Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Lehet jobban járnál, ha ezt eladnád aztán a 3. tag árával együtt kapnál egy sokkal fiatalabb ekét amin minden rajt van. Én fordítótengelyt kérdeztem hozzá az 282+fa volt. Aztán az csak egy tengely.
Az a baj,hogy nem is találok még külföldön sem 3. tagot egyenlőre.
Próbálok keresni Magyarországon olyan embert aki használt eke alkatrészeket forgalmaz de nem találok. Újonnan meg gondolom horror összeg.
Valaki próbálkozott már saját kezűleg legyártani egy tagot?
Nálunk elég sok fémmegmunkáló műhely van a környéken.........
Lemken Opal 90-es ekéhez keresek 3. tagot kompletten,valamint tám kereket. Most 2 fejes váltva forgatóként használjuk, de nagyon kéne egy harmadik tag.
Valamint hol érdemes keresni ehhez az ekéhez alkatrészeket nem aranyáron?
van valakinek M1-es jelű előhántolója? Mármint az ekén. Elég lehet ha az M1 tipust veszem vagy inkább az M2-őt? Kukorica után a jelenlegi nagyon hamar megtúrja a földet.
Szeva, gratula az új trakidhoz...........
Sookk sook hibamentes motorórát.........
Majd vlmikor jelelentkezek személyesen, ha keletnek veszem az irányt........
Válasz #184. hozzászólásra
Ahogy írtam egy zetor 16245 huzta eddig most jd6830pr a zetora pont idealis volt a jd-nek meg kicsi . A munkaja szerintem igen szép elohantok nelkul is beborit elegnagy szarmaradvanyt is vagy zoldtragyat. Amugy telikormanylemezes.
hali én tavaly vettem europál 7.es 3+1-est teli lemezzel,becsukva(4x 35 cm-en )a 130-as kinyitva (4x50cm-en) a 180-as Valtra viszi szép a munkája kb 200 heki van benne ,de még semmi kopást nem látni rajta
hali én is nézegetem a lemken ekéket cs nem tudok dönteni milyen legyen opal 90, 110 v europal 5, 6 és réseltek v teli kormánylemezesek? ki milyet ajánlana 130 le után.
En is ilyet hasznalok opal 110 nekem a zetor után elég 16245 . Konyu huzásu ettol szerintem csak a kverneland konyebb huzasu. Mert probaltam . Elohantokat ha sok a szarmaradvany legjobb leveni mert beful de anélkul is szepen borit. Neha a atfordulos kerek fent marad de ha két naponta kicsit megkenem akkor megyen.
én is most szereztem be, szóval sok mindent nem tudok róla mondani. Könnyű eke, mtz is vígan elbírja. Az előhántolókkal bizony szenvedek, az ezelőtti ekémen nem volt, csak beforgatólemez. Mindenhonnan az a válasz jött, hogy jól be kell állítani.... Az extrém szármaradványos részeken bizony sikerült megtúrnia a földet. Ahol nem volt szármaradvány ott viszont nagyon szépen dolgozott. Valószínűleg az lehet a baj, hogy nem a kukorica szármaradványra való előhántoló van rajta, hanem a picike (ennek a típusszámát nem tudom). Erre érdemes odafigyelni. Gondolkodom rajta, hogy megvegyem rá a gyárilag kukoricára való előhántolót. (azthiszem ez az M2-es jelű)
Én ilyen ekét szeretnék most venni.
Ha tudnál róla információval szolgálni megköszönném!
/alkatrész, hogy dolgozik, vonóerő igény, stb./
mtz82-em és 12145-ös zetorom van.
Én meg a zöld gépeseknél jártam jól munkaezköz alkatrészt vásároltam pont fele volt mint másnál náluk!! Nem akarom leírni mi volt az nehogy vérszemet kapjanak!!!
Nekem azt mondták a tavasszal a kiálításon a frankosok hogy náluk drágább a vas mint ha kereskedőtől veszem mert ők kapnak kedvezményt én meg nem!! De próba szerencse!!
Frank Hungária Kft.
