Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.63 FtUSD402.9 FtCHF443.07 FtGBP500.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz becom #5890. hozzászólására72.000 körül volt a tőszám.
Az aranykorona az érdekesebb kérdés.
Egy táblában egy darabban 11,8 hektár, fele 17 AK fele 24 AK, de a kukorica ugyanúgy nézett ki, úgyhogy ez tényleg csak viszonyszám.
Középkötött vályogtalaj.
Válasz Drisa #5877. hozzászólásáraHat ez basz engem is hogy mindenki itt így úgy amúgy aztan senki nemtud mondani semmit ,persze úgy akarom ahol jó egynemű a talaj es ótt megcsinallni,na aztan kivancsi leszek mit fog produkallni a 20t kuki
Válasz csoppika #5876. hozzászólásáraPersze időjaras fuggo nekem sikerult mar ha joll emleksem 156 vagy 52 összátlagot osszehozni is de hat akkor az időjaras is olyan volt ami eppen neki kellett meg ugye a talj minősége is nagyon fontos ,most is 10 fölött lett az összátlag egy par q nemtudomar pontosan ,de hogy hogyan sikerult azt nemtudom pedig volt olyan tablam ahol max 5t mondtam volna es 9,9t lett
Válasz dr.T #5873. hozzászólásáraNem volt... A normál hibridekkel sem érem el a 10 tonnát... (csak 1x volt olyan szerencsém, netto 105q/ha, az időjárással...akkor persze csak 1ha lett ültetve itthonra a bikáknak...)
Válasz csoppika #5867. hozzászólására Ez kb olyan, mint mikor az volt a reklámban ,hogy a ....gyógyszer "megszüntetheti a fejfájást" tehát elérheti a 15 tonnát de nem éri el csak a 3-at .
Válasz dr.T #5865. hozzászólásáraNem tudom, hogy árulnak hivatalosan vetőmagot...
A jegyzékben nem találom...
http://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/81819/Fajtajegyz%C3%A9ksz%C3%A1nt%C3%B3f%C3%B6ld2017%C3%A1pr/e187e9b0-5826-452c-b7d4-671d21d112ac
Válasz csoppika #5866. hozzászólásáraAzert ennyire nem olvasgattam utánna csak itt nyomatjak a reklámot es mindenki így úgy de senki nem mond semmit,ezert gondoltam kibproballom es lessz mit megosztani ha nemjó akkor nemjó
Válasz csoppika #5867. hozzászólásáraEgyszer volt a fater tesverenek ilyen kb 15 eve ,de mar nem emlekszem csak azt tudom,hogy őneki volt a piros is meg a sarga is,de ő tőle normális infot ugyse tudnak kihuzni mert ő abszolult nem ért hozza
Válasz dr.T #5864. hozzászólásáraOlvass a sorok között:
"kiválóan alkalmas silókukoricának is.
szárszilárdsága kiváló
különös genetikai értéket képvisel azon tulajdonsága, hogy !!!!mind magasságban mind a csövek elhelyezkedésében mind a cső, szem és csutka színében többféle, !!!!ez által képviseli a természet erejét, örökítésében mindig sikeres
Különösen jó talajadottságok és tápanyagellátás mellett átlagos csapadékviszonyok között a termés mennyisége elérheti, vagy meghaladhatja a 15t/ha-t is
Válasz dr.T #5864. hozzászólásáraTévedsz. A visszavetett hibrid mag mindenféle ősre visszaüthet! Ha nem így lenne, senki nem venne új magot...
(szerintem)
Válasz csoppika #5863. hozzászólásáraMajd rákérdek,de piros csak akkor lehet ha van benne piros mag is ha nincs akkor csak sárga lehet amugy nem keveredhet
Válasz dr.T #5861. hozzászólásáraAzért kérdezd meg, hogy a piros kukoricát megveszik-e? Vagy megeszik majd a birkák? (oszt berobbanhatsz a gyertyamártó bizniszbe)
Válasz dr.T #5860. hozzászólásáraCsak 1x saját fogott magból(szegény volt az eklézsia) ültettem saját felhasználásra... Csövesen volt szedve.. Mindenféle színű lett benne... Persze otthon a disznók nem reklamáltak érte(vagy nem értettem...)
