Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz GREVEN #19247. hozzászólásáraNemtudom,hogy otthon is ilyen termést hoz-e,vagy csak az itteni klima nem tetszik neki.Pedig én külőnleges elbánásban részesítettem.
Válasz Földönfuto #19244. hozzászólásáraAkkor az özduman szóróról kezdhetnel regélni a megfelelő topik an
http://agroroll.hu/termekek/ozduman_mutragyaszorok/mutragyaszoro-2-tarcsas-1000l-hidraulikusan-nyithato-ozduman
Válasz GREVEN #19236. hozzászólására2 éve én is kaptam 3szemet egy ismerőstől aki Peruban volt,a háromból egy hozott egy ilyen csövet,a címer helyén,Maga a növény szépen megnőtt kb. 2.5m.A vetőmag szép nagy volt,gondoltam jó lesz horgászni ha olyat hoz,de nem jött be.
Válasz GREVEN #19236. hozzászólásáraHa ez a tábla széle, akkor lehet átporzás. Néhány éve egy keresztútnál három különböző hibrid találkozásánál voltak ilyenek. A kombinációknak köszönhetően visszaütöttek az "őskukorica" jellemzői.
Válasz honorbi #19220. hozzászólásáraKukorica levélen keresztül párologtat, tehát ha leszáritják akkor egy bizonyos % után k.... Lassan megy le. Tavaly simán napi 1-2% között ment le . 16% volt az átlag 450es fao nak.
Válasz Apáé #19223. hozzászólásáraHát nyári gabonát nem nagyon szórnak vele azt gondolom! De ha majd Ukrajnából jön a kenyérnek való abban sem tudják majd hogy mi van benne! SEMMILYEN KORLÁTOZÁS NINCS NÁLUK ÉS SZABADKERESKEDELEM VAN VELÜK AZ ÚNIÓVAL!! AKKOR MIRŐL BESZÉLÜNK VAZZZEEEEEEEEEEE???????
Válasz Ares 826 #19222. hozzászólásáraA total gyonnövények ellen nagyon jó,de az a baj hogy sokan használják deszikálásra is. Aztán "pár nap" mulva aratják is a vegyszeres terményt,hadd süljön a "finom kenyér".
Válasz honorbi #19220. hozzászólásáraTöbb nagy gazdaság meg szokta küldeni hidassal mikor olyan 30 körüli a vize és 18-20 körül aratják hogy kevesebbet keljen szárítani! Már csak a glifó maradt az "okos" eu zöldek mást már betiltattak a szárításra! A glifónak is csak két éve van hátra az "okosok" miatt, várom szeretettel az "okosokat" több gyomnövény kiírtása érdekében azon kezelési költségért hektáronként amennyibe kerülne a totális kezelés a gyomok ellen! Idióta balfasz eu-s vezetés, tisztelet a kivételnek!
Válasz Bigyófelügyelő #19216. hozzászólásáraEzek szerint nyugodtan mehetsz "rabcsiskodni" disznóra. Ha meg is fognának, válasz: disznó márpedig nincs egy szál se, ahogyan tetszettek mondani vadász urak, ez csak a házi malac, ami lelépett otthonról és csak itt tudtad utolérni".
Válasz Bigyófelügyelő #19216. hozzászólásáraMárpedig ha azt mondták hogy nincs disznó akkor nincs viszont akkor ez valószìnű hogy UFO. Akkor pedig fel kell vennned a kapcsolatot a feketeöltönyösökkel még azok is hamarabb fizetnek kártérìtést mint a vadászok!
Válasz Gatti #19204. hozzászólásáraDunántúl széle, Dunaföldvár.
Mondjuk nem bánnám, nem kéne a kertet se locsolni, igaz a lucernát tegnap borotváltam...
Válasz Mf-es? #19205. hozzászólásáraSzia.Kite mag Loupiac kelés?Fornád nincs.?En jovöre váltok nemesitő házat 20 éve de az idei szar kelés jó drágán betette a kaput. A kite felénk szebb és olcsóbb is igaz 50 e szemes.Előző évi tapasztalat vizleadás stb (ugy tudom monsanto es euralis vonal van benne)
Válasz szanberg #19203. hozzászólásáraPedig már gondolkoztam, hogy egy újabb tárolót kéne építenem annak a 12 hektár homoki kukoricámnak, mert "annyi" fog teremni, nem fér el máshol.
Ma Vasadon jártam és bizony ott meg a nullás környékén nagyon gatya felsült kukoricák vannak, higgyétek el országos, de világ szinten sem lesz több mint tavaly volt, szóval kezelhetetlen túltermelés nem fog fenyegetni senkit sem...
Válasz Gatti #19197. hozzászólásáraNálam van, épp ma néztem, egyébként a második csövet is szépen neveli. Ha holnap-holnapután csak kis esőt kap, nyertünk szerintem
24598 hozzászólás
Válasz GREVEN #19247. hozzászólásáraNemtudom,hogy otthon is ilyen termést hoz-e,vagy csak az itteni klima nem tetszik neki.Pedig én külőnleges elbánásban részesítettem.
