Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem 500 as fao ,az tényleg fehér amire gondolsz, az sokkal jobban birja ,van egy táblába vetve ezzel, majd lefotózom.Erröl a területi képviselő is elismerte,hogy bárhol jár mindenhol megadta magát
Nem u.az a 2 hibrid ,2nap eltéréssel vetve u.annyi műtrágyát kapott mind a 2 ,elővetemény más , mind a 2 lazitva és szántva volt, egyik parcella nullás a másikból még bármi lehet ha majd valamikor megázik .
Sajnos,hogy a jobboldali hibrid az más parcellában is feladta a harcot , más elővetemény után is , szóval vannak drága és jó és drága és szar hibridek , jut eszembe mind a 2 a legdrágább agyonreklámozott közül van és mind a 2-nek lila szinü a címere és a levélállása is hasonló
Teszt volt itt egy cégnél..........öntözés a téma náluk. Kinyomtak 70mm/ha!!!! A kuki töltve volt, a sor köze ezek után szinte száraz, de a töltés alatt a sor faxán vizes, mert a levelek levezették a gyökerekhez. Nekem csak az az érdekes, hogy a sor köze szinte száraz
helló mindenki! Itt Nyíregyháza környékén a tengeri sárgul , de nagyon, itt ott még zöldes a lomb, ahol még talál vizet a szerencsétlen növény.
Ma beszéltem egy nagy felvásárlóval, aki azt súgta meg, hogy ha még 2 hétig nem esik .... mondjuk 50 mili eső akkor a tengeri ára akár a 8000 -at is eléri.
Nem ugyan azt kaphatta a két tábla, más elővetemény..stb, illetve az út Észak-Déli irányú. Így a jobb oldali táblán a szélső sorokat folyamatosan egész nap süti a Nap. Ezt már nálunk is megfigyeltem, hogy az utak mentén a két oldal teljesen különböző.
Válasz #5617. hozzászólásra
Elképzelhető.Mellettem is volt egygazdának Kiskun vetve ami nem enyire de feltűnöen zöldebb volt mint az enyém vállig érő fenyércirok legalább annyi benne mint a kukorica ma megakartam nézni hogy most mijen de az odavezető útra valaki lepakolt egy csomó méhes kaptárakat, hát nemmentem oda.Saját kukoricámat nem tudom megnézni. Örültem hogy megúsztam.
Válasz #5616. hozzászólásra
Szerintem nem egy időben lett vetve! Erősebb, mélyebben van a gyökere, jobban árnyékolja aföldet és így a reggeli harmat nem illan el!
De ez csak az én véleményem!
Du.voltam kint én is félve megnézni az enyémet,talán még 1-2 nap és vége.45-90 DKC hosszú idő óta mindig kikerült az eső de szó szerint párszáz méterre körbe esett körülöttem , elöször volt egy kevés talán 2napja nem mértem de olyan a föld mint ha sosem lett volna.itt kezdett el aszalodni.Juni 20-án.ez ma Júli 10-én.
24597 hozzászólás
Válasz #5646. hozzászólásra
van kisérletbe nálam néhány. kiváncsi leszek a mérésre
Válasz #5645. hozzászólásra
Nem 500 as fao ,az tényleg fehér amire gondolsz, az sokkal jobban birja ,van egy táblába vetve ezzel, majd lefotózom.Erröl a területi képviselő is elismerte,hogy bárhol jár mindenhol megadta magát
Válasz #5644. hozzászólásra
sajnos azoktól csak néhány zsák magot kaptam. lehet nem sajnos. de nekem, mintha fehér cimer ugrana be a fao 500asról
Válasz #5642. hozzászólásra
Válasz #5641. hozzászólásra
most jól jönne az összes területre a 360000
Válasz #5640. hozzászólásra
akkor kitalálom. azét a cégét veted a legnagyobb területen?
Válasz #5638. hozzászólásra
Lehet GMO fertőzés!!!!
Válasz #5635. hozzászólásra
Nem hiányzik nekem ,hogy lelőjön a nagy multi
Válasz #5638. hozzászólásra
igy jár a kisérletinyulazik.....
lát 1000 csodát
Ilyet is lehet látni ,ez is valami fajtajelleg lehet.
Válasz #5633. hozzászólásra
Szóval ez egy drága és szar hibrid,egy új kategória
Válasz #5634. hozzászólásra
aszittem lövöd végig a határt....... magadét meg soha
Válasz #5633. hozzászólásra
érdekelne a hibridek neve is
Válasz #5625. hozzászólásra
Faszom meg fotózza másnak a szarját elég nyűg nekem a sajátot nézni
Válasz #5613. hozzászólásra
Nem u.az a 2 hibrid ,2nap eltéréssel vetve u.annyi műtrágyát kapott mind a 2 ,elővetemény más , mind a 2 lazitva és szántva volt, egyik parcella nullás a másikból még bármi lehet ha majd valamikor megázik .
