Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz ZZ #19136. hozzászólásáraA kép alapján benne vagy az utba!
Legközelebb hadj el inkább egy métert még pluszba,mert nem éri meg.
Látod,hogy az irigy nép igy is ugy is letapossa bármit is teszel oda.
Esetleg oda lehetne adni egy jószágosnak,ha van kedve összeszedni.
Válasz Büresz #19141. hozzászólásáraSzia ha kapogatod az esőket beérik a szárán abban is van zöldszintest.Ahogy látom a cső nem fonnyad 30% körüli lesz a terméskiesésed.Pocsékúl néz ki,nekünk volt hogy a földbe döngölte le csövesen feküdt ugy is érett be.Felvakarta a kombajn s 9t az istudott.Szép duzzadtak a szemek.
Jelenleg így néz ki a kukorica, kárszakértő szerint talán nem lesz cső rothadás hanem inkább beszáradnak ott a szemek ahol megütötte a jég. A szára is kapott rendesen..
Válasz Pintér Zoltán #19135. hozzászólásáraA saját foldembe ilyet nem raknèk, mert ha összeszedi a gumijaival akkor lehet hogy ha kiszedi behajítja aztán majd èn szedem össze a saját földemen saját géppel..
Inkább a saját földjèbe kellene elhelyezni, azt úgyse tudná ki rakta oda
De amúgy elég szar lelki világa lehet...közel 70 èves .. 800-900 ha földje nem elég neki, mindent meg akar szerezni, tönkretenni a másikat...
Válasz szanberg #19132. hozzászólásáraSzerintem kisérleti jelleggel, táblafelezéses módszerrel megpróbálhatnád. Nemtudom mit tennél rá, de N túlsúlyos az amit még érdemes lenne. Hamár “belemész” akkor legyen is kinn valami cucc, kipróbálnék vagy 2L mikromix BS az aminosav miatt, mellé vagy 10l nitrospeedet, és ezt feljavítani pár kg karbamiddal, csak az a baj h mindehez lémennyiség is kéne, azt meg a drón szerintem nemtudja, úgyhogy nemtudom..
Pár hektáron kipróbálhatod, hogy a töményre hogy reagál
Válasz bandigh #19130. hozzászólásáraSok Zajcev van nálunk, a vadkártól nem féltem, a hibridet nem ismerem hogy bírja-e a telet a szára és nem potyogós-e.Eddig 2376 tett ki magáért ilyen esetben/verhetetlen/.A mi morzsolónkat nem kell félteni,sok hörcsögdomb fagyott tetejét simogatta már a szelelő,telente.
Válasz sanyi1965 #19124. hozzászólásáraHa nincs vadkár a környéken, 2-4 lábú se akkor talán. Vágtam már márciusban tengerit. Igaz h nem egy élmény azért kikenni a kombájnt meg az adaptert
Válasz ZZ #19116. hozzászólásáraAmikor a saps beadást csinálod, pillants rá kataszteri fedvénnyel, hogy hol lenne az út. Nálam 1 tábla úgy van, hogy a végén egy erdő csík van. Namost a valóság: A föld vége kilóg az út minimum feléig-harmadáig(elég széles ez az út), az erdő a többi rész lenne, az út meg hivatalosan a túlsó széli erdőben menne....
Válasz ZZ #19116. hozzászólásáraCsak van ám olyan,mikor a földed vége,pont az út közepére esik.Ez nálam is van így.Földmérő felvilágosított.Szóval az út fele,a tiéd.Ennyivel kevesebbet művelhetsz.
Válasz B.Bali #19118. hozzászólásáraNálunk van olyan hivatalosan kimért!!!! út hogy 2,5 méter!!! Idén mérték, de ugye van olyan ember akivel nem lehet bírni... neki ott a karója, odáig az övé! Nem hagy el a szántójából mint a többi hogy mindenki beférjen...
Válasz medikus #19114. hozzászólásáraÉs ennek az ellenszere, hogy megfogom és valahova beviszem a földjére, hogy xopjon ő is.........
Egy út legyen legalább 4m széles de inkább 5 ! Az 5-ös carrierrel szépen lehet utat nyitni......
