Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Azzal az a baj ,hogy lemken hogy azt nem csinálnak mtzhez hanem 100le felett csinálnak és mikor kimondját az árát egy két ember hanyatvágja magát ja+ fa!Lehet hogy kiröhögtök egy kombipl LETÁK 400.000ft+fa=508000ft
ez még semmi de ha egy nagyobb gépnél már 1 milcsi is lehet,és ebben aválségban kiadni az nem leányálom és még vissza is kell keresni,mert más jövedelme nincs csak a földmunkából amit elad GABONA FÉLÉK NAPRAFORGÓ TENGERI és egyebek!
Hogy az ilyeneknek kellett a földet szét osztani, ej az a sok nagy darab föl 100 hektáron felüliek, na az volt földművelés, hogy vissza kívánom én azt, legalább nem kéne kilómétereket utazni, egy darab földért, mert Leták azt nem bírja.
Ezt se a szürkét de a t-25 se 1800 üzi volt benne csak már nem birt szántani hiába fel volt ujitva a motor,az nem volt jó talajmunkában de a pótkocsit vitte 20-25q,meg jó volt vele vetni,meg ekekapázni,utóbi idöben,naggyal szántottam és nem birt menni 25ös a kombival a szántásban,csak köhögöt pedig a terep 1 mentem !
Válasz #314. hozzászólásra
Azt kell megbecsülni ami van ,nekem előtte Jumz traktorom volt mindenki köpködte ,hogy az szar ,Nekem többet ért ,mint egy nyolcvanas kihugyozta erőben ,nem volt nekem azzal semmi gondom, olyan volt ,mint egy öszvér,víz, olaj bele és annyi sose kellett szerelgetni!!
Ez igy van ti összevesztek engem egy olyan emberrel akinek van 100hektár földja nekem csak 2.5hektár van regizve de 5 hektárt használok nincs 800öl és rokonoké stb ezek csak leták 350kg 400eft+fa!
mint egy pl 750eft+fa egy OKM agromannál ami 880kg!
és azt még egész nap emelgetni kell traki kidrolikája,ismertem olyan embert aki megvette a kombit olyan 500kg vagy egy kicsit több és a hidrolika nem birta felemelni fel kellet ujitani, nekem megfelel!
hisz 2011ben vettünk egy trakit 82est és még megvolt a t-25ös eke 2m kombi és meg kellet venni tárcsát vontotott 2.8m kombit 3 ekét sószórót vetögépre, demég kell gázolaj a trakiba
vetömag forgó és tengeri na meg só a magra meg a tengerire mert ugy nincs termelés,ha lenne 100hektárom akkor nem ilyen traki lenne és ilyen kombim és sorolgatnám,sok ember örülne egy uj kombinak vagy az árának!
Lehet ,mindenki maga tudja a saját technológiáját ezért nem is lehet senkit elítélni,de személy szerint a tárcsa volna a legutolsó munkagép amit a traktor után kötnék tavasszal.
nekem vontatott v tárcsám van 2.5m-es rögtörővel, direkt így vettem mert a kombit felénk csak tavasszi símításra használja mindenki persze csak sekélyen 2-5cm mélyen
Én nem tudom ki hogy van vele biztos talaja is válogatja,de felénk a tárcsát júniusig elő nem veszi senki egy sor simító majd egy sor kombinátor és mehet a vetés.
Válasz #286. hozzászólásra
A negyvenes Kühnével megszántom ősszel,milyen talpról beszélsz jó fiú én nem turkálni szoktam ez kukorica föld ami a képen tárcsázva van látsz te ott csutkát? Nem loptam én a szakmát
1381 hozzászólás
Válasz #328. hozzászólásra
Azzal az a baj ,hogy lemken hogy azt nem csinálnak mtzhez hanem 100le felett csinálnak és mikor kimondját az árát egy két ember hanyatvágja magát ja+ fa!Lehet hogy kiröhögtök egy kombipl LETÁK 400.000ft+fa=508000ft
ez még semmi de ha egy nagyobb gépnél már 1 milcsi is lehet,és ebben aválségban kiadni az nem leányálom és még vissza is kell keresni,mert más jövedelme nincs csak a földmunkából amit elad GABONA FÉLÉK NAPRAFORGÓ TENGERI és egyebek!
