Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz határjáró #6049. hozzászólásáraígy van, a sufavor nagyobb volt mindig olyan 15-20 cm el. A betakarítást október elején tettük meg a vize 17,4% volt asszem.
Válasz Gatti #6047. hozzászólásáraHasonló FAO a két hibrid de a Sufavor mégis nagyobb. Ugyh kicsit igy nehezebb össze hasonlitani. Kérdés milyen vizel takaritottad be?
Válasz Gatti #6042. hozzászólásáraSzerintem jóérzésű nemesítő az ilyen torz csövet inkàbb kilöki mint szaporítja, de ők tudják. Valakik miatt a csivava is létrejött, pedig nem biztos h szükség volt rá.
Válasz Gatti #6039. hozzászólásáraKezdek elbizonytalanodni.....SUFAVOR árban 20 t/ha tudású kukorica, a SUVAFOR meg/még jó évben sem tud többet 12-13 t/ha-nál.
Válasz Gatti #6042. hozzászólásáraInkáb hagyjuk ezt a 20 tonás pátrohai csodakukoricát, mert a végén viszamondom a már novemberben megrendelt kukoricavetőmagot más nemesítőháztól.
Válasz Sk Laci #6040. hozzászólására"különösen jó talajadottságok és tápanyagellátás mellett átlagos csapadékviszonyok között a termés mennyisége elérheti vagy meghaladhatja a 20t/ha-t is"
Válasz Nskype #6030. hozzászólásáraJó fajta nálam 12 t-nál többet nem adott de a nedvessége a környékbeli átlagnál 2-3%-al kevesebb volt /a 9903 többet tud de vizesebb/
Válasz Attikaa #6019. hozzászólásáraMa az AGROmashEXPO-n vettem PHILEAXX-ot
19.000+fa akciósan RAGT-tol ez szerintem a tavalyhoz képest nagyon jó!
PR37N01 megy vele így döntöttem.
Bízok benne, hogy hozza a 2017-es hozamot ez a "turmix" is.
Válasz Nskype #6030. hozzászólásáraNekem volt tavaly, mellé vetve Sufavor volt és valamivel többet termett a Sufavor, igaz ez a nyár nagyon szélsőséges volt és szerintem pont a termékenyüléskor jött a kánikula mert sok helyen csak cső kezdemények voltak , pedig nagyon jónak indult nyár elején de az aszályt nem bírja.
Pioneer 9911 nálunk 3 éve legjobb, 9903is jó, de dombtetőkön előbb megadja magát.
Mindegyik 12tonna/ha fölött tud, mélyebb területen idén 15tonna/ha fölé lépett 18as vízzel. Igazán nedves őszi idő nem volt mióta termeljük, akkor lehet 22 fölött maradnának ezek is, de akkor másikak is.
Válasz kovacsmihaly0905 #6022. hozzászólásáraValami fullos dekalb vagy pios magra gondoltam, Ami az árkategória csúcsán van ,és nem mindenkinek adta meg a lehetőséget a mindenható hogy egyszer vagy többször kipróbálja.
Tud valaki olyan kukivetőmagot amelyik jó földben tud 15 tonnát és a vize lemegy 17-18-ig??? Vagy egyáltalán létezik ilyen? Mert vannak ilyen terméseim de mindig 22-23 as vízzel.
Válasz Attikaa #6019. hozzászólásáranem rossz a a24 de van jobb is tőle.nekem volt de most nem kell.
amugy most nagyon felemelték az árát majdnem duplája a tavalyinak.
Válasz Attikaa #6016. hozzászólásáraNekem volt már mindegyik. A Phiellax 2014-ben sok esővel tudott 14,5 tonnát 24%-os vízzel. Az A24 tavaly 12 tonnát 16%-os vízzel. A Ragtosnak nagyobb lesz a szemnedvessége. Az A24 nálam le szokott 16%-ra menni, a Ragtos inkább 18-19%. A műtrágyát mindegyik nagyon meghálálja.