Válasz Gatti #19110. hozzászólásáraMúltkor épp erről beszélgettem az egyik ismerőssel! Szinte országos gond volt tavasszal a száraz magágy, ezáltal a vontatott kelés.... Felénk azért ahogy akkor néztük elég jól kelt minden! A napraforgók elég jól mutatnak, időben vannak, valamelyik már el is virágzott! A kukoricáknál viszont a 2 hét lemaradás szinte biztos! A tavaszi fagyok bitangul fogták őket, sehová nem nőttek, sok esős nap... egy korai dér még meg tudná színezni ezt az idei extrém időjárást...
felétek milyen fejlődési állapotban vannak a kukoricák? Ahogy nézegettem az elmúlt évek képeit, legalább 2-3 héttel le vannak maradva ha nem többel. Tavaly már a 400 as faosok előrébb jártak mint most a 340-350 körüliek. Kíváncsi leszek mikor lesznek majd arathatóak, és én még korait is vetettem, milyen lenne a 450 es.
Válasz Büresz #19103. hozzászólásáraHányas Fao ??? Egyszer volt 20 évem alatt hasonló,hát nem akarom a kedved elvenni de mennyiség se lett,meg a nedvességet nem akarta leadni,góréba alig mertük berakni novemberben.
Válasz Büresz #19103. hozzászólásáraSzia.Van a galériában jobbra és balra forgatási opció .Ott lehetne állítgani. Amugy akit érdekel az úgyis teker a nyakán...
Válasz lac* #19102. hozzászólásáraTeljesen egyetértek Veled, kivéve:
A politikusokat (legalábbis a mai magyarokat) tudatlansággal vádolni nagy böszmeség...
Nagyon is értik a csíziót.
Ez a rengzoli meg valami celebnek képzeli magát, hogy folyton szerepel a neten. Azt hiszi ő Kiszel Tünde ...
Válasz szantofold22 #19100. hozzászólásáraEzeket a cikkeket(pro-kontra) bérben íratják,kb ennyi,nem is érdemes elolvasni,plána ha olyanok az interjúalanyok akik mindenütt elnöki tisztséget töltenek be,nevetséges.
A politikusok meg vagy szimplán hazudnak,vagy egyszerűen tudatlanok,manapság más lehetőség nincs.
Így marad az,hogy a hírek jó részét figyelmen kívül kell hagyni,csak arra az elenyésző kisebbségre kell figyelni akik értenek is ahhoz amiről beszélnek.
Na ezeket kell megtalálni,ez ebben a kihívás.
Válasz Büresz #19078. hozzászólásáraA szárán beérik csak éljen a növény. Volt ilyen száraz időben augusztus végén vágták.Szerintem 20% -30% oda a levél felület.De legalább lesz valami.Nem torzsára verte le s elfonnyad.
Válasz Kémlelő #19098. hozzászólásáraMmm magam is elolvastam a cikket.De ugye ezt te sem gondolod komolyan hogy ez igy is lesz!. Annó a deviza válságkor is azt mondta gyurcsány, Magyarországot ez nem érinti! Aztán a fél országnak oda lett a háza kocsija a chf miatt.
Általában amivel biztatnak akkor mindig a forditottja az igaz. Nincs felhasználás.Igenis gondnak érzem hogy nincs elég állat, üzem.Lesz e a karantén miatt mondjuk sofőr aki bevállalja hogy 1 utert 2 hét fizetés nélküli karantén? S máris megállt az export! Tavasszal a vegyszerekkel volt olyan hiszti hogy be tudja e hozni Belgiumbol vagy nem ,hogy vagy 20 számla van 1 tétel helyett mert mikor hogy szóltak vigyem mert más viszi amit megrendeltem. Nem 1 barátom hagyta ott a nemzetközit,van aki kotrógépre ült, de ott van napi pénz nem 2 hetes here bére otthon.Az ,hogy kézfertőtlenitőt gyárt mindenki 2dl 1500 ft ért ....
