Hirdetés
Cikkajánló
Hirdetés
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
1080 hozzászólás
Válasz Kisvuk #779. hozzászólásáraterveznék=terveznél
Válasz Anonimus82 #778. hozzászólásáraMást nem is terveznék mellé tenni?
Jó estét valaki használt már ilyet http://lithovit.hu ha igen milyen napraforgóra szeretném használni.
Válasz Tamás_15136 #776. hozzászólásáraAnnyira olcsó, hogy mind a ketten ezt fújtátok?
Egyébként igen, használni fog. A Yarás cuccok mindig jók, minőségi.
Barátoméknál Fertileader Axis van, meg még rendelnek valamit hozzá.
Nálunk még nincs olyan fejlettségbe, hogy fújni kéne.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #775. hozzászólásáraÉn is idén próbáltam ki, egy hete fújtak gyomirtóval együtt 4l/ Ha dózisban! Kíváncsi leszek látszani fog e különbség.
Használta már ezt valaki? Látványos a hatása? Én most szórtam kukoricára, kíváncsi leszek rá.
Már mindegy eldöntöttem úgyis van még másfél hónap aratásig. Csak megerősítést szerettem volna :D
Annyit kérdeznék akkor,hogy keserűsót lehet egy AN-el keverni égetés nélkül :) ??
Válaszokat köszönöm ! :)
Válasz Magic #772. hozzászólásáraSzerintem már hagyjad a francba
Üdv.
Abban érdeklődnék, hogy Epsotop-ot érdemes-e még ilyenkor búzára kiszórni 10kg/ha + valamennyi AN27% műtrágyával vagy már felesleges ?
UI: Borsod északi része,kb 2 hetes csúszás van átlagosan az alföldhöz képest.
Válaszokat köszi!
Válasz Mézga #770. hozzászólásáraIgen felénk még lehet kapni. Nem találkoztam ilyen problémával.
Válasz Tekergőke #768. hozzászólásáramég létezik a humix univerzal? a szűrőt dugítja még?
YaraVita ZEATREL-t használt már valaki? Megéri vagy inkább több műtrágyát adjunk a kukoricának!?
Válasz Devyd #766. hozzászólásáraKöszönöm. Lombtrágyát(humix universal) már meg kapta. A kalász most jött ki a trikin, és még idáig nem nagyon használtam ilyen dolgokat. Folicur 250 Ew lesz a gombaölő.
Válasz Lurkoo #762. hozzászólásáraEpso Top
Válasz Tekergőke #760. hozzászólásáraSzerintem is keverhető, mivel évek óta kalászoláskor (virágzáskor) juttatunk ki Cherokke gombaölöt, 10kg körüli keserűsót (Epso Top)
esetleg hozzá még vmi lombtrágyát,(Adob Gabona 4kg) rovarirtót(Fury).
Plonvit gabonát használt már valaki? Tapasztalatok vele esetleg?
Válasz Zoli1437 #763. hozzászólásáraköszi, így már leesett.
Válasz Lurkoo #762. hozzászólásárahttps://hu.wikipedia.org/wiki/Magn%C3%A9zium-szulf%C3%A1t
sziasztok!
Mire jó a keserűsó? Írtok róla itt sokat de nem tudom kihámozni a lényeget.
Válasz Tekergőke #760. hozzászólásáraTudtommal gombaölő szerrel keverhető a keserűsó!
Jó estét! Folicur vagy falcon pro val lehet 12,5kg/ha keserű sót ki juttatni egyszerre kalászosra?
Válasz Antónia #749. hozzászólásáraKöszönöm a válaszokat. Keverési próbát csinálok és meglátom.
Amalgerolrol csak annyit hogy csodát nem csinál, de aszályban egy kicsivel tovább bírja a növény...csapadék nélkül semmi sem segít sem aquamax sem hd kukorica.
Búzákat kalászvédelemmel kezelnénk Master 20-20.20 3kg/hektár menyi karbamidot tehetnék még ehhez 100literenként? Falkon a gombaőlö.
Válasz dr.T #754. hozzászólásáravíz nélkül nincsen csoda, de egyébként jó
Használt valaki Rost koncentrátumot?
