Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR408.16 FtUSD395.88 FtCHF434.22 FtGBP491.4 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
jaja azzal voltam ma, amúgymeg amelyik éppen áll safőr híjján.
Egy hete hoztam nádudvarról ezt a berendezést, a 6. fejet meg ma raktam össze rá, az nemvolt meg hozzá, szerencsére a fej törzsét hozzá adták azt nehéz lett volna hirtelen venni.
Később ha olyan helyekre érünk lehet lekellessz venni róla fejet, vagy csak bezárni kis fogásra, de most igen jól megy, repül szépen
Szántottam ma egy kicsit. Két táblában is ,egyiken trágyát forgattam alá, nem túl szép mert a nagy Fliegl gigant trágyaszórós kocsi úgy megtapossa, hogy amelyik ekefej fut a nyomon nagy szalonnásat szánt, ha meg az eke kereke meg bele képes elfaroltatni azt és nem is egyenes a barázda.
Amúgy igen jó szántani, igaz beéredt a talaj, régen letárcsáztuk még aratások után napraforgó és szója volt bennük, most igen omlik, nem is volt még ilyen jó sosem.
Az eke meg Rabewerk Milán 6fejes, teljesen kinyitva. Megmértem 53centi/fej a maximális fogásszélessége. Ja igen ma reggel került fel rá a 6. fej, de ezekben a jó állapotokban kell is mögé.
Ugyanmár.... 14000+ van a számlálóban de a tavasszal nem szokott működni, biztos megfázik telente. Szóval ebbe a 14000+ órába a tavaszi talajmunkák vetések nincsenek benne.... és még szinte érezni a gyári szagot rajta.
de azért a jó öreg fergásokat ne felejtsd el, a háttér kell eztán is, főleghogy ma döbbentem rá, hogy az új traktor (6497) ami nekem mindig is a leg újabb gép lesz mert az húzott ki a tsz-es melók korszakából, szóval, hogy 7 éves baxki!!!
Tellik az idő betyárúl, másban pedig nem bízunk mert xart sem értenek hozzá...
de azért a jó öreg fergásokat ne felejtsd el, a háttér kell eztán is, főleghogy ma döbbentem rá, hogy az új traktor (6497) ami nekem mindig is a leg újabb gép lesz mert az húzott ki a tsz-es melók korszakából, szóval, hogy 7 éves baxki!!!
Köszi mindenkinek!
A fess nem én vagyok, hanem inkább egyikKata ott mellettem :-)
Hogy mi hoz a jövő, majd elválik!
Mindenesetre azt el lehet mondani, hogy egyszerű, üzembiztos gépnek tűnnek.
Nyilván erre öt év múlva tudjuk a helyes választ!
Az ár nem olyan gyilkos mint a többi minőségi márkánál, bár a felszereltség sem olyan bőséges!
A Fergát műveljük tovább.
Jelen pillanatban a kettő nem üti egymást!
Szia! Igen, megjöttek. Köszönöm! Sajnos még nem értem oda hogy hozzáfogjak... beállt az adagoló a rakodón, ma elindultam a Vajdaságba, ott jó áron javítanák... Kecskemétnél megforralta a vizet a bömbi... alig bírtam hazajönni vele... szétkaptam.. eltűnt a lapát a vízpumpájáról... remélem nem lett hengerfejes.
Hajnalba megint nekifutok a vajdaságnak de most egy yarissal hátha az kibírja.
Amúgy meg még trágyaszórások lennének de sár is van és a rakodó se jó.... a henger a télre marad úgy néz ki.
Melóhelyen vannak nagy történések nálunk de több oldalba telne leírni...
jó gépek a kubik.. japánok ha beindulnak odabaxnak a sok csicsás nyugati presztizsgépnek... csak árba nem bírnak majd jók lenni. De aki 1x beruház egy ilyen gépre biztosan nem fogja megbánni!
Valamelyik újságban volt, hogy nagyot akar fejleszteni a kubi, akar nagytraktort is gyártani és ehhez valószínű, hogy traktorgyárat vesz. Lehet megveszik a fergát !