Nincs állat a kifacsart sárga cuccot mi eszi meg?A pestisben kiirtott malacállomány? Esetleg a baromfivész miatt export tiltólostára került csirkések?
Üzemanyag? Mióta 95 ben nőtt a szesz még a kissebbség is 100 ast vesz mert nem tűri az ócska bmw a löttyöt.
Enyhe sejtésem szerint a forgató könyv a szokásos lesz.Annyi hogy a szárítók most keresnek.(de nem rajtam)s ha ne adj isten 7-8% ot száritani kell akkor bozony igen lagymatagra jön ki .Jó ,hogy nem vetettem csak kevés kukoricát.Búza 50 feletti ár száritás semmi, árpa 43 szaritas semmi.Napra csak rostálás van,de volt olyan ahol bizonyos % alattinál nem rostál nem is kéri.Csak neki add el, az ár piaci nincs visszaélés. Tehát megint nincs költség .
Azokról a kukorica vetésekről ne is beszéljünk amik a selejt de jó drága magok miatt ritkák, s mély csend van róla .Az egyik gazda is belinkelt egyet 1 óráig sem volt meg a topic.A jó magamé is egy része hasonló szar ritka.Drága mag felejtve.
Vastag szárú tengeri 1-2 csővel van rajta ,ősszel meg vitazunk a forgalmazóval.Hozammérős kombájnt keritettem .Ha 14-15 t tud adni fizessek ki a 4-5 tonna hiányt kivált ilyen időbe ha 8-t lesz pl.
Aki nem
Nyersre adja le ahogy irta egy kolléga ahol nincs viz ,rosta ,szemét kifogás az most mélyen a zsebébe nyúl.
Pio 9025 és Mv Koppány.Jó az állomány,kb.3m magas,viszont még vannak olyan részek a táblában,ahol még csak most tolja a címert.Jó ha decemberre lemegy a víz 18 körülire.Egy korai fagy meg még haza is vághatja.
24598 hozzászólás
Válasz Büresz #19141. hozzászólásáraDe milyen fajta ez,hogy ilyen nagy csöveket hozott?
Mennyire van vetve?
Válasz szanberg #19132. hozzászólásáraSzerintem nem.Inkább telítödik már az a cső
Válasz ZZ #19136. hozzászólásáraA kép alapján benne vagy az utba!
Legközelebb hadj el inkább egy métert még pluszba,mert nem éri meg.
Látod,hogy az irigy nép igy is ugy is letapossa bármit is teszel oda.
Esetleg oda lehetne adni egy jószágosnak,ha van kedve összeszedni.
Válasz Büresz #19141. hozzászólásáraElég kemény. Nem sok zöldfelület maradt épen. Kineveli ez vajon?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz szantofold22 #19143. hozzászólásáraCső végén nincs golyva üszög ahogy nézem,a megütött szem mennyiségét nézve meg másnak a molykártétel ilyen...
Válasz Büresz #19141. hozzászólásáraSzia ha kapogatod az esőket beérik a szárán abban is van zöldszintest.Ahogy látom a cső nem fonnyad 30% körüli lesz a terméskiesésed.Pocsékúl néz ki,nekünk volt hogy a földbe döngölte le csövesen feküdt ugy is érett be.Felvakarta a kombajn s 9t az istudott.Szép duzzadtak a szemek.
Válasz Büresz #19141. hozzászólásáraSzép fekete lesz a kombájn, mire a végére ér, "black limited edition"....
Jelenleg így néz ki a kukorica, kárszakértő szerint talán nem lesz cső rothadás hanem inkább beszáradnak ott a szemek ahol megütötte a jég. A szára is kapott rendesen..![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200730210816_cd8cd9c6_b464_40a6_92b7_aa02288a474a.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200730210843_62d62927_8674_47e6_a59a_8d0a1f1f4f45.jpg)
Válasz uff #19139. hozzászólásáraSY Photon
Válasz TYLLA46 #19134. hozzászólásáraTetszős! Milyen fajta?
Válasz TYLLA46 #19134. hozzászólásáraEz király! Nálam a második csövek csak kb 2/3-ig termékenyültek.
