Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
főleghogy a Claas secskázója komolyabb kukoricában szétpereg mint a xar
(tudom hisz az enyémen is olyan van...)
Egy késsor garnitúra vagy 150ezer Ft-rá amit meglehet ölni egy jobbféle kukoricás szezonban és akkor másról még nem is beszéltünk...
Csak az mondja ezt akinek nincs kombájnja és bérbe vágatja, Neki persze az a lényeg minél olcsóbb legyen.
Mndjárt 400Ft a gázolaj, benzin már üti. Páréve amikor 250 volt akkoris 16ezrekért ment az aratás, akkor most a 17-18drága zúzással? naneeee
Eleve 6-8ezrekért zúznak álló górét szántóföldi zúzóval, akkormeg miről beszélünk!?!?!?!?!
Necsak üzemanyagban gondolkodjatok, jobb laposabb nagyobb fődeken kemény talajon jobb gép 13 literből kijön igen, de zúzva inkább 15felé "játszik a karcsi" amikor viszont mocsok az idő akkor 20 meg akarmennyi literek, tavalyit nem is írom le amikor egy nap 5 hektárt tudtam levágni a nagy kombájnnal...
Gépkopás üzemeltetési költségek miegymás... akinek nincsen gépe NEM IS TUDJA és nem is érti hírből sem mit jelentenek ezek a dolgok!
De vegyen mindenki kombájnt és majd rájön mennyire is éri meg vagy sem...
Vele nagyvonalú és baráti az elszámolás, sem tárolási díj sem kitárolás semmi, ez már csak így megy jobb helyeken!!!
Viszont ha lesz sok ideje és esik egy kis eső akkor jöhet szántani feszt, bartellezzünk hogy mindenki jól járjon
mondom még a kukit nem tom, mert nálunk kb a héten kezdik vágni, de ennyi úgy 6-8 éve volt, ennyiért az idén nem lesz aratás, sztem úgy 22 nettó körül, itt ez van
Az jó pénz,főleg ha van igény a szolgáltatásra.Én már évek óta nem szolgáltatok. 1-2 hold imitt amott,többet eszik a kombájn az utazással,mint munka közben.Nem éri meg.
ja meg a zúzós kukorica aratásért is 17-et szeretne fizetni mindenki és a végén még alkudna belőle...
Így 18-ért tudok max aratni ami nagyon nemsok bakker...
ittmeg az a természetes ha mindenkinek ingyen van a betárolás tárolás kitárolás és grammra pontosan annyi kukoricát akar kivinni mint amennyit behozott...
de idén megfogom mondani aki ittakarja hagyni, hgy mi az ára. 250Ft/tonna havonta az nemsok Mézga!!! de ennit énis felfogok számítani
Felénk olyan 18-22között alakulnak a vizek, lehet akad ittott jobb is ami megsűlt de ez a jellemző kb, tenyészidőtől vetésidőtől függően.
Mi is megkezdjük a héten mert egyik táblát annyira lopják hogy muszály, pedig hely az már nincsen, közben a szója is bejött az is foglal persze most éppen leesett az ára kissé blabla, de akkor nem adom inkább tartom és kész!
A szárítót holnap kezdjük beüzemelni, zsírzás ahol kell átnézés vizsgálás próbaüzem placc letakarítása ésatöbbi...Napraforgót várom hogy vinnék el és akkor mehetne a dolog gőzerővel de félek aztis csakhétvégefelé ütemezik be, addig nincs hely.
Viszont azt az ominózus táblát a rezervátum közelében lekell szedni inkább álljon párnapot a placcon!
Hát mit mondjak? Csodák nincsenek, nem is lesznek. Tárolnám én szívesen ha tudnám, de aki vállalná a tárolást nem szerényen mondott! Had ne számoljam ki most itt nektek. Nemkem nincs sok választásom....
24596 hozzászólás
Válasz #4135. hozzászólásra
Lopod a gázolajat, vagy a kombájn loptad, vagy mindkettőt ?????
főleghogy a Claas secskázója komolyabb kukoricában szétpereg mint a xar
(tudom hisz az enyémen is olyan van...)
