Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én ezt nem kiabálnám el!! Szerintem még lábán is lesz ami álni fog!! Ami egyszerüen betakarithatatlan lesz akkor is.. Még a leg fanatikusabb talpazósoknak is elmegy a kedve akkora a haburcolástol!
Kötöttem le idei kukoricát ma 47-ért, nem rég még 50 volt, de valahogy nem merek várni. Hektáronként 3 tonnát.
Ez közel van és nem kell fizetni betárolást sem. Jól tettem vagy nem, ki tudja? Csak a Jóisten talán?
Nem kell itt aggódni. 4-5 hónap múlva egy árva szem kukorica nem marad nem hogy az országban, de a könyékünkön sem. Nem hinném hogy idén 4000 alá megyünk. (kop kop kop)
Válasz #1082. hozzászólásra
ŐSSZEL MEG 1500 FT KÖRÜL !!!!! Ezt meg melyik idióta találta ki????? 1 millió hehik nem lehet az idén bevetni a felmérések szerint !!!!!! Miről pofáznak ?????????????
Az az igazság hogy én ezt sajnos örököltem,és jó néhány gabona szerződési kötelezettséget is. Így nem nagyon vagyok jártas ebben a szakmában,még ez a 2-dik évem.
Erus!
Légy szí -olvasdd vissza a hszólásokat -és valszeg +érted , h ? is az árra most a szabad piacon.
Ill. nem is naon kell hírdetned és azonnal el is fog kellni.Fogalmam sincs ,h mikor -de talán a múlt héten Én is írtam 1 hsz-t ehhez a témához.DE sokat ne naon akarj várni , mert a kormány előtt van 1 csomag , amelyet lehet ,h a héten tárgyalnak is.Ez azt jelenti ,h vmi 30-35 milliárd ft-ot befektetne a hazai állattartók taki ellátottságába.
Ugyhogy a döntés a Te kezedbe - csak még1xszer hangoztatom ,h ne sokáig vaciláljjjjjjjjj!
Sziasztok. A jelenlegi kukorica árról szeretnék infót kapni. A múlt héten kaptam 1 ajánlatot.és még nem döntöttem hogy elfogadjam-e. 53+áfa. Mérésnél azonnal fizetnek.
Most akkor mondhatnátok azt is, hogy jó hülyének lenni? Gondoltam, másnak is segít, ha elmondom, hogy mi és mennyi....
Nem gondoltam, hogy ez ekkora baj - mármint értem én, hogy nem nektek, sokkal inkább nekem.
Máskor is megjártam már, hogy előbb beszéltem, mint gondolkodtam. De tényleg csak az irántatok érzett jószándék vezérelt....
14493 hozzászólás
Válasz #1088. hozzászólásra
Én ezt nem kiabálnám el!! Szerintem még lábán is lesz ami álni fog!! Ami egyszerüen betakarithatatlan lesz akkor is.. Még a leg fanatikusabb talpazósoknak is elmegy a kedve akkora a haburcolástol!
Válasz #1091. hozzászólásra
Corn Mill. A Cargil köt 47,5-ért, de akkor van be és kitár és tárolás.
Válasz #1090. hozzászólásra
Milyen cégnél?
Kötöttem le idei kukoricát ma 47-ért, nem rég még 50 volt, de valahogy nem merek várni. Hektáronként 3 tonnát.
Ez közel van és nem kell fizetni betárolást sem. Jól tettem vagy nem, ki tudja? Csak a Jóisten talán?
Válasz #1088. hozzászólásra
Legyen igazad.
Válasz #1083. hozzászólásra
Nem kell itt aggódni. 4-5 hónap múlva egy árva szem kukorica nem marad nem hogy az országban, de a könyékünkön sem. Nem hinném hogy idén 4000 alá megyünk. (kop kop kop)
Válasz #1086. hozzászólásra
Nem jöttél fórum talira, pedig jó volt nagyon.
ennyi marhaságot !!!!
Válasz #1083. hozzászólásra
2 hónap van még a vetésig, bármi törénhet annyi idő alatt.
Nálunk már most nagyon szárazak a homokbuckák, a lapja még át van nedvesedve, de lassan erre jöhetne 1 kobor eső.
Ez mindíg így volt,így is lesz.
ŐSSZEL MEG 1500 FT KÖRÜL !!!!! Ezt meg melyik idióta találta ki????? 1 millió hehik nem lehet az idén bevetni a felmérések szerint !!!!!! Miről pofáznak ?????????????
Zuhannak az árak 6000 de hamarosan 3800 körüli árak várhatóak!!! Ősszel meg 1500 az okosok szerint?
Sziasztok
Lenne vagy 30 mázsa szárított kukoricám eladó. Mennyiért lehetne eladni mázsáját, ha kicsibe adom el?
Válasz #1079. hozzászólásra
Az az igazság hogy én ezt sajnos örököltem,és jó néhány gabona szerződési kötelezettséget is. Így nem nagyon vagyok jártas ebben a szakmában,még ez a 2-dik évem.