Válasz Földönfuto #19241. hozzászólásáraEzek akkor ilyenek. Örülök hogy nem hozott vagy 5- 10 80 ezres zsákkal![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Nyomasek Bobo #19245. hozzászólásáraOk,átmegyek.
Válasz Földönfuto #19244. hozzászólásáraAkkor az özduman szóróról kezdhetnel regélni a megfelelő topik an![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
http://agroroll.hu/termekek/ozduman_mutragyaszorok/mutragyaszoro-2-tarcsas-1000l-hidraulikusan-nyithato-ozduman
Válasz Nyomasek Bobo #19242. hozzászólásáraBocsi,de ezt a fiókot nem használom,már azt sem tudom,hogy kell belépni.
Válasz Nyomasek Bobo #19242. hozzászólásáraBocsi,de ezt a fiókot nem használom,már azt sem tudom,hogy kell belépni.
Válasz Földönfuto #19241. hozzászólásáraHali Írtam emilt, ránezhetnél... Köszi
Válasz GREVEN #19236. hozzászólására2 éve én is kaptam 3szemet egy ismerőstől aki Peruban volt,a háromból egy hozott egy ilyen csövet,a címer helyén,Maga a növény szépen megnőtt kb. 2.5m.A vetőmag szép nagy volt,gondoltam jó lesz horgászni ha olyat hoz,de nem jött be.
Válasz apuci #19232. hozzászólásáraNem néztem még, de ránézésre 30-40 körül. Elég gyorsan lejött, úgyhogy összefolyt pár helyen.
Válasz GREVEN #19237. hozzászólásáraNem vitt nekik,valami csúcskategóriás dekalb,vagy piot?Kíváncsi lennék,ott mit tudna.
Válasz GREVEN #19236. hozzászólásáraHa ez a tábla széle, akkor lehet átporzás. Néhány éve egy keresztútnál három különböző hibrid találkozásánál voltak ilyenek. A kombinációknak köszönhetően visszaütöttek az "őskukorica" jellemzői.
Válasz Gatti #19231. hozzászólásáraÜzlettárs járt kint, ő hozta és kíváncsiságból elvetette.
Válasz blsjela #19233. hozzászólására5-6 tőről beszélünk, mielőtt valaki elkezd egy 50 hektáros ilyen kinézetű kukorica táblát keresni.
Válasz blsjela #19234. hozzászólásáraKöszönöm! Akkor nem erőltetem.
Válasz honorbi #19220. hozzászólásáraKukorica levélen keresztül párologtat, tehát ha leszáritják akkor egy bizonyos % után k.... Lassan megy le. Tavaly simán napi 1-2% között ment le . 16% volt az átlag 450es fao nak.
Válasz GREVEN #19226. hozzászólásáraJó kis gmo-s aztán valaki bejelenti vághatod le te is meg a környezetében lévő szomszédok is .
Válasz cross #19229. hozzászólásáraMennyi esőt mértél?Itt 30 volt délután!
Válasz GREVEN #19230. hozzászólásárarendelted vagy valaki kint járt? Biztos akadnak ott is jó fajták, vagy a fene se tudja :D
Válasz cross #19229. hozzászólásáraA fajta nem vicc. A mag tényleg Peruból való. És az összes növény ilyen.
Válasz GREVEN #19226. hozzászólásáraEzek a fattyakon vannak. Ahol normális a tőszám ott gondolom nem ilyen.
Válasz GREVEN #19226. hozzászólásáraLegalább olcsó volt.....
Válasz GREVEN #19226. hozzászólásáraez aztán génmódosított a javából![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Fajtakísérlet.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200805180603_img_20200805_092326.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200805180634_img_20200805_092242.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200805180709_img_20200805_092139.jpg)
A mag egyenesen Peruból, a Machu Pichhu teraszáról érkezett.
Egyenlőre termésversenyre nem nevezek vele, de biztos hatalmas potenciál rejlik ebben a génállományban.
És most beszéljenek a képek helyettem.
Válasz Ares 826 #19224. hozzászólásáraAmit tisztán politikai okokból kaptak meg,nem törődve azzal,hogy uniós tagállamoknak óriási károkat okoznak ezzel.
Válasz Apáé #19223. hozzászólásáraHát nyári gabonát nem nagyon szórnak vele azt gondolom! De ha majd Ukrajnából jön a kenyérnek való abban sem tudják majd hogy mi van benne! SEMMILYEN KORLÁTOZÁS NINCS NÁLUK ÉS SZABADKERESKEDELEM VAN VELÜK AZ ÚNIÓVAL!! AKKOR MIRŐL BESZÉLÜNK VAZZZEEEEEEEEEEE???????
