Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392.16 FtCHF434.03 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Paldoo!
gumi ígyis úgyis kellessz ha lefut a gyári.
persze egy jó ikerkerekkel kopottas gumival is jól fogna de aztán ősszel meg szenvedés van rosz gumival...
ikerkerékkel meg szerintem tarlónjárva nemtud olyan fogni mint barázdában így szimplán
Szabi én hívom először:-D
de kajak holnap reggel felhívom most már nem zaklatom.
Nekem nincs túl messzi, 30km a szlovákhatár megérné beljebb is elmenni érte.
beszélj már véle koma!
utalom a költségét azonnyomban!
kérdezd már meg vifíle ojró!?
mennyire van messze Levice tőlem???
hol érdemes átmenni a határon???
na gumiméretek a gépen: elől 540/65R30 hátúl 650/65R42
most nézelődöm, mert jövőre kellessz rá gumi.
előre 600/60R30-al hátra meg 710/60R42-vel akarnám kiváltani a gyári gumikat, vagyis szélesebbeket kéne rakni rá.
Ermikének van gumiszerelőgépe ilyen nagy vasakhoz is, aztmondta a felnire rálehet tenni, nomeg szerintem is az a párcenti nem számíthat ekkora keréknél.
picit magasabbak lennének ezek a gumik, de ittis összevissza 2-3-4centi különbségek akadnának, azmeg megintcsak elenyésző.
Azvan még,hogy lehet a 710-es hátsóval már neccesebb lenne a barázdában járás, úgyhogy hátúl lehet marad a 650.
majd kiderűl. ha így haladunk nemkellessz szántani sem,mert a tavaly őszi szántások akkora fognak kiszáradni hahááá
na kezd izzani a simító téma!
Paldoo bekakkantasz ha meglesz, hát még én!
11méteres szlovákczlengyel faxtudjamilyen északi simító
A cimbi akinek van beszámolna egy hamsztert, illetve van 4-5 kazal szárító ventillátorom kompletten házastól mindenestől, ebből is kén néki.
Nemtudom mennyi kérhetek ezekért, de szerintem a kettőért egy 100-as nem nagyot mondás, vaze 2méteres lapátjai vannak meg 2mázsás villanymotor rajta...
szóval hamszter(UTB 3,5H) két ilyen beszámolódna, így már a magas ár jól hangzana, illetve a leszámítolódott ár.
Közben lehet elviszik a nívát is a portáról amit e végett hirdettem meg gyorsba, a végén sok kp-t nem is kellene hozzácsapni és mehetne a meló!
dejólenne feleannyi idő alatt elsimítanék
persze zsebrevágjuk csendben oszt jónapot:-D
ígyis túl sokat mondhatom Neki a köszönömöt, de azért ha ezt olvassa nem zárkózom el az ötlet elől, ha kell el is megyek értük hihihihi
Én megvenném rá mindenképpen, már úgy hoztam volna hogy hasonló tartozékaival kapásból, dehát tudod ez felénk nincs elterjedve. Holnap ha megmondom édesapámnak,hogy veszek egy pár duplakereket rá "minek az" kapnám a fejemhez
Abba viszont nincs beleszólása senkinek, tejhatalmam van, hogy a gépek rendbe legyenek, a szervízek megfelelő dolgok cseréje mindig időben minden munkától függetlenűl megtörténjen!
Anyagbeszerzésben alkatrészhordásban gépjavításban szervízben olajvásárlásban nincs megosztás, egyszerűen ezekből nem lehet engedni.
Tudod amelyik MTZ-t még 1996-ban vettük a gyári váltóolaj van benne. Ez az alap az idősebb növénytermesztők-növényvédősöknél. Miért kell azt 1200óránként cserélni emezekben!?!
hát azért amiért a duplakerék kéne...
csak jöjjön össze a simító, utána fogja követni a dablijúkerék is, meg őszre az új gumi is:-D
csak pénz nem lesz rá már ott tartok ha mindent megvesz az ember...
Mondjuk ha kezdettől lettvolna duplakerekünk leglább hátúl akkor a hátsógumik még alig lennének megkopva, ígymeg őszre cserélni kéne őket mert nemlesz szántás ha esni fog.
áááá demég a lazító is kéne....
nemkell valakinek egy 4fejes IH eke???
eladó! meg majd eladok még valamit hogy összejöjjön minden jó
Azon ne spórolj.
Azt meg kell szerezni.
Nem mondom h. venni.