Válasz ZZ #19137. hozzászólásáraOkay, vedd úgy nem mondtam semmit.
Válasz Pintér Zoltán #19135. hozzászólásáraA saját foldembe ilyet nem raknèk, mert ha összeszedi a gumijaival akkor lehet hogy ha kiszedi behajítja aztán majd èn szedem össze a saját földemen saját géppel..
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Inkább a saját földjèbe kellene elhelyezni, azt úgyse tudná ki rakta oda
De amúgy elég szar lelki világa lehet...közel 70 èves .. 800-900 ha földje nem elég neki, mindent meg akar szerezni, tönkretenni a másikat...
Válasz szanberg #19132. hozzászólásáraSzerintem kisérleti jelleggel, táblafelezéses módszerrel megpróbálhatnád. Nemtudom mit tennél rá, de N túlsúlyos az amit még érdemes lenne. Hamár “belemész” akkor legyen is kinn valami cucc, kipróbálnék vagy 2L mikromix BS az aminosav miatt, mellé vagy 10l nitrospeedet, és ezt feljavítani pár kg karbamiddal, csak az a baj h mindehez lémennyiség is kéne, azt meg a drón szerintem nemtudja, úgyhogy nemtudom..
Pár hektáron kipróbálhatod, hogy a töményre hogy reagál
Alakul...![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200730171620_kukorica_2020.07.30..jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200730172141_kukorica_2020.07.30._3_.jpg)
Válasz szanberg #19132. hozzászólásáraVan drónod?
vagy hozzáférsz?
Szerintetek volna még értelme mondjuk drónnal N P Zn tartalmú lombtrágyát kitolni a kukoricára?
Maradt anyagom aztán most hogy szemzés van azt gondolom lehetne létjogosultsága neki akár.
Válasz bandigh #19130. hozzászólásáraSok Zajcev van nálunk, a vadkártól nem féltem, a hibridet nem ismerem hogy bírja-e a telet a szára és nem potyogós-e.Eddig 2376 tett ki magáért ilyen esetben/verhetetlen/.A mi morzsolónkat nem kell félteni,sok hörcsögdomb fagyott tetejét simogatta már a szelelő,telente.
Válasz sanyi1965 #19124. hozzászólásáraHa nincs vadkár a környéken, 2-4 lábú se akkor talán. Vágtam már márciusban tengerit. Igaz h nem egy élmény azért kikenni a kombájnt meg az adaptert
Válasz Gatti #19127. hozzászólásáraNapraforgó,vagy trágyaföldként pihentetem,huszonvalahányan vannak és még van vagy 5 ellés.
Válasz Földönfuto #19126. hozzászólásáraIgen.
Válasz sanyi1965 #19124. hozzászólásáraÉs így mi lesz vetve a helyére?
Válasz sanyi1965 #19121. hozzászólásáraTavasszal akarod vágni?
Válasz ZZ #19116. hozzászólásáraAmikor a saps beadást csinálod, pillants rá kataszteri fedvénnyel, hogy hol lenne az út. Nálam 1 tábla úgy van, hogy a végén egy erdő csík van. Namost a valóság: A föld vége kilóg az út minimum feléig-harmadáig(elég széles ez az út), az erdő a többi rész lenne, az út meg hivatalosan a túlsó széli erdőben menne....
Válasz bandigh #19123. hozzászólásáraKint hagynám,ezért érdekelne a dolog..
Válasz sanyi1965 #19121. hozzászólásáraMár összel elvetné? Amúgy ha május előtt lett vetve, be kéne érni neki rendesen
Válasz ZZ #19116. hozzászólásáraCsak van ám olyan,mikor a földed vége,pont az út közepére esik.Ez nálam is van így.Földmérő felvilágosított.Szóval az út fele,a tiéd.Ennyivel kevesebbet művelhetsz.
Kérdezném a kollégákat hogy KAMPARIS/KWS/ kukorica télállóságával kapcsolatban van-e tapasztalata valakinek?
Válasz B.Bali #19118. hozzászólásáraNálunk van olyan hivatalosan kimért!!!! út hogy 2,5 méter!!! Idén mérték, de ugye van olyan ember akivel nem lehet bírni... neki ott a karója, odáig az övé! Nem hagy el a szántójából mint a többi hogy mindenki beférjen...
