Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Erről nincs infóm, hogy fogott mag vagy valami régi fajta, én is meglepődtem,de ezeket szinte minden évben aszály sújtja max termés 5-6 t amit a fogott mag is tud.
(Baranya aranya is pedzett valamit a múltkor ezzel a témával kapcsolatban )
Ahol lebőgött oda nem azt kell vetni. Ma tudtam meg,hogy vannak 5-600 ha kuk.vetésterülettel rendelkező gazdák akik csak fele területre vesznek fémzárolt vetőmagot,a xar földekre évek óta háztáji bőtermőt vetnek.
Egyébként baromi ügyes húzás ez a 80 000 zsák kisebb parcellákon egy 50 e jobban be válaltak ha darabba kelet hogy maradjon.. de ez az árú kapcsolás ez ütös.. tudom hogy könyü hivatkozni a konkurenciára aki régóta igy nyomja..
Nincs meg!
maszek kolléga írta meg abból számoltam ki , lentebb írták h felrakják, de se nem sikerült ,se nem írt hogy adjam meg az email címet hogy elküldje nekem, ha megkapom felteszem egyből
fájl kiválaszt, jpg formátumú kell legyen, feltölt és utána megjelenik a kép belette egy kis zöld ikon beillesztés névvel, így tudod, ha nem megy email címemre elküldöd és felrakom ide
félre ne érts, nem akartam egyiket se lefitymálni, én csak a forintot gondoltam, hogy mélyen zsebbe köll nyúlni, ennyi.
Nem akarlak én semmiről győzködni vagy ilyesmi
A top Pioneer magok drágábbak és a P9494-et idén a 4490/4590 is 5-6 mázsával verte, az idei év a 4490-é volt a top 20as kisérletbe is nagyon jól szerepelt pedig már egy 5 éves fajta, te miket vetsz milyen adottságú földeken? Amit ki szeretnék próbálni még egyszer az az NK kansas vagy lucius, de jövőre nem fog sor kerülni rá mert kevés a kuki terület
Idén a 4490, 4590 volt, szerintem az spórol aki nem ezeket veti (normár földekről beszélek), a vetőmagnál sokminden eldől, idéntől cruiser-es lesz minden zsák vetőmag nekünk, mert az éven a búza elővetemény után hiányos lett a kelés, kell a csávázás
9127 hozzászólás
471-es nincs a listába! Kivonták, felénk rengeteget vetettek belőle, olcsó is volt, meg itt tudta a 8-10t.
Válasz #2575. hozzászólásra
igen értelek.hallani erre sok mindent hibridesek háza tája felől.........
Válasz #2573. hozzászólásra
Erről nincs infóm, hogy fogott mag vagy valami régi fajta, én is meglepődtem,de ezeket szinte minden évben aszály sújtja max termés 5-6 t amit a fogott mag is tud.
(Baranya aranya is pedzett valamit a múltkor ezzel a témával kapcsolatban )
Válasz #2573. hozzászólásra
fölcsipegeted a szomszéd kacsái elől
Válasz #2572. hozzászólásra
a háztájit hogy kell érteni,
Válasz #2570. hozzászólásra
Ahol lebőgött oda nem azt kell vetni. Ma tudtam meg,hogy vannak 5-600 ha kuk.vetésterülettel rendelkező gazdák akik csak fele területre vesznek fémzárolt vetőmagot,a xar földekre évek óta háztáji bőtermőt vetnek.
Válasz #2568. hozzászólásra
Egyébként baromi ügyes húzás ez a 80 000 zsák kisebb parcellákon egy 50 e jobban be válaltak ha darabba kelet hogy maradjon.. de ez az árú kapcsolás ez ütös.. tudom hogy könyü hivatkozni a konkurenciára aki régóta igy nyomja..
Ahogy le bögött a 4795 még azt is el tudtam volna képzelni..
és azt mondja a kereskedő, hogy ne készüljünk 20%-os kedvezményre meg +zsákokra
Válasz #2566. hozzászólásra
Mit gondoltál olcsóbb lesz mint tavaly?
Válasz #2566. hozzászólásra
Hát ennyiért itt a környéken nem is adnak el belőle egy zsákkal se
Válasz #2563. hozzászólásra
Azt a R. életbe
Válasz #2564. hozzászólásra
kérlek.