Egy késsor garnitúra vagy 150ezer Ft-rá amit meglehet ölni egy jobbféle kukoricás szezonban és akkor másról még nem is beszéltünk...
Válasz #4141. hozzászólásra
2000-ben vágattam 14-ért, minél lejjebb mennek annál hamarabb csődölünk be mindnyájan... ki.. ezért ki.. azért..
minden második kamion meg a szüröd alá farol mi?
Válasz #4134. hozzászólásra
EZAZMajdnem ingyen van.
Srácok az tuti hogy nem ugyan az a macera egy 40m vagy egy 110-120 kukoricában.. És sajnos ezt sem követi felénk a szolg dij..
Csak az mondja ezt akinek nincs kombájnja és bérbe vágatja, Neki persze az a lényeg minél olcsóbb legyen.
Mndjárt 400Ft a gázolaj, benzin már üti. Páréve amikor 250 volt akkoris 16ezrekért ment az aratás, akkor most a 17-18drága zúzással? naneeee
Eleve 6-8ezrekért zúznak álló górét szántóföldi zúzóval, akkormeg miről beszélünk!?!?!?!?!
Necsak üzemanyagban gondolkodjatok, jobb laposabb nagyobb fődeken kemény talajon jobb gép 13 literből kijön igen, de zúzva inkább 15felé "játszik a karcsi" amikor viszont mocsok az idő akkor 20 meg akarmennyi literek, tavalyit nem is írom le amikor egy nap 5 hektárt tudtam levágni a nagy kombájnnal...
Gépkopás üzemeltetési költségek miegymás... akinek nincsen gépe NEM IS TUDJA és nem is érti hírből sem mit jelentenek ezek a dolgok!
De vegyen mindenki kombájnt és majd rájön mennyire is éri meg vagy sem...
13 és marad rajta rendesen!!!!!
mire ideérnél leesne a hó
Válasz #4125. hozzászólásra
Vele nagyvonalú és baráti az elszámolás, sem tárolási díj sem kitárolás semmi, ez már csak így megy jobb helyeken!!!
Viszont ha lesz sok ideje és esik egy kis eső akkor jöhet szántani feszt, bartellezzünk hogy mindenki jól járjon
Válasz #4132. hozzászólásra
Pontosan ezért vettünk kombájnt... itt 18+fa volt a gabona aratás.
Válasz #4134. hozzászólásra
én 13-ért vágom,és még szecskázom is ,igy is marad bőven ,mikor induljak?
Válasz #4133. hozzászólásra
15-öt
Válasz #4132. hozzászólásra
Akkor Te mennyit kérnél most.. ha amit írtál.....sok...
Válasz #4128. hozzászólásra
én még a 17-et is sokallom. áfásan már jó lenne az ár. 24-ért már nem jönne bér gép, inkább vennék kombájnt
Válasz #4129. hozzászólásra
de nem vagyunk ott, egyébként mondom én nem megyek bérbe
Mi az ár ?
Válasz #4127. hozzászólásra
Akkor felénk éhenhalnál!!!
Válasz #4126. hozzászólásra
én sem szolgáltatok, csaka a magamét szedem, de hát azért hallja az ember, haverok szedegetnek bérbe onnét van info
Válasz #4124. hozzászólásra
mondom még a kukit nem tom, mert nálunk kb a héten kezdik vágni, de ennyi úgy 6-8 éve volt, ennyiért az idén nem lesz aratás, sztem úgy 22 nettó körül, itt ez van
Válasz #4121. hozzászólásra
Az jó pénz,főleg ha van igény a szolgáltatásra.Én már évek óta nem szolgáltatok. 1-2 hold imitt amott,többet eszik a kombájn az utazással,mint munka közben.Nem éri meg.
Válasz #4122. hozzászólásra
ki is kapcsolom a telefont, mert Ermike mindjált lebasz engem
Válasz #4121. hozzászólásra
nálunk nem olcsó az aratás. 17 zúzva a kuki
ja meg a zúzós kukorica aratásért is 17-et szeretne fizetni mindenki és a végén még alkudna belőle...