Ennyi ócskavas után a 7 taták egyike, emeffesestván igazán adhatna 2 kis kerekecskét.........mint bónusz...
Egyébként itt a rövid részecske végett és a sok forgolódás emelgetés végett sem ment gyorsan nincs értelme pár másodpercért felváltani.
Egyébként 3C-vel dolgozik 1850-en 10,5-el.
Bár én múltkor másodiksort csináltam vele 3D-vel 12,5-el mentem.
Most van lebeszélgetős félbe egy 11méteres szlovák simító!!!!
van egy hamszterunk beszámolnák, lehet lesz biznisz ám!
ha meglesz akkor csakis azzal lesznek a szántások elmunkálva elsősoron.
Aztán mehet a vogelrövidtárcsa, hankó kombi....
ha úgyvan mindhárom fergára más eszközünk van, egyik hosszába csíkoz másik keresztbe, és így megyünk egymás mögött magágykészítésnél.
úgyis összekarcolja a vetőgép hehe
lala!
marhajót vitáztunk úgy kiverettem a feszkót magamból hogy ihajj! régebben is éreztem,hogy jó szórakozás felpumpálni egymás idegeit.
most olyan huggadt nyugodtan vagyok már utána.
Válasz #7183. hozzászólásra
Ismerős a kerülgetés.De nincs mire várni,majd a kihagyottakat befoltozzuk,ha sikerül,ha meg nem akor kimarad,De nyilván az utóbbi lesz,mert a kihagyott részeken megint áll a víz! és most is esik.........
nem látni a videón de tiszta mancsik az egész.
már csak azért csináltuk meg,hogy betudjuk vetni olajretekkel mint a tábla többi részében is történt.
Szárazon szépen lehet dolgozni
24434 hozzászólás
Válasz #7231. hozzászólásra
A faxnak jár a kezed előre !!!!!!!
Válasz #7230. hozzászólásra
De mi van vele????????????
Válasz #7229. hozzászólásra
Van egy ötletem.......jó pénzért átadom !
Válasz #7229. hozzászólásra
Vegyé ikret lesz új gumid szántásra, öreget meg kívülrevágod bakkerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......
Ekkora cég vagyok NEM SZAROZOK ILYEN FÖLÖTT!!!!!!!
Válasz #7228. hozzászólásra
Vikipédiátnyomtábeeeee!!!!!!
Paldoo!
gumi ígyis úgyis kellessz ha lefut a gyári.
persze egy jó ikerkerekkel kopottas gumival is jól fogna de aztán ősszel meg szenvedés van rosz gumival...
ikerkerékkel meg szerintem tarlónjárva nemtud olyan fogni mint barázdában így szimplán
Válasz #7226. hozzászólásra
Minemaz???????
Válasz #7223. hozzászólásra
Csesszrá.
Nem neked való ez........
Válasz #7225. hozzászólásra
eZ NEM AZ.....
Válasz #7222. hozzászólásra
Ittvane.
55el m1 a ferJoe ......
Seperc.......
http://hu.wikipedia.org/wiki/L%C3%A9va
Válasz #7220. hozzászólásra
Szerintem Parassapuszta Sahy a legjobb átkelőhely a határtól meg 35 km
Válasz #7217. hozzászólásra
Aki kapja !!!
Válasz #7219. hozzászólásra
Szabi én hívom először:-D
de kajak holnap reggel felhívom most már nem zaklatom.
Nekem nincs túl messzi, 30km a szlovákhatár megérné beljebb is elmenni érte.
Válasz #7216. hozzászólásra
Nyomozd ki oszt megyünk érte !!!!
Válasz #7216. hozzászólásra
beszélj már véle koma!
utalom a költségét azonnyomban!
kérdezd már meg vifíle ojró!?
mennyire van messze Levice tőlem???
hol érdemes átmenni a határon???
Válasz #7215. hozzászólásra
Magyar neve van még tolmács se kölll.......
LECSAPNIIIIIIIIIIIIIIII RÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!
Decsak ha tényleg ez köll és nem más............
Válasz #7215. hozzászólásra
Hagyd a p.ba..........
IKKKKKKKKKERTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!
Válasz #7214. hozzászólásra
Szabikám hátrébb az agarakkal, elővásárlási jogom van ám, nékem szól először a passzus!
főleg ha jó az ár is.
tudod a ti földeteken úgysem működnének ezek, tuti csak elpattogna rajta a simító, nálunk bezzeg a fosóhomokon fasza lenne
Válasz #7214. hozzászólásra
http://stroje.bazos.sk/inzerat/3591047/Smykobrany.php
Válasz #7213. hozzászólásra
igenigen!!!!!!
na gumiméretek a gépen: elől 540/65R30 hátúl 650/65R42
most nézelődöm, mert jövőre kellessz rá gumi.
előre 600/60R30-al hátra meg 710/60R42-vel akarnám kiváltani a gyári gumikat, vagyis szélesebbeket kéne rakni rá.
