Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #9682. hozzászólásra
Mondhatnám "SZÉRIAFELSZERELTSÉG".
Tegnap voltam a telephelyen,megpöccintettem a kombájnt,kicsit megforgattam,de nem vplt semmi dög. A fülkében bennmaradt ez az ominózus kellék,amiről épp szó van.Hát nem szétrágták azok a qrvva egerek. Beragasztóztam csalival(3bit csoki),péntekn megnézem az eredméyt.
amit ti eltűzeltek rőzsét gallyat hanncsot bokrost bármit azt a kegyetlen mennyiségű energiát elfüstölitek a levegőbe...bakker abból tüzelőanyag lesz, nemkell fa hozzá!
pályázatból megvan már az új erdészeti mtz tolólappal, erdészeti zúzóval, fa aprítóval.
Legalább a brazilok is megmutathatják, hogy tudnak (e?) dolgozni, és tüzelő lesz az egészből.
Van itt annyi gaz mint az állllat, legalább tisztúl a vidék, melegedik az óvoda!
észben van, csak mindig volt valami.
Leginkább ma délelőtt egy államvizsga, nomeg munka sem eddig, így nem mentem ki a telephelyre.
A héten napokban megmérem Néked és küldöm az infókat!!!
hááááát.....nem látok a belibe.....
Ha bekapcsolva hagyod a mellső hajtást, de leoperálod a mellső hatás tengelyt, akkor biztonsággal tudsz vele menni akármennyit.
Egy jó adagolós kb 10%-ot tud rátenni.
De ha csináltatod, akkor érdemes megnézetni a porlasztókat is.
Magában az adagoló nemsokat jelent, ha a többi rossz.
Ha a mellső hajtásnál szivárog az olaj,akkor érdemes azzal kezdeni, hogy kicseréled gyorsan a csapágyakat, szimmeringet, gumigyurit. Ha nem, akkor nagyon nagy galibát tud okozni.
Ha a mellső hajtásnál szivárog az olaj,akkor érdemes azzal kezdeni, hogy kicseréled gyorsan a csapágyakat, szimmeringet, gumigyurit. Ha nem, akkor nagyon nagy galibát tud okozni.
Pisti ! a 3125-öst hány lóerőre lehet feltuningolni károsodás nélkül,mert 125 le-nek mondta,és jó lenne 140-150-re emelni az erőt,mert robusztus gép és birná.
Megnéztem,65cm széles hátsó kerekek vannak alatta,kerekek köze elég keskeny igy / 40-es fejekkel bedobja a kerék nyomát laza homokon? /. Az első hajtás ,hátsó kardán tengelyén olaj fénylett ahogy a burkoló lemez résén láttam,gép alatt nem látszott olaj.A hidraulika 2db piros gombbal állitható,/azt mondta h igy dolgozott vele ő is /.
csak olyan is volt már, hogy hasonló esetben ezt mondták, közben megkérdeztem a nagyfőnököt és csak lesett mint Jani a moziban.
(és nem csak azért mert Janinak hívják)
nyögd már ki!
csakhogy tudjam hogy kérdezni holnap a Janitól
hogy tud e róla.
Az embereknek, juhász inasnak, Józsinak megvan engedve, hogy a szekert szedjék meg, akármikor szó nélkűl.
ma a szendrői gumiszervízest láttam kistraktorral pótkocsin felpakolva a sok zsák.
Hát vele volt tárgyalgatás, de nem szólt,hogy mivan végülis.
24434 hozzászólás
Szannberg! Itt a kombájnod párja a nyúl helyett!
Mondhatnám "SZÉRIAFELSZERELTSÉG".
Tegnap voltam a telephelyen,megpöccintettem a kombájnt,kicsit megforgattam,de nem vplt semmi dög. A fülkében bennmaradt ez az ominózus kellék,amiről épp szó van.Hát nem szétrágták azok a qrvva egerek. Beragasztóztam csalival(3bit csoki),péntekn megnézem az eredméyt.
Válasz #9680. hozzászólásra
van!
kombájnban is ülés mögött!
Válasz #9680. hozzászólásra
tudjátok mi a legfontosabb, aminek mindig kell lenni a trakiban?
WCpapir
Válasz #9677. hozzászólásra
amit ti eltűzeltek rőzsét gallyat hanncsot bokrost bármit azt a kegyetlen mennyiségű energiát elfüstölitek a levegőbe...bakker abból tüzelőanyag lesz, nemkell fa hozzá!
pályázatból megvan már az új erdészeti mtz tolólappal, erdészeti zúzóval, fa aprítóval.
Legalább a brazilok is megmutathatják, hogy tudnak (e?) dolgozni, és tüzelő lesz az egészből.
Van itt annyi gaz mint az állllat, legalább tisztúl a vidék, melegedik az óvoda!
Válasz #9677. hozzászólásra
Válasz #9676. hozzászólásra
nem adunk nekik fát úgysem hozzá!! Így meg feelesleges az egész!
Válasz #9675. hozzászólásra
(Ismét láttam apád a déliben valami biotüzelésről)
Válasz #9673. hozzászólásra
észben van, csak mindig volt valami.
Leginkább ma délelőtt egy államvizsga, nomeg munka sem eddig, így nem mentem ki a telephelyre.
A héten napokban megmérem Néked és küldöm az infókat!!!
Válasz #9673. hozzászólásra
Fórum találkozó?
Szanberg!
A méretezéssel hogy állsz? Lassacskán jöhetne.
Válasz #9671. hozzászólásra
mindegy, csak ne hajtson az eleje.
Amelyik eccerű
Válasz #9669. hozzászólásra
Elsőt a hosszút ,vagy a hátsó rövidebbet könnyebb leszedni ?