Sajnos,hogy a jobboldali hibrid az más parcellában is feladta a harcot , más elővetemény után is , szóval vannak drága és jó és drága és szar hibridek , jut eszembe mind a 2 a legdrágább agyonreklámozott közül van és mind a 2-nek lila szinü a címere és a levélállása is hasonló
Válasz #5631. hozzászólásra
Igen, azért írtam stb.......!!!
Válasz #5630. hozzászólásra
elöveteménytől is függ
Válasz #5615. hozzászólásra
Ez az idei évben nem lehetettlen, függ fajtától vetési időtől, gyomírtó fajta, műkaki mennyiség stb......!!!!!
Válasz #5627. hozzászólásra
nekem f38 van. most kezdi dobni a címert
Válasz #5626. hozzászólásra
Teszt volt itt egy cégnél..........öntözés a téma náluk. Kinyomtak 70mm/ha!!!! A kuki töltve volt, a sor köze ezek után szinte száraz, de a töltés alatt a sor faxán vizes, mert a levelek levezették a gyökerekhez. Nekem csak az az érdekes, hogy a sor köze szinte száraz
Ezt deritsd ki bármi áron...Az F73 bírja a legjóbban ezt a meleget...nem akarom képekkel
helló mindenki! Itt Nyíregyháza környékén a tengeri sárgul , de nagyon, itt ott még zöldes a lomb, ahol még talál vizet a szerencsétlen növény.
Ma beszéltem egy nagy felvásárlóval, aki azt súgta meg, hogy ha még 2 hétig nem esik .... mondjuk 50 mili eső akkor a tengeri ára akár a 8000 -at is eléri.
az a kérdés miféle tagé az egyik
meg a másik
ez tetszik fasza
Válasz #5621. hozzászólásra
Jó az avatar képed ilyen üz.a.árak mellett nemsoká újból előkel ezt a technológiát venni.
Válasz #5611. hozzászólásra
Hát erre már a Duna vize jöhet, az sem segit rajta. Sorry
Válasz #5620. hozzászólásra
Válasz #5619. hozzászólásra
A baloldalinak az árnyéka valóban az útfelé mutat.
Nem ugyan azt kaphatta a két tábla, más elővetemény..stb, illetve az út Észak-Déli irányú. Így a jobb oldali táblán a szélső sorokat folyamatosan egész nap süti a Nap. Ezt már nálunk is megfigyeltem, hogy az utak mentén a két oldal teljesen különböző.
Válasz #5617. hozzászólásra
Elképzelhető.Mellettem is volt egygazdának Kiskun vetve ami nem enyire de feltűnöen zöldebb volt mint az enyém vállig érő fenyércirok legalább annyi benne mint a kukorica ma megakartam nézni hogy most mijen de az odavezető útra valaki lepakolt egy csomó méhes kaptárakat, hát nemmentem oda.Saját kukoricámat nem tudom megnézni. Örültem hogy megúsztam.
Válasz #5616. hozzászólásra
Szerintem nem egy időben lett vetve! Erősebb, mélyebben van a gyökere, jobban árnyékolja aföldet és így a reggeli harmat nem illan el!
De ez csak az én véleményem!
Ez hogy sikerült így?Vagy a baloldali másik évjárat?
hogy a pitsába????????
Válasz #5611. hozzászólásra
már megbocsáss, de sztem ennek már mind1 sajnos, sajnálom nagyon.......
Az egyiknek sikerül a másiknak nem
NK Octet kicsit jobban bírja, három hete volt az utolsó eső
Üdv! Kukorica fronton itt is szörnyű a helyzet...ha ma-holnap nem kap esőt akkor asszem föl kell akasztani a kaszát
eső előtt!szerintetek még tud normális csövet nevelni? vasárnap este kapott 6 mili esőt
Válasz #5608. hozzászólásra
Nekemis van 10ha 4590 annak foltokba az összes levele leégett game over.A pio m34 jobban birja a kiképzést a dkc-ék felénk elvéreztek.
Du.voltam kint én is félve megnézni az enyémet,talán még 1-2 nap és vége.45-90 DKC hosszú idő óta mindig kikerült az eső de szó szerint párszáz méterre körbe esett körülöttem , elöször volt egy kevés talán 2napja nem mértem de olyan a föld mint ha sosem lett volna.itt kezdett el aszalodni.Juni 20-án.ez ma Júli 10-én.
Válasz #5604. hozzászólásra
Az autó tetejéről.
(59000ft/t a magyar tőzsdén) 53e szerződnének a kereskedők de nem akarja adni senki a kukoricát mi lesz itt .....
Válasz #5601. hozzászólásra
Ennek is annyi.
Válasz #5593. hozzászólásra
Mi ez légifelvétel? hát jó xarul ál ez is.
Válasz #5602. hozzászólásra
dkc 4995
Válasz #5601. hozzászólásra
amúgy milyen fajta
nekem nem enged képet felrakni! miért van ez? mindig kiírja hogy bad request!
Válasz #5594. hozzászólásra
Ha az itteni kukoricáról tennék fel képeket sírva fakadnál fel van sülve!
Válasz #5596. hozzászólásra
Búza pont annyi itt is.És kuki meg amit beraktam képet.