Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD397.3 FtCHF442.87 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ma 52.000 Ft-os ajanlatot kaptam. Akarmelyik tozsden emelkedett akarmennyit is, amit Te irtal, az kozel 20 %-os emelkedes lenne. Ami szerintem a mai korolmenyek kozott - mikor napi szinten esik- teljes keptelensegnek tunik. Ha nem igy lenne, kevesen orulnenek jobban nalam...
Erre én is kiváncsi lennék. Saját tapasztalatom alapján az áremelkedést nem szeretik észrevenni,csak az esést.Legalábbis a másik etenolos cégnél így volt.
Kíváncsi leszek mit hoz a jövő Pannon Ethanol-nál, mivel 2 nap alatt 13 EURO-t drágult a kukorica Párizsban és romlott a forint az Euróhoz képest 287-ről 293-ra. Ez annyit jelent, hogy 62 környékére kellene, hogy emeljék.
Nem tudom lekövetik-e az ármozgást.....
igaza van Korzónak, nem kell számolgatni '' mi lett volna, ha''....
Telephelyi áron jelenleg 54-55, az ami volt 70 is
Ezer tonna feletti tételeknél ez több mint sok, de ez van.
Egészségünk van , munkánk van, megyünk tovább!!
Azt azért ki ne számold, hogy mi lett volna ha... Abból csak tanulni kell, nem bánkódni rajta. Inkább azt nézd, hogy mennyibe volt a kuki, és mennyiért adtad el. (én is két hete adtam el netto 57-ért a maradékot)
Júliusra mi is kaptunk ma ilyen ajánlatot.
De mindent összevetve-átszámolva-osztva-szorozva most 63000Ft/ t nekünk. Így is bukta az őszihez képest, ez maradt.
Pont ma beszéltem én is velük, még jó, hogy ültem.....
Hétvégére lesz meg a toxinvizsgálat eredménye és ha ez is jó lett volna
eladtam volna nekik szerintem az összeset 61-ért, 1 hétre szállítva.
Pedig ma is drágult Párizsban 4,5 EURO-t, de ez a k...a forint pont ilyenkor
bolondul meg...
Csak megjegyzem, éppen egy hete ez még 61ezer volt.
Egy biztos: nyakunkon az igen ígéretes új árpák aratása, ha az időjárás nem fog változni szarásig leszünk tak. búzákkal is............nem lesz 6ezer a kuki sem már............de még 5 sem...........................
Nagyon köszönöm Neked és Eco-nak is!
Mindig mondom, hogy ez a fórum a legjobb társaság!
A bolt ugyan nem velük köttetett meg, de ez összetett dolog.
Nem is hívtam őket, mert egyszerűbb megoldás született.
Egy közeli telephelyen van a termény.
Azt mondták, hogy egy héten belül mindenképpen el kell szállítani tőlük, természetesen tárolást, gázosítást fizetni kell előtte nekik.
Ma hívtak, hogy van egy vevőjük, aki náluk dolgozik, csak a központban. 53000/t+kompenzációt fizet, s ha neki adjuk a kukit, maradhat is náluk, s tárolást és egyebeket sem kell fizetni. Nem mellékesen két embernek még addig az időpontig lesz munkája, amíg ott lesz a kukoricánk.
Úgyhogy mindent összevetve ezt láttuk a legjobb megoldásnak.
Még egyszer nagyon köszönöm mindnyájatok segítőkészségét!
Amúgy hívd fel (száma titkos), kérj tőle egy adószámot, és ellenőrizd le úgy.
(én nem találtam róla semmit a neve alapján, csak ingatlanos cégeket, de azok neve se magában "Real Estate", hanem valamivel együtt. Lehet túl sok spamet kaptam régebben ilyen nevekkel...)
14453 hozzászólás
Válasz #4051. hozzászólásra
Igazad van.
Akkor legyen kompenzációs felár.
Így is kevesebb mint a decemberi 6300
Ki mit lát hall van még kukorica a raktárakban? Mennyi az esély,hogy júliusban kiürüljenek a tárolók?
Válasz #4050. hozzászólásra
nincs áfa, lassan egy éve
Válasz #4049. hozzászólásra
Barátom is ennyért adott el.
5800 plusz áfa
Válasz #4043. hozzászólásra
58-at hozott
(............és 200€-val számolnak............)
