Fogynak a raktári készletek!
"Több ezer tonna eltűnt gabona után nyomoz a rendőrség
2010.3.2., 21:13
Több ezer tonna közraktárból eltűnt gabona után nyomoz a rendőrség - közölte Sápi Tibor, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője
Tájékoztatása szerint január második felében a tulajdonosok tettek bejelentést, hogy eltűnt a gabonájuk a létavértesi közraktárból.
Az ügyben csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya - mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy több ezer tonna gabonáról van szó.
A Népszabadság azon értesülését, hogy rizs tűnt a Létacoop Kft. magtárából, a rendőrségi szóvivő a nyomozás érdekeire tekintettel nem erősítette meg az MTI-nek.
A Létacoop ügyvezetőjével az MTI-nek kedd délutánig nem sikerült beszélnie. Egyik munkatársa annyit közölt, hogy szerdán lesz elérhető a létavértesi telephelyen a cég vezetője.
Lehet itt akármilyen időjárás, úgyis azt mondják, hogy "itt tele a raktár, onnan tudunk olcsóbban venni stb..."
És ki tudja leellenőrizni, hogy igaz-e?? Senki! Meg úgyis tudják, hogy a paraszt sokáig nem tudja nézegetni a terményét, mert kell a pénz.....
ha csak a belvíz fel nem viszi az árakat. No meg volt már éven belül belvíz és aszály egyszerre de azt sem gondolom, hogy a magyar időjárási helyzet piac befolyásoló lenne. Az viszont érdekes, hogy a franciáknál is mi van most.
Válasz #661. hozzászólásra
Nekem a 22 hónapos árpakészlet tetszett.
Ki a fax és mi alapján tudta kiszámolni,hogy a termelők raktáraiban mennyi tak. lapul..
Nagyon közeli rokonom dolgozik egy kereskedönél ö mondta hogy áll minden.Árpábol állítólag rengeteg van raktáron,22honapra elegendő.A kuki ára is lefele megy 3200rol 2700ra Duna közelébe.
Válasz #643. hozzászólásra
Vki azt mondja árrobbanás más azt mondja lefele mozdult!Dönsd el!!!!Nekem is meg van, várok még vele 1 kicsit,habár kellene a lé.
Válasz #641. hozzászólásra
Erre abszolút nincs víz,a legmélyebb földjeinken jövő hét közepén kezdjük az árpát vetni.Hó is sokkal kevesebb volt mint felétek
Belehúztam én is rendesen 9 óra volt, mire mindent megbeszéltünk és átírtunk..........
Aztán, hogy mekkora üzletet csináltunk, majd az idő eldönti. Egyenlőre amiket látok az utakról területeket rendesen állnak a vizek és ez csak szaporodni fog, így eddig hatalmas veszélyben vannak az időbeni elvetések.
De az is igaz, hogy az európai és a világpiaci árakat nem a magyar belvíz fogja mozgatni.......
14531 hozzászólás
Válasz #678. hozzászólásra
??
No,hát erről beszéltem...
Jó kis reklámot csinálunk.smile cursing ?????
Fogynak a raktári készletek!
"Több ezer tonna eltűnt gabona után nyomoz a rendőrség
2010.3.2., 21:13
Több ezer tonna közraktárból eltűnt gabona után nyomoz a rendőrség - közölte Sápi Tibor, a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője
Tájékoztatása szerint január második felében a tulajdonosok tettek bejelentést, hogy eltűnt a gabonájuk a létavértesi közraktárból.
Az ügyben csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya - mondta a szóvivő, hozzátéve, hogy több ezer tonna gabonáról van szó.
A Népszabadság azon értesülését, hogy rizs tűnt a Létacoop Kft. magtárából, a rendőrségi szóvivő a nyomozás érdekeire tekintettel nem erősítette meg az MTI-nek.
A Létacoop ügyvezetőjével az MTI-nek kedd délutánig nem sikerült beszélnie. Egyik munkatársa annyit közölt, hogy szerdán lesz elérhető a létavértesi telephelyen a cég vezetője.
No,hát erről beszéltem...
Jó kis reklámot csinálunk.
kukoricát napraforgot vásárolok azonali fizetésel szolnok megye és 100km es körzetben.ajánlatokat a herceg28@citromail.hu ra várom
Sajna igy van,meg lassan a raktár is akinek van.
Válasz #671. hozzászólásra
Lehet itt akármilyen időjárás, úgyis azt mondják, hogy "itt tele a raktár, onnan tudunk olcsóbban venni stb..."
És ki tudja leellenőrizni, hogy igaz-e?? Senki! Meg úgyis tudják, hogy a paraszt sokáig nem tudja nézegetni a terményét, mert kell a pénz.....
valaki kötött kukorica szerzödést,és mennyire kötötte.
Kettö
faluval tölünk 2800ér a javittot nem tudják eladni.
Hallotad már(jászlan tartani)ugyanis a legelők viz alatt vannak.
Ez nem az idöjáráson mulik már egy pár éve.
Hát igen,csak lenne rávaló.
Válasz #665. hozzászólásra
ha csak a belvíz fel nem viszi az árakat. No meg volt már éven belül belvíz és aszály egyszerre de azt sem gondolom, hogy a magyar időjárási helyzet piac befolyásoló lenne. Az viszont érdekes, hogy a franciáknál is mi van most.
Válasz #652. hozzászólásra
napraf se volt ára,na most venni se tudnál.
Hát nem én az biztos,de 3000forintér probáld eladni a kukit.
Válasz #664. hozzászólásra
Meg nem is szólva arról ha aratásra lemegy 18-ra akkor venni kell oszt ráülni intervencióig, egyszerűbb, mint termelni.
Én az idei termésű malmi búzámat szeretném feletetni min. 3200-ért..
Válasz #663. hozzászólásra
Árpából tényleg nagy szarakodás van, de a 23 az képtelenségnek tartom.
Nekem a 22 hónapos árpakészlet tetszett.
Ki a fax és mi alapján tudta kiszámolni,hogy a termelők raktáraiban mennyi tak. lapul..
én szezonba eladtam mindent,igy jártam legjobban.
Válasz #660. hozzászólásra
Én egyenlőre röhögök mert feletetem ott meg éppen jók az árak a gabonához képest.
Egy-két kereskedő sztem a hasát fogja a röhögéstől ekkora sírás-rívás láttán.Az elhangzott árak véleményem szerint kereskedői népbutítások.
Mélykút
Válasz #656. hozzászólásra

