Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.11 FtUSD403.06 FtCHF442.48 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
a Lacit ismerem, azt hallottam válik, van egy öccse a Zsolt. neki hentes üzlete van.
néhány éve még libáztak közösen.
a földek 400-tól vannak fölfele. sajna nagy területek már nincsenek
Válasz #28. hozzászólásra
Vn egy ráckevei évfolyamtársam.Bíró nevű.Eukaliptuszt termelnek 4 hektáron,meg van lova is.Iwiwen ismerősöm.
Megírod,hogy merre vagy pontosan?Mennyi a földek ára?Én sokat vennék,ezért is jó a Cegléd környéke,meg a gyógyfürdő kell mindennap.Ha nem fogyok le megdeglek.Én ,,fénykoromban"napi 3 ezer métert úsztam és azóta van bajom,amióta nem mozgok,nincs lehetőségem úszni.
Az biztos,hogy minden nap a Soroksári Dunán ülnék:o)
hallomásból igen, de ott másképp mennek a dolgok. sokan meggazdagodtak földek eladásából, az már nagyon közel van Pesthez
Én a kettö között vagyok. A hévvel 55 perc Pest és nem megy 110-el.
Cegléd meg már annyira vidék, hogy tájszólással beszélnek
Válasz #18. hozzászólásra
Rossz a föld.(öntéstalaj )és ritkán esik az eső.Meg nagyon drága lehet a föld.Még Ráckevét talán,de a gyerek miatt maradnék fővonalon,ezért gondoltam Cegléádet.Ott vannak nagy darab földek,meg erdők és 1 óra a belváros vonattal.30 kilométer Kecske és Szolnok is,ha bebukok,vagy ha üzletet akarok nyitni.Katonáékat ismered?(Szigetszentmiklós)
Válasz #17. hozzászólásra
Megmondtad volna,hogy öngyulladása volt(lesült a pofájáról a bőr) és Te meg tűzoltó vagy és el akartad oltani,de csak ilyen fajta oxigénelvonást tartottál jónak és kivitelezhetőnek.:o)
Én 70-ért adtam el étkezésit eddig, de akkor árat emelek most! Jövőre Josey összefogunk és hordjuk fel az étkezési almát Pestre! :) 120-150Ft/kg-ért adják a lakótelepeken pont tegnap láttam egy kisteherautó megállt a parkolóban és egy óra alatt elhordták az almát! Kérdeztem az árust, hogy milyen fajta alma és nem tudta vagyis kupec! Kérdeztem tőle, hogy van nekem is eladó almám amit árult attól jóval szebb és jobb, hogy mennyit ad érte 30Ft-ot akart adni!
Válasz #5. hozzászólásra
Étkezési Bátorban a havernál 50 ,ma hallottama vonaton,hogy Szolnokon valami almáskertben 80,Nagykőrösön meg 180 egy kiló alma.Ezért költözök(is) Pest megyébe.
Ezt kérdezem én is! Valmivel nagyon betömték a pofályukat! Támogatásról hallotál 70ezer/hektár ha volt min 1ha-on 100mázsa almád! Nekem ebből a támogatásból lesz vagy 40-50ezer ft plusszom, ha kifizetik egyáltalán!
Honnan irsz? Mennyi almásod van?
Nekem 1,5hektár Vaján van a gyümölcsös de Nyíregyházán élek!
Válasz #4. hozzászólásra
A 70 ezerrel be lett fogva a pofájuk.Ballabanda....
Aki szabolcsi tudja miről van szó.tEGNAP IS MI VOLT A tÉVÉ üGYVÉDJÉBEN...rOHADJON MEG A cAPS
Válasz #2. hozzászólásra
Vaja 14Ft fizet azzonal. Nyírmada 15Ft 30-60napra fizet
Vásárosnamány 21,5Ft/kg 30napra fizet és csak a saját rezisztens fajtát veszi egyenlőre! Mátészalka 12Ft/kg
3101 hozzászólás
Válasz #49. hozzászólásra
Csak nem Szmiklósra jársz a virágnagykerbe?