Szerintetek PR38A24 vagy Phileaxx? Kinek melyik vált be, nagyjából egy árban van, tavaly A24 volt, volt csapadék is úgyhogy jól termett nem tudom megérheti e váltani...
Válasz Bigyófelügyelő #6004. hozzászólásáraNem értem, mi a f@..ért kezdik mindig a magas C-n az árakkal, ha utána úgyis leengedik, nehogy a konkurenstől vegye valaki.
Egy jó árat bedobnának dec, jan. környékén, és alkudozás nélkül vinné mindenki, mint a cukrot.
Válasz kori01 #6005. hozzászólásáraÜdv!
Engem is érdekelne!
Kontaktot kérhetek? Akár privátban is.
Itt nagy gazdaság használja intenzíven, fajtát nem tudok.
Viszont tavaly kollégának a thermo-val volt gond. Kibontották a zsákokat, és úgy néztek ki a szemek, mintha meg lettek volna rágva. De még csávázás előtt, mert a csávázó befogta a fehér sérült részt. Kicselélték más fajtára.
Válasz kori01 #6008. hozzászólásáraemail, elküldöd az agroinformon keresztül. Rákatintasz a nevemre, és küldöd az üzenetet.
Vagy mobilon keresztül 0421 902 667 992
Válasz kori01 #6005. hozzászólásáraSzia, tudsz közelebi infót adni? 350-400 Fao hibridek érdekelnének. Menyi lene az ára, ki kínálja, van e valamilyen lekötés /termeltetés az adot cég részére/, vagy szabadon megvásárolható bárkinek? Infót lehet privátban is.
9151 hozzászólás
Válasz Gatti #6050. hozzászólásáraÉs a 9241?
Válasz határjáró #6049. hozzászólásáraígy van, a sufavor nagyobb volt mindig olyan 15-20 cm el. A betakarítást október elején tettük meg a vize 17,4% volt asszem.
Válasz Gatti #6047. hozzászólásáraHasonló FAO a két hibrid de a Sufavor mégis nagyobb. Ugyh kicsit igy nehezebb össze hasonlitani. Kérdés milyen vizel takaritottad be?
Válasz Gatti #6046. hozzászólásáraKöszönöm a képeket!
Súlyban mi lett az eredmény?
Elvetnéd még egyszer a SUFAVORt?
Válasz Gatti #6046. hozzászólásáraa második képen megcseréltem , azon fordítva van, a nagyobb a sufavor.
Válasz lemken #6044. hozzászólásáraHoztam neked pár képet a Sufavorról.
Bal oldalt sufavor , jobb oldalt p9241
Bal sufavor , jobb p9241
és így szenvedtek nyáron.
Válasz Gatti #6042. hozzászólásáraSzerintem jóérzésű nemesítő az ilyen torz csövet inkàbb kilöki mint szaporítja, de ők tudják. Valakik miatt a csivava is létrejött, pedig nem biztos h szükség volt rá.
Válasz Gatti #6039. hozzászólásáraKezdek elbizonytalanodni.....SUFAVOR árban 20 t/ha tudású kukorica, a SUVAFOR meg/még jó évben sem tud többet 12-13 t/ha-nál.
Válasz Gatti #6042. hozzászólásáraInkáb hagyjuk ezt a 20 tonás pátrohai csodakukoricát, mert a végén viszamondom a már novemberben megrendelt kukoricavetőmagot más nemesítőháztól.
Válasz Sk Laci #6040. hozzászólására"különösen jó talajadottságok és tápanyagellátás mellett átlagos csapadékviszonyok között a termés mennyisége elérheti vagy meghaladhatja a 20t/ha-t is"
Ez a legjobb rész :D
Válasz Sk Laci #6040. hozzászólásáraén erre lettem figyelmes :D
http://www.pk-001.hu/pk-004-a-mutans-varians
Válasz Gatti #6039. hozzászólásáraA pk-003 mikor volt kínálatban?