Válasz #9668. hozzászólásra
szerintem nem
Válasz #9667. hozzászólásra
hááááát.....nem látok a belibe.....
Ha bekapcsolva hagyod a mellső hajtást, de leoperálod a mellső hatás tengelyt, akkor biztonsággal tudsz vele menni akármennyit.
Válasz #9666. hozzászólásra
És a 650 széles gumi nem gond?
Válasz #9666. hozzászólásra
130km-t kéne talpalnia üresen ha megvennénk,ettől még terhelés nélkül jöhetne?
Válasz #9665. hozzászólásra
tudom, arra gondoltam én is.
Válasz #9660. hozzászólásra
A hasa alatti hátsó tengely volt olajos ,a fülke alatti.
Válasz #9663. hozzászólásra
majd jővő pénteken kezdűnk disznó vágással! amugy semmi extra várom a kiállitást
Válasz #9661. hozzászólásra
szia
Mizujs?
Dolgoztok?
Válasz #9656. hozzászólásra
Egy jó adagolós kb 10%-ot tud rátenni.
De ha csináltatod, akkor érdemes megnézetni a porlasztókat is.
Magában az adagoló nemsokat jelent, ha a többi rossz.
Válasz #9660. hozzászólásra
Űdv
Válasz #9655. hozzászólásra
Válasz #9655. hozzászólásra
Válasz #9657. hozzászólásra
Mi nem ? A 125le nem valós ,vagy nem szabad emelni a le-őt.
Válasz #9656. hozzászólásra
Válasz #9647. hozzászólásra
Pisti ! a 3125-öst hány lóerőre lehet feltuningolni károsodás nélkül,mert 125 le-nek mondta,és jó lenne 140-150-re emelni az erőt,mert robusztus gép és birná.
Megnéztem,65cm széles hátsó kerekek vannak alatta,kerekek köze elég keskeny igy / 40-es fejekkel bedobja a kerék nyomát laza homokon? /. Az első hajtás ,hátsó kardán tengelyén olaj fénylett ahogy a burkoló lemez résén láttam,gép alatt nem látszott olaj.A hidraulika 2db piros gombbal állitható,/azt mondta h igy dolgozott vele ő is /.
Válasz #9653. hozzászólásra
Ez változós.
Válasz #9651. hozzászólásra
fix kamrás 550-en is netán?
Válasz #9651. hozzászólásra
Érdeklődtem,bántott a dolog!Volt(van) egy kis technológiai hiba is,de KORREKTÜL intézi a gyártó a problémát,szezon kezdésre orvosolva lesz!
Válasz #9650. hozzászólásra
Kösz Lala!
Rendes tőled hogy szóltál!
Hello Pisti! Nem akarok offolni,csak annyit,hogy nagy igazságod volt(van) mekhalok ügyben!
Válasz #9646. hozzászólásra
Akkor Ermike és én megyünk.
(ha nem akkor születik a második gyerkőc 5455-nek)
Milking-nek is van Ferguson traktora, de Ő úgysem jön el a fiatalokkal dzsemborizni
Válasz #9646. hozzászólásra
de hova és mikor?
mert ez még rejtély
Válasz #9619. hozzászólásra
megnézted?
Válasz #9620. hozzászólásra
3125-ös volt az is.
Jöhetsz....jöhettek.....
Van mégegy hely ha jönni akar valaki.
Válasz #9644. hozzászólásra
nyitott szemmel járok, látok én.
csak az a baj, hogy nem tudok róla...
miért? ismerjük egymást???
na jól van! a gumuszervizes szomszédja az én beosztottam! De nem tőlem tudod!
Válasz #9642. hozzászólásra
csak olyan is volt már, hogy hasonló esetben ezt mondták, közben megkérdeztem a nagyfőnököt és csak lesett mint Jani a moziban.
(és nem csak azért mert Janinak hívják)
nyögd már ki!
csakhogy tudjam hogy kérdezni holnap a Janitól
hogy tud e róla.
Az embereknek, juhász inasnak, Józsinak megvan engedve, hogy a szekert szedjék meg, akármikor szó nélkűl.
ma a szendrői gumiszervízest láttam kistraktorral pótkocsin felpakolva a sok zsák.
Hát vele volt tárgyalgatás, de nem szólt,hogy mivan végülis.
volt engedélye gondolom a nagyfőnöktől!
Válasz #9640. hozzászólásra
írd meg sms-ben.
az a baj,hogy sokan azt hiszik beszéltek valakivel és lehet, de bakker!!!!
Válasz #9639. hozzászólásra
mondjad már ne baromkodj!
Válasz #9638. hozzászólásra
Erre szoktad te azt mondani hogy
" nem tudod? Akkor majd rájössz! "
-Szanberg-
Válasz #9637. hozzászólásra
kinek adtunk?
miii???
Válasz #9636. hozzászólásra
volt engedélyük! egy havernak adtatok és ő vállalkozókkal törette4! zsebbe bérbe!
Válasz #9635. hozzászólásra
ezt nem értem.
belementek a vállalkozóid a kukoricánkba?
holnap keresem fel őket, én sem hordom a fát a telepükről
Ha aktuális lesz szólsz és mindent megoldunk! Szerintem a felni is megoldható!
De lehet valami bátyás megoldás jobb lesz néked! A Gumit tutti intézni tudom!
59 000 márc 11 hatidőre kikötőben ár!
Én azt nem mondtam hogy itt adjonak érte most annyit!
Figyu miért nem töreted kézzel a kinti kukit 20 q t törtek 24 a vállalkozóink a nagy táblátokban!?
nekem is kéne4