24427 hozzászólás
Válasz #18527. hozzászólásra
Eddig énis vagy csak 30hektárt nyomtam ki, a fiúk többet mentek, bár nem túl rég kezdtünk igazából szántani, van még elég sok hátra.
Válasz #18526. hozzászólásra
Én nemsokat szántok az idén. Eddig 2 napot, majd a jövő héten végig. Utána még kb 4-et és be is lesz fejezve ez a fajta meló.
Válasz #18525. hozzászólásra
jaja azzal voltam ma, amúgymeg amelyik éppen áll safőr híjján.
Egy hete hoztam nádudvarról ezt a berendezést, a 6. fejet meg ma raktam össze rá, az nemvolt meg hozzá, szerencsére a fej törzsét hozzá adták azt nehéz lett volna hirtelen venni.
Később ha olyan helyekre érünk lehet lekellessz venni róla fejet, vagy csak bezárni kis fogásra, de most igen jól megy, repül szépen
Válasz #18524. hozzászólásra
Hali! Az Xtrával nyomod???? Jó sok ekefej van utána.
Ez meg a tárcsázott szójatarló.
háttérben a 6497-es 5fejes rabe kleiberrel
Szántottam ma egy kicsit. Két táblában is ,egyiken trágyát forgattam alá, nem túl szép mert a nagy Fliegl gigant trágyaszórós kocsi úgy megtapossa, hogy amelyik ekefej fut a nyomon nagy szalonnásat szánt, ha meg az eke kereke meg bele képes elfaroltatni azt és nem is egyenes a barázda.
Amúgy igen jó szántani, igaz beéredt a talaj, régen letárcsáztuk még aratások után napraforgó és szója volt bennük, most igen omlik, nem is volt még ilyen jó sosem.
Az eke meg Rabewerk Milán 6fejes, teljesen kinyitva. Megmértem 53centi/fej a maximális fogásszélessége. Ja igen ma reggel került fel rá a 6. fej, de ezekben a jó állapotokban kell is mögé.
Válasz #18520. hozzászólásra
Válasz #18516. hozzászólásra
Há me a versenytársé akkora.
Legfeljebb kap 1-1 kaszát előre, hátra..
Válasz #18519. hozzászólásra
meg hszinestévé
Válasz #18518. hozzászólásra
Nincs hozzá rugózott fülke!
Válasz #18517. hozzászólásra
agyál neki a fideszsárgábol
Válasz #18515. hozzászólásra
Az meg nincs:-)
Válasz #18514. hozzászólásra
Miért kell ehhez 140Le?
Válasz #18510. hozzászólásra
Akkor kérek egy demot !!!!!!!!!.................
Válasz #18512. hozzászólásra
Kicsi munkára kell ! Esetleg egy 3 vf de inkább kasza, sodrás, vegyszer, műtrágya, kulti.
Válasz #18507. hozzászólásra
Válasz #18509. hozzászólásra
kicsi liter nagy paci
Válasz #18503. hozzászólásra
ja igaz az enyém 6 hengeres, elnéztem
Válasz #18505. hozzászólásra
6614-6615, bár a nyomaték magasabb, a tank meg kisebb!
Nehéz prosiból megitélni, melyik a jobb!!!!!
Válasz #18506. hozzászólásra
Jahhh
Válasz #18504. hozzászólásra
ilyenről még nem is hallottam
Válasz #18493. hozzászólásra
Ugyanmár.... 14000+ van a számlálóban de a tavasszal nem szokott működni, biztos megfázik telente. Szóval ebbe a 14000+ órába a tavaszi talajmunkák vetések nincsenek benne.... és még szinte érezni a gyári szagot rajta.
Válasz #18505. hozzászólásra
530vs6614
Válasz #18504. hozzászólásra
Beillesztés lemaradt...............:
Válasz #18501. hozzászólásra
6614 agy 6615 !
az 6,6l perkins
66xx !!