Válasz Devyd #753. hozzászólásáraNa hat akkor megnyugtatlak az algafixet kiproballtam kukoricaban tobb helyen kikaroztam de az csak egy humbuk az egesz,mindt ha desztilallt vizet ontenel ki a kannabol.
Válasz Sz_Pisti #752. hozzászólásáraNa es a masik csodaszer az amalgerol errol valami tapasztalatok?!
Válasz dr.T #750. hozzászólásáraNincs tapasztalat, sok jót olvastam róla. Drága.
Tavaly Fertileader Axis-t használtak a barátaim, idén is ezt fognak.
Nyilván egyik sem csodaszer.
Eső ami fontos.
Válasz Dave #751. hozzászólásárakiteheted hamarabb is, főleg az Amalgerol-t
Én kukoricába-napraforgóba, akarok kitenni, 12,5kg EPSO TOP keserűsót, és 2-3l Amalgerolt, ezt akkor mikor még beletudok menni traktorral. Vélemény?
Válasz Devyd #747. hozzászólásáraNa es az algafix mi a tapasztalat,mert szerintem csak egy nagy rakas semmi!?
Válasz .Szabi. #748. hozzászólásáraA keserűsó cinkszulfáttal valóban nem keverhető, de például a Zinic 700 cink oxid lehet, hogy ez már igen!
Válasz Bzsr #746. hozzászólásáraÚgy rémlik,hogy a keserűsó nem keverhető cinkkel.
Válasz Bzsr #746. hozzászólásáraEbből nem lehet baj.
Kukoricára:
Ott az Energia Humin,
Algafix,
Wuxal Cink,
Fitohorm Kukorica plusz,
Fertileader Axis
stb...
Próbálta már valaki kukoricára mikramid (8 kg/ha), magnézium szulfát (5 kg/ha) és zinic 700 (1 l/ha) kombinációt egymenetben kifújni? Lehet belőle baj?
A vinasz-ról tudna valaki tapasztalatot írni ?
Próbáltam. A gyermekem diploma munkájához kellett a kísérlet. Wuxal Damisol meg csöppmix. Ő úgy szedte a mintát, hogy jó legyen az eredmény. :)
Válasz Roli74 #740. hozzászólásáraFitohorn ökokukorica 9 leveles koráig 4 l/ha, Atonic 0,75/ha hidassal kijuttatva amikor kukorica bogár ellen permetezünk
Válasz Lurkoo #741. hozzászólásáraCsöppmixet próbáltad?
sziasztok.
Én próbáltam már szinte minden lombtrágyát de szerintem pénzkidobás. Hagytam kontrollt is de nem volt különbség. Ültetvényes vagyok ezt azért jobb ha tudjátok. Próbáltam a stimulátorokat ( hármat) és ott sem tapasztaltam előnyös dolgokat. Tápanyag ellátás (klasszikus) és a víz ami csodát tesz az én tapasztalatom szerint.
Üdv..
Kukoricára szeretnék lombtrágyát kiszórni.
Milyent javasoltok? (ami a szárazságban is esetleg segíthet a túlélésben)
Mekkora a hektárköltsége??
Esetleg van e róla tapasztalat??
Köszönöm válaszotok..
Mennyi vízzel szoktatok menni? 100l az túl kevés lenne? Úgy hogy 8-10kg karbamid is menne bele :)
Válasz lakatos gabesz #737. hozzászólásáraHasználtuk.Pénzkidobás.
a csöpp mix lombtrágyákat használta már valaki?mik a tapasztalatok?válaszotokat előre is köszönöm
érdeklödnék lucernát fújt már valaki folyékony mütrágyával?
Hali használt-e már valaki n-lock nitrogen stabilizátor szert?
Válasz Gusztáv_31078 #705. hozzászólásáraMekkora lémennyiséggel fújod ki?
Válasz kis Zombi #732. hozzászólásárakenjed rafele. En is tolom monden evbe :D
Kukopricára van értelme keserűsót permetezni ? Esetleg mehet mellé mikramid is ?
25C felett nem ildomos permetezni (általában)