Hirdetés
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Agrárjog új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Segítsetek ha tudtok Hardi permetezővel kapcsolatban új
- AKG támogatás új
- Talajmegújító Mezőgazdaság új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
Cikkajánló
Sajtóközlemény
1080 hozzászólás
A Palika 16.
Csak képet akartál és válszoltam. Nem az a lényeg ki mennyi földön gazdálkodik. Nem sajnálom a munkát senkitől. Elég lenne nekem is kevesebb a jobból. Sajnos a sok rossz földemnek kevés a termelési értéke. Nekem csak Mtz-im vannak.
Kriszta! Azért mert nő vagy ne gondold, hogy mindenki lenéz téged. Próbálunk csak kicsit viccelődni. Mindenki sorra kerül. Néhány hét és nem leszel te se újdonság.
Palikát azt ismerem vele válaszolgattam.Te küld már el a barátnője mellé KSanyikát tőlem már elköszönt!!
Géza félre ne érzsd nemis kértem randit!! Nem kell azzal dicsekedni kinek mennyi van te akkor lenézed akinek kevesebb van??Különben erre nem jó földek vannak, sárga agyagos amin nehéz ermelni.Nekem is van 21 éves lányom 19 éves fiam és én is ugyanúgy érzek a párom iránt mindte a sajátodé után!!!!
Palikát lefelejtettem. Ő itt a csúcs! Class szakértő! A 2000.!!
Sanyi kémkedik,figyel mi folyik itt...
Kriszta! Ez nem a randivonal.
Amúgy én 73-as 175/80 barna haj, szem jóképű. Van egy 14 fiam, egy 3 hónapos lányom és egy gyönyőrű feleségem akivel nagyon szeretjük egymást. Hűséges, vicces, jókedélyű nevetős vagyok. Dupla annyi saját földem van és mégannyi bérelt, mint amennyin ti gazdálkodtok. Nem jó földek.
Te piszok mit keresel itt még mindig??
Figyelek ám,mit sumákoltok?:)
Géza az biztos!!!
Sanyika meny írda levelet levagy maradva!!
K.SAnyi ő új és te többet tudsz róla!
Sanyika
A KSanyi ő mi???
Szóval azonosultok vagy te hogy nézel ki igazán??
A könyvet már soktól kérdeztük, de mindig válaszként a könyvesboltban keressük válasz.Kiszórás a páromnak van róla papírja!!
Kriszta! Idővel ha figyelmes leszel megismersz itt mindenkit.
Példul: FAN Ő nagy és több Valtrája van, Norbinak Landini volt és most jön a jd, A JD-nek jd van és hízómarhái, Pite neki MF6465, Feri-nek Ovlak ekéje, Mfpisti szervizes de kereskedő, Fergis a kollégája és még sokan mások. Bocs akit kihagytam
géza csak egy van!
Gazdaboltokban általában beszerezhető vagy a közeli talaj és növényvédelmi szolgálatnál. Ha lenne növényvédelmi végzettségetek tudnotok kellene róla. Az I. kat. vegyszereket hogy szórjátok ki?
Te egyenlő vagy a "hol vagy krisztában?"
És olyat holkapok?
Nézd meg a ZÖLD könyvben 2. kötet
Géza! Nekem kellene folyékony mütrágya keverék amiben van cink, réz, foszfor, mész összetevők hol lehet ilyet kapni?? Ez nem hülyeség olvastam!!
A makróelemeket kizárólagosan nem lehet lombtrágyával pótólni, de mikróelem pótlásra hatásos kiegészítésképpen. Amúgy én Humix-ot szokok használni.
Géza nem értesz velem egyett??
Én am.nitrátot folyékonyan csak gyomírtóhatás fokozására
Sziasztok!
sok megoldás van:
Polyfeedek, Euro-öko Búza, Kemirás cuccok, Wuxalok stb. A gabona minőségét javítja az tuti és a betegségellenállóságot is fokozhatja, persze nem az egyoldalú N.
Az amoniumot is kijutathatod folyékonyan mi is csináljuk és be vált!!
Ja ,még annyit:
ne NPK- val probáld megoldani,mert az nem megy .
Csak vizoldhatókkal.
Igy is jóval olcsóbban megúszod.
Mint a tenger!
Üsd be a googliba:
Fitohorm.hu
wuxal
Kemira
hydro/jara/
Kémiából,ha legalább hármasod volt magad is megcsinálhatod.Egy % alatt legyen.a hatóanyagtartalom.1000 liter vizbe max 10kg.N+P+K+amit még akarsz.S:Zn,Mg,Ca,B,Stb.656
Kalászosban használnám. Adjatok egy pár tippet. KÖSZI