Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Támogatott tartalom
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
334 hozzászólás
Osztom a véleményt!Ha így teszel,állits őrtornyokat is,és a nagyfesz sem ártana a kerítésböl!!!
Jó magas keritéssel keritsd be ezt a területet,utánna pedig GYF-t és bandáját tereld be ide. Azért,hogy ne tudjanak több kárt okozni nekünk gazdáknak és az országnak!
Ültesd be szilva fával és vegyél mellé egy szeszfőzdét. 4-5 év és főzheted a jóféle pálinkát.
Jó az a paintball! Nekem jobban tetszenek az airsoft fegyveres játékok.
Amúgy az erdő az tényleg jó ötlet. Sokkal olcsóbban kijösz vele mint a szőlővel.
Ha nagyon gyenge a talaj akkor nyárfát is tehetsz bele az gyorsan nől. De az akácért vagy fenyőért nagyobb támogatást és pénzt is kapnál.
Tegyél rá jó sok szalma bálát mindenféle alakzatban és egy paint ball pályát alakíts ki rajta. A sok újgazdag hülye gyerek majd megy és jópénzért halomra lövi magát.
Focipálya, stadion ,parkoló stb. Beszélj a Stadlerral ő majd segít:-)))))
Remélem kaptál sok okos választást a kérdésedre és el döntötted már mit csinálsz a földel!!
Na milesz ebből egy ujjabb lány kérés.Különben meg vagyok!!
A "Hol vagy Kriszta" -ban írta a Sanyi
Én alacsony, kopasz és kövér.
Géza te honnan tudod ismered??
Tudom, hülyitene csak!!
Kriszta. És izmosabb!
inkább,cseppet'jópofizik',de ez már a Ti dolgotok.
Tudod nem szeretnek mert nöből vagyok és csak ti férfiak lehettek okosak, bőlcsek a nő maradjon akonyhába!!! A Sanyi más ő érdeklödőbb !!
Nem tudom mi bajuk lehet veled(KSanyin kivül)de Te véleményeid is ugyanolyanok,mint másé.
Tudod én nő létemre sokmindenhez értek, az élet meg tanított erre!!!Különben kösz de nem mindenki van így a véleményeddel!!
Véletlen sem sértésnek szántam!!!Csak Te vagy az egyetlen hölgy'itt'és több témában is hozzászolsz,tetszik.
Jopek! Én sokminden ben bentvagyok az igaz mert minden érdekel.Emberek, gépek egyaránt!!
A Forumra& csak viccből!!!Tetszik,h így bentvagy a'dolgokban'.
Ha kaprá támogatást talán ennyit meglehet tenni, gondozni!!
Rendben ültess fát, de azt pár évig ápolni kell!!!
Jopek már kétszer!!! Mire érteted??
OK. Vicc nuku.
Kriszta,Te"Anyuci"lettél!(De jó!)Amugy,ha legeltetés óne,akkor telepits,a tájhoz illő fa fajt.
Én egy Crosspályát csináltam a haverokkal ilyen területen.De az erdő a legjobb választás és talán még támogatás is igénybe vehető.
Gyula!! Ne viccelődjetek vele is okos ötleteket adjatok.
Síugrósánc???
Lakópark??? Eredeti zöldövezet!!!
Csinálj rajta egy rallypályát és rendezz rajta versenyeket, de kérjél belépőt. Jó sokat.
Ne vágd ki inkább ültess többet és erdő lesz belöle.
Telepicsd be akáccal.
Vagy beültetni csemetével vagy kiadni bérbe aki álattal foglalkozik.
Van 5 hektárnyi legelőm Baranya megyében, eléggé oldalas fekvésű, meredek dombos vidéken. Sok fa (akác, fenyő egyéb) is nől benne, ezeket természetesen tüzelőnek kitermelnénk. Eladni nem szeretném a területet. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy mire lehetne hasznosítani, mivel állattartással nem foglalkozom? Minden ötletet, javaslatot szívesen fogadok és előre is megköszönök.