Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR411.35 FtUSD399.52 FtCHF438.02 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na Ti aztán rendesen kitoltok a szárítósokkal,felkoppan az álluk a 14-es kuki mellett.Én még olyat nem is láttam.Felétek jobban süt a nap.Én eddig olyan 360 fao körülit vetettem,de visszább kellene jönni olyan 330-340 körülire mert drága a szárító.
Hát akkor kerits egyet nekem!!De én is irtam minél lágyabb a föld anál szebben jár!!Hidd el tapasztalatbol irom huztam én is... Nem semmi meló volt A RÁBA az elakadás határán billeget!!De a RomE tette a dolgát!!
Igaz. Itt eléggé meg szokott száradni és gyorsan, általában 13-14es vízzel vágjuk minden évben, de ehhez hozzá tartozik hogy amikor máshol özönvíz volt régebben akkor itt sosem esett, ebben az évben viszont mi is kaptunk rendesen, ezért áll még itt is minden.
felénk is van egy,úgy felszaggatja a földet h.elég utána rámenni.Amúgy meg 40 centire vannak a lapok és a kötött földben erősen csikol.Nekem ingyen se kellene
Szabi kerits egy ROME tárcsát magadnak!!A lekvárban az használható a legjobban!! Minél nagyobb a lekvár anál szeben jár... Felénk akinek van az baromi jol boldogul eben a helyzetben!!
19 alatt már beletörik az öregebbeknek a foga,olyan kemény.Nekem a 23 év alatt egyszer volt olyan.Áll a felvásárlás???????????? pedig máskor már ilyenkor azon a részen a zöme le van vágva
Itt is még vizesek. Mi vágtunk majdnem 10 hekit 24-es vízzel múlt hétvégén, arra találtunk üzletet, de meg állt az a felvásárlás is mikor beért hozzájuk 8000q. Még mindenki vár, 98%-a még áll a kukinak. Most voltunk határ szemlén már szárazabb volt ezzel a jó idővel, olyan 17-19re tippeljük, nem mérettük.
Felénk nem megy hanem száguldozik az ára. Most beszéltünk az IKR-el, azok már csak 3900-az mondanak, de nem kötnek szerződést már, máshol mindenhol lement 3900-4000-re az eddigi 4200-4300-ról.
Egy lényeges kérdésem lenne:Nem tudom eldönteni h.kezdjem-e a kukit vágni,mert még 26-os a vize,de azt mondják h.lejjebb megy az ára.Kinek mi a véleménye a témában,hol milyen ár van és milyen termésátlagok vannak az elmult évek átlagához képest.
24597 hozzászólás
Válasz #2493. hozzászólásra
A 300-asoktol ne várj 10 tonnát
Válasz #2491. hozzászólásra
Mennyit adnál egy jó állapotúért?(na kapok én Szabitól,már megint offolok
Válasz #2493. hozzászólásra
Nálunk kb 20% körül volt a viz!!De hallotam a száritóban a KACSA tömésére alkalmas kukoricárol is...Az manapság külön kategoria ként kezelik!!
Válasz #2458. hozzászólásra
40000 alá fog menni, tőlunk sokat elhordtak az elmult 2 hónapban a "nagyok"(cargill, glencor)és az mondják szépen ereszt lefelé a lufi
Válasz #2490. hozzászólásra
Na Ti aztán rendesen kitoltok a szárítósokkal,felkoppan az álluk a 14-es kuki mellett.Én még olyat nem is láttam.Felétek jobban süt a nap.Én eddig olyan 360 fao körülit vetettem,de visszább kellene jönni olyan 330-340 körülire mert drága a szárító.
Válasz #2489. hozzászólásra
Nincs AKG-d én le xarnám a termelést. Majd valamikor normálisan megtárcsáznám oszt felvenném a támogatást. Hogy nem törném magam agyon az 7Xség !!!
Válasz #2488. hozzászólásra
Hát akkor kerits egyet nekem!!De én is irtam minél lágyabb a föld anál szebben jár!!Hidd el tapasztalatbol irom huztam én is... Nem semmi meló volt A RÁBA az elakadás határán billeget!!De a RomE tette a dolgát!!
Válasz #2478. hozzászólásra
Igaz. Itt eléggé meg szokott száradni és gyorsan, általában 13-14es vízzel vágjuk minden évben, de ehhez hozzá tartozik hogy amikor máshol özönvíz volt régebben akkor itt sosem esett, ebben az évben viszont mi is kaptunk rendesen, ezért áll még itt is minden.
Válasz #2487. hozzászólásra
Sajnos ez már nem a jövö ez már a valóság! Ma meg holnap!! És az éli tul ezt az egészet aki a lehetö leg jobban le reagálja ezt az egész SZ-t!!
Válasz #2486. hozzászólásra
felénk is van egy,úgy felszaggatja a földet h.elég utána rámenni.Amúgy meg 40 centire vannak a lapok és a kötött földben erősen csikol.Nekem ingyen se kellene
Válasz #2486. hozzászólásra
Nem invesztálunk a sötét jövőbe
Válasz #2483. hozzászólásra
Szabi kerits egy ROME tárcsát magadnak!!A lekvárban az használható a legjobban!! Minél nagyobb a lekvár anál szeben jár... Felénk akinek van az baromi jol boldogul eben a helyzetben!!