Ermikének van gumiszerelőgépe ilyen nagy vasakhoz is, aztmondta a felnire rálehet tenni, nomeg szerintem is az a párcenti nem számíthat ekkora keréknél.
picit magasabbak lennének ezek a gumik, de ittis összevissza 2-3-4centi különbségek akadnának, azmeg megintcsak elenyésző.
Azvan még,hogy lehet a 710-es hátsóval már neccesebb lenne a barázdában járás, úgyhogy hátúl lehet marad a 650.
majd kiderűl. ha így haladunk nemkellessz szántani sem,mert a tavaly őszi szántások akkora fognak kiszáradni hahááá
Válasz #7213. hozzászólásra
Mutasd !!!!!!!!!!!
Válasz #7212. hozzászólásra
Berosálsz most találtam neked zsíííííííííííír simát Léván de nincs ott ár, elég zsíííííííííír látni akarod????????????????
na kezd izzani a simító téma!
Paldoo bekakkantasz ha meglesz, hát még én!
11méteres szlovákczlengyel faxtudjamilyen északi simító
A cimbi akinek van beszámolna egy hamsztert, illetve van 4-5 kazal szárító ventillátorom kompletten házastól mindenestől, ebből is kén néki.
Nemtudom mennyi kérhetek ezekért, de szerintem a kettőért egy 100-as nem nagyot mondás, vaze 2méteres lapátjai vannak meg 2mázsás villanymotor rajta...
szóval hamszter(UTB 3,5H) két ilyen beszámolódna, így már a magas ár jól hangzana, illetve a leszámítolódott ár.
Közben lehet elviszik a nívát is a portáról amit e végett hirdettem meg gyorsba, a végén sok kp-t nem is kellene hozzácsapni és mehetne a meló!
dejólenne feleannyi idő alatt elsimítanék
pisti köszi a segítséget traki javítva csak egy mkrokapcsoló volt ahogy mondtad Taszár
pisti köszi a segítséget traki javítva csak egy mkrokapcsoló volt ahogy mondtad Taszár
Válasz #7208. hozzászólásra
ja tényleg
el is felejtettem , olyan ritkán dolgozik
Válasz #7184. hozzászólásra
Ne mond mán!
És az az 5ös ih az dísz(tiller)?
Válasz #7189. hozzászólásra
Üdv!
Törött kapák ha vannak esetleg akkor engem érdekelne!
csinálunk egy vidit még a garadnába is meg a temető mellett!
Válasz #7204. hozzászólásra
persze zsebrevágjuk csendben oszt jónapot:-D
ígyis túl sokat mondhatom Neki a köszönömöt, de azért ha ezt olvassa nem zárkózom el az ötlet elől, ha kell el is megyek értük hihihihi
Én megvenném rá mindenképpen, már úgy hoztam volna hogy hasonló tartozékaival kapásból, dehát tudod ez felénk nincs elterjedve. Holnap ha megmondom édesapámnak,hogy veszek egy pár duplakereket rá "minek az" kapnám a fejemhez
Abba viszont nincs beleszólása senkinek, tejhatalmam van, hogy a gépek rendbe legyenek, a szervízek megfelelő dolgok cseréje mindig időben minden munkától függetlenűl megtörténjen!
Anyagbeszerzésben alkatrészhordásban gépjavításban szervízben olajvásárlásban nincs megosztás, egyszerűen ezekből nem lehet engedni.
Tudod amelyik MTZ-t még 1996-ban vettük a gyári váltóolaj van benne. Ez az alap az idősebb növénytermesztők-növényvédősöknél. Miért kell azt 1200óránként cserélni emezekben!?!
hát azért amiért a duplakerék kéne...
csak jöjjön össze a simító, utána fogja követni a dablijúkerék is, meg őszre az új gumi is:-D
csak pénz nem lesz rá már ott tartok ha mindent megvesz az ember...
Mondjuk ha kezdettől lettvolna duplakerekünk leglább hátúl akkor a hátsógumik még alig lennének megkopva, ígymeg őszre cserélni kéne őket mert nemlesz szántás ha esni fog.
