Hirdetés
Fórum
Massey Ferguson 5445/5455 traktorok
Létrehozta: gergigergo , 2009-12-18 17:31:37
Kedvencekhez
Segítség
- Munkabérek a mezőgazdaságban új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Faapríték fűtés-tüzelés új
- Direktvetés, no-till. új
- Körbálázót, de milyet? új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Horsch Terrano FX és Terrano FG kultivátorok új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Massey Ferguson traktorok új
Cikkajánló
Kis- és középvállalkozások figyelem! Új támogatási program indul
A pontozásos rendszernek megfelelően a legjobb cégek részesülnek majd...
Hirdetés
612 hozzászólás
Válasz #110. hozzászólásra
Üdv
Szerintem ha nem alkalmazott fog ülni a gépen,akkor rugózott híddal+ fülkével vedd a traktort.Többe kerül de hidd el megéri.
Más,a fogyasztásban ne számíts kevesebbre mintha az Mtzvel csinálnád.Sőt ezek a modern traktorok többet fogyasztanak ha-ra kivetítve.A kényelemnek meg a powershiftnek és az irányváltónak ára van,és ez a fogyasztásban jelentkezik.
Válasz #110. hozzászólásra
szevasz,jócakát
aha. Mondjuk ez nem tűnik rossznak. Mentem aludni majd hnap folytatjuk.
Válasz #105. hozzászólásra
Igen,de keveset használnám,és ne álljon benne sok pénz,volna 91-es 125lovas 2,5-ért 9900üó-val kméten .
ja elhiszem. Szétnézek mindenfelé majd.
Mentem aludni majd hnap beszélünk tovább.
Köszi mindent.
Akkor egyszer majd beugrom de addig még úgyis egyeztetünk.
ezt nem fogod olyan könnyen megfogatni! 47 48 ezer Eur körül mennek ezek a gépek de elég jó akció AGCO nal érdemes körülnézni 25 % át fizeted és viheted kamatmentesen!
háj
Hát nem tudom. Nekem a használthoz már nincs kedvem, volt benne részem. Én azt mondom csak új. De ha az ember megfelően körültekint akkor azért lehet jó találni. Massey-ben godolkodsz???
Válasz #102. hozzászólásra
Én is 125-135 lovasra gondoltam, h kéne beszerezni a télen.De az elektronika nélküliekre keresgélek,mert abban kevesebb a hibaforrás. Kintről érdemes hozatni 2-3 mill értékben ?
Üdv! Ja ja vagyok. Köszi mindent. Ha egyszer lesz időm biztosan elmegyek hozzád megnézni/ kipróbálni. Úgy látom nagyon jó gép és te is meg vagy vele elégedve. megnézem a videókat. Azért néztem a 80 le-től kicsitt nagyobb kategóriát mert felénk annyira kötöttek a földek hogy néha a 820,2 szakad meg benne. Ezért gondoltam egy kicsit komolyabb gépre mert egy ilyen a 3 fejet bármilyen körülmények között elvinné.
HAHÓ ITT VAGY?
Nekem is 820.2 esem volt /van én vettem mellé a fergát! így nyerő a páros!!!!
videa .hu ra írd be hogy Massey Ferguson vagy ferga szót és kidobja!
Én borsod megye északi részén gazdálkodok Aggtelektől nem messze, van itt egy cimbi ő is vett egyet ő szendrőbe lakik! neki már ez a 4. ferga a telepen! NEm laksz túl messze ha ráérsz ugorj le próbáld ki! Az az igazi nem a prospektus! Nagyon jól fogyaszt a traki! (Hecci ez nem azt jelenti hogy sokat) Ha gyakran jársz a fórumra majd a jövőben akkor megismered heccit mindenkivel kötekszik! szóval jól fogyaszt a motor rettentően erős benne, a blokk oldalán lévő cimkén 116 kw van karistolva a váltó ua mint a 150 160 körüli gépekben! Tehát nem tudod egyiket se kinyírni!!! sok olyan dolog van benne az alapgép árába amit a JD és a Valtra sok plusszért ad csak oda! Kényelmes, csendes gyors és én 40-50 Ka földeken általában 4 fejjel szántok vele egy krone mustang váltvaforgató ekével! Először fordult elő az éven hogy az egyik táblán levettem az egyik fejet mert nagyon vizes volt a föld! nem akartam szöktetni és túl nagy volt a slip! Sokoldalú a gép és ha sok jó eszközöd van akkor tudod igazán jól kihasználni! Az irányváltója szuper!!!
