Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nálunk is sok a szármaradvány, nemtom ha eső után lenne vakarva és jobban belemenne mennyire tűnne el. A sima vetőgíp nemtom elmegy é enyi szalmán hehe.
Hehe. Ebbe a 155paciba már belefutott több mint 140000óra szóval nem lehet csodálkozni rajta ha pár csikó odalett. Meg se próbálok most ilyet húzni annyira sok szalma van a felszinen. . Lazítózok két késsel 45-50centi mélyen fralazzal, elég jó felszít hagy maga után, csak még mindig sok a szalma. De ha kicsit megázna akkor szerintem két sor carierrel jó magágy lehetne belőle.
Válasz #18319. hozzászólásra
Valahol bele se megy a földbe a vakaró hehe. Ahol belemegy ott is max 15 centiig, és a rögöket szedi. Ezért viszi könnyen szerintem hehe.
Nem is lesz nagyon húzgálva sehol. A szárnyak levételén még gondolkodom, de ha mélyebbre menne, csak mégnagyobb rögöket csinálna. Gondóhattam vóna, ha szántani nem lehet, akkó vakarni se jó hehe.
Lehet nincs is 155 paci ha 7 kést nem bír 25 centin, vagy nem az autópályát kéne kaparászni hehe.
Hány lovas az a traki? És milyen mélyen bírja húzni a vakarót? Mert nálam az ilyesmi hétkéses szárnyak nélkül kipányvázza a 155pacit 20-25 centi mélységben.
A parasztnak végre sikerül szerezni, vmi. demó vakarót hehe.
Erre meg a fergaszony első hajtás bekapcsolása szarakodik hehe.
Valahol vmi. kontakthiba lehet, vagy a kapcsolószelep szorul??? Gombnyomás (valami mintha kattana, lehet csak a légkondi hehe) visszajelző nem világít, hajtás nincs. Traktor megállít ( a gyártó felmenőinek emlegetése) , indítás, kapcsol, működik.
Sziasztok!
Massey-Ferguson 4365 traktor eladó!
Új 14 szövetes gumival,új akkumulátorok, 1700 üzemóra,elektromos irányváltó, kézi mechanikus váltó, tartalék gumi, acél hólánc minden kerékre, klíma, csörlő, Khüne hármas eke, tolólap, berácsozva, Perkins 4 hengeres turbós motor. A traki nem sokat dolgozott, évekig állt előző gazdájánál. Nálunk egy 1000 köbméteres erdőt húzott le összesen. Jó állapotban van. A tolólapjával akár utat is csinálhatsz,erős, jó szögben áll.
Kérésre több képet is tudok küldeni.
bertold@tvnetwork.hu
Semmi extra.
6,2-es IH-t cibálja az Xtra, már 3tárcsatengelyt hoztam hozzá újat hehe....lapok is repedtek el, ma kértem árajánlatot egy garnitúra lapra.
Vonóap is szakadt szét, gyártattam egy bitang hasihúzót az Xtrára mrt nemvolt rajta, mostmár ezen lesz húzva a tárcsa.
6497-es bálázott egész nyáron, illetve rövidtárcsáztunk vele vagy 50hektárt, meg a nehéztárcsa hántását hengereltettük vele dalbo maxirollal.
5455-nek van valami a tankjában, néha odaszívja a búvárcsőhöz akkor majd leáll, újraindítom és jó. Szóval kikell mosni a tankot leereszteni belőle a buzzancsot.
Aratni van még egy kis "zab" ami mostanra talán összeért és már alig van benne zöldes anyag, valamelyik nap lerohanjuk ha úgyvan, vagy 20hektárról van szó egyébként. kb 30centi magas a szár igaz jobb részeken van benne egészen normáis foltok is.
Vágtam már ilyesmi zabot 10mázsát is tudott hehe
tulajdonosa vagyok egy 187. Ferguson kombánnynak és az a problémám, hogy nagyon töri a gabonaszemeket. tudna valaki ez ügzben nekem segiteni, tanácsot adni?
