Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen, Ő aratás elején kötötte.Ha jól emlékszem 4200at mondott.Ezek szerint aki kevesebbre kötött,az megsz...a.Nem érintett engem,így nem is agyaltam rajta hogy is van ez.De így már képbe vagyok.
Válasz #1126. hozzászólásra
olyat is hallottam, hogy a vis maior miatt nem teljesitett tavaji mennyiseget atkotottek idenre joval 40-feleti aron. (de ez nem mostanaban volt...)
hol éltek ti? Ne gondoljátok hogy mondjuk ha lekötöd 50-ért és aratásra az árak leesnek mondjuk 30- ra. (Csak számokat mondok) Akor majd a lekötöttet átveszik 50-ért? Lessz ott mindenféle minőségi kifogás nyugodjatok meg.
Írtam már régebben, én lekötöttem 4500ft-ér, mivel nem tudom tárolni.Inkább bukjak 500ft-ot mint később 1500-at.Így hogy le van kötve, kicsit többet költök rá.Vízállásos földekre is van szerződés,így amin nem áll a víz,arra átlagostól többet költök,de nem százezrekkel.
A tőzsdék is érzik a japán cunamit
A magyar idő szerint röviddel nyolc óra előtt Japánban történt földrengés hatására zuhantak az ázsiai részvények és gyengült a jen – jelenti a Reuters.
A földrengés röviddel a tokiói tőzsde zárása előtt következett be. A Nikkei index a napot 1,7 százalékkal alacsonyabb szinten zárta, ám a határidős, júniusi Nikkei index 2,8 százalékkal esett, a tőzsdei kerekedést követően, amikor a kár mértéke nyilvánvalóvá vált.
A dollár mintegy 0,5 százalékkal erősödött a jennel szemben. Egész Ázsiában zuhantak az értékpapírok jegyzései. A Hong Kong-i Hang Seng index 1,8 százalékkal csökkent a földrengés után.
A Tözsde az már csak ilyen...Sok manöver sokszor a józanészel nem is megmagyarázható mégis megtörténik!!! De ahogy le tudott menni az ár ugy egyik pillanatról a másikra föl dud menni.. Már csak a jó megérzéseekre és a tuti infókra hagyatkozhatunk...
Szerintetek minek köszönhető, hogy a novemberi kukorica ára folyamatosan esik a tőzsdén, és már "csak" 46500Ft?
Mikor a forint árfolyama nem sokat változott és a kőolaj világpiaci ára is az egekbe van?
TEGANAP ESTE HALLOTTAM ATTÓL A VÁLLALKOZÓTÓL,AKI SZÓRTA NEKEM A BIOFERTET,HOGY HÉTFŐN KERESTÉK MEG SZEMÉLYESEN A HUNGRANÁTÓL ÉS 48000FT/TONNA ÁRON KALKUKLÁLTAK VELE,IGAZ HEKTÁRONKÉNT 2,3 TONNÁVAL.
Válasz #1082. hozzászólásra Ettől nagyobb marhaságot ritkán hallani, aki ezt mondta javaslom az elmeállapotáról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
14493 hozzászólás
Válasz #1141. hozzászólásra
Pedig a Párizsi tőzsdén visszaállt 235euróra.A kereskedőkig még nem jutott el.
Ma azt hallottam , hogy a cargill már csak olyan 3800 körül köt.
Válasz #1140. hozzászólásra
Van még bőven a raktárban !!
Sajna az áral van gond !!!
Ha az a baj ,hogy elfogyott nekem még van eladó.Küldheted a vevőt.
Válasz #1138. hozzászólásra
Ma adtam el 5800+ konpi!! De már töbet nem tudok
Ki tud friss árat ótermésre?
én kb. egy hónapja kötöttem le 49500-ért. ez számomra elfogadható. Furiót vetek meg közepes műtrágya adag aztán majd kiderül.
Válasz #1134. hozzászólásra
Legyen igazad,csak teremjen annyi amit lekötöttem!
Válasz #1133. hozzászólásra
Igen, Ő aratás elején kötötte.Ha jól emlékszem 4200at mondott.Ezek szerint aki kevesebbre kötött,az megsz...a.Nem érintett engem,így nem is agyaltam rajta hogy is van ez.De így már képbe vagyok.
Válasz #1127. hozzászólásra
Azt gyanítom,hogy Te az ősszel 4500-ért nem fogsz kukit venni,sztem lényegeden több lesz...
Válasz #1132. hozzászólásra
Amennyibe kötötte,annyiba vitték át.Szerencséje,ha nem kötött 2600-ba.
Válasz #1131. hozzászólásra
Én nem állok velük kapcsolatba!Egyik ember mondta akinek bérbe dolgozom,de nem 2600-ér.
Válasz #1130. hozzászólásra
Átkötötte tavalyi 2600-as áron.
Válasz #1129. hozzászólásra
Így van,pl trigo is átkötötte erre az évre.
olyat is hallottam, hogy a vis maior miatt nem teljesitett tavaji mennyiseget atkotottek idenre joval 40-feleti aron. (de ez nem mostanaban volt...)
Adás-vételi szerződés,nem hinném hogy gond lenne.
Válasz #1125. hozzászólásra
Én lekötöttem 60q/ha,és ha nem lesz meg veszek hozzá.
hol éltek ti? Ne gondoljátok hogy mondjuk ha lekötöd 50-ért és aratásra az árak leesnek mondjuk 30- ra. (Csak számokat mondok) Akor majd a lekötöttet átveszik 50-ért? Lessz ott mindenféle minőségi kifogás nyugodjatok meg.
Válasz #1124. hozzászólásra
mar en is banom, hogy csak az 1/3-at kotottem le 47-ert.