Ha kicsit tovább maradsz egyszer a fórumon privátba megadom az emailom ha bármi kell tudj hívni!
Vásárlás előtt ajánlom neked olyat válasz aki igazán érti a dolgát én tudok neked adni telefonszámot mert megismertem egy korrekt értékesítőt akitől én is vettem. ne a NyíregyiAgrokerbe gondolkozz! NEm lakom tőled távolabb 150 km nél! ugorj le hozzám vagy szanberghez és demózz egyet!!!
Jöhetnek a linkek+vidik is
Üdv. Szabolcs megye. Pátyodon lakom(Csenger közelében). És te hová valósi vagy? Hát hogy honnan tervezem beszerezni azt még nem tudom. Jelenleg 820,2-es mtz-m van és szeretnék helyette minőségi gépet. Átnéztem a 100-115 le-s kategóriát és ez tűnik a legjobbnak.
Válasz #97. hozzászólásra
ha kell adok csomó linket dobtam már fel róla pár vidit és fotót! Kitől tervezed beszerezni?
szeva kolléga én egy éve vettem egy ilyen gépet! Én nem bántam meg! Árérték arányban szerintem verhetetlen a versenytársakhoz képest! Én is ezért választottam ezt!
Vannak dolgok amit talán másként csináltam volna a tervezők helyett de én imádom a gépet holnap is dolgozok majd vele! Egyébként a gépkezelőm is imádja!
Ha bármi érdekel keress bátran! eljöhetsz kipróbálni stb. merről írsz?
Üdv! Még új vagyok itt. Szeretnék egy kis segítséger kérni. A massey ferguson 5455 tipusú traktorról szeretnék lehetőleg mindent megtudni.
Mennyi a nettó ára? Éri e a pénzét? Fogyasztás? Minőség? Válaszotokat előre is köszönöm.
Válasz #95. hozzászólásra
Na nézd meg kinevet!!!
Holnap megyek egy vevővel alkudozni utána ebéd, aztán a Balajti Polg mest csak utána tudjuk a kocsmabércit megbeszélni! Csütörtökre hozzuk össze Tárcsa utána cambridge asztán írhatod a számlát! Bár a főnöknek még be kell adagolnom.
Válasz #79. hozzászólásra
még a végén megbírságolnak gyorshajtásért cimbora!!!
Ma Misimestert kiküldtem vadászoknak szántani. Csákánypatak mellett és a feketesárban két táblát.
5455-el mert nem túl nagy ódalgós is meg kacifántos alakú is mindkettő...
Útkarbantartást megbeszéljük, megkéne csinálni,hogy az előző évi történetet is le lehetne tudni akkor egyben ha úgyvan.
Na majd összehozzuk!
bocs csak a közleményt találtam MVH 112/2009
OLVASD EL!
Szerintem akár még rád is vonatkozhat bár attól függ milyen progiba vagy!
http://www.mvh.gov.hu/portal/MVHPortal/default/mainmenu/kozlemenyek/K20090902001-112-2009-mvh
Válasz #92. hozzászólásra
várj berakom a rendeletet!
Válasz #91. hozzászólásra
Nemzeti Park felé még nem járunk. A kaszálás odébb van. Szántóm meg nincs Park területén.
Válasz #90. hozzászólásra
Hű látom igazán képben vagy! Küldeni kell bizonyos munkák megkezdése előtt éretesítést az illetékes Nemzeti Parknak a tervezett munka elvégzéséről egy bejelentést!
Válasz #89. hozzászólásra
Mit kell küldeni ??
Mikor ???
Válasz #88. hozzászólásra
KEmény vagy lassam küldened kell az első bejelentést és az se tudod milyen progiba vagy!?