Moderálta: Szabi. (11018) 2013-05-30 21:31:00
Ma 52.000 Ft-os ajanlatot kaptam. Akarmelyik tozsden emelkedett akarmennyit is, amit Te irtal, az kozel 20 %-os emelkedes lenne. Ami szerintem a mai korolmenyek kozott - mikor napi szinten esik- teljes keptelensegnek tunik. Ha nem igy lenne, kevesen orulnenek jobban nalam...
Erre én is kiváncsi lennék. Saját tapasztalatom alapján az áremelkedést nem szeretik észrevenni,csak az esést.Legalábbis a másik etenolos cégnél így volt.
Válasz #4045. hozzászólásra
Igaz, az előző hsz.-em óta 2 EURO-t esett...
Válasz #4044. hozzászólásra
1 helyről "dolgozunk".....
Itt a párizsi tőzsde júniusi határidős árainak alakulása:GRAFIKON
Válasz #4024. hozzászólásra
Kíváncsi leszek mit hoz a jövő Pannon Ethanol-nál, mivel 2 nap alatt 13 EURO-t drágult a kukorica Párizsban és romlott a forint az Euróhoz képest 287-ről 293-ra. Ez annyit jelent, hogy 62 környékére kellene, hogy emeljék.
Nem tudom lekövetik-e az ármozgást.....
Válasz #4041. hozzászólásra
Igen szerződésben mennyiség ár szállítás és idő megfogalmazódik ennyi.
Szállítás után fizetnek. Nem idegen cég, adtam el már terményt oda.
Válasz #4038. hozzászólásra
Helló! Szerződéstkötöttök? Szállitás után fizet csak?
Válasz #4039. hozzászólásra
Ha így.megy tovább az év, jóidövel, akkor nekünk már az is jó lenne. Egy pillanatra sem tároltatnánk semmit.
Minket inkább a kalászosok árai izgatnak most jobban, mert hogy most eygész pofásan néznek ki.
Válasz #4036. hozzászólásra
Az őszi ár jelenleg olyan 45ezernek tűnik a tőzsdei kötések alapján...
Bár addig még sok minden megtörténhet, "sokat kell még neki kint aludni".
Válasz #4037. hozzászólásra
van, de ma íródik alá papír, 250 tonnát elsütök, a többi marad még, új anyagig majd elmegy még
Válasz #4036. hozzászólásra
van még neked?
Válasz #4032. hozzászólásra
Ez sem egy rossz ár valójában és ezt így kell felfogni szerintem!
Plusz az egyik felét adni időben ősszel másikkal spekulálni és akkor mindkettő helyzetre megtud állni a gazda.
Reméljük ősszel is lesznek ekkora árak, sőt én kiegyezek egy olyanban, hogy most is 54-56között vannak árak, ősszel is legyen ennyi.
Válasz #4034. hozzászólásra
Ha nem lett volna muszáj elvinni a jövő héttel, még kitartottunk volna. De így.....nem volt más lehetőség.
Válasz #4033. hozzászólásra
Nálam még csak virtuális jelenleg a veszteség, DE lehet én is kiugrok és
nem tartogatom a bizonytalanra....
Válasz #4032. hozzászólásra
Akkor ne számolgass itt Te sem!!!!
Így jártunk.
Járhattunk volna jobban is.
..no meg rosszabbul is.
Az utolsó mondatodat tartjuk szem előtt!
Válasz #4029. hozzászólásra
igaza van Korzónak, nem kell számolgatni '' mi lett volna, ha''....
Telephelyi áron jelenleg 54-55, az ami volt 70 is
Ezer tonna feletti tételeknél ez több mint sok, de ez van.
Egészségünk van , munkánk van, megyünk tovább!!
Válasz #4030. hozzászólásra
Megértettem.
Válasz #4026. hozzászólásra
Én nettó árról beszélek...
Válasz #4028. hozzászólásra
Igen, teljesen igazad van!
Okos nem nagyon tud lenni az ember, késő bánat ebgondolat - és még sorolhatnánk.
Válasz #4026. hozzászólásra
Azt azért ki ne számold, hogy mi lett volna ha... Abból csak tanulni kell, nem bánkódni rajta. Inkább azt nézd, hogy mennyibe volt a kuki, és mennyiért adtad el. (én is két hete adtam el netto 57-ért a maradékot)
Válasz #4023. hozzászólásra
Tegnap még azt mondták, hogy nem tudnak pontos árat, majd ma visszaszólnak. Ennyi lett.
Válasz #4025. hozzászólásra
Júliusra mi is kaptunk ma ilyen ajánlatot.