Válasz #49. hozzászólásra
Akkor lapozgassad őket de izibe!
Chamaerops tanulmányozás!
De rögtönnnnnn!!!!
Meg egy szobafalnyi szakkönyvem.(is)
Nem sok van már hátra belőle,meg aztán van egy kitünő technikusminősítóm,meg kitünő szakmunkásbizonyítványom,meg 22 év szakmai gyakorlat.:o)
Válasz #46. hozzászólásra
Nincs új a nap alatt.
Válasz #37. hozzászólásra
Ezen a dísznövényen kívül én is adhatnám az órákat.Nem is járok be órára,mert messze van,meg újat nem mondanak.
Válasz #44. hozzászólásra
Na azé!!!!
Válasz #43. hozzászólásra
Ok csak tippeltem nem ismerem még annyira ezeket a tömegközlekedési eszközöket! Na megyek tanulni! Jó éjszakát mindenkinek!
Válasz #41. hozzászólásra
Nem a csepeli, egyel arrébb a ráckevei a nyerő
Válasz #40. hozzászólásra
:)))
Válasz #32. hozzászólásra
III.kerben Szentenderei hév van. Felétek meg gondolom a Csepeli hév megy?
Azért kérdem mert nekem ingyenes a hév.
Válasz #39. hozzászólásra
én ismerem, de van több is.
meg Kiss, Nagy, Horváth, Tóth
:-)))))))))))
Kovácsékat ki ismeri?
Válasz #34. hozzászólásra
a Lacit ismerem, azt hallottam válik, van egy öccse a Zsolt. neki hentes üzlete van.
néhány éve még libáztak közösen.
a földek 400-tól vannak fölfele. sajna nagy területek már nincsenek
Válasz #35. hozzászólásra
Aszittemmá kitanútad a fortíílyokot!
Gondótam má ménökúú vagyó!
Joccakát!
Válasz #33. hozzászólásra
Én meg dísznövénytermesztésből.:o((
Vn egy ráckevei évfolyamtársam.Bíró nevű.Eukaliptuszt termelnek 4 hektáron,meg van lova is.Iwiwen ismerősöm.
Megírod,hogy merre vagy pontosan?Mennyi a földek ára?Én sokat vennék,ezért is jó a Cegléd környéke,meg a gyógyfürdő kell mindennap.Ha nem fogyok le megdeglek.Én ,,fénykoromban"napi 3 ezer métert úsztam és azóta van bajom,amióta nem mozgok,nincs lehetőségem úszni.
Az biztos,hogy minden nap a Soroksári Dunán ülnék:o)
Válasz #29. hozzászólásra
Akkor tünés tanulni!
Válasz #31. hozzászólásra
igen, de ez nem az a Hév, ami a 3. ker ben van.
ez a közvágóhídról indul
Hévvel is kilehet menni hozzád?
Válasz #26. hozzászólásra
Égés és oltóanyagismeretből 5-re vizsgáztam tegnap! :) És szántás közben tanultam a jegyzet a kormányra volt csipeszelve! :)
Válasz #26. hozzászólásra
Én holnap vizsgázok munkavédelemből! :(
Válasz #24. hozzászólásra
hallomásból igen, de ott másképp mennek a dolgok. sokan meggazdagodtak földek eladásából, az már nagyon közel van Pesthez
Én a kettö között vagyok. A hévvel 55 perc Pest és nem megy 110-el.