Válasz #1120. hozzászólásra
Írtam már régebben, én lekötöttem 4500ft-ér, mivel nem tudom tárolni.Inkább bukjak 500ft-ot mint később 1500-at.Így hogy le van kötve, kicsit többet költök rá.Vízállásos földekre is van szerződés,így amin nem áll a víz,arra átlagostól többet költök,de nem százezrekkel.
Válasz #1122. hozzászólásra
Ne mondd már,ilyen nincs.Az árak mennek fel-le ez a természetes.Ebbe nem lehet beleszólni.
Az a gond,minden terhet a termelőnek kell hordozni.Kellene egy szervezet,aki a piacot rendezné,felügyelné,a termelő meg nyugodtan termelne.
Válasz #1119. hozzászólásra
A hungrana is 38-ért köti az újtermésű nedveset.De most felpattantak az árak a tözsdéken, én kivárok.
Válasz #1119. hozzászólásra
Lassan a tavalyi 2600 alá megyünk.Lehet szórni,aműkakit,venni a drága vetőmagot.
Válasz #1115. hozzászólásra
Tegnap kérdeztem egyik felvásárlót, 3800ft mondtak idei kukoricára.A komolyabb felvásárlók,gondolom kötnek még 4000-4100ft-ér.
Kedves Kollégák,hát hol van még október 1....
Válasz #1116. hozzászólásra
Én nem várnék.
Válasz #1115. hozzászólásra
52 ezret kínálnak az ótermésért, lehet megéri kivárni
amíg "helyreáll" egy kicsit a piac.
Válasz #1114. hozzászólásra
Hol áll az ár?Friss kötés valahol???
Hát én ma akartam eladni, de sajnos a kereskedő letolta a hétvégén kialkudott árat, úgyhogy inkább beintettem neki
Válasz #1112. hozzászólásra
Az a baj,hogy a terményárak is zuhannak rendesen! Én meg nemtudtam szerződni idén semmit eddig
A tőzsdék is érzik a japán cunamit
A magyar idő szerint röviddel nyolc óra előtt Japánban történt földrengés hatására zuhantak az ázsiai részvények és gyengült a jen – jelenti a Reuters.
A földrengés röviddel a tokiói tőzsde zárása előtt következett be. A Nikkei index a napot 1,7 százalékkal alacsonyabb szinten zárta, ám a határidős, júniusi Nikkei index 2,8 százalékkal esett, a tőzsdei kerekedést követően, amikor a kár mértéke nyilvánvalóvá vált.
A dollár mintegy 0,5 százalékkal erősödött a jennel szemben. Egész Ázsiában zuhantak az értékpapírok jegyzései. A Hong Kong-i Hang Seng index 1,8 százalékkal csökkent a földrengés után.
Válasz #1110. hozzászólásra
A Tözsde az már csak ilyen...Sok manöver sokszor a józanészel nem is megmagyarázható mégis megtörténik!!! De ahogy le tudott menni az ár ugy egyik pillanatról a másikra föl dud menni.. Már csak a jó megérzéseekre és a tuti infókra hagyatkozhatunk...
Szerintetek minek köszönhető, hogy a novemberi kukorica ára folyamatosan esik a tőzsdén, és már "csak" 46500Ft?
Mikor a forint árfolyama nem sokat változott és a kőolaj világpiaci ára is az egekbe van?
Válasz #1106. hozzászólásra
Ez éerdekes,mert nekem ma sem tudtak még árat mondani.Még nem jöttek ki árral a területi képviselő szerint.
Válasz #1107. hozzászólásra
nezzed a ''Műtrágya árak'' topic-ban.
(90 korul mennek)
Üdv. Friss ammonia árat tud valaki 34%-osra???
TEGANAP ESTE HALLOTTAM ATTÓL A VÁLLALKOZÓTÓL,AKI SZÓRTA NEKEM A BIOFERTET,HOGY HÉTFŐN KERESTÉK MEG SZEMÉLYESEN A HUNGRANÁTÓL ÉS 48000FT/TONNA ÁRON KALKUKLÁLTAK VELE,IGAZ HEKTÁRONKÉNT 2,3 TONNÁVAL.
Válasz #1104. hozzászólásra
másfél hete kötöttem le az el sem vetett 1/3-at 47-et :)
Tud valaki friss árat kötésre? Nekem 45-öt ajánlottak ma.
Hát ez fasza. Mit ne mondjak jól spekulálnak a kampós orrúak
Válasz #1099. hozzászólásra
Tegnap délutáni 4200.
A CHICAGOI ÁRUTŐZSDÉN MEG SOHA NEM LÁTOTT MAGASSÁGON VANNAK AZ ÁRAK...
Jó nagyot estek ma az árak:http://bet.hu/topmenu/kereskedesi_adatok/arupiac/hataridos_gabonatermek
Remélem csak átmenetileg
Sziasztok!
Valaki tudna mondani aktuális árat?
Köszi!
Válasz #1082. hozzászólásra
Az okosok azt mondták tavaly augusztusban, hogy a búza 4000-ről vissza fog menni 2000-re, majd figyeljem meg! Na ennyit az okoskodásról!
Válasz #1082. hozzászólásra Ettől nagyobb marhaságot ritkán hallani, aki ezt mondta javaslom az elmeállapotáról kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
Válasz #1082. hozzászólásra
Azért azt remélem nem gondolod komolyan,hogy itt az ősszel 1500ft-os terményárak lesznek...
ki milyen árakat tud?
Válasz #1093. hozzászólásra
Én a már betárolt kukira gondoltam. Éjjel nappal pakolják a vagonokat a rakodón most is. Ami persze nekünk csak jó.