Válasz #327. hozzászólásra
100%-os siker,ásóborona az a megerősítések után jól muzsikál,a kulti meg nem kellet jön a tanyára műtrágyás
Válasz #326. hozzászólásra
Mit adtál el? Letákot? Mit ? És Menyiért? milyen méretben?
persze,mert nektek lemkenKÉK![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #326. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
ez a fél siker
Válasz #325. hozzászólásra
csak 1 van egyet eladtam
Válasz #322. hozzászólásra
a nagyképüek meg tegyék fel letákjaikat necsak offoljanak komolytalankodva
Válasz #323. hozzászólásra
Én inkább főzök egy kakaót :)
Válasz #322. hozzászólásra
Van, akivel van értelme beszélgetni, és van aki...
úgyis jobban tudja. Lépjünk tovább!
Válasz #321. hozzászólásra
Így járnak a nagyokosok
Válasz #294. hozzászólásra
...
Hogy az ilyeneknek kellett a földet szét osztani, ej az a sok nagy darab föl 100 hektáron felüliek, na az volt földművelés, hogy vissza kívánom én azt, legalább nem kéne kilómétereket utazni, egy darab földért, mert Leták azt nem bírja.
Válasz #318. hozzászólásra
Állandóan a T 25 öt emlegeted! Miért vettél 82 est ha az annyira jó volt! Eltudom képzelni, mit össze mókolhattál vele!
Válasz #316. hozzászólásra
Ezt se a szürkét de a t-25 se 1800 üzi volt benne csak már nem birt szántani hiába fel volt ujitva a motor,az nem volt jó talajmunkában de a pótkocsit vitte 20-25q,meg jó volt vele vetni,meg ekekapázni,utóbi idöben,naggyal szántottam és nem birt menni 25ös a kombival a szántásban,csak köhögöt pedig a terep 1 mentem !
Válasz #315. hozzászólásra
Az csak két oldalra!
Válasz #314. hozzászólásra
Azt kell megbecsülni ami van ,nekem előtte Jumz traktorom volt mindenki köpködte ,hogy az szar ,Nekem többet ért ,mint egy nyolcvanas kihugyozta erőben ,nem volt nekem azzal semmi gondom, olyan volt ,mint egy öszvér,víz, olaj bele és annyi sose kellett szerelgetni!!
Válasz #313. hozzászólásra
És az 3 oldalra billent de amugy 6.5t nézek! Magasitós? Linkeld már be!
Válasz #311. hozzászólásra
Ez igy van ti összevesztek engem egy olyan emberrel akinek van 100hektár földja nekem csak 2.5hektár van regizve de 5 hektárt használok nincs 800öl és rokonoké stb ezek csak leták 350kg 400eft+fa!
mint egy pl 750eft+fa egy OKM agromannál ami 880kg!
és azt még egész nap emelgetni kell traki kidrolikája,ismertem olyan embert aki megvette a kombit olyan 500kg vagy egy kicsit több és a hidrolika nem birta felemelni fel kellet ujitani, nekem megfelel!
hisz 2011ben vettünk egy trakit 82est és még megvolt a t-25ös eke 2m kombi és meg kellet venni tárcsát vontotott 2.8m kombit 3 ekét sószórót vetögépre, demég kell gázolaj a trakiba
vetömag forgó és tengeri na meg só a magra meg a tengerire mert ugy nincs termelés,ha lenne 100hektárom akkor nem ilyen traki lenne és ilyen kombim és sorolgatnám,sok ember örülne egy uj kombinak vagy az árának!
Válasz #312. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Van egy 4t magyar pótkocsi neked való Mórahalmon hirdetve ár nincs írva!