Válasz medikus #5848. hozzászólásáraAz tuti,hogy az iden nyomok belole 1 ha ha mar senki nem képes infót közölni róla es akkor beszamolok majd mi a helyzet.
9143 hozzászólás
Válasz becom #5890. hozzászólására72.000 körül volt a tőszám.
Az aranykorona az érdekesebb kérdés.
Egy táblában egy darabban 11,8 hektár, fele 17 AK fele 24 AK, de a kukorica ugyanúgy nézett ki, úgyhogy ez tényleg csak viszonyszám.
Középkötött vályogtalaj.
Válasz Feri #5891. hozzászólásáraTőszám sűrítésre mennyire érzékeny ill,h reagál?Mennyire tápanyag igényes?
Válasz becom #5887. hozzászólásárajó anyag,két éve nyomatom.idén csak ez lesz vetve.
Válasz 5465 #5888. hozzászólásáraEzt milyen tőszám,és ak mellet érzed el?
Válasz 5465 #5888. hozzászólásáraSzia.Köszönöm.Ez elég szép eredmény.
Válasz becom #5887. hozzászólásáraSzia,
lásd 5828. hozzászólás
Sziasztok.Dkc4943-ról kinek mi a véleménye!?Idén szeretném kipróbálni.
Válasz medikus #5883. hozzászólásáraTe mejiket rendelted?
Válasz medikus #5883. hozzászólásáraTe mejiket rendelted?
Válasz medikus #5881. hozzászólásáraFeladom... Engem amúgy sem érint már...(remélem soha nem kényszerülök kukoricát vetni...)
Válasz dr.T #5882. hozzászólásáraMár megrendeltem,hozták volna még ünnepek előtt!
Válasz medikus #5880. hozzászólásáraNeked van vagy volt mar vagy csak lessz?
Válasz csoppika #5868. hozzászólásáraAmi képekkel hirdeti,ott látsz egy piros szemet is?Van pár fotó!!!
Válasz dr.T #5861. hozzászólására10-et nyomunk!
Válasz Drisa #5877. hozzászólásáraHat ez basz engem is hogy mindenki itt így úgy amúgy aztan senki nemtud mondani semmit ,persze úgy akarom ahol jó egynemű a talaj es ótt megcsinallni,na aztan kivancsi leszek mit fog produkallni a 20t kuki
Válasz csoppika #5876. hozzászólásáraPersze időjaras fuggo nekem sikerult mar ha joll emleksem 156 vagy 52 összátlagot osszehozni is de hat akkor az időjaras is olyan volt ami eppen neki kellett meg ugye a talj minősége is nagyon fontos ,most is 10 fölött lett az összátlag egy par q nemtudomar pontosan ,de hogy hogyan sikerult azt nemtudom pedig volt olyan tablam ahol max 5t mondtam volna es 9,9t lett
Válasz dr.T #5870. hozzászólásáraVegre lesz valaki akitől lesz normális info erről a kukoricáról. Kérlek majd másik hibridet is vess mellé.
Válasz dr.T #5873. hozzászólásáraNem volt... A normál hibridekkel sem érem el a 10 tonnát... (csak 1x volt olyan szerencsém, netto 105q/ha, az időjárással...akkor persze csak 1ha lett ültetve itthonra a bikáknak...)
Válasz rsandor #5874. hozzászólásáraAzert a 3t tobbet fog szerintem olyan 10t lessz jo évben ahol pl hibridek 15 adnak
Válasz csoppika #5867. hozzászólására Ez kb olyan, mint mikor az volt a reklámban ,hogy a ....gyógyszer "megszüntetheti a fejfájást" tehát elérheti a 15 tonnát de nem éri el csak a 3-at .
Válasz csoppika #5872. hozzászólásáraMajd attolvasgatom,amugy neked volt már ilyesmi fajta kukid?
Válasz dr.T #5869. hozzászólásáraAmint alább idéztem a pátrohai oldalról, a felkiáltójelek közötti rész, azt tudod értelmezni , ugye?
Válasz dr.T #5865. hozzászólásáraNem tudom, hogy árulnak hivatalosan vetőmagot...