Akkor azért ilyen ismerősek az árak. Pontosabban ???
Bács megye
Hozzák SZlovákbol Ukrajnábol az olcsobbat.
Válasz #653. hozzászólásra
Igen, ilyen árakat mondanak árpára 2010-re. Hol vagy te ????
Akihez szerződni szoktam,árpára 1500-1800at mondott 2010re, de ne legyen igaza.Napraforgot kötöttem le egyedül 7300ér
Válasz #651. hozzászólásra
Igen a kuki lezuhant rendesen, nem tudom lesz-e ebből talpra állása.
Nagyon közeli rokonom dolgozik egy kereskedönél ö mondta hogy áll minden.Árpábol állítólag rengeteg van raktáron,22honapra elegendő.A kuki ára is lefele megy 3200rol 2700ra Duna közelébe.
Válasz #649. hozzászólásra
Az árpát nem értem, ott van még intervenciós lehetőség ha jól rémlik.
ez a tavai termés,és telepi ár
Válasz #646. hozzászólásra
siralmas sajnos
Válasz #646. hozzászólásra
Ez az új termés vagy a meglévő raktári készlet ?
2700ér kukorica
2650 tak búza
2350 árpa+áfa napi ár,ma mondta egy kereskedő.
Válasz #644. hozzászólásra

Árrobbanás ????????
Na ilyet még nem hallottam 3 éve !
Válasz #643. hozzászólásra
Vki azt mondja árrobbanás más azt mondja lefele mozdult!Dönsd el!!!!Nekem is meg van, várok még vele 1 kicsit,habár kellene a lé.
Szerintetek menyire fog mozogni a régi kukorica ára,nekem még megvan a tavalyi?
Válasz #641. hozzászólásra
Erre abszolút nincs víz,a legmélyebb földjeinken jövő hét közepén kezdjük az árpát vetni.Hó is sokkal kevesebb volt mint felétek
Válasz #590. hozzászólásra

Belehúztam én is rendesen 9 óra volt, mire mindent megbeszéltünk és átírtunk..........
Aztán, hogy mekkora üzletet csináltunk, majd az idő eldönti. Egyenlőre amiket látok az utakról területeket rendesen állnak a vizek és ez csak szaporodni fog, így eddig hatalmas veszélyben vannak az időbeni elvetések.
De az is igaz, hogy az európai és a világpiaci árakat nem a magyar belvíz fogja mozgatni.......
Válasz #638. hozzászólásra

Üdv. Látom a favorit lesz a befuto nálad is
nekem ee4605, dkc4964 4983 meg 4860 lesz az idén
N01 és 9494
Válasz #636. hozzászólásra
dk 5276 440 471 pao 9494 v52 syn occit
Válasz #635. hozzászólásra
dkc 3511,4490,4889,4964, pijó N01
nálad?
Válasz #633. hozzászólásra
Kajáltam már én is ot mikor néztünk 1 1188jd-t !!! Valami halastavak közt mentünk azt hiszem !!
Vetőmag mijen lesz kuk???
Válasz #632. hozzászólásra
hal i
Válasz #630. hozzászólásra
FULLFULL PRÍMA!!
Válasz #630. hozzászólásra

na léptem sziasztók