Válasz #309. hozzászólásra
Nem baj nekem jó 8.5 holdat kiszolgál nem használt,és nincs elkopva a rugók,meg a rögtörö csapágyai,ezt tudom hogy uj!
Válasz #310. hozzászólásra
Nem értem ennyi pénzért mit vártok,fele harmada ára mint egy "normális" munkagép
Válasz #309. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Leták félre műszerek csak arra jók , hogy be kerülj a psyhiátriára , mert velem majd nem ezt történt.
Válasz #264. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Ez egy fostalicska.
Válasz #307. hozzászólásra
Az van az ekém után ,jó megoldás!
Válasz #304. hozzászólásra
Kis vasút sínt,tegyél mögé!Az szépen símít!
Válasz #305. hozzászólásra
Hát ez van ezt tudtam megvenni, a kis kombit meg elcseréltem ekére!
Válasz #304. hozzászólásra
Azzal kell főzni ami van,nem is kritizállak azért mert ezzel csinálod ha az van akkor az van.
Válasz #302. hozzászólásra
na egy gerendát?
Nekem csak tárcsám van ,mit tegyek utá
Válasz #302. hozzászólásra
Nekem csak tárcsám van ,mit tegyek utána egy gerendát?
Válasz #301. hozzászólásra
Lehet ,mindenki maga tudja a saját technológiáját ezért nem is lehet senkit elítélni,de személy szerint a tárcsa volna a legutolsó munkagép amit a traktor után kötnék tavasszal.
Válasz #300. hozzászólásra
értem,de egy szezonba szerintem nemigen lesz ott tárcsatalp.
Válasz #299. hozzászólásra
A szántás tavaszi tárcsázására értette szerintem a tárcsatalpat nem a szántás előtti tárcsázásra
Válasz #293. hozzászólásra felénk is ugyan igy müködik.deazt azért nemértem,mi az a tárcsatalp,ha utána megszántsa ez szerintem egy nagy hülyeség![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz #290. hozzászólásra
Gyárt Neked a Sasform ettől különbeket is,meg amilyet akarsz!
Válasz #292. hozzászólásra![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
rajtad oszt lehet ám röhögni!!!!!!!
nekem vontatott v tárcsám van 2.5m-es rögtörővel, direkt így vettem mert a kombit felénk csak tavasszi símításra használja mindenki persze csak sekélyen 2-5cm mélyen
Válasz #285. hozzászólásra
nagyon jó vasmunka, de ha ráérünk majd segítűnk lefesteni
Válasz #291. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Azért van utána a rögtörő ne szárítsa ki a földet!Nagyon okos barátom
Én nem tudom ki hogy van vele biztos talaja is válogatja,de felénk a tárcsát júniusig elő nem veszi senki egy sor simító majd egy sor kombinátor és mehet a vetés.
Válasz #291. hozzászólásra
Vigyá mer le leszel vágva
Válasz #289. hozzászólásra
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
MINDENBEN IGAZAD VAN!!!
A negyvenes Kühnével megszántom ősszel,milyen talpról beszélsz jó fiú én nem turkálni szoktam ez kukorica föld ami a képen tárcsázva van látsz te ott csutkát? Nem loptam én a szakmát
Válasz #287. hozzászólásra
Ha épp olyan a talaj, a tárcsa is tud a művelt réteg alján egy tömörödöttebb talpréteget csinálni. Hasonlóan, mint egy eke.
Ezt nem értem tárcsa talpat?
Válasz #285. hozzászólásra
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Meg szárít, meg tárcsatalpat csinál.
Válasz #281. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130122164824_Foto0638.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130122164924_Foto0635.jpg)
Látod én is a saját káromból tanultam a kombi csak húzgálta kifelé a csutkát a földből na ez nem , ez takarít.
Válasz #282. hozzászólásra
Megmondom őszintén egy menetben takarít!
Válasz #280. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130122164003_Foto0609.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130122164157_Foto0627.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20130122164409_Foto0690.jpg)
Válasz #281. hozzászólásra
Vagy ha rossznak látnád az egyszeri tárcsázást akkor átjárod még egyszer és kész.