Válasz ZZ #19116. hozzászólásáraJelentsd fel!![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz ZZ #19116. hozzászólásáraElhiszem, felénk a 8m útból van olyan aki 3-4m-t hagy
Válasz medikus #19114. hozzászólásáraÉs ennek az ellenszere, hogy megfogom és valahova beviszem a földjére, hogy xopjon ő is.........
Egy út legyen legalább 4m széles de inkább 5 ! Az 5-ös carrierrel szépen lehet utat nyitni......
Válasz B.Bali #19115. hozzászólásáraA húzott barázda a földem véget jelzi... Kimérve..szóval 1 cm se használok az útból...
Mivel fogott már szöges deszkát, azért a 8 méteres tarcsat nyitja szét, ...ő az úton megy ... A nyitott munkagép meg ameddig belóg, tarol
Válasz ZZ #19113. hozzászólásáraIlyen nálunk akkor fordúl elő, ha a tulaj a dülő utat is "elszántja" beveti
Válasz ZZ #19113. hozzászólásáraVan ám erre megoldás!!Szöges deszka,elfordított ácskapocs!Szépen letérdelteti a betolakodót!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Helyi nagygazda unatkozott...
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200726200158_img_20200726_150017.jpg)
Állandóan ebben leli örömét.. nemcsak nálam, mással is..
Most nálam 350 méter hosszan
Válasz Bigyófelügyelő #19111. hozzászólásáraviszonylag nekünk is jól kelt, de utána a száraz földben csak vegetált, nem nagyon fejlődött sehova.
Válasz Gatti #19110. hozzászólásáraMúltkor épp erről beszélgettem az egyik ismerőssel! Szinte országos gond volt tavasszal a száraz magágy, ezáltal a vontatott kelés.... Felénk azért ahogy akkor néztük elég jól kelt minden! A napraforgók elég jól mutatnak, időben vannak, valamelyik már el is virágzott! A kukoricáknál viszont a 2 hét lemaradás szinte biztos! A tavaszi fagyok bitangul fogták őket, sehová nem nőttek, sok esős nap... egy korai dér még meg tudná színezni ezt az idei extrém időjárást...
felétek milyen fejlődési állapotban vannak a kukoricák? Ahogy nézegettem az elmúlt évek képeit, legalább 2-3 héttel le vannak maradva ha nem többel. Tavaly már a 400 as faosok előrébb jártak mint most a 340-350 körüliek. Kíváncsi leszek mikor lesznek majd arathatóak, és én még korait is vetettem, milyen lenne a 450 es.
Válasz mtz1221 #19108. hozzászólásáraHm az nem jó. 390-es.
Válasz Büresz #19103. hozzászólásáraHányas Fao ??? Egyszer volt 20 évem alatt hasonló,hát nem akarom a kedved elvenni de mennyiség se lett,meg a nedvességet nem akarta leadni,góréba alig mertük berakni novemberben.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz 5465 #19105. hozzászólásáraAzért írtam,hogy vagy. A eszesebbje a hazudós.
Válasz Büresz #19103. hozzászólásáraSzia.Van a galériában jobbra és balra forgatási opció .Ott lehetne állítgani. Amugy akit érdekel az úgyis teker a nyakán...
Válasz lac* #19102. hozzászólásáraTeljesen egyetértek Veled, kivéve:![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
A politikusokat (legalábbis a mai magyarokat) tudatlansággal vádolni nagy böszmeség...
Nagyon is értik a csíziót.
Ez a rengzoli meg valami celebnek képzeli magát, hogy folyton szerepel a neten. Azt hiszi ő Kiszel Tünde ...
Válasz szantofold22 #19101. hozzászólásáraLegyen igazad.