Valahogyan nem győzöm figyelni a nagy tempójú fejlesztést...
Most nézem már van pk-004 es kukorica is? most már tényleg kíváncsi lennék mit tudhatnak ezek :D
Válasz John Deere Power Shift #6037. hozzászólásáraNem rossz...csak a SUFAVOR más éréscsoport és más árkategória, ezért próbálok kicsit informálódni nehogy beleragadjak mint légy a légypapírba!
Válasz lemken #6034. hozzászólására2014-ben termeltük,lehet Superbia volt,de soha rosszabbat,sokat kibír,a vízpartokon hatalmasak voltak a csövek,egy próbát megér szerintem.
Válasz lemken #6034. hozzászólásáraahoz képest milyen olcsó jól birja a szárazságot :)
Válasz Nskype #6030. hozzászólásáraJó fajta nálam 12 t-nál többet nem adott de a nedvessége a környékbeli átlagnál 2-3%-al kevesebb volt /a 9903 többet tud de vizesebb/
Válasz Gatti #6032. hozzászólásáraAkkor nem kell megijedni a SUFAVORtól?
Válasz Attikaa #6019. hozzászólásáraMa az AGROmashEXPO-n vettem PHILEAXX-ot
19.000+fa akciósan RAGT-tol ez szerintem a tavalyhoz képest nagyon jó!
PR37N01 megy vele így döntöttem.
Bízok benne, hogy hozza a 2017-es hozamot ez a "turmix" is.
Válasz Nskype #6030. hozzászólásáraNekem volt tavaly, mellé vetve Sufavor volt és valamivel többet termett a Sufavor, igaz ez a nyár nagyon szélsőséges volt és szerintem pont a termékenyüléskor jött a kánikula mert sok helyen csak cső kezdemények voltak , pedig nagyon jónak indult nyár elején de az aszályt nem bírja.
Válasz Nskype #6030. hozzászólásáraHa jól emlékszem 330-as FAO, koraiságához képest nagyon jól terem. Szerintem a jók közé tartozik.
Pioneer 9241-ről van valakinek tapasztalata?
Válasz >>>>Cs.Gazda>>>> #6028. hozzászólásáraKöszönöm , ki fogom próbálni ezt a vetőmagot.
Válasz rsandor #6027. hozzászólására
Pioneer 9911 nálunk 3 éve legjobb, 9903is jó, de dombtetőkön előbb megadja magát.
Mindegyik 12tonna/ha fölött tud, mélyebb területen idén 15tonna/ha fölé lépett 18as vízzel. Igazán nedves őszi idő nem volt mióta termeljük, akkor lehet 22 fölött maradnának ezek is, de akkor másikak is.
Válasz kovacsmihaly0905 #6022. hozzászólásáraValami fullos dekalb vagy pios magra gondoltam, Ami az árkategória csúcsán van ,és nem mindenkinek adta meg a lehetőséget a mindenható hogy egyszer vagy többször kipróbálja.
Válasz kovacsmihaly0905 #6022. hozzászólásáraÉs 80 ez szem 20FT.
Válasz rsandor #6021. hozzászólásáraha nekem ilyen lenne, nem keresnék tovább...
Válasz rsandor #6021. hozzászólásáraPK001!!!!!!!
Válasz kovacsmihaly0905 #6022. hozzászólásáraVagy olyat ami 10+ tonnát ad alacsony víztartalommal minimális inputtal :)
Válasz rsandor #6021. hozzászólásáraÖöö.... Azt hiszem én is ezt keresem vagyis inkább ami a 16 tonnát 16-os vízzel tudja évjárattól függetlenül
Tud valaki olyan kukivetőmagot amelyik jó földben tud 15 tonnát és a vize lemegy 17-18-ig??? Vagy egyáltalán létezik ilyen? Mert vannak ilyen terméseim de mindig 22-23 as vízzel.