Válasz #2484. hozzászólásra
Challenger topick......
Válasz #2480. hozzászólásra
Hány mázsa a gép?Szimpla kerékkel el tudja húzni a nagytárcsát?nem túl nagy a slip?
Válasz #2475. hozzászólásra
Nekem is ez a legnagyobb gondom ! Mi lesz aratás után ???????
De ha össze dagonyázzuk a kombájnnal azt sem tudom megfelelően elmunkálni........
Válasz #2481. hozzászólásra
Baranya,28-30 a viz
Válasz #2479. hozzászólásra
Hol van az a környék?Miért nem vágtatok még semmit
Válasz #2476. hozzászólásra
600/650
Itt a környéken még nem vágtunk kukoricát,még napra is áll
Válasz #2477. hozzászólásra
19 alatt már beletörik az öregebbeknek a foga,olyan kemény.Nekem a 23 év alatt egyszer volt olyan.Áll a felvásárlás???????????? pedig máskor már ilyenkor azon a részen a zöme le van vágva
Válasz #2473. hozzászólásra
Itt is még vizesek. Mi vágtunk majdnem 10 hekit 24-es vízzel múlt hétvégén, arra találtunk üzletet, de meg állt az a felvásárlás is mikor beért hozzájuk 8000q. Még mindenki vár, 98%-a még áll a kukinak. Most voltunk határ szemlén már szárazabb volt ezzel a jó idővel, olyan 17-19re tippeljük, nem mérettük.
Válasz #2474. hozzászólásra
hanyas gumik vannak a nagy sárga vason?
Válasz #2474. hozzászólásra
Nálunk ha addig várnánk,amíg megbírja a fagy a kombájnt,akkor lehet h. nem lenne felszántva az idén.
.
Válasz #2465. hozzászólásra
Fagyokig. Itt sár, víz, iszap van. Nem akarom össze dagonyázni a földjeim, ha 1 mód van rá.
Válasz #2472. hozzászólásra
Ti akkor előrébb vagytok mint mi(északkelet).Hány százaléka áll még a kukinak?
Válasz #2461. hozzászólásra
Békés-megye / Orosháza
Válasz #2469. hozzászólásra
annyiért amennyit adtak érte a RÓmai gladiátorok , itt nem úgy megy ám mint Hunniába, nem köt senki serződést ........
Válasz #2457. hozzászólásra
Senki semmit?
Válasz #2466. hozzászólásra
te mennyiért adtad?
Válasz #2467. hozzászólásra
el kell vetni időben a megfelelő hibridet és akkor nincs gond a nedvességgel
Válasz #2462. hozzászólásra
Én az elmúlt években(évtizedekben)nem sokszor vágtam 24-es alatt.Ha valakinek volt olyan,akkor annak valami baja volt(nem kapott sót)
Válasz #2464. hozzászólásra
a tőzsdén nem
a szabdpiac meg ......... ez van ..... volt rá lehetősége mindenkinek eladni a csúcs áron aki nem adta az megérdemli a cumit.
Válasz #2462. hozzászólásra
Nálatok most hanyas a kuki,mennyit vársz még vele?
Válasz #2460. hozzászólásra
de a magyar esik
Máshol hogy áll az aratás mennyi az ár és a termésátlag???????????????????
13 %-ot leszárítani ???????
Válasz #2459. hozzászólásra
Melyik részen laksz?
2 nap óta újra emelkedik az ár a nemzetközi tőzsdéken
Felénk nem megy hanem száguldozik az ára. Most beszéltünk az IKR-el, azok már csak 3900-az mondanak, de nem kötnek szerződést már, máshol mindenhol lement 3900-4000-re az eddigi 4200-4300-ról.
Egy lényeges kérdésem lenne:Nem tudom eldönteni h.kezdjem-e a kukit vágni,mert még 26-os a vize,de azt mondják h.lejjebb megy az ára.Kinek mi a véleménye a témában,hol milyen ár van és milyen termésátlagok vannak az elmult évek átlagához képest.
LEMON KING Kft.Hort ismeri valaki?
Válasz #2455. hozzászólásra
nálunk még szotyiznak. amúgy 100km tőlem
Válasz #2454. hozzászólásra
Mit keresel te Berénybe ?
Nem a Duna körül vagy ?
Válasz #2453. hozzászólásra
ez a jászberényi darázs keverő.
természetesen lejönnek a költségek
Válasz #2452. hozzászólásra
És ez merre van?szárítást von le vagy ez se von le?
Válasz #2448. hozzászólásra
akkor még mákom volt. pénteken délután megegyeztem. szombaton beküldtem 2 kamiont, tegnap 3-at ma kifizette 48-ba
Válasz #2450. hozzászólásra
Ma délután, személyesen.
Válasz #2448. hozzászólásra
Ma kérdezted?
Darázs 42-ért veszi meg itt mindenki a környéken
Válasz #2440. hozzászólásra
Darázs mai ár: 4.500