Így 18-ért tudok max aratni ami nagyon nemsok bakker...
Válasz #4118. hozzászólásra
ittmeg az a természetes ha mindenkinek ingyen van a betárolás tárolás kitárolás és grammra pontosan annyi kukoricát akar kivinni mint amennyit behozott...
de idén megfogom mondani aki ittakarja hagyni, hgy mi az ára. 250Ft/tonna havonta az nemsok Mézga!!! de ennit énis felfogok számítani
Válasz #4119. hozzászólásra
kukit még nem tom, gabonában 24-25 +Áfa volt
Felénk olyan 18-22között alakulnak a vizek, lehet akad ittott jobb is ami megsűlt de ez a jellemző kb, tenyészidőtől vetésidőtől függően.
Mi is megkezdjük a héten mert egyik táblát annyira lopják hogy muszály, pedig hely az már nincsen, közben a szója is bejött az is foglal persze most éppen leesett az ára kissé blabla, de akkor nem adom inkább tartom és kész!
A szárítót holnap kezdjük beüzemelni, zsírzás ahol kell átnézés vizsgálás próbaüzem placc letakarítása ésatöbbi...Napraforgót várom hogy vinnék el és akkor mehetne a dolog gőzerővel de félek aztis csakhétvégefelé ütemezik be, addig nincs hely.
Viszont azt az ominózus táblát a rezervátum közelében lekell szedni inkább álljon párnapot a placcon!
Válasz #4118. hozzászólásra
Mennyiért mennek?
Válasz #4117. hozzászólásra
Hol a törpömben vagytok ti??? Egy másik bolgón?? Nálunk uzsora van, bár aratni sem mennek annyiért mint mondjuk Szabolcsban
Válasz #4116. hozzászólásra
és az első 30 nap az ingyenes
Válasz #4114. hozzászólásra
Na az 25 ft/mázsa havonta, hát nálunk ENNYIÉRT NEM TÁROLNAK!!!! Kb 10 éve volt ennyi most a 3 szorosánál 1 kicsivel több, úgyhogy meggondolandó
Válasz #4089. hozzászólásra
Na én arra befizetek!!!
De figyelmeztessél rá ha annyi lesz!!!!
Válasz #4113. hozzászólásra
kilónként
Válasz #4111. hozzászólásra
kukoricaszemenként????
Válasz #4111. hozzászólásra
Válasz #4110. hozzászólásra
25 fillér havonta
Válasz #4098. hozzászólásra
Hát mit mondjak? Csodák nincsenek, nem is lesznek. Tárolnám én szívesen ha tudnám, de aki vállalná a tárolást nem szerényen mondott! Had ne számoljam ki most itt nektek. Nemkem nincs sok választásom....
Válasz #4107. hozzászólásra
sok mindent nem kapott. nem mertem kockáztatni
na sziasztok lépek!!
Válasz #4106. hozzászólásra
olyan nekem is szokott lenni de az a 150 szokta dobni helyből!!
Válasz #4105. hozzászólásra
hát ződ . ott még a harmat se szárad föl
Válasz #4103. hozzászólásra
na az már szép!!jó de a vize?
Válasz #4101. hozzászólásra
melyik részek?a Tamási na azok a földek !!!
Válasz #4100. hozzászólásra
sajnos nekem se lesz 150, de egyik táblámba befigyel a 130. igaz az elmúlt 2 évben ott árvíz miatt nem volt betakarítás
MASZEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
tudom sok a munka de irhatnál pár Hajdúsági adatot most már benne vagytok a sűrűjében nyakig !!
Válasz #4099. hozzászólásra
18-ig ez az ára..........és nagyon jók az eredményeik, igaz az a vidék erről szól, ha már el van vetve 10 t......
Válasz #4099. hozzászólásra
/2 -el
Válasz #4095. hozzászólásra
biztos van 150q-ás termés, 25-ös vizzel
Válasz #4097. hozzászólásra
róluk beszélek
Kabai ZRT-vel üzletel valaki? Engem az Ő árai érdekelnének elsősorban!