Válasz #1078. hozzászólásra
Estleg van valahol valaki,aki többet kínálna érte?
Válasz #1077. hozzászólásra
Erus!
Légy szí -olvasdd vissza a hszólásokat -és valszeg +érted , h ? is az árra most a szabad piacon.
Ill. nem is naon kell hírdetned és azonnal el is fog kellni.Fogalmam sincs ,h mikor -de talán a múlt héten Én is írtam 1 hsz-t ehhez a témához.DE sokat ne naon akarj várni , mert a kormány előtt van 1 csomag , amelyet lehet ,h a héten tárgyalnak is.Ez azt jelenti ,h vmi 30-35 milliárd ft-ot befektetne a hazai állattartók taki ellátottságába.
Ugyhogy a döntés a Te kezedbe - csak még1xszer hangoztatom ,h ne sokáig vaciláljjjjjjjjj!
Sziasztok. A jelenlegi kukorica árról szeretnék infót kapni. A múlt héten kaptam 1 ajánlatot.és még nem döntöttem hogy elfogadjam-e. 53+áfa. Mérésnél azonnal fizetnek.
Szerintetek hova merre alakul az ár ??? Szerintem +++
Válasz #1066. hozzászólásra
Egyébként szar vicc.....
Válasz #1073. hozzászólásra
Mind1 valaki biztos szórakozik...
Amúgy is mit mondana szegény ha be menne .
Üdv Rilex vagyok és keresk valakit , de nem tudom hogy hívják , és ő sem tudja az én nevem.
Kérdés : Akkor miért van itt ?
R.: Nem is tudom csak egy fórumon hadováltam hülyeségeket...
Válasz #1072. hozzászólásra
állok elébe
Válasz #1069. hozzászólásra
Csak egy IP cím összehasonlítást kell végezzen egy modi ...
Válasz #1069. hozzászólásra
Le nem mosod magadról! Meg azt sem, amit tőlem kapc!!!!
Nnna, offolást abbafejeztem.
Válasz #1067. hozzászólásra
Ezt gondoltam én is, csak nem akartam kivetkőzni úrinői mivoltomból.
De nem baj.... Fehér asszony megbocsájt, de nem felejt!!!!
Válasz #1068. hozzászólásra
tudom, h. mindenki azt hiszi én vok, de esküszöm nem én vok
Grün!!!
De geccciiiii!!!!!!!!!!!
Moderálta: Mf-es (3146) 2011-02-05 07:58:17
Mf-modi:
Válasz #1061. hozzászólásra
Ez csak természetes.
Válasz #1061. hozzászólásra
Persze , ez természetes...
Van-e 30 milliárd forintja kukoricát venni az államnak?
Rilex ugye nem fizették ki,majd akkor fizetnek ha adod a számlát.
Válasz #1059. hozzászólásra
Legközelebb írd az ár után hogy "okosba" és érteni fogják,ebből a beírásból meg csak nem lesz baj
Most akkor mondhatnátok azt is, hogy jó hülyének lenni? Gondoltam, másnak is segít, ha elmondom, hogy mi és mennyi....
Nem gondoltam, hogy ez ekkora baj - mármint értem én, hogy nem nektek, sokkal inkább nekem.
Máskor is megjártam már, hogy előbb beszéltem, mint gondolkodtam. De tényleg csak az irántatok érzett jószándék vezérelt....
Modikák, drága modikák.. Walaky.... lécci-lécci!!!!
Válasz #1055. hozzászólásra
Azt a mondást ismered hogy nem lát nem hall és nem beszél??
Válasz #1056. hozzászólásra
töröltessétek ki 1 modival !
Válasz #1050. hozzászólásra
szerintem nem voltál okos, hogy ezt ide beírtad
Válasz #1053. hozzászólásra
Ezért gondoltam, hogy biztosan megéri neki.....
Nnna, mindegy. Ez már így van.
Moderálta: Mf-es (3146) 2011-02-04 17:56:34
Válasz #1052. hozzászólásra
Grün!!!!! Bokán leszel rúgva!!! Te azért túl közel vagy hozzám ahhoz, hogy ki merj kezdeni velem!
Ti jól tettétek, a vevő nem biztos, azért lehet még olcsóban is venni
beszóltam az apehnek majd ők megmondják jó döntés volt e
..bocsánat...természetesen "vittek"...
Moderálási elveink miatt törölve.
Mf-es (3146)
2011-02-04 17:54:25
Válasz #1048. hozzászólásra
te kis "heves"
Válasz #1047. hozzászólásra
Északi hegyek lábánál
Válasz #1046. hozzászólásra
hol vagy??
Nálunk még kukit nem kötnek. Szotya 12, étkezési búza 6 ropi 2011-es
Válasz #1044. hozzászólásra
nem tudom de én úgy vettem ki a szavából hogy ez az első áruk az idei évre
Válasz #1043. hozzászólásra
Valaki 50-ér kötött 2011-esre! lejjebb ment?