Cegléd meg már annyira vidék, hogy tájszólással beszélnek
Szerintem nem tudtok olyan témát,amihez nem értek valamennyire.(nőgyógyászat a kedvenc területem)
Válasz #25. hozzászólásra
Én mindent.Munka és tűzvédelemből is 5-re vizsgáztam:o)
Válasz #19. hozzászólásra
Vicces mérnök úr! :) Égés- és oltáselméletet is tanultál a főiskolán? :)
Válasz #18. hozzászólásra
Rossz a föld.(öntéstalaj )és ritkán esik az eső.Meg nagyon drága lehet a föld.Még Ráckevét talán,de a gyerek miatt maradnék fővonalon,ezért gondoltam Cegléádet.Ott vannak nagy darab földek,meg erdők és 1 óra a belváros vonattal.30 kilométer Kecske és Szolnok is,ha bebukok,vagy ha üzletet akarok nyitni.Katonáékat ismered?(Szigetszentmiklós)
Válasz #21. hozzászólásra
Gyere hétvégén akkor kint leszek! :)
Válasz #19. hozzászólásra
Épp a munkám miatt nem volt semmi! Úgy meghurcoltak volna meg a média megszellőztette volna az tuti!
Válasz #20. hozzászólásra
máris indulok
Válasz #13. hozzászólásra
Gyere ki Vajára adok neked 2-3 ládával ingyen!
Válasz #17. hozzászólásra
Megmondtad volna,hogy öngyulladása volt(lesült a pofájáról a bőr) és Te meg tűzoltó vagy és el akartad oltani,de csak ilyen fajta oxigénelvonást tartottál jónak és kivitelezhetőnek.:o)
Válasz #16. hozzászólásra
Pestmegye, Csepelsziget
Válasz #12. hozzászólásra
Mér nem verted agyon?
Válasz #14. hozzászólásra
Hova?
Válasz #11. hozzászólásra
Köszönöm a jókívánságokat.:o)
Válasz #8. hozzászólásra
gyere ide itt minden drágább
Válasz #12. hozzászólásra
ma vett az asszony a zöldségesbe 150-ért
Válasz #10. hozzászólásra
Én 70-ért adtam el étkezésit eddig, de akkor árat emelek most! Jövőre Josey összefogunk és hordjuk fel az étkezési almát Pestre! :) 120-150Ft/kg-ért adják a lakótelepeken pont tegnap láttam egy kisteherautó megállt a parkolóban és egy óra alatt elhordták az almát! Kérdeztem az árust, hogy milyen fajta alma és nem tudta vagyis kupec! Kérdeztem tőle, hogy van nekem is eladó almám amit árult attól jóval szebb és jobb, hogy mennyit ad érte 30Ft-ot akart adni!
Válasz #8. hozzászólásra
erre a kis időre ne költözz.
Jászapátiban Szabolcsi fincsi alma 120ft/kg
Válasz #7. hozzászólásra
Sz@rják össze magukat!
Válasz #5. hozzászólásra
Étkezési Bátorban a havernál 50 ,ma hallottama vonaton,hogy Szolnokon valami almáskertben 80,Nagykőrösön meg 180 egy kiló alma.Ezért költözök(is) Pest megyébe.
Válasz #4. hozzászólásra
azok már "jólaktak"!
Válasz #4. hozzászólásra
Ezt kérdezem én is! Valmivel nagyon betömték a pofályukat! Támogatásról hallotál 70ezer/hektár ha volt min 1ha-on 100mázsa almád! Nekem ebből a támogatásból lesz vagy 40-50ezer ft plusszom, ha kifizetik egyáltalán!
Honnan irsz? Mennyi almásod van?
Nekem 1,5hektár Vaján van a gyümölcsös de Nyíregyházán élek!
Válasz #4. hozzászólásra
A 70 ezerrel be lett fogva a pofájuk.Ballabanda....
Aki szabolcsi tudja miről van szó.tEGNAP IS MI VOLT A tÉVÉ üGYVÉDJÉBEN...rOHADJON MEG A cAPS
Köszönöm!Én arra gondoltam akik a tüntetést szervezték,támogatták meg a vízcsapból is az folyt hol vannak?
Válasz #2. hozzászólásra
Vaja 14Ft fizet azzonal. Nyírmada 15Ft 30-60napra fizet
Vásárosnamány 21,5Ft/kg 30napra fizet és csak a saját rezisztens fajtát veszi egyenlőre! Mátészalka 12Ft/kg
Válasz #1. hozzászólásra
Mondhatni:mi a rák ez?
Itt 15 forint.