Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR412.37 FtUSD396.04 FtCHF440.72 FtGBP496.52 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tudna valaki segíteni kukorica vetőmag dolgában. 72 ha ra kellene 40ak ás földbe tápanyagot is kapott remélem eleget közepes tenyészidővel.Olyan ami szárazságot is tűri. elöre is köszönöm!
Válasz #2306. hozzászólásra
A furió oda való ahol elég a gyomírtásnál az alapkezelés,én egy alkalommal monsoonnal nyomtam le hát majdnem belehalt szegény ..tehát ahol cirok van nem jó választás,hiába olcsó.
Válasz #2298. hozzászólásra
És azt minek...? Mond el miért és mondunk valami okosabbat... Más a Furiót 19500 tudtuk megvenni ennyit let max alkudni csak hogy mindenki tudja és nem is kell ennél jóbb anyag mert drágább nagyon nagyon 30000-es különbség is van az 100kiló nitrogén pluszban helyette és ezt nem hozza be semmilyen genetika ezen nem is tud rajtam változtatni senki mert ez már benne van a génjeimbe
Válasz #2281. hozzászólásra
Üdv. Nekem tavaj volt NK Simba , meg egy havernak is, nagyon meg voltunk vele elégedve. Ismerősök, haverok az idén is rendeltek gyengébb területekre, én is csak azért nem mert most tuti jó földbe megy a kuki és drágább kategóriát meg lehet kockáztatni.
Csak azért irtam mert a vetőmagot szemre adják és nem tömegre.
És kukorica esetében nincs jelentősége.
A vetőmag termeltetőnek van természetesen ő tömegre vásárolja meg a termelőtől és szemre adja vissza ....
Válasz #2256. hozzászólásra Tudok mondani :Ha /visszamorzsolsz/ valami dekalbot pl 3511 többet fog teremni mint a fémzárolt laureat.Ez nem baszogatás sajnos igaz, egy pár éve tapasztaltam Soha többé olcsó magot.
9112 hozzászólás
Válasz #2311. hozzászólásra
6-10 tonnára simán...
Ne vesd korán , nem szereti a hideget .
Jó vízleadású és bőtermő fajta . Felénk (Heves M.) sokszor elveri az újabb , drágább fajtákat is .
Az Országban az egyik legnagyobb területen vetett fajta még manapság is.
Azt szeretném kérdezni hogy mire képes a DKC440es Köszönöm .
Tudnátok abban segíteni,hogy hol lehetne kukoricavetőmagot(a mag megvan) csáváztatni (poncho pro)?
Tudna valaki segíteni kukorica vetőmag dolgában. 72 ha ra kellene 40ak ás földbe tápanyagot is kapott remélem eleget közepes tenyészidővel.Olyan ami szárazságot is tűri. elöre is köszönöm!
Válasz #2307. hozzászólásra
Ott a Princi Pali" és a kíméletes Laudis,láthatod mindenre és mindenhol van jó válasz- tás"...
Válasz #2306. hozzászólásra
A furió oda való ahol elég a gyomírtásnál az alapkezelés,én egy alkalommal monsoonnal nyomtam le hát majdnem belehalt szegény ..tehát ahol cirok van nem jó választás,hiába olcsó.
Válasz #2298. hozzászólásra
És azt minek...? Mond el miért és mondunk valami okosabbat... Más a Furiót 19500 tudtuk megvenni ennyit let max alkudni csak hogy mindenki tudja és nem is kell ennél jóbb anyag mert drágább nagyon nagyon 30000-es különbség is van az 100kiló nitrogén pluszban helyette és ezt nem hozza be semmilyen genetika ezen nem is tud rajtam változtatni senki mert ez már benne van a génjeimbe
Válasz #2304. hozzászólásra
Ráírja fele területre és kész...
Válasz #2299. hozzászólásra
Engedélyokiratban megadott minimum érték alatt kijuttatni növényvédőszert tilos!!!
És rizikós mert ha ellenőrzést kapsz röpül a növényvédelmi bírság.
dkc 4082 és dkc 4608 kellene valami infó volt már valakinek?
Válasz #2301. hozzászólásra
valoszinű, de váltsál át másik topic-ba, mert ez nem a napra gyomirtása! Pliz!
Válasz #2300. hozzászólásra
A WING-P MELLÉ?
Válasz #2299. hozzászólásra
Az elmúlt 2 évben simán kitettem 0,5 litert a G.Duplo-ból és nem volt gondom. Ott gyomosodott, ahol göröncsös maradt a tábla
a WING-P mellé érdemes betenni napraforgóban egy fél dózis GOAL DUPLÓT?
A mikádót használta már vki kukiban? Vélemény? köszi.
Üdv. Az lenne a kérdésem, hogy bontott vetőmagot lehet tárolni(nem csak a kukoricára gondolok), illetve vegyszert?
