágja már a jövő héten. nekem 3 a fuvar földről
Válasz #4257. hozzászólásra
Elképzelhető,hogy ez jó árnak fog tűnni 2-3 hét múlva
Válasz #4259. hozzászólásra
Nem vagyok bunkó!De attól cifrábbat gondoltam neki!
Válasz #4258. hozzászólásra
A tavalyi árak után aki tehette kivágta az állatokat, a tavaszi tojásár után én is mindent kitakaritottam, kurva olcsó volt az állati termék a takarmány meg az egekben.
Válasz #4257. hozzászólásra
Azt nem mondtad neki,hogy az ANYJŔT B...SZA MEG!?
Az a baj,hogy nincs ŕllat,ami megegye,hogy eladhatatlannŕ vŕljon,vagy bagoért +szabaduljon töle az ember,egy nagy kör ingyen munka utŕn
Válasz #4256. hozzászólásra
3500 ft
Mennyit adhat érte?
Válasz #4253. hozzászólásra
Csak az ár volt ilyen a "kocsi" nem volt ilyen dizájnos
Válasz #4247. hozzászólásra
Nagy szart, Ausztriában is nagy gáz van kukorica téren!!