Válasz Attikaa #6019. hozzászólásáranem rossz a a24 de van jobb is tőle.nekem volt de most nem kell.
amugy most nagyon felemelték az árát majdnem duplája a tavalyinak.
Válasz sirhanzoltan #6018. hozzászólásáraEttől félek én is tavaly a A24 is 21-ig ment le. A phileaxx-nak pedig kicsit még magasabb fao-ja.
Válasz Attikaa #6016. hozzászólásáraNekem volt már mindegyik. A Phiellax 2014-ben sok esővel tudott 14,5 tonnát 24%-os vízzel. Az A24 tavaly 12 tonnát 16%-os vízzel. A Ragtosnak nagyobb lesz a szemnedvessége. Az A24 nálam le szokott 16%-ra menni, a Ragtos inkább 18-19%. A műtrágyát mindegyik nagyon meghálálja.
Válasz Attikaa #6016. hozzászólásáraxx
Szerintetek PR38A24 vagy Phileaxx? Kinek melyik vált be, nagyjából egy árban van, tavaly A24 volt, volt csapadék is úgyhogy jól termett nem tudom megérheti e váltani...
Válasz Bigyófelügyelő #6004. hozzászólásáraNem értem, mi a f@..ért kezdik mindig a magas C-n az árakkal, ha utána úgyis leengedik, nehogy a konkurenstől vegye valaki.
Egy jó árat bedobnának dec, jan. környékén, és alkudozás nélkül vinné mindenki, mint a cukrot.
Válasz kori01 #6012. hozzászólásáraElnézést, a 0 helyet + kelet volna írnom, mert Szlovákia és külföld.
Emailben válaszoltam
Válasz kori01 #6005. hozzászólásáraÜdv!
Engem is érdekelne!
Kontaktot kérhetek? Akár privátban is.
Itt nagy gazdaság használja intenzíven, fajtát nem tudok.
Viszont tavaly kollégának a thermo-val volt gond. Kibontották a zsákokat, és úgy néztek ki a szemek, mintha meg lettek volna rágva. De még csávázás előtt, mert a csávázó befogta a fehér sérült részt. Kicselélték más fajtára.
Válasz Sk Laci #6009. hozzászólásárahivnálak de ez a szám nem elérhető
nincs ilyen azt mondja
Válasz Sk Laci #6010. hozzászólásárament
Válasz Sk Laci #6009. hozzászólásáraHa még a 3 ével ezelőti számod van meg, amelyiknek a vége ....3988 akor elég ha átcsörgetsz. Viszahívlak.
Válasz kori01 #6008. hozzászólásáraemail, elküldöd az agroinformon keresztül. Rákatintasz a nevemre, és küldöd az üzenetet.
Vagy mobilon keresztül 0421 902 667 992
Válasz Sk Laci #6007. hozzászólásáraBárki vehet,nincs lekötés szerintem de nem tudom megkérdezem.
Hogyan tudlak elérni?
Válasz kori01 #6005. hozzászólásáraSzia, tudsz közelebi infót adni? 350-400 Fao hibridek érdekelnének. Menyi lene az ára, ki kínálja, van e valamilyen lekötés /termeltetés az adot cég részére/, vagy szabadon megvásárolható bárkinek? Infót lehet privátban is.
Válasz kori01 #6005. hozzászólásáraNekem 2016-ban volt Iridium. 65.000 el vetve 10 tonnát tudott 19 es vízzel.
syngentas kukik milyenek?
most félárba adják ide .
Válasz atisgyulai #6001. hozzászólásáraBiztos h nettó. Azért kaptál olyan árat mert ugyebár az áfa 27%, a kedvezmény pedig már 30 % körül van.
Üdv.! Állítólag az összes RAGT kukorica vetűmag 19900Ft áron lesz kapható az Agromashexpon
Válasz Devyd #5998. hozzászólásáraAz egyik legjobb hibrid szerintem is.