Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD392 FtCHF432.9 FtGBP485.2 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #7056. hozzászólásra
jól érted,lehet fogasolni,de nincs ráengedve a váz egészen,így elhagyja a kórót.De a gyomirtás így tökéletlen,viszont kicsi a taposás és jó a talaj.Sok a mulcs fölül de a monosemnek nem gond.
az a baj,hogy amit videóztál az éppen egy lapos nem is annyira pajszerkodós táblán csináltad.
Feltöltöd és majd nyígnak mint a keszeg...
a garadnánál viszont nem látták a bódvaparton azt amit Te koléga igen
meg a szendrei temető mellett sem a partot, ami olyan vörös mint a tégla,kötött veresnyirok és csak lefelé lehet szántani
jó hogy vagy, mert már kezdenek sokan lenni.
Nem fer egy ellen a 15
...............az én 5-ös ekémet húzta a legkisebb fogásszélességre állítva...............valamint az 5-ös jympa-m húzta(volna), de nem erőltettem,, mert az idő és a talaj már alkalmatlan volt a lazításhoz, így 1-2 óra próbálgatás után ekére cseréltük...........
Én csináltam videót a rövidről csak a videára nem tudtam még feltenni! Sajna! de most újra próbálom! Az Alföldi csávók nem bírnának a dombos kötötteinkkel nem tudják elképzelji mi az a 12 % os part! de én is azt mondom csináljuk itt a következő fórumos találkozót és ki lehet próbálni mindent!!!
jajjajjujjj.
Ezt képről honnantudod?
Meghívlak egyszer koma és eldógozgatunk majd.
Mint írtam itt aranyféle 40-65közöttieket művelünk mi. Nem kegyetlenek bár a teteje már alakúl
Aztviszont onnantudom felétek milyenek a talajok, hogy a gépezetem onnan való oda mentem érte tudod jól!
ahol volt tsz telepen ott beszélgettem az emberekkel.
Húzta a nagy Sterntilert, 5fejes ekével szántott, 5késes nagy lazítójukat húzta, meg még mittudomén, már nem is emlékszem.
simán megállítja
de még ha meg is szántja a paraszt akkor utána az elmunkálás se egyszerű.Mi tárcsa+lazítóba nyomjuk a kukoricát tavasszal csak 1 duplafogast kap.Ha bajossá válik a gyomirtás akkor váltunk buzára vagy árpára
1 tárcsa +tume-így 20 literből letettünk róla.Aztán nyáron mélyen meglazítózzuk tarlóhántás után.
Bakker hogy mit bírtok vitázni a gépekről. Kinek mi válik be és ennyi. Egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál nagyságrendekkel. Egyiknél kicsit ide másiknál kicsit oda hajlik a mérleg nyelve. És ennyi . Dolgozni kell mindegyikkel, ócska vas lesz mindegyikből. Felesleges egymás gépeit szapulni és a magunkét isteníteni hogy csak az a jó.
Nekem meg csak az a bajom, hogy nálatok semmisem működne, azsem ami 200másik helyek kiválóan.
Ami másnak van és bevállt az nálatok soha sem jó.
Nálatok mindig keményebb a főd, mindig nehezebbek a körülmények, mindig roszabbak a lehetőségek mindig mindig...
kérdem én mivel tudtok akkor jól dolgozni?
állításod szerint egy rövidtárcsa nemtudja eldógozni a rögeket. Akkor mi tudja??? szerintem már csak a talajmaró maradt....
én sem vagoyk hülye tudom,hogy ahol a rövidtárcsa sem végez olyan jó munkát ott a kombinátor fél fejemnyi rögeket hoz fel. Az ásóborona jobb ilyenkora kombitól, de azmeg elpattog az ilyen rögesen.
Tavasszal mi sem szántunk soha inkább egy őszi dúrás mint egy tavaszi szántás.
dolgozunk karácsonyig és kimegy minden.
Merre is laktok???
van ott olyan part ahol a T150 teljesen kiemelt a kerekein gurúló 4,2ih tárcsával sem tud felmenni ha egy kicsit erősebb a harmat!?
mert itt igen és szintén 50körüli aranyféle kötöttségű.
ha ez mond valamit
24434 hozzászólás
Válasz #7079. hozzászólásra
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Na az még faxa lenne ha már elromlott volna.
Mellesleg jó gép.
Csodák nincsenek.
Tapasztalat kell még hozzá bőven.
szar ez a videa még most se rakta fel!
Válasz #7068. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100414210730_Kep_443.jpg)
Hülyétől, csak hülyeséget...
Ezt skubizd!
Én nem hantázok, mint a raktáros kölök
Válasz #7075. hozzászólásra
a perkinst megvette már a cater
Válasz #7056. hozzászólásra
jól érted,lehet fogasolni,de nincs ráengedve a váz egészen,így elhagyja a kórót.De a gyomirtás így tökéletlen,viszont kicsi a taposás és jó a talaj.Sok a mulcs fölül de a monosemnek nem gond.
Szabi sárga mit tud?