Válasz #2295. hozzászólásra
Köszi csak azért kérdeztem mert meg kaptam a magokat és szerettem volna össze hasonlítani
Válasz #2293. hozzászólásra
Annyit mondok , hogy az integrátorok adhatnak akár 27% kedvezményt is a listaárakból, plusz még a vetőmag gyártó is adhat bónusz magot 5-10%-ban...
Ezek a kedvezmények , nagyrészt egyezség és terület nagyság függőek.
Üdv. Nekem tavaj volt NK Simba , meg egy havernak is, nagyon meg voltunk vele elégedve. Ismerősök, haverok az idén is rendeltek gyengébb területekre, én is csak azért nem mert most tuti jó földbe megy a kuki és drágább kategóriát meg lehet kockáztatni.
Válasz #2292. hozzászólásra
sziasztok.ti mennyiért tudtátok megvenni a pr63e82 napraforgó és a pr37n01-es kukorica vetőmagot??
Válasz #2290. hozzászólásra
olcsó árkategóriába jók közé tartozik
Valaki probálta már a pio. resedát milyen tapasztalatok vannak? köszi.
Válasz #2286. hozzászólásra
Ok, köszi
Válasz #2286. hozzászólásra
a principált nem ajánlott occitánban használni
Válasz #2285. hozzászólásra
nyomhatod a mosoont,az bírja az occitán,én évekig azt használtam
Válasz #2285. hozzászólásra
a Monsoon jo, felso dozissal.
de en merem neked ajanlani a Principal Goldot. tavaj az volt, nagyon tetszet a munkaja.
Válasz #2284. hozzászólásra
És a monsoon? vagy az is szulfon-urea származék?
Válasz #2283. hozzászólásra
A Basis pedig nem javasolt az Occitan-nak.
Occitan-t mivel lehet fújni rizómás fenyércirok fertőzöttségnél? Csak ordax az nem kevés?
Ha jol emlékszem pár éve még az ALTILUS az csúcs hibridnek számitott a syngentánál..
Üdv! Gyengébb termőhelyre melyik vetőmagot ajánlanátok inkább, az NK Symbát vagy az NK Altiust?
Válasz #2279. hozzászólásra
Nincs .
De rohamoznak vele...
Válasz #2278. hozzászólásra
nincsen még magotok semmi????
Válasz #2276. hozzászólásra
Küldenél egy e-mail-t ?
Kukorica árakról és a Neoma-ról . Azt is hogy milyen csávázással értendőek az árak .
Össz egy 6-700 hektárról lenne szó.
Jó volna egy Neoma gyártási sorozat szám is , hogy le tudjuk ellenőrizni az eredetét.
Köszi !
pitbullali kukac citromail.hu
Válasz #2276. hozzászólásra
MINT A TŐZSDÉN ELADNI ELADNI,lehet,hogy már érzi,nehogy a nyakán maradjon.
Pioneer és dekalb vetőmagok eladók. A magok eredeti fémzárolt magok.
P9494
pr37n01
Dkc 440
Dkc 4490
Dkc 3511
Nk Neoma
érd.:+36703833604
Válasz #2273. hozzászólásra
Én meg is mértem annyi amennyi rá van írva. Nekem is mindegy csak jó legyen
Csak azért irtam mert a vetőmagot szemre adják és nem tömegre.
És kukorica esetében nincs jelentősége.
A vetőmag termeltetőnek van természetesen ő tömegre vásárolja meg a termelőtől és szemre adja vissza ....
Válasz #2270. hozzászólásra
Ez a papíron van, világosodik megmérem. Mindegy csak jól teremjem!
Nekünk pénteken hozták meg a magot DKC 4014. 4 zsák 14 kg-os, 5 zsák 17,9 kg-os. Igaz két számon volt
volt már nekem 30kg-os pio. majd be xartam, mikor öntöttem a magtartályba
Válasz #2257. hozzászólásra
a 80ezer szemes pio-k szoktak 18 kg-sak lenni... 50ezres dk-nál kicsit fura a többlet súly.
Válasz #2268. hozzászólásra
Az mindegy , csak súlyos legyen. Nehéz mag nem lehet rossz...
Válasz #2265. hozzászólásra
NA ja, a türelem megvolt, de kíváncsi vagyok mi lesz a fémzárcímkén származási hely gyanánt.
Válasz #2256. hozzászólásra Tudok mondani :Ha /visszamorzsolsz/ valami dekalbot pl 3511 többet fog teremni mint a fémzárolt laureat.Ez nem baszogatás sajnos igaz, egy pár éve tapasztaltam Soha többé olcsó magot.
Válasz #2265. hozzászólásra
Ott a pont.
Válasz #2261. hozzászólásra
Előkerül ott szép sorjában a többi mag is mondtam én ...
Csak türelem...
Válasz #2263. hozzászólásra
Káposztánál van olyan,hogy kétszer annyi a vetőmagtömege.Szerintem minnél nagyobb annál jobb./EZT NEM KELL FÉLRE ÉRTENI./
Válasz #2259. hozzászólásra
Remélem nem, 5kg az eltérés ugyanannyi magnál.