De mindent összevetve-átszámolva-osztva-szorozva most 63000Ft/ t nekünk. Így is bukta az őszihez képest, ez maradt.
Válasz #4024. hozzászólásra
Pont ma beszéltem én is velük, még jó, hogy ültem.....
Hétvégére lesz meg a toxinvizsgálat eredménye és ha ez is jó lett volna
eladtam volna nekik szerintem az összeset 61-ért, 1 hétre szállítva.
Pedig ma is drágult Párizsban 4,5 EURO-t, de ez a k...a forint pont ilyenkor
bolondul meg...
Válasz #4023. hozzászólásra
PannonE beszállítva 57400, júliusi ütemre.
Csak megjegyzem, éppen egy hete ez még 61ezer volt.
Egy biztos: nyakunkon az igen ígéretes új árpák aratása, ha az időjárás nem fog változni szarásig leszünk tak. búzákkal is............nem lesz 6ezer a kuki sem már............de még 5 sem...........................
Válasz #4021. hozzászólásra
Három hete kb a Trigó még 59-ért vitte.
Válasz #4011. hozzászólásra
Nagyon köszönöm Neked és Eco-nak is!
Mindig mondom, hogy ez a fórum a legjobb társaság!
A bolt ugyan nem velük köttetett meg, de ez összetett dolog.
Nem is hívtam őket, mert egyszerűbb megoldás született.
Egy közeli telephelyen van a termény.
Azt mondták, hogy egy héten belül mindenképpen el kell szállítani tőlük, természetesen tárolást, gázosítást fizetni kell előtte nekik.
Ma hívtak, hogy van egy vevőjük, aki náluk dolgozik, csak a központban. 53000/t+kompenzációt fizet, s ha neki adjuk a kukit, maradhat is náluk, s tárolást és egyebeket sem kell fizetni. Nem mellékesen két embernek még addig az időpontig lesz munkája, amíg ott lesz a kukoricánk.
Úgyhogy mindent összevetve ezt láttuk a legjobb megoldásnak.
Még egyszer nagyon köszönöm mindnyájatok segítőkészségét!
Válasz #4006. hozzászólásra
Trigo mai ár: 51000 Ft/t.
Válasz #4011. hozzászólásra
Csak megerősíteni tudom. Többször adtam már el nekik, végtelenül korrektek, ahogy Te is írtad!!! Csak ajánlani tudom őket én is!
Válasz #4017. hozzászólásra
A bogátit kérdeztem 5400
Válasz #4015. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #4016. hozzászólásra
Ott a pont!
Akit én javasoltam Rilexnek:
P & P KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.
4361 Nyírbogát, Sport u. 2.
Cégjegyzékszám: 15-09-061928
Adószám: 11243887-2-17
Válasz #4013. hozzászólásra
Keresd itt.
http://e-beszamolo.kim.gov.hu/kereses-Default.aspx
Amúgy hívd fel (száma titkos), kérj tőle egy adószámot, és ellenőrizd le úgy.
(én nem találtam róla semmit a neve alapján, csak ingatlanos cégeket, de azok neve se magában "Real Estate", hanem valamivel együtt. Lehet túl sok spamet kaptam régebben ilyen nevekkel...)
Ezzel a névvel én nem sok jót várnék. De ez csak egy előítélet!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3777132/NAPRAFORGO-FELVASARLAS.html http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3777131/KUKORICA-KERESLET.html
Válasz #4008. hozzászólásra
Válasz #4003. hozzászólásra
Szabolcs? "P és P KFT" Nyírbogát. Megbízhatóak, évek óta dolgozok velük. Egy héten belül fizetnek, természetesen még a szállítás előtt.
+36-42-286244
Válasz #4009. hozzászólásra
Szia,itt a terményes apróhirdetésben van,,
Válasz #4008. hozzászólásra
Még nem is hallottam....
Real Estate Kft-röl valakinek valamien info megbizhatóság?
Válasz #4006. hozzászólásra
Oké!
Ma akiket kérdeztem, 5300-5800-ig volt a skála, mind a múlt heti árat mondta, de jelenleg senkinek sem kell.
Válasz #4005. hozzászólásra
Aztán majd írd meg mennyit ajánlanak
Válasz #4004. hozzászólásra
Velük még nem voltunk kapcsolatban, de jó, hogy mondod.
Holnap rákérdezek.
Köszi!
Válasz #4003. hozzászólásra
Trigo?