Nézd meg a honlapjukat: http://frank-hungaria.hu/
igaz az árjegyzékük régi de abban megtudod keresni szám szerint hogy az általad keresett ekevasat csinálják-e de sztem biztos!
354 hozzászólás
Madárka igazad van,hogy minden a matekon múlik,most próbálok tájékozódni mi mennyiből jönne ki....
Válasz #196. hozzászólásra
Nálam van minden,és nem aranyáron,de nem is vas árában!
Válasz #199. hozzászólásra
Pontosan mi érdekel?2 db ekefej kompletten(bal,jobb)?
Lehet jobban járnál, ha ezt eladnád aztán a 3. tag árával együtt kapnál egy sokkal fiatalabb ekét amin minden rajt van. Én fordítótengelyt kérdeztem hozzá az 282+fa volt. Aztán az csak egy tengely.
Van 3 db előhántolóm ha érdekel.
Az a baj,hogy nem is találok még külföldön sem 3. tagot egyenlőre.
Próbálok keresni Magyarországon olyan embert aki használt eke alkatrészeket forgalmaz de nem találok. Újonnan meg gondolom horror összeg.
Valaki próbálkozott már saját kezűleg legyártani egy tagot?
Nálunk elég sok fémmegmunkáló műhely van a környéken.........
Válasz #197. hozzászólásra
Megduplázná az ekéje értékét,nehéz ügy lesz szerintem,vagy még többe kerülne mint amit idáig az ekéért adott
Válasz #196. hozzászólásra
próbáld meg a kitét
Sziasztok!
Lemken Opal 90-es ekéhez keresek 3. tagot kompletten,valamint tám kereket. Most 2 fejes váltva forgatóként használjuk, de nagyon kéne egy harmadik tag.
Valamint hol érdemes keresni ehhez az ekéhez alkatrészeket nem aranyáron?
előhántolóból az M-2-est válaszd.kukihoz az a jó.
Válasz #193. hozzászólásra
köszi, azt én is megtaláltam. pontosabban a fogásszélesség beállítás miatt kellene a könyv!
Válasz #192. hozzászólásra
szia, nékem csak robbantott ábrás alkatrész listám van
opal 90-hez kezelésit honnét tudnék letölteni?
Válasz #190. hozzászólásra
A nagyot érdemes venni.Az nem dugul el.A hirdetésekben az "eke előhántó"-ra ha rákeresel, ott láttam olyat,ha még megvan.
van valakinek M1-es jelű előhántolója? Mármint az ekén. Elég lehet ha az M1 tipust veszem vagy inkább az M2-őt? Kukorica után a jelenlegi nagyon hamar megtúrja a földet.
Vagy ezt az ekét ismeri-e valaki? http://www.opall-agri.cz/hu/14856/f%C3%BCggesztett-valtva-forgato-ekek/
Válasz #187. hozzászólásra
Koszi szépen. Es ha erre jársz nyugotan nézélbe.
Válasz #186. hozzászólásra
Szeva, gratula az új trakidhoz...........
Sookk sook hibamentes motorórát.........
Majd vlmikor jelelentkezek személyesen, ha keletnek veszem az irányt........
Ahogy írtam egy zetor 16245 huzta eddig most jd6830pr a zetora pont idealis volt a jd-nek meg kicsi . A munkaja szerintem igen szép elohantok nelkul is beborit elegnagy szarmaradvanyt is vagy zoldtragyat. Amugy telikormanylemezes.
hali én tavaly vettem europál 7.es 3+1-est teli lemezzel,becsukva(4x 35 cm-en )a 130-as kinyitva (4x50cm-en) a 180-as Valtra viszi szép a munkája kb 200 heki van benne ,de még semmi kopást nem látni rajta
Válasz #183. hozzászólásra
Hali. És milyen az eke, milyen gép húzza hogy dolgozik stb?
Az enyém is 4 fejes .
Válasz #180. hozzászólásra
Jó nak jó, de nagyobb kell kb 4fejes
Nekem van lemken opál 3/35-ös ekém eladó. Nekem is a 12045-ös húzta.
