Hirdetés
Fórum
Cikkajánló
Támogatott tartalom
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
293 hozzászólás
Sziasztok!
Én még teljesen újj vagyok az állattartásban de szeretnék libát tenyészteni! Szerintetek milyen összeg kellene ahoz hogy ne kis mennyiségben gondolkozzak?
Teljesen szűz vagyok a témában azért érdeklődök itt hátha tudtok segíteni! Mindenképpen több 10000 es nagyságrendben gondolkodom! Üdv. Előre is köszi a segítséget!
Válasz #41. hozzászólásra
Köszi, azért kérdeztem mert azt hallotam,hogy valamelyik szalmonellás /kacsa-liba/.
Válasz #40. hozzászólásra
Szia! Minden madártojás ehető. Az asszonynak két éve minden második nap az volt a reggelije (akkor tojt).
Kaptam a télen egy darab libát kutyakenelbe van betéve szombat óta 3 tojást tojt,Kérdés ehető a tojása illetve májusban akarom levágni nem vénül addig el?
Szevasztok!
Nekem volt 11 bütykös libám (sajnos le kellet vágni őket ),én nekik kukorica meg tritikálé darát adtam nekik meg legeltek kint a kertbe meg lucernát ettek,így is vágásnál (KB 4-5 hónaposan) 6 kg voltak pedig nem voltak lerekesztve és tömve. Tegyük, hozzá én tovább tartani szeretem volna, őket nem levágni őket csak a gúnárokból szeretünk volna kivágni párat (6 gúnár,5 tojó). Egy kérdésem lenne, ha több liba fajtát szeretnék, tartani őket lehet együtt, vagy külön csoportokba lesznek különböző fajtájú libák? A tojózáshoz kell víz (tó, medence) vagy a földön is tudnak, tojóznak? Mert kacsánál hallottam,hogy ők csak a vízbe tojóznak(nem biztos én csak hallottam).Kacsával is szeretnék foglalkozni a tartása mennyibe különbözik a liba tartástól?Az utolsó kérdésem ,hogy mivel jobb költeni keltetőgéppel vagy tojóval?
A válaszokat előre is köszönöm
Válasz #37. hozzászólásra
Oppá. De nekem kis pelyhes csibe kell... Lassan kiöregszenek a tyúkjaim... CSereállomány kell
Válasz #36. hozzászólásra
Na, hát mondom én!!!
Válasz #34. hozzászólásra
Hékás. Kérek szépen én is kicsi csibét.
Válasz #33. hozzászólásra
Ne cseszegesd a kedvenc madaramat
Válasz #32. hozzászólásra
Nono,az én kis tyúkjaim is ezt mondják a kakasnak,oszt már a kazal tetejéről is kiscsibék potyognak...
Válasz #32. hozzászólásra
MÉHH ????
Mi vagy te ???
Bipp-Bipp ??????
Válasz #28. hozzászólásra
Nem fogsz tudni utol érni
Válasz #30. hozzászólásra
9 hétre viszik 4.8-5.2kg közötti az átlag.
Válasz #29. hozzászólásra
Hány kg-an veszik-viszik-hizlalják ????????
Válasz #26. hozzászólásra
azért 20-30Ft libánként nem mindegy főleg ha 4-5ezer db
Válasz #27. hozzászólásra
Köszönöm !
...........és ha majd én érlek utol !!!!!!!!!??????????
Válasz #26. hozzászólásra
Boldog Névnapot. Tudtam, hogy valamelyik topikban csak utol érlek
Válasz #25. hozzászólásra
Akkor ugyan az......
Válasz #20. hozzászólásra
itt 1000 a napos és 540 vagy 560 a visszavásárlási
Gordon? az ki?
Válasz #22. hozzászólásra
A fenét, a muterék csinálják a liba nevelést!
Profilváltás történt?
pityóka termesztés...
kertészet...,fólia ... átGordonoztál libára?
Hy!Nekem sok,Neked kevés...
Válasz #19. hozzászólásra
Sok vagy kevés?
Válasz #18. hozzászólásra
az igen. köszi
Válasz #17. hozzászólásra
A napos liba 750 ft/darab a leadási ár 505 ft/kg.
Válasz #16. hozzászólásra
köszi
Válasz #14. hozzászólásra
Estére pontosan megmondom.
Válasz #13. hozzászólásra
Békés megyei!
Válasz #12. hozzászólásra
mennyi volt a napos ill a visszavásárlási ár?
Válasz #12. hozzászólásra
hát na
Szabolcsi vagy egyébként? Mert ha igen felkereslek majd meg ajánlom több embernek is mert elég nehéz a környékünkön libát venni de nemtudom h mi ennek az oka. Régebben napos libákat árultak lehetett rendelni most meg semmi..
Válasz #11. hozzászólásra
Bakker le maradtál ma adtunk le 2000 darabot!
Sziasztok.
Szabolcs vagy Borsod megyéből keresnék sajátrészre Libát napos előnevelt vagy vágnivaló liba is érdekelne. 5-10darabot vennék ártól függően.
Akinek van vagy tud valakinek írjon.
címem: lacus550@hotmail.com
Köszönöm
Üdv! 1gúnár 1 tojó liba eladó! Áruk együtt 6 ezer/Ft Érd: feke1@citromail.hu
6-7 hónapos Magyar fehér libák eladók! Tovább tartásra kiválók!!ÉRD=feke1@citromail.hu
Válasz #6. hozzászólásra
Szia! Mi nyúltrágyával is keverjük és nagyon szép kukorica szokott lenni! Van amikor a lucernára is locsolunk az akkor meg indul rendesen!
Szerintetek ha liba és kacsa higtrágyát kijuttatok a földre most és leszátom azt tavasszal megtalálja a kukorica?? Mert vki azt mondja hogy eltünik a hatása?? de hát csak nem??!!? Köszi a választ .
Állomány egy kis része!
Válasz #3. hozzászólásra
Mi nem tartunk, csak saját részre készárut vennénk:)
Válasz #2. hozzászólásra
Ezt jól teszed!:-) Nálam tavaszra lehet keltetni való tojást, és napos akár vágni való libát és kacsát kapni!Pest megyében lakom!
Én szívesen vennék háztáji libacombot, tojást, és további szárnyashúst - de nem tudom hol és kitől érdemes ilyet keresni. Valakinek van tippje? Körbe is tudok kérdezni a családban és az ismerősök között kinek kell még.
Azért nyitottam ezt a fórumot, mert kezd feledésbe merülni a kacsa és liba tenyésztése hízlalása! Ami köszönhető az állatvédőknek és más egyéb okok miatt!