Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.56 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #5237. hozzászólásra
igen volt benne hormon, gyanakodtam én is, de minden évben szórok.Most kevéssel több volt a nitrogén lehet hogy van összefüggés?
Vegyszerhatás, nálam is van hasonló jelenség. A nicit-turbó mellé tettem még 5kg 34% nitrogént 5 hektárra és a forgóban ahol kicsit több volt a szer a későbbi elzárás miatt ott van ez a jelenség!!! Hormont szórtál????? Ha igen ki fogja nőni!!
Fogd vissza a pofádat ember, azért mert másként gondolkodom mint te hála istennek, azért én még nem szidlak trágár szavakkal!!! Na ez a ti jobbikos stílusotok aki nem úgy gondolkodik mi te vagy ti akkoir "dá dá neki", na ezzel az erőszakkal soha de soha nem fogtok kormányozni!!!
BT toxint termel, de nemcsak a gyökere, amit a lárva fogyaszt és marad benne vissza, nameg a szárában is(ergó akumlálódik a táblán, de olvas utána a szuperbogárnak ami bt toxin rezisztensé vált), azért ez nem 1 finoman kiforrott dolog és vetésváltással amúgy is kezelhető a diabrotika.
Válasz #5212. hozzászólásra
Egyetértek a fannal! Az Unión belül is van gmo több helyen, csak mi vagyunk olyan fasza gyerekek, hogy nem csináljuk. Egyébként a világ szójatermésének a 98%-a, a pardicsom 80%-a gmo-s!!!!!!!!!! És szinte mindenben van szója!!!
Válasz #5217. hozzászólásra
nekünk is van ilyen a csemegekukoricán, de csak a kiskertben itthon. Én a 30fok feletti hőmérséklet következtében fellépő hírtelen vízhiánynak tulajdonítom ezt a "gyűrődést",
de ezt csak saját vélemény.
"Hatalmas szárnyalás volt tegnap az agrártermékek piacán, a búza 7,2, a kukorica 6,9, és a szójabab 3 százalékos drágult a rendkívül száraz amerikai időjárás miatt, amely veszélyezteti a termést is."
Akkor menjél Amerikába egyed ott aszt és legalább versenyképes leszel a "felhízott disznó" alakú ottani lagossággal!! Menjél nem tartunk vissza, tudod mondta a fecó is!!
Az aszály -lovagnak ez könyedén lehet egy igazi referencia éve.. Kiváncsi leszek hogy a REKLÁMON- kivül tartalom is fog mögé párosúlni.. Hétvégén ismét kegyetlen meleg lesz.
A képeken nem az elfagyott tábla van, az egy másik hely.
A fotókon egy domboldalon fekvő kavicsos táblánk + komoly aszály eredménye látható. A többi földön még pipálva és összetekeredve, de valamennyire kitart a kukorica.
Melletünk balra árpa, hátul akácos és jobbra egy tölgyes van.
Kösz, remélem még a napokban lesz elég eső, hogy aztán a jósolt 2 hetes meleg és száraz időt átvészeljük valahogy Kevésnek látszik az esély, de a remény hal meg utoljára.
24597 hozzászólás
Válasz #5242. hozzászólásra
Ha beüt az igért 37 c fok akkor lesz ez még magasabb is....itt délen már igencsak kezdenek a szebb kukoricák is (furulyázni)
Válasz #5244. hozzászólásra
Várjál még.
Válasz #5244. hozzászólásra
Válasz #5243. hozzászólásra
szárazra
Válasz #5242. hozzászólásra
Szárított, vagy kombi tiszta vizesen x% vízzel??
45-ért tudnék kötni vélemény?
Válasz #5240. hozzászólásra
Igen, mondom pont ez van nálam is, majd csinálok képet és felrakom!! De ne foglalkozzál vele kinövi!!
Válasz #5237. hozzászólásra
igen volt benne hormon, gyanakodtam én is, de minden évben szórok.Most kevéssel több volt a nitrogén lehet hogy van összefüggés?
Nézzétek meg a "Monszanto szerint a világ" című filmet, és másként fogtok vélekedni róla!!
Válasz #5229. hozzászólásra
Nem pusztul el a bogár mert arról kuss van hogy kialakult a szuperbogár, talán mr itt is volt róla cikk az agroinformon!!
Vegyszerhatás, nálam is van hasonló jelenség. A nicit-turbó mellé tettem még 5kg 34% nitrogént 5 hektárra és a forgóban ahol kicsit több volt a szer a későbbi elzárás miatt ott van ez a jelenség!!! Hormont szórtál????? Ha igen ki fogja nőni!!
Válasz #5219. hozzászólásra
Fogd vissza a pofádat ember, azért mert másként gondolkodom mint te hála istennek, azért én még nem szidlak trágár szavakkal!!! Na ez a ti jobbikos stílusotok aki nem úgy gondolkodik mi te vagy ti akkoir "dá dá neki", na ezzel az erőszakkal soha de soha nem fogtok kormányozni!!!
Válasz #5229. hozzászólásra
BT toxint termel, de nemcsak a gyökere, amit a lárva fogyaszt és marad benne vissza, nameg a szárában is(ergó akumlálódik a táblán, de olvas utána a szuperbogárnak ami bt toxin rezisztensé vált), azért ez nem 1 finoman kiforrott dolog és vetésváltással amúgy is kezelhető a diabrotika.