Válasz szantofold22 #19101. hozzászólásáraMiért fordítja el?![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200726092459_176a4e98_bbe2_46a4_837e_3796800776aa.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200726092523_01409f39_b25e_4f00_8fc4_c650eafa834c.jpg)
Válasz szantofold22 #19100. hozzászólásáraEzeket a cikkeket(pro-kontra) bérben íratják,kb ennyi,nem is érdemes elolvasni,plána ha olyanok az interjúalanyok akik mindenütt elnöki tisztséget töltenek be,nevetséges.
A politikusok meg vagy szimplán hazudnak,vagy egyszerűen tudatlanok,manapság más lehetőség nincs.
Így marad az,hogy a hírek jó részét figyelmen kívül kell hagyni,csak arra az elenyésző kisebbségre kell figyelni akik értenek is ahhoz amiről beszélnek.
Na ezeket kell megtalálni,ez ebben a kihívás.
Válasz Büresz #19078. hozzászólásáraA szárán beérik csak éljen a növény. Volt ilyen száraz időben augusztus végén vágták.Szerintem 20% -30% oda a levél felület.De legalább lesz valami.Nem torzsára verte le s elfonnyad.
Válasz Kémlelő #19098. hozzászólásáraMmm magam is elolvastam a cikket.De ugye ezt te sem gondolod komolyan hogy ez igy is lesz!. Annó a deviza válságkor is azt mondta gyurcsány, Magyarországot ez nem érinti! Aztán a fél országnak oda lett a háza kocsija a chf miatt.
Általában amivel biztatnak akkor mindig a forditottja az igaz. Nincs felhasználás.Igenis gondnak érzem hogy nincs elég állat, üzem.Lesz e a karantén miatt mondjuk sofőr aki bevállalja hogy 1 utert 2 hét fizetés nélküli karantén? S máris megállt az export! Tavasszal a vegyszerekkel volt olyan hiszti hogy be tudja e hozni Belgiumbol vagy nem ,hogy vagy 20 számla van 1 tétel helyett mert mikor hogy szóltak vigyem mert más viszi amit megrendeltem. Nem 1 barátom hagyta ott a nemzetközit,van aki kotrógépre ült, de ott van napi pénz nem 2 hetes here bére otthon.Az ,hogy kézfertőtlenitőt gyárt mindenki 2dl 1500 ft ért ....
Nincs állat a kifacsart sárga cuccot mi eszi meg?A pestisben kiirtott malacállomány? Esetleg a baromfivész miatt export tiltólostára került csirkések?
Üzemanyag? Mióta 95 ben nőtt a szesz még a kissebbség is 100 ast vesz mert nem tűri az ócska bmw a löttyöt.
Enyhe sejtésem szerint a forgató könyv a szokásos lesz.Annyi hogy a szárítók most keresnek.(de nem rajtam)s ha ne adj isten 7-8% ot száritani kell akkor bozony igen lagymatagra jön ki .Jó ,hogy nem vetettem csak kevés kukoricát.Búza 50 feletti ár száritás semmi, árpa 43 szaritas semmi.Napra csak rostálás van,de volt olyan ahol bizonyos % alattinál nem rostál nem is kéri.Csak neki add el, az ár piaci nincs visszaélés. Tehát megint nincs költség .
Azokról a kukorica vetésekről ne is beszéljünk amik a selejt de jó drága magok miatt ritkák, s mély csend van róla .Az egyik gazda is belinkelt egyet 1 óráig sem volt meg a topic.A jó magamé is egy része hasonló szar ritka.Drága mag felejtve.
Vastag szárú tengeri 1-2 csővel van rajta ,ősszel meg vitazunk a forgalmazóval.Hozammérős kombájnt keritettem .Ha 14-15 t tud adni fizessek ki a 4-5 tonna hiányt kivált ilyen időbe ha 8-t lesz pl.
Aki nem
Nyersre adja le ahogy irta egy kolléga ahol nincs viz ,rosta ,szemét kifogás az most mélyen a zsebébe nyúl.
Pio 9025 és Mv Koppány.Jó az állomány,kb.3m magas,viszont még vannak olyan részek a táblában,ahol még csak most tolja a címert.Jó ha decemberre lemegy a víz 18 körülire.Egy korai fagy meg még haza is vághatja.![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200725105755_img_3702.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20200725105846_img_3711.jpg)