Válasz #2563. hozzászólásra
Kösz
Válasz #2561. hozzászólásra
itt az enyim:
singsz@freemail.hu
Válasz #2560. hozzászólásra
add meg az emailt
Válasz #2559. hozzászólásra
Nincs meg!
maszek kolléga írta meg abból számoltam ki , lentebb írták h felrakják, de se nem sikerült ,se nem írt hogy adjam meg az email címet hogy elküldje nekem, ha megkapom felteszem egyből
Válasz #2557. hozzászólásra
feldobod?
Monstanto?????u
Válasz #2552. hozzászólásra
Köszönöm!
12%-al drágább mint a tavalyi listaár....
Válasz #2553. hozzászólásra
80ezer ! A syngenta meg 50ezer
Üdv.Tud valaki KWS vetőmag árakat?
Válasz #2553. hozzászólásra
Ja ezek már a 80-as zsákok, nehogy már az 50-esek kerüljenek ennyibe!
Válasz #2552. hozzászólásra
50000-es kiszerelés?Mert halottam hogy a monsanto is csinál 80000-est is.
Válasz #2541. hozzászólásra
4025 dec 56000 jan 57600
4490 46600 48000
4590 56000 57600
Netó ár !
Válasz #2550. hozzászólásra
mifelénk valamiért zömmel a pio a divat, sajnos az se óccsóbb, ebben igazad van
Válasz #2547. hozzászólásra
Persze, értem. Te milyen fajtákat vetsz ?
Válasz #2548. hozzászólásra
fájl kiválaszt, jpg formátumú kell legyen, feltölt és utána megjelenik a kép belette egy kis zöld ikon beillesztés névvel, így tudod, ha nem megy email címemre elküldöd és felrakom ide
Válasz #2545. hozzászólásra
Hogy kell felrakni Képet? Dekalb Árakat Akarom Felrakni!!!
félre ne érts, nem akartam egyiket se lefitymálni, én csak a forintot gondoltam, hogy mélyen zsebbe köll nyúlni, ennyi.
Nem akarlak én semmiről győzködni vagy ilyesmi
egyik se lesz óccsó
Válasz #2544. hozzászólásra
A top Pioneer magok drágábbak és a P9494-et idén a 4490/4590 is 5-6 mázsával verte, az idei év a 4490-é volt a top 20as kisérletbe is nagyon jól szerepelt pedig már egy 5 éves fajta, te miket vetsz milyen adottságú földeken? Amit ki szeretnék próbálni még egyszer az az NK kansas vagy lucius, de jövőre nem fog sor kerülni rá mert kevés a kuki terület
Válasz #2543. hozzászólásra
óccsó akkor sem lesz, én csak ennyit mondtam...
Válasz #2542. hozzászólásra
Idén a 4490, 4590 volt, szerintem az spórol aki nem ezeket veti (normár földekről beszélek), a vetőmagnál sokminden eldől, idéntől cruiser-es lesz minden zsák vetőmag nekünk, mert az éven a búza elővetemény után hiányos lett a kelés, kell a csávázás
Válasz #2541. hozzászólásra
kezdhetsz spórolni akkor
Válasz #2539. hozzászólásra
Üdv!
Dekalb 4025, 4490 , 4590 árat ha tudsz hozzávetőlegesen mondani, ezek vannak jövőre betervezve hogy vetve lesznek
Válasz #2539. hozzászólásra
köszi!
Válasz #2538. hozzászólásra
Halotam hogy .......
Válasz #2537. hozzászólásra
tudomlusta votam
meg hát........
Válasz #2536. hozzászólásra
Tegnap nem voltáj!
Válasz #2535. hozzászólásra
oké joké!!
Válasz #2534. hozzászólásra
Ja befejezve minden !! termelők kifizetve műtrágya raktárba gépek tárolóba !! Holnap banket oszt jan közepéig csá!! Megyek !
Válasz #2532. hozzászólásra
ritkán látott vendég!
mizu teleltek
kedden ,mentek a silverbe?
Válasz #2532. hozzászólásra
Mondjuk én attól nem félek hogy ti nem kapjátok meg..De mondjuk aki a sor vége felé kullog vagy késön ébredős.. NA az szerintem szivni fog..
Válasz #2531. hozzászólásra
Sötétség mindenhol !! Még a mult honapban leadtam a rendelést hátha!
Válasz #2527. hozzászólásra
Na és árú alap is van hozzá?? Ha már árat emelnek legalább mag is legyen mire kell!!
Válasz #2528. hozzászólásra
Ma már nem megyek az irodába onan tudnám küldeni !!!! De ha kérdezel 1,2fajtát tudk!!!! kb 15% emelés
mailbe átküldenéd?
lorincz.szabolcs@me.com
Kérjük bemutatni!