Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD393.86 FtCHF437.06 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Valaki tudna értékelhető infót adni?? Állítólag nyírmada bezárt?? Nem veszi az almát ezért vaja megtelt, nem győzik feldolgozni így a Döhler kihelyezett telephelyén sem veszik már át az almát mert hiába hordanák onnan is kamion számra a kamion is ott áll a telepen mert állítólag vaja nem tudja fogadni....
Témáról valakinek valami infó???
Hali!
Ki hogy áll az almaszedéssel? Mi most a Gála fajtát szedjük de olyan nehezen szakad elég lerázni meg sok rüggyel jön!
Szár gyengitőt használt már valaki eseteleg vagy használható ilyen? Vagy ki hogy csinálja?
Válasz attilasmith3 #1012. hozzászólásáraSzia! Páleszprojektektnekkellene?
60 fölöttiárralkalkulálj! Megtaláljfőzdét akipáleszednemlopjael!!
Anno! Békeidő Vagy ? Kommunizmus? 100 kiló alma adott k 10 lityipáleszt!
Most kb 5-öt!!!!
Én nem vállalkozó vagyok csak vennék vagy 20 mázsa léalmát, viszont a termelő mondta hogy annyiért adja majd vasárnap amennyi az aktuális ára anarcson. Tegnap beszéltem vele 57 ft-öt említett de azt se biztosra. Nem tudjátok miért?
Válasz .Szabi #1008. hozzászólásáraA florinát egész nyugodtan hagyhatod a szedés legvégére! Színesednie és érnie kell. DE úgyis meglátod majd ha szép lilás lesz már....
3101 hozzászólás
Sziasztok? Mi van Nyírmadával hogy bezárt? Vaján mi a helyzet?
Sziasztok!
Valaki tudna értékelhető infót adni?? Állítólag nyírmada bezárt?? Nem veszi az almát ezért vaja megtelt, nem győzik feldolgozni így a Döhler kihelyezett telephelyén sem veszik már át az almát mert hiába hordanák onnan is kamion számra a kamion is ott áll a telepen mert állítólag vaja nem tudja fogadni....
Témáról valakinek valami infó???
Válasz tomasz1990 #1048. hozzászólásáraÁllítolag 52ft nettó.
Sziasztok!
Valaki megtudná mondani hogy Vaján mennyiért veszik a léalmát?
Ipari alma felvásárlás kamion tételben. Szállítást biztosítom!
Fizetés 1,5 millióig kp, afelett azonnali utalással.
Tel.:06707723416
Válasz czferi #1045. hozzászólásáraNem!
Sziasztok!
Agrana nem emelt árat?
IGEN. Már több éve csinálom!
Akkor most a környéken a híres Agrana adja az almáért a legkevesebbet??
Mennyi fér egy kamionra? Hogy szokták olyankor lemérni?
A lengyelek 60Ft ért viszik háztól a léalmát, azonnal kp fizet, csak kikötés az egyszerre a kamion mennyiség!!!!!
Válasz zotya72 #1035. hozzászólásáraHelló Zotya. Értem amit irsz de jövöre is odaállsz a földem végére,hogy elvidd az almát?
Mi a baj a vajai léüzemmel?
Vaját aki teheti nagyon kerülje el mert állandó üzemzavar van! Egész nap ott kell állni egy pótkocsi almával!
Beszállítva nettó 48 Ft
Agrana mennyit ad a hagyományos almára?
De oda be is kel vinnetek. Én meg a föld végén adok érte ennyit, azonnali fizetéssel. Ha leszámoljátok a fuvardíjat nem jön ki többe.
Válasz zotya72 #1032. hozzászólásáraVaja már 51+áfa vagy komp
Helló. Nyírmada 09.27. 51ft,és már sor áll.
Sziasztok!
Kamion tételben keresek léalmát nettó 48 Ft+ Áfa vagy kompenzációs felárral. Szállításról gondoskodom. Fizetés mérés után 1,5 millióig azonnal, afelett azonnali átutalással. Érd.: 0670/7723416
Válasz czferi #1030. hozzászólásárategnap nettó 48 volt hagyományos.
Sziasztok!
Nem tudja valaki az Agrana nem emelt árat?
Vaja 51 plusz áfa mindegy milyen fajta
Valaki tud árat pl.Vaja Agrana? kösz.
53 brutto és érte megyek
és még be is kell szállitanod
Válasz czferi #1024. hozzászólásáraTegnap vittem,48netto
Nem tudja valaki ma mennyit ad az agrana ?
nyirmeggyesen ahol a léalmát veszik nem tudtok telefonszámot?
nyirmeggyesen ahol a léalmát veszik nem tudtok telefonszámot?
Agrana, Re 50 netto.
Mi akáne almát szedünk gála elötti érésü de nem akar lejönni
Válasz bendix #1018. hozzászólásáraMi léalmának szedjük hiába piros a belselyébe sárga de akkor se jön lefelé ahogy kellene!
Válasz Mtz 550E #1017. hozzászólásáraMost szeditek a Galat? Felénk már régen elfelejtette mindenki...
Hali!
Ki hogy áll az almaszedéssel? Mi most a Gála fajtát szedjük de olyan nehezen szakad elég lerázni meg sok rüggyel jön!
Szár gyengitőt használt már valaki eseteleg vagy használható ilyen? Vagy ki hogy csinálja?
Válasz attilasmith3 #1012. hozzászólásáraSzia! Páleszprojektektnekkellene?
60 fölöttiárralkalkulálj! Megtaláljfőzdét akipáleszednemlopjael!!
Anno! Békeidő Vagy ? Kommunizmus? 100 kiló alma adott k 10 lityipáleszt!
Most kb 5-öt!!!!
Nagykállólló környéki léüzemnél maláttam Hőstermelőist 60Ft-ért! Kocsisor nincs!
Köszi szépen. Azért is kérdeztem. Mert nem nagyon vásároltam korabban.
Válasz attilasmith3 #1012. hozzászólására45Ft+ÁFA=57Ft
Én nem vállalkozó vagyok csak vennék vagy 20 mázsa léalmát, viszont a termelő mondta hogy annyiért adja majd vasárnap amennyi az aktuális ára anarcson. Tegnap beszéltem vele 57 ft-öt említett de azt se biztosra. Nem tudjátok miért?
Válasz .Szabi #1008. hozzászólásáraÉn október második hetében szoktam kezdeni szedni a Florinát.
Válasz attilasmith3 #1007. hozzászólására45 és 47 a RE netto, legalabbis ma délben még ennyiért vették.
Válasz .Szabi #1008. hozzászólásáraA florinát egész nyugodtan hagyhatod a szedés legvégére! Színesednie és érnie kell. DE úgyis meglátod majd ha szép lilás lesz már....
Vaja (tegnap) 45 , RE 47 netto
A Florina meddig van el a fán, mikor érdemes szedni? első év, hogy terem
Anarcson mennyiért veszik most a léalmát? Hol tudom megnézni?
Tiszabercel 40ft/kg. felvásáló.
Válasz Kertész Zoltán #1004. hozzászólásáraHelló.A táv mindegy10-20-30km is lehet fuvara vannak ,Szabolcs megyében Vásárosnamény környéke.
Válasz kisruci #1003. hozzászólásáraKöszönöm
Kb mekkora táv és hol van?
Válasz Kertész Zoltán #1002. hozzászólásáraHelló. Nálunk 3Ft/kg és az öntésért ami Big- Bag zsákból történik 1Ft/kg.Remélem tudtam segíteni.
Üdv Mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tud e szállítási díjakat. Pl: ft/kg