Válasz #179. hozzászólásra
A Helti nem vált be?
hali én is nézegetem a lemken ekéket cs nem tudok dönteni milyen legyen opal 90, 110 v europal 5, 6 és réseltek v teli kormánylemezesek? ki milyet ajánlana 130 le után.
En is ilyet hasznalok opal 110 nekem a zetor után elég 16245 . Konyu huzásu ettol szerintem csak a kverneland konyebb huzasu. Mert probaltam . Elohantokat ha sok a szarmaradvany legjobb leveni mert beful de anélkul is szepen borit. Neha a atfordulos kerek fent marad de ha két naponta kicsit megkenem akkor megyen.
Válasz #176. hozzászólásra
szia!
én is most szereztem be, szóval sok mindent nem tudok róla mondani. Könnyű eke, mtz is vígan elbírja. Az előhántolókkal bizony szenvedek, az ezelőtti ekémen nem volt, csak beforgatólemez. Mindenhonnan az a válasz jött, hogy jól be kell állítani.... Az extrém szármaradványos részeken bizony sikerült megtúrnia a földet. Ahol nem volt szármaradvány ott viszont nagyon szépen dolgozott. Valószínűleg az lehet a baj, hogy nem a kukorica szármaradványra való előhántoló van rajta, hanem a picike (ennek a típusszámát nem tudom). Erre érdemes odafigyelni. Gondolkodom rajta, hogy megvegyem rá a gyárilag kukoricára való előhántolót. (azthiszem ez az M2-es jelű)
Ja még valami: nagyon drága hozzá minden!
Válasz #174. hozzászólásra
Én ilyen ekét szeretnék most venni.
Ha tudnál róla információval szolgálni megköszönném!
/alkatrész, hogy dolgozik, vonóerő igény, stb./
mtz82-em és 12145-ös zetorom van.
Válasz #174. hozzászólásra
lemez 11 tartó 15 nettó/darab a héten vettem
nincs valakinek ledobott beforgató lemeze tartóval opal 90-re?
Én is a prillingerre szavatok!
Válasz #171. hozzászólásra
Én meg a zöld gépeseknél jártam jól munkaezköz alkatrészt vásároltam pont fele volt mint másnál náluk!! Nem akarom leírni mi volt az nehogy vérszemet kapjanak!!!
Válasz #168. hozzászólásra
Hát nemtom de én a nagy zöld gépeket forgalmazó céggel jártam úgy hogy megkérdeztem őket is meg a Frank-osokat is és volt eltérés rendesen kb 25%
Válasz #169. hozzászólásra
Prillingernél van, és jó minőségűek!
Oké megnézem.
Válasz #167. hozzászólásra
Nekem azt mondták a tavasszal a kiálításon a frankosok hogy náluk drágább a vas mint ha kereskedőtől veszem mert ők kapnak kedvezményt én meg nem!! De próba szerencse!!
Válasz #166. hozzászólásra
Frank Hungária Kft.
Nézd meg a honlapjukat: http://frank-hungaria.hu/
igaz az árjegyzékük régi de abban megtudod keresni szám szerint hogy az általad keresett ekevasat csinálják-e de sztem biztos!
Honnan tudnék lemken opal90 ekére ekevasat jó árban vásárolni?
A Lemken videója a Nagy Talajművelő Show-ról itt nézhető meg. :)
http://www.youtube.com/watch?v=lDnBG10N_tU&feature=plcp
Válasz #163. hozzászólásra
Milyen típusra? Hány darab?
Válasz #162. hozzászólásra
beforgató lemez + tartó érdekelne
Sziasztok! Ha valakit érdekel eredeti vagy utángyártott Lemken alkatrész kedvező áron: agrargepalkatresz@gmail.com
Válasz #160. hozzászólásra
az maga a báránybőrbe bújt csefarkas
Te Fanbá mérd meg az átmérőjét a hidraulikus 3pontodnak hónap
külső rész kijáró rész
Válasz #131. hozzászólásra
Ami húzza arról fotót?
Válasz #156. hozzászólásra
nem megy az a ürülék oldal
Válasz #156. hozzászólásra
Mi a cikkszáma a vasadnak?
Válasz #151. hozzászólásra
Ekevas+orr