Üdv!
Először is bocs,hogy ide írok,de hátha van itt valaki akinek van.Massey Ferguson 87-es parcella kombájnhoz keresek szervíz könyvet,katalógust bármi használható irományt.Nem ingyen kérném.Ha van valakinek kérem segítsen.Előre is köszönöm
Persze utána ilyen irányba kell továbbmenni, de alap legyen, hogy tiszta a hűtője elől és megfelelő a gáznyomás.
Utána vezetékek ellenőrzése alacsony és magas nyomású kapcsolóknál ahogy írod Sanyibátyja, mágneskuplungnál jól e érintkezik ésatöbbi. Sőt maga a szenzor is elromolhat és azthiszi túl kevés a gáz benne vagy túl magas a rendszer nyomása...Ezért kell ránézni ezlőször erre, a klímás töltő órája megmutatja a valóságot, a mechanikus történet illetve analóg óra biztosabb mint az elektromosság hehe
Olyan kérdésem lenne, hogy a klímának a digitális kijelzőjén a keringetés gombnak a visszajelzője villog folyamatosan és nem vált a gomb nyomására, hogy automatikus állapotban van vagy kinti vagy benti levegőt keringet. Mi lehet a gond?
Ma kitakaritottuk a radiátort felül a kabinba. De csak nem működik normálisan, Gyengélkedik benne már egy ideje a klíma, néha iszonyat meleg párás levegőt fúj be, néha meg szinte meg lehet fagyni, 5-10 percenként váltogatja.
24427 hozzászólás
Válasz #18326. hozzászólásra
(Azé azt látod, hogy a setít paraszt se hugyozik szélel szembe hehe.)
Válasz #18326. hozzászólásra
legalább tudjuk, hogy a portól olyan setét
Válasz #18325. hozzászólásra
( A setít parasztja még az ablakot is kinyitotta, normális az ilyen ?)
Ki tud szebb és nagyobb porfölhőt gyártani hehe?
Válasz #18321. hozzászólásra
Nálunk is sok a szármaradvány, nemtom ha eső után lenne vakarva és jobban belemenne mennyire tűnne el. A sima vetőgíp nemtom elmegy é enyi szalmán hehe.
Válasz #18322. hozzászólásra
ja bocs egy nullával kevesebb. 14000.
Válasz #18321. hozzászólásra
mennyi futott bele?
Válasz #18320. hozzászólásra
Hehe. Ebbe a 155paciba már belefutott több mint 140000óra szóval nem lehet csodálkozni rajta ha pár csikó odalett. Meg se próbálok most ilyet húzni annyira sok szalma van a felszinen. . Lazítózok két késsel 45-50centi mélyen fralazzal, elég jó felszít hagy maga után, csak még mindig sok a szalma. De ha kicsit megázna akkor szerintem két sor carierrel jó magágy lehetne belőle.
Válasz #18319. hozzászólásra
Valahol bele se megy a földbe a vakaró hehe. Ahol belemegy ott is max 15 centiig, és a rögöket szedi. Ezért viszi könnyen szerintem hehe.
Nem is lesz nagyon húzgálva sehol. A szárnyak levételén még gondolkodom, de ha mélyebbre menne, csak mégnagyobb rögöket csinálna. Gondóhattam vóna, ha szántani nem lehet, akkó vakarni se jó hehe.
Lehet nincs is 155 paci ha 7 kést nem bír 25 centin, vagy nem az autópályát kéne kaparászni hehe.
Válasz #18318. hozzászólásra
Hány lovas az a traki? És milyen mélyen bírja húzni a vakarót? Mert nálam az ilyesmi hétkéses szárnyak nélkül kipányvázza a 155pacit 20-25 centi mélységben.
A parasztnak végre sikerül szerezni, vmi. demó vakarót hehe.
Erre meg a fergaszony első hajtás bekapcsolása szarakodik hehe.