Válasz #5233. hozzászólásra
Ez igy van.. mert az inteligens kukorica az védekezik!! De azt már nem jó kedvéböl teszi hogy száradnak el az alsó és már feljebb lévö levelei is..
Válasz #5232. hozzászólásra
Ma egy ember azt mondta,azért furulyáznak,mert takarékoskodik a vízzel.Lehet van benne igazság.
Válasz #5231. hozzászólásra
Szép kukorica!! A mienk is hasonló lehet..És hogy aztán még medig birja viz nélkül azt nem tuudom... A 4795 az egy másik területen jobban szenved..
Válasz #5230. hozzászólásra
Ennek bedolgoztam trifendert.Szerintem habitusabb,mint a többi.Bár az elővetemény is jobb volt.
Válasz #5223. hozzászólásra
Válasz #5228. hozzászólásra
Én úgy tudom,hogy a növény a kártevőkre,meg stb. ellenanyagot termel.Ha a kukoricabogár belakik,elpusztul.
Válasz #5226. hozzászólásra
Miért akarsz GMO-t termelni ezt fejtsd ki légyszi mert ez érdekel.
Válasz #5226. hozzászólásra
nekem volt tavaly és tök jó volt
Egyetértek a fannal! Az Unión belül is van gmo több helyen, csak mi vagyunk olyan fasza gyerekek, hogy nem csináljuk. Egyébként a világ szójatermésének a 98%-a, a pardicsom 80%-a gmo-s!!!!!!!!!! És szinte mindenben van szója!!!
Válasz #5214. hozzászólásra
Ez milyen anyag?
Válasz #5219. hozzászólásra
micsoda témátok van
DKC 5007-es.Megvagyok vele elégedve,kb 2 méter magas.
Válasz #5220. hozzászólásra
Érdekes hogy a levél széleken nincsen.
Válasz #5218. hozzászólásra
Az jó ha így van csak azért csodálkoztam rá mert eddig még ilyennel nem találkoztam másik évjáratokban.
nekünk is van ilyen a csemegekukoricán, de csak a kiskertben itthon. Én a 30fok feletti hőmérséklet következtében fellépő hírtelen vízhiánynak tulajdonítom ezt a "gyűrődést",
de ezt csak saját vélemény.
buzikám a szójában mindenhol van ,te is azt zabálod
Szerintem kukorica!! Amúgy ilyen ráncok nálunk is vannak, hírtelen nyúláskor van ez a tünet!!
Mi ez?
Válasz #5214. hozzászólásra
Hát ezt is ki kellene szántani
De ráértek majd ősszel.
Válasz #5195. hozzászólásra
Lehet jobban járnál ha leszántanátok és valami 100 napossal újravetnétek.
mai képek, szomszédé
"Hatalmas szárnyalás volt tegnap az agrártermékek piacán, a búza 7,2, a kukorica 6,9, és a szójabab 3 százalékos drágult a rendkívül száraz amerikai időjárás miatt, amely veszélyezteti a termést is."
Válasz #5211. hozzászólásra
Akkor menjél Amerikába egyed ott aszt és legalább versenyképes leszel a "felhízott disznó" alakú ottani lagossággal!! Menjél nem tartunk vissza, tudod mondta a fecó is!!
Válasz #5210. hozzászólásra
persze,sok helyen engedélyezik,csak nálunk nem,hogy hátrányban legyünk a nyugathoz képest
Úgy néz ki megint vannak GMO-s magok hallott róla valaki valamit
Válasz #5208. hozzászólásra
Van szabad kapacitásom csak legyen hozzá elég vized !!
Válasz #5206. hozzászólásra
Nekem egy ÉLET mentö öntözésben kell hogy részesitsem a LOVAGOT mert még a földjéböl is ki D lene nem hogy nagyot dobjon..
Rendesen megsült a levele olyan erős a Napom.....
A 4014-es az aszálylovag mellett sokkal jobban van, de majd a mázsán dől el.........
Válasz #5204. hozzászólásra
Mi is kb úgy állunk mint te.. Szükség az nagyon lenne rá de el kerül benünket..
Válasz #5203. hozzászólásra
attól függ mennyi eső volt mostanában és mennyit kapsz ma.
Az aszály -lovagnak ez könyedén lehet egy igazi referencia éve.. Kiváncsi leszek hogy a REKLÁMON- kivül tartalom is fog mögé párosúlni.. Hétvégén ismét kegyetlen meleg lesz.
Válasz #5200. hozzászólásra
A képeken nem az elfagyott tábla van, az egy másik hely.
A fotókon egy domboldalon fekvő kavicsos táblánk + komoly aszály eredménye látható. A többi földön még pipálva és összetekeredve, de valamennyire kitart a kukorica.
Melletünk balra árpa, hátul akácos és jobbra egy tölgyes van.
Válasz #5198. hozzászólásra
És ennek ellenére,39000ft cargill.
Ez nem fagy és nem az aszály... Nincs repce a közelben vagy valami amit repülőről fújtak mostanában?
Válasz #5198. hozzászólásra
Kösz, remélem még a napokban lesz elég eső, hogy aztán a jósolt 2 hetes meleg és száraz időt átvészeljük valahogy Kevésnek látszik az esély, de a remény hal meg utoljára.
Ez nagy szívás, részvétem!!