áááá demég a lazító is kéne....
nemkell valakinek egy 4fejes IH eke???
eladó! meg majd eladok még valamit hogy összejöjjön minden jó
Válasz #7202. hozzászólásra
Azon ne spórolj.
Azt meg kell szerezni.
Nem mondom h. venni.
Ennyi ócskavas után a 7 taták egyike, emeffesestván igazán adhatna 2 kis kerekecskét.........mint bónusz...
Válasz #7201. hozzászólásra
Ok!
Válasz #7196. hozzászólásra
ugyanebből van nehézborona is azt valtra 190viszi jól.lehet "csak" T180 a fene tudja, mindegy...
de amúgy valóban kéne legalább hátra az ikerkerék...
előre meg kap úgyis őj gumi őszre 540 helyett 600 széleset
Válasz #7200. hozzászólásra
Szimatold ki maestroo, ha már ott leszel a kapaleszállító ember közelibe......
Válasz #7198. hozzászólásra
Passz! Ez nem az én asztalom! Mi csak kérünk,és felszereljük,amit kapunk.
Válasz #7195. hozzászólásra
Na látod,mire nem jó a fórum!
Válasz #7197. hozzászólásra
Van ez így máshol is hajaaaaaaaaaaajjj........
Mennyi lé 1 kapa tudod?
Válasz #7194. hozzászólásra
Mivel nincs más,ezzel kell csinálni!
Válasz #7195. hozzászólásra
Na more!
Honnét phasoltad?
Akkor rendeld a duplát a hét tatától mert megellik a vörösördög anélkül.........
Válasz #7187. hozzászólásra
Egyébként itt a rövid részecske végett és a sok forgolódás emelgetés végett sem ment gyorsan nincs értelme pár másodpercért felváltani.
Egyébként 3C-vel dolgozik 1850-en 10,5-el.
Bár én múltkor másodiksort csináltam vele 3D-vel 12,5-el mentem.
Most van lebeszélgetős félbe egy 11méteres szlovák simító!!!!
van egy hamszterunk beszámolnák, lehet lesz biznisz ám!
ha meglesz akkor csakis azzal lesznek a szántások elmunkálva elsősoron.
Aztán mehet a vogelrövidtárcsa, hankó kombi....
ha úgyvan mindhárom fergára más eszközünk van, egyik hosszába csíkoz másik keresztbe, és így megyünk egymás mögött magágykészítésnél.
úgyis összekarcolja a vetőgép hehe
lala!
marhajót vitáztunk úgy kiverettem a feszkót magamból hogy ihajj! régebben is éreztem,hogy jó szórakozás felpumpálni egymás idegeit.
most olyan huggadt nyugodtan vagyok már utána.
Válasz #7193. hozzászólásra
Ezt mindjárt a szántásra külditek??????
Válasz #7191. hozzászólásra
Igen! Öregszik az is.Eszméletlenül szenved a kemény szántásokon!
Válasz #7188. hozzászólásra
Ha láttad a nagy vizes videót,azon a földünkön is kimarad egy jó nagy darab,az is őszi művelésű lesz,ESETLEG!
Válasz #7189. hozzászólásra
Tőrik a kongi?
Válasz #7186. hozzászólásra
Júniusban bevetjük.
Bevetjük a kukorica kommandoooooot..... hehehehehehe
Válasz #7184. hozzászólásra
Jó és egyszerű gép a fogas! Most fogunk építeni egy 8.8-ast,mert nem győzzük kapával a kombinátort a szántáson.
Válasz #7186. hozzászólásra
ez most ilyen.
sok hasonló lesz, egy 10hektáros táblarészen méterekben állt a víz amikor kiöntött a folyó.
szerinted???
szerintem majd az őszön dolgozunk rajta talán...
szántás ősszel újraszántjuk hahahaha:-D
Válasz #7181. hozzászólásra
Akkor jó mert tarlóhántásnál tényleg sebességnél végez faca munkát
Válasz #7183. hozzászólásra
Ismerős a kerülgetés.De nincs mire várni,majd a kihagyottakat befoltozzuk,ha sikerül,ha meg nem akor kimarad,De nyilván az utóbbi lesz,mert a kihagyott részeken megint áll a víz! és most is esik.........
Válasz #7172. hozzászólásra
Konrád!
de ez száraz talajon van!
nem látni a videón de tiszta mancsik az egész.
már csak azért csináltuk meg,hogy betudjuk vetni olajretekkel mint a tábla többi részében is történt.
Szárazon szépen lehet dolgozni