Válasz #18500. hozzászólásra
6480
Válasz #18495. hozzászólásra
Az alábbi képen lévő adatok alapján melyik piros passzolhatna ?:
Helló FERGÁSOK!!!
Mizuj? Pistabának itt is gratula!
És igen,az ő nagysága a "majd 2 méterben" és a szaktudásban jelentkezik!
Válasz #18489. hozzászólásra
1xű: Rakás xar.
Ha lóerő kell vegyél nagyobb gépet.
Válasz #18496. hozzászólásra
Holnap zaklatlak
Válasz #18489. hozzászólásra
teló
Válasz #18494. hozzászólásra
fejlesztés a tapasztalatok alapján, biztos.
Következő lépcsős környezetvédelmi normás motorok:
dupla turbó, DPF, EGR újra, Addblue
Válasz #18493. hozzászólásra
87xx és a 86xx közti különbségek??????????,
Válasz #18492 hozzászól
Kössz Máté!
Jah...."új traktor"
Szerencsére már sokszor kell rádöbbenteni az embereket, hogy 8000 óránál már nem annyira új!
Telik ám az idő piszkosul!
Válasz #18486. hozzászólásra
Ügyesek vagytok, összehoztátok!
Ügyesek vagytok, összehoztátok!
Válasz #18488. hozzászólásra
:-)
Szerintem is maradjunk annyiban, hogy a nagyemberség a majd' két méteremre vonatkozik:-D
Válasz #18487. hozzászólásra
Neked volt kipróbálásra rapid a valtrába?Miért nem vetted meg?
Nagy ember letté Pistabátyó(má majdnem 2 méter)
Válasz #18485. hozzászólásra
Arra figyelj,hogy nov 15 után nem szabad trágyátszórni
Válasz #18482. hozzászólásra
Köszi mindenkinek!
A fess nem én vagyok, hanem inkább egyikKata ott mellettem :-)
Hogy mi hoz a jövő, majd elválik!
Mindenesetre azt el lehet mondani, hogy egyszerű, üzembiztos gépnek tűnnek.
Nyilván erre öt év múlva tudjuk a helyes választ!
Az ár nem olyan gyilkos mint a többi minőségi márkánál, bár a felszereltség sem olyan bőséges!
A Fergát műveljük tovább.
Jelen pillanatban a kettő nem üti egymást!
Válasz #18484. hozzászólásra
Szia! Igen, megjöttek. Köszönöm! Sajnos még nem értem oda hogy hozzáfogjak... beállt az adagoló a rakodón, ma elindultam a Vajdaságba, ott jó áron javítanák... Kecskemétnél megforralta a vizet a bömbi... alig bírtam hazajönni vele... szétkaptam.. eltűnt a lapát a vízpumpájáról... remélem nem lett hengerfejes.
Hajnalba megint nekifutok a vajdaságnak de most egy yarissal hátha az kibírja.
Amúgy meg még trágyaszórások lennének de sár is van és a rakodó se jó.... a henger a télre marad úgy néz ki.
Melóhelyen vannak nagy történések nálunk de több oldalba telne leírni...
Válasz #18483. hozzászólásra
Képeket megkaptad? Tudtál kezdeni velük valamit?
Válasz #18482. hozzászólásra
jó gépek a kubik.. japánok ha beindulnak odabaxnak a sok csicsás nyugati presztizsgépnek... csak árba nem bírnak majd jók lenni. De aki 1x beruház egy ilyen gépre biztosan nem fogja megbánni!
Válasz #18479. hozzászólásra
Hát grat Pisti!!
Mi lesz a fergákkal?
Valamelyik újságban volt, hogy nagyot akar fejleszteni a kubi, akar nagytraktort is gyártani és ehhez valószínű, hogy traktorgyárat vesz. Lehet megveszik a fergát !
Újonc fórumosoknak beugró feladat:
Mit keres itt ez?
Ohhh Pista bátyánk, de fess
Közös ismerősünk !