A jegyzékben nem találom...
http://portal.nebih.gov.hu/documents/10182/81819/Fajtajegyz%C3%A9ksz%C3%A1nt%C3%B3f%C3%B6ld2017%C3%A1pr/e187e9b0-5826-452c-b7d4-671d21d112ac
Válasz csoppika #5866. hozzászólásáraAzert ennyire nem olvasgattam utánna csak itt nyomatjak a reklámot es mindenki így úgy de senki nem mond semmit,ezert gondoltam kibproballom es lessz mit megosztani ha nemjó akkor nemjó
Válasz csoppika #5867. hozzászólásáraEgyszer volt a fater tesverenek ilyen kb 15 eve ,de mar nem emlekszem csak azt tudom,hogy őneki volt a piros is meg a sarga is,de ő tőle normális infot ugyse tudnak kihuzni mert ő abszolult nem ért hozza
Válasz csoppika #5867. hozzászólásáraItt írja vala...hogy lesz benne mindenféle alakú, színű...és az milyen jó
Válasz dr.T #5864. hozzászólásáraOlvass a sorok között:
"kiválóan alkalmas silókukoricának is.
szárszilárdsága kiváló
különös genetikai értéket képvisel azon tulajdonsága, hogy !!!!mind magasságban mind a csövek elhelyezkedésében mind a cső, szem és csutka színében többféle, !!!!ez által képviseli a természet erejét, örökítésében mindig sikeres
Különösen jó talajadottságok és tápanyagellátás mellett átlagos csapadékviszonyok között a termés mennyisége elérheti, vagy meghaladhatja a 15t/ha-t is
Válasz dr.T #5864. hozzászólásáraTévedsz. A visszavetett hibrid mag mindenféle ősre visszaüthet! Ha nem így lenne, senki nem venne új magot...
(szerintem)
Válasz csoppika #5863. hozzászólásáraHa piros lessz eladom kukorica kásának hehe
Válasz csoppika #5863. hozzászólásáraMajd rákérdek,de piros csak akkor lehet ha van benne piros mag is ha nincs akkor csak sárga lehet amugy nem keveredhet
Válasz dr.T #5861. hozzászólásáraAzért kérdezd meg, hogy a piros kukoricát megveszik-e? Vagy megeszik majd a birkák? (oszt berobbanhatsz a gyertyamártó bizniszbe)
Válasz dr.T #5860. hozzászólásáraCsak 1x saját fogott magból(szegény volt az eklézsia) ültettem saját felhasználásra... Csövesen volt szedve.. Mindenféle színű lett benne... Persze otthon a disznók nem reklamáltak érte(vagy nem értettem...)
Válasz medikus #5848. hozzászólásáraAz tuti,hogy az iden nyomok belole 1 ha ha mar senki nem képes infót közölni róla es akkor beszamolok majd mi a helyzet.
Válasz csoppika #5845. hozzászólásáraTe proballtad mar
Válasz Ares 826 #5854. hozzászólásáraÉn csak a tájékoztatójukból idéztem,nagyobb területet nem mernék vele megkockáztatni az biztos.
helló fórunozók boldog új évet mindenkinek vajon menyi lesz a kukorica ára kobán alól;
Válasz Ares 826 #5854. hozzászólásáraMásik nem mese?14 tonna helyett 4q?arra mit mondjunk?
Válasz csoppika #5851. hozzászólásáraTakarmány!
Válasz csoppika #5844. hozzászólásáraAnnak meg nagyon kevés ott terem ha minden oké 40-50 Tonna hekinként!
Válasz Földönfuto #5843. hozzászólásáraMert mese az egész!
Válasz Földönfuto #5843. hozzászólásáraSzár tőmeggel eggyűtt?
Válasz Földönfuto #5843. hozzászólásáraVan már mutáns variáns is meg kukoricák mangalicája is
Válasz medikus #5848. hozzászólásáraA színes kukoricát is el tudod adni?
Válasz Bandita29 #5849. hozzászólására20000/zsák!
Ne legyetek ennyire negatívak!
Vetek belőle egy hektárt jövőre, kitenyésztem a pk00003-at és vehettek jópénzért belőle.
Válasz csoppika #5845. hozzászólásáraMegpróbáljuk!!!10 ha-n!Jó lesz,csak a víztől tartok!!!
Válasz Földönfuto #5846. hozzászólásáraSilóba.
Válasz csoppika #5845. hozzászólására110t-át tud.
Válasz Földönfuto #5843. hozzászólásáraSzerintem az próbálja meg, aki esetleg silóba el tudja sütni...
Válasz Földönfuto #5843. hozzászólásáraSilóba?