Bár így is lehet, én próbálok betartani mindent mert félek hogy szívatás lesz ez az 5 év!
Válasz #87. hozzászólásra
A fax se tudja már !
Mindenbe amit dobott a gép !
Válasz #86. hozzászólásra
mILYEN PROGRAMBAN INDULTÁL?
Válasz #85. hozzászólásra
Csak ne hogy a nagy kambájnolásban elfeledkezzenek ledátumozni !
Válasz #84. hozzászólásra
Tervezett lett kitéve de falugazdásztól MVH ig mindeki ezt tartja hiv infónak jön az is de javában megy a kampány!
Válasz #83. hozzászólásra
Ja !
Hosszabbítás !
Az nem csak tervezett ?????
Barna írta alá és nincs dátum a végén !
Válasz #82. hozzászólásra
MÁR ÉN SEM EMLÉKSZEM OLVASS VISSZA!
Válasz #81. hozzászólásra
Már azt sem tudom mit kérdeztem !
Válasz #80. hozzászólásra
Az nem számított ez volt az első nap a földön kiélveztem minden percét! A múltok válaszoltam az AKG s fórumon olvastad?
Válasz #79. hozzászólásra
Fogyasztás !!!??
Helló !
A 3. oldalon találtam meg a topikot, valami jó sztorikat írkáljatok!
Tegnap fogasoltam a géppel 5,2 m széles 18 km/ ha és vitte ráadásul nem fejelgettem a gép szélvédőjét! Nagyon jól vitte!
Pisti mennyibe fájna az elejére egy fronthidraulika mert jó lenne ilyenkor egy simítót elétenni hátul a fogas vagy a kombinátor és egymenetbe kész is lenne minden!
Válasz #77. hozzászólásra
Jahhh........és ebben a műfajban a gyorsaság,általában fordítottan arányos az elnyűhetetlenséggel!
Válasz #75. hozzászólásra
Olvastam a motoros topicot,de nem van kedvem mindig belepofázni
Ha nagyon gyorsat akarsz,vegyél versenymotort,ha tartósat,és bombabiztost,akkor DRZ400S.
Válasz #74. hozzászólásra
Köszi....elvagyunk.
Jó használt vetőgép,az necces.
Ami nem IH6200,azt némelyik ügyes nagyon könnyen összetöri.
Válasz #73. hozzászólásra
Hallod szójjá má az anyjuknak írjon vlm. tanácsot ,milyen motrot kéne venni a 6árba ami m1 mint a vadkoca...
Hamá Ti nem írtok.......
Válasz #73. hozzászólásra
Ettől tartok én is!!!
Kicsit bánom hogy nem nagyobb gépet vettem. de majd ha 200 hektár felett leszek újragondolom! mizu felétek??? valami jó használt vető a kicsire?
Válasz #70. hozzászólásra
Sztem nem,ha nem raksz rá semmit
Erre a kérdésre azok tudják a választ,akik használják,vagy próbálták.
Az biztos,hogy nem fog röhögő görcsöt kapni az 5T-s traktor,a kb.25-30t össztömegű vontatmánytól.
Főleg tarlón nem.
Nehéz a kamionokat elkapnom aratás idejére pedig vagyok egy párral kapcsolatban!
szerintem jobban jársz ha beviteted ha csak nem akarod sokáig hordani vagy kinyírni a gumikat a betonon
Szeva Pisti Háromtengelyes pót nagy a kicsikémhez?
Meg kevesebbet se
Válasz #67. hozzászólásra
Ne igyál többet!
Válasz #66. hozzászólásra
Én kis naív meg már azt hittem, h. annyiért számitottátok be
Válasz #64. hozzászólásra
Nem szív kérdése
Annyit kér érte a tulajdonos
Válasz #64. hozzászólásra
( ez már jól kezdődik hehehehe )
Válasz #62. hozzászólásra
hogy van szivetek 9.5 misit elkérni azért a kis pirosért?
Válasz #62. hozzászólásra
csak oda de olyan távol lakom mindentől hogy nagyon nehezen tudok kamiont szerezni betakarításkor. Magtáram még nem készült el így nem tudok havá termelni!