Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én elhiszem,mert ez magyarország.Ahogy tönkretették az állattartókat,úgy a növénytermesztőket is.Néha bedobnak egy kis jó árat,mivel elkell adni a műkakit,meg vetőmagot.Nem örülnék neki,de jót nevetnék rajta,ha aratáskor 2000 lenne a kuki,és most tuszkolják ránk a tavalyi 2600-at.
Válasz #1030. hozzászólásra
Ja-ja.Való igaz , h akinek volt az szinte mindenki már túladott rajta.Sztem jó áron -az már más kérdés , h még csak jan. van és szinte ugy kell vadászni utána.
Persze akinek még van , hallottam olyat is , h 6 eft+fa-ez már pedig qva jónak mondható.
Mi lesz itt még áp.-máj. fele-horror áron lehet kapni-ha lesz még v.hol.
Nem vágtunk bele végülis, mondhatom szerencsénkre mert akinek itt a környéken volt annak elvitte a betegség, így vagy nem termett annyit hogy érdemes legyen betakarítani vagy kb. 100-150 kg mag lett, ami nagyon kevés a korábbi évekhez képest. A kukorica meg ami itt nálunk az alternatívája közel csúcstermést adott.
Követtem a fórumot és olvastam, hogy neked is vegyes érzelmeket okozott a tök.
14491 hozzászólás
Válasz #1040. hozzászólásra
Ennek nagy az esélye, ezért sem erőltetem idén a tengerit.
Válasz #1039. hozzászólásra
Én elhiszem,mert ez magyarország.Ahogy tönkretették az állattartókat,úgy a növénytermesztőket is.Néha bedobnak egy kis jó árat,mivel elkell adni a műkakit,meg vetőmagot.Nem örülnék neki,de jót nevetnék rajta,ha aratáskor 2000 lenne a kuki,és most tuszkolják ránk a tavalyi 2600-at.
Moderálta: Mf-es (3146) 2011-02-03 14:57:00
egy üjabb hirérték nélküli hir remélem senki se hiszi el
Válasz #1037. hozzászólásra
Nettó, bruttó, okosban, mezítláb ???????
KUKORICA ÚJ ÁRAK:AMIT NEKEM MOST ADTAK MEG NEM TUDOM HOGY JÓL ADTAM E EL,6300FT/Q.
búzája valakinek?
Válasz #1033. hozzászólásra
veszed többért is
Én még kivárok, de nem az áremelkedésre játszok, hanem a hótakaró nélküli fagyot várom.
tegnap 55+ÁFA-ért vettem.
Válasz #1031. hozzászólásra
köszönöm
Ja-ja.Való igaz , h akinek volt az szinte mindenki már túladott rajta.Sztem jó áron -az már más kérdés , h még csak jan. van és szinte ugy kell vadászni utána.
Persze akinek még van , hallottam olyat is , h 6 eft+fa-ez már pedig qva jónak mondható.
Mi lesz itt még áp.-máj. fele-horror áron lehet kapni-ha lesz még v.hol.
Tele van a forum nagygazdával,kukoricája egynek sincs?
Mi a friss ár, az aprohirdetésből eltünt a kukorica.
VALÓ IGAZ, A KERESKEDŐ ÖNMAGÁTÓL FELEMELTE 6000FT/Q-RA AZ AJÁNLATÁT,ENNYIÉRT MÁR NEKIÁLLUNK MORZSOLNI 1-2 KAMIONNAL.
Tölem is 60000ft-ért kérték de még várok!!
márciusi tőzsdei ár 57.000ft szépen eladtuk ;)
Válasz #1023. hozzászólásra
sok állattartó bedobja a törcsit. kiváncsi leszek, hogy mennyi lesz jövő év végén a disznó
Válasz #1022. hozzászólásra
Drága állattartás lesz már megint !
Válasz #1021. hozzászólásra
nem tudom mi lesz itt. 60-ért kérték
Válasz #1020. hozzászólásra
Ez már nem friss......
FRISS ÁR:5500FT/Q,"MEZITLÁBASAN)",KAMIONOS TÉTEBEN.
Válasz #1018. hozzászólásra
Létezik, hogy felétek 42 lenne ????
Válasz #1017. hozzászólásra
Hány tonnád van?
Kereskedői árat tud valaki (KITE, Hőgyész) ?
mai tőzsdei ár 11 márciusra 59400 Ft/t
Válasz #1014. hozzászólásra
5000 párszáz.
hahó mondjatok már árat valaki csaktud mondani árat
valaki tudna mondani egy aktuális mázsánkénti kukorica árat sürgös lenne köszönöm!!
Üdvözlet.
Van 200 tonna kukoricám eladó hajdú-Biharban. Akár exportra is. 06303584137
Válasz #1010. hozzászólásra
Nem vágtunk bele végülis, mondhatom szerencsénkre mert akinek itt a környéken volt annak elvitte a betegség, így vagy nem termett annyit hogy érdemes legyen betakarítani vagy kb. 100-150 kg mag lett, ami nagyon kevés a korábbi évekhez képest. A kukorica meg ami itt nálunk az alternatívája közel csúcstermést adott.
Követtem a fórumot és olvastam, hogy neked is vegyes érzelmeket okozott a tök.
Válasz #1009. hozzászólásra
Mi újság?Lesz tök?
Mai Cargill telephelyi ár 47.500 ft/t +áfa vagy kompenzáció
Hajdú-Bihar megyében.
cégünk kedvező feltételekkel vásárol takarmánykukoricát.várjuk minden kedves termelő jelentkezését.30 4244034
Válasz #1006. hozzászólásra
mail ment
nem köbe vésetek az árak ha kell többször is neki futhatunk.
Válasz #1005. hozzászólásra
Mail ment.
Válasz #1000. hozzászólásra
info@agrararu.hu
dobj egy mail-t a részletekröl
Válasz #1003. hozzászólásra
Privibe beszéljünk, Vagy itt is mehet?
Válasz #1000. hozzászólásra
igen megoldható
Válasz #1001. hozzászólásra
bet
Üdv!
Érdeklődnék hogy Ti a neten , melyik oldalon szoktátok nyomonkövetni a kukorica árát ?
Sopiz! Tolnába átjönnél 70 tonna kukoricáért?
Válasz #994. hozzászólásra
MESSZE VAN NEKEM SOMOGYBA VAGYOK
Nekem is kinálgatták a 2.8-as szerződést,de hal istennek nem szerződtem egy mázsát se
Válasz #996. hozzászólásra
Meg a kukoricát is 3E-be
Válasz #995. hozzászólásra
Ja milyen jó is volt leadni 73-ba a szerződöttet
Válasz #993. hozzászólásra
Csak tartson ki 14000 en az ára jövő szeptemberig és teremjen 2t/ha
Válasz #992. hozzászólásra
Szia!
Kicsit megkésett a válaszom, Békésen van betárolva!
Én elpasszoltam 48-ba, de már 50-ven ért vinnék szotyi 14000
Válasz #986. hozzászólásra
merre van ?