Valahol vmi. kontakthiba lehet, vagy a kapcsolószelep szorul??? Gombnyomás (valami mintha kattana, lehet csak a légkondi hehe) visszajelző nem világít, hajtás nincs. Traktor megállít ( a gyártó felmenőinek emlegetése) , indítás, kapcsol, működik.
A 3 hengeres kis Mf 100le milyen gép.A 3 henger nagyon rémisztö nem valami rütyögö?Pedig jňl néz ki.
Fönn van a hirdetések között, ide csak bemásoltam, hátha most keres valaki.
De van még kép azon kívül is. írj mail címet és küldöm
Válasz #18314. hozzászólásra
Szia! Tudnál küldeni képet? és infókat? Ár? Az eke milyen? kmf-3-35?? arról tudsz küldeni képet?
Sziasztok!
Massey-Ferguson 4365 traktor eladó!
Új 14 szövetes gumival,új akkumulátorok, 1700 üzemóra,elektromos irányváltó, kézi mechanikus váltó, tartalék gumi, acél hólánc minden kerékre, klíma, csörlő, Khüne hármas eke, tolólap, berácsozva, Perkins 4 hengeres turbós motor. A traki nem sokat dolgozott, évekig állt előző gazdájánál. Nálunk egy 1000 köbméteres erdőt húzott le összesen. Jó állapotban van. A tolólapjával akár utat is csinálhatsz,erős, jó szögben áll.
Kérésre több képet is tudok küldeni.
bertold@tvnetwork.hu
Válasz #18312. hozzászólásra
8+fát.
Válasz #18310. hozzászólásra
Lemoshatta volna mielőtt feladja hirdetésbe.
Mennyit kérnek érte?
Válasz #18310. hozzászólásra
Hatalmas hűtője lehet hehe. A paraszt nem is érti, hogyan csinálnak ugyanakkora hűtőteljesítmínyt a magas meg a csapott orr alá hehe.
Erről mik a vélemények?MF
Válasz #18308. hozzászólásra
Monszuuuuun????
június eleje óta volt vagy 4-8-10mm több részletben lokálisan tehát van ahol nem is...
Válasz #18307. hozzászólásra
aha
pedig már gondoltuk elkoptak a sok monszunba a veresek
Válasz #18306. hozzászólásra
Semmi extra.
6,2-es IH-t cibálja az Xtra, már 3tárcsatengelyt hoztam hozzá újat hehe....lapok is repedtek el, ma kértem árajánlatot egy garnitúra lapra.
Vonóap is szakadt szét, gyártattam egy bitang hasihúzót az Xtrára mrt nemvolt rajta, mostmár ezen lesz húzva a tárcsa.
6497-es bálázott egész nyáron, illetve rövidtárcsáztunk vele vagy 50hektárt, meg a nehéztárcsa hántását hengereltettük vele dalbo maxirollal.
5455-nek van valami a tankjában, néha odaszívja a búvárcsőhöz akkor majd leáll, újraindítom és jó. Szóval kikell mosni a tankot leereszteni belőle a buzzancsot.
Aratni van még egy kis "zab" ami mostanra talán összeért és már alig van benne zöldes anyag, valamelyik nap lerohanjuk ha úgyvan, vagy 20hektárról van szó egyébként. kb 30centi magas a szár igaz jobb részeken van benne egészen normáis foltok is.
Vágtam már ilyesmi zabot 10mázsát is tudott hehe
Mesélj szasza majd, levagy amortizálva......
Válasz #18304. hozzászólásra
Válasz #18303. hozzászólásra
Adjál nagyobb dobhézagot és-vagy kisebb dobfordulatot.
tulajdonosa vagyok egy 187. Ferguson kombánnynak és az a problémám, hogy nagyon töri a gabonaszemeket. tudna valaki ez ügzben nekem segiteni, tanácsot adni?
Válasz #18301. hozzászólásra
Mennyit kérsz érte?Illetve hol laksz?