Válasz Ares 826 #19222. hozzászólásáraA total gyonnövények ellen nagyon jó,de az a baj hogy sokan használják deszikálásra is. Aztán "pár nap" mulva aratják is a vegyszeres terményt,hadd süljön a "finom kenyér".
Válasz honorbi #19220. hozzászólásáraTöbb nagy gazdaság meg szokta küldeni hidassal mikor olyan 30 körüli a vize és 18-20 körül aratják hogy kevesebbet keljen szárítani! Már csak a glifó maradt az "okos" eu zöldek mást már betiltattak a szárításra! A glifónak is csak két éve van hátra az "okosok" miatt, várom szeretettel az "okosokat" több gyomnövény kiírtása érdekében azon kezelési költségért hektáronként amennyibe kerülne a totális kezelés a gyomok ellen! Idióta balfasz eu-s vezetés, tisztelet a kivételnek!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
Válasz Bigyófelügyelő #19216. hozzászólásáraEzek szerint nyugodtan mehetsz "rabcsiskodni" disznóra. Ha meg is fognának, válasz: disznó márpedig nincs egy szál se, ahogyan tetszettek mondani vadász urak, ez csak a házi malac, ami lelépett otthonról és csak itt tudtad utolérni".
Üdv! Érdekelne a tapasztalat hogy valaki csinált e már kukoricában állományszárítást a jobb betakarítás "víz" érdekében?
Válasz Bigyófelügyelő #19216. hozzászólásáraEz akkor valami sablon duma, mert nélunk is ezt nyomják. A helyzet sajnos ugyan ez. Szétba..nak mindent.
Pio p0023 meg 9415 is van.a p0023 sok helyen kinevelte a két csővet.18soros csövek vannak most néhol számoltam 20sort.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200804125412_img_20200726_114521_1.jpg)
Válasz Bigyófelügyelő #19216. hozzászólásáraMárpedig ha azt mondták hogy nincs disznó akkor nincs viszont akkor ez valószìnű hogy UFO. Akkor pedig fel kell vennned a kapcsolatot a feketeöltönyösökkel még azok is hamarabb fizetnek kártérìtést mint a vadászok!
Válasz szantofold22 #19209. hozzászólásáraSzia. Nekem fornad, loupiac és syngentas zephir van vetve. Ősszel megosztom az eredményeket ha gondolod.
Válasz Berkó_ #19213. hozzászólásáraCsak vicc lett volna, de akkor ez most nem jött át.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz Bárány #19207. hozzászólásáraEzt sajna nem értem.
De azért remélem nem 2 big-bagbe fog elférni.
azért a 8 t/ha benne van reményeim szerint.
Válasz Gatti #19204. hozzászólásáraDunántúl széle, Dunaföldvár.![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Mondjuk nem bánnám, nem kéne a kertet se locsolni, igaz a lucernát tegnap borotváltam...
Válasz szantofold22 #19209. hozzászólásáraFornad nincs.Melyik nem kelt jól nálad?Mellettem szomszédnak,ES Sensor van.
Válasz szantofold22 #19209. hozzászólásáraMennyi az 50e szemes ?
Válasz Mf-es? #19205. hozzászólásáraSzia.Kite mag Loupiac kelés?Fornád nincs.?En jovöre váltok nemesitő házat 20 éve de az idei szar kelés jó drágán betette a kaput. A kite felénk szebb és olcsóbb is igaz 50 e szemes.Előző évi tapasztalat vizleadás stb (ugy tudom monsanto es euralis vonal van benne)
Válasz Mf-es? #19205. hozzászólásáraKíváncsian várjuk majd az eredményt!![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz Berkó_ #19206. hozzászólásáraMég két bigbag?![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz szanberg #19203. hozzászólásáraPedig már gondolkoztam, hogy egy újabb tárolót kéne építenem annak a 12 hektár homoki kukoricámnak, mert "annyi" fog teremni, nem fér el máshol.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Gumóka #19201. hozzászólásáramindig van valami nyavalya, sztem a gyenge tél miatt lehet ennyi, tavaly egyet se láttam.
Te dunántúlon vagy igaz? oda még mindig elég sok esőt jósolnak, erre keletre kevesebbet.
Ma Vasadon jártam és bizony ott meg a nullás környékén nagyon gatya felsült kukoricák vannak, higgyétek el országos, de világ szinten sem lesz több mint tavaly volt, szóval kezelhetetlen túltermelés nem fog fenyegetni senkit sem...
Válasz Dr. Zsíros B. Ödön #19198. hozzászólásáraMindenki magából indul ki.
Válasz Gatti #19197. hozzászólásáraNálam van, épp ma néztem, egyébként a második csövet is szépen neveli. Ha holnap-holnapután csak kis esőt kap, nyertünk szerintem![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz Devyd #19199. hozzászólására44e/t.
Sziasztok!
Kukorica kötési árakról mit hallani?