Válasz #18299. hozzászólásra
Sajnos nem cd formátum,
könyvalakban van,ezért kicsit nehéz lenne elküldeni e-mailbe
Szanberg ha szabad tudni elárulnád nekem,hogy milyen sebesség fokozatban mekkora fordulattal és milyen sebességel szoktál tárcsázni?
Válasz #18296. hozzászólásra
Hello
emailben eltudod küldeni?
tomsics@velvet.hu
Nagyon szépen köszönöm
Válasz #18292. hozzászólásra
Kíít csapágyat kicseréni amin forog hehehehe.
Válasz #18294. hozzászólásra
Válasz #18293. hozzászólásra
robbantott ábrás ,cikkszámos katalógusom van. massey ferguson 87 kombánjhoz.
Válasz #18293. hozzászólásra
Elvileg nekem van könyvem, de biztosat holnap tudok mondani.
Válasz #18292. hozzászólásra
Húzd meg a kerékanyákat!
Üdv!
Először is bocs,hogy ide írok,de hátha van itt valaki akinek van.Massey Ferguson 87-es parcella kombájnhoz keresek szervíz könyvet,katalógust bármi használható irományt.Nem ingyen kérném.Ha van valakinek kérem segítsen.Előre is köszönöm
Sziasztok
az mf 5455 ön meglazult az első sárhányó
nem tudjátok hogy lehet húzni rajta?
előre köszönöm a segítséget
Válasz #18290. hozzászólásra
És korához képest drága, feléért csak elvinné valaki .
Válasz #18289. hozzászólásra
Meröreg
Ezt ménem kell senkinek mondjuk?
http://www.agroinform.com/gepkereskedok/693012/Massey-Ferguson-MF-8470-4.html
Üdv. Valaki meg tudná mondani hogy hogyan lehet egy MF 6499-es Dynashift 4-es sebességváltóját bekalibrálni, autotronic-3-as vezérlője van.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/4076790/massey-fergusson-3060.html#
Vélemény? Jól mutatna a 3095-ös mellett.
Persze utána ilyen irányba kell továbbmenni, de alap legyen, hogy tiszta a hűtője elől és megfelelő a gáznyomás.
Utána vezetékek ellenőrzése alacsony és magas nyomású kapcsolóknál ahogy írod Sanyibátyja, mágneskuplungnál jól e érintkezik ésatöbbi. Sőt maga a szenzor is elromolhat és azthiszi túl kevés a gáz benne vagy túl magas a rendszer nyomása...Ezért kell ránézni ezlőször erre, a klímás töltő órája megmutatja a valóságot, a mechanikus történet illetve analóg óra biztosabb mint az elektromosság hehe
Válasz #18283. hozzászólásra
Lehet a nyomáskapcsolón a vezeték nem jól érintkezik, de előtte még azt is amit Szanberg írt.
Válasz #18283. hozzászólásra
töltessél rá gázt meg fújd ki a hűtőjét a gép orrában a vízhűtő előtt van legelől és jólessz.
Olyan kérdésem lenne, hogy a klímának a digitális kijelzőjén a keringetés gombnak a visszajelzője villog folyamatosan és nem vált a gomb nyomására, hogy automatikus állapotban van vagy kinti vagy benti levegőt keringet. Mi lehet a gond?
Ma kitakaritottuk a radiátort felül a kabinba. De csak nem működik normálisan, Gyengélkedik benne már egy ideje a klíma, néha iszonyat meleg párás levegőt fúj be, néha meg szinte meg lehet fagyni, 5-10 percenként váltogatja.
Sziasztok!szeretnék vásárolni egy 1996-os MF 6160 vagy 6150-et.mi véleményetek róluk?Van nekik valami tipikus hibájuk vagy ilyesmi?
Válasz #18279. hozzászólásra
Szabi enneka motorja
Válasz #18278. hozzászólásra
EZ PONT AZ