Szeretsz vele dolgozni romlott már el?
Azt mondják a caterek esznek ám még igazán !
Bár az agressivel ez is kajált mocskosul !
cater motor nincs.
van helyette Cummins!
csinálja a Cat-nak
Válasz #7071. hozzászólásra
Nekem a petiék lazítója sokkal jobban tetszik én azt fogom koppintani de szerintem kérd el tőlük demóra az a néked való!
Válasz #7070. hozzászólásra
Abba is??? Azt hittem legalább a motorja cater vagy valami más jenki vas.
Válasz #7071. hozzászólásra
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Az ekét meg a lazítót én nyomkodtam bele.......
Válasz #7069. hozzászólásra
de hozzám is jöhetsz MF 5455 Krone mustang 3+1 150 cm 30 cm mélyen 17 % os parton Arany itt is 50 felett!
Válasz #7065. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
BAZ megye Szendrő!
szállást biztosítok meg gépet is.
választhatsz van 7traktor
ebből 4MTZ haha
Válasz #7062. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100414210221_Image(191).jpg.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100414210306_Image(399).jpg)
node ott a nagycégnél meg emezeket húzta!
benne is volt mind a kompjúterben, láttam mivel mennyit és mennyi literből.
mégegy ekés kép. az orrsúly nem fért a képre
aztán egy ilyen lazítót vennék a nyárra újat!
vélemény???
Válasz #7066. hozzászólásra
8,4 süsü
Válasz #7065. hozzászólásra
észak borsod Szendő vagy Hidvégardó bár szanberg az igazi nagygazda neki már van 4 ferga meg sokszáz hektár ott mindig lehet demózni!
Válasz #7061. hozzászólásra
Gyanús volt nekem is az a tarló
Ez talált
Válasz #7061. hozzászólásra
?
Mit te
Válasz #7063. hozzászólásra
Milyen motor van a sárgában?
Válasz #7059. hozzászólásra
Hova kellene menni pontosan?
Válasz #7059. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
az a baj,hogy amit videóztál az éppen egy lapos nem is annyira pajszerkodós táblán csináltad.
Feltöltöd és majd nyígnak mint a keszeg...
a garadnánál viszont nem látták a bódvaparton azt amit Te koléga igen
meg a szendrei temető mellett sem a partot, ami olyan vörös mint a tégla,kötött veresnyirok és csak lefelé lehet szántani
jó hogy vagy, mert már kezdenek sokan lenni.
Nem fer egy ellen a 15
de megbírja a borsodi parasztgyerek
Válasz #7060. hozzászólásra
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Ha bexarik akkor takarodik !!!!!!!
Válasz #7057. hozzászólásra
...........![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
...............az én 5-ös ekémet húzta a legkisebb fogásszélességre állítva...............valamint az 5-ös jympa-m húzta(volna), de nem erőltettem,, mert az idő és a talaj már alkalmatlan volt a lazításhoz, így 1-2 óra próbálgatás után ekére cseréltük
Válasz #7057. hozzászólásra
a t25 topik 4601 hozzászolása bizinyít
Én csináltam videót a rövidről csak a videára nem tudtam még feltenni! Sajna! de most újra próbálom! Az Alföldi csávók nem bírnának a dombos kötötteinkkel nem tudják elképzelji mi az a 12 % os part! de én is azt mondom csináljuk itt a következő fórumos találkozót és ki lehet próbálni mindent!!!
Válasz #7044. hozzászólásra
ezeken ki tudod használni a sárgát!
Válasz #7053. hozzászólásra
Itt volt qaz előbb egy kibaxot félórás jégeső borsónyi szemekkel... reggel megyek megnézem micsinált a repcével.. :s
Válasz #7049. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
jajjajjujjj.
Ezt képről honnantudod?
Meghívlak egyszer koma és eldógozgatunk majd.
Mint írtam itt aranyféle 40-65közöttieket művelünk mi. Nem kegyetlenek bár a teteje már alakúl
Aztviszont onnantudom felétek milyenek a talajok, hogy a gépezetem onnan való oda mentem érte tudod jól!
ahol volt tsz telepen ott beszélgettem az emberekkel.
Húzta a nagy Sterntilert, 5fejes ekével szántott, 5késes nagy lazítójukat húzta, meg még mittudomén, már nem is emlékszem.
ebből indulok ki
Válasz #7052. hozzászólásra
Kukorica után szántás nélkül és tavasszal fogas? Jól értem?
Válasz #7052. hozzászólásra
Akartam mondani ha megpróbálnátok kiváltani az ekét kisérletképp hát csodát látnátok...
Válasz #7047. hozzászólásra
Ha ilyen csapadékos évünk marad az őszi szántásokkal a sárga vas szenvedni fog az 5-ös kverni előtt az 7xentség !
Mi az fiúk csak nem esik az esső??
Jók a képek szanberg!
Válasz #7042. hozzászólásra
simán megállítja
de még ha meg is szántja a paraszt akkor utána az elmunkálás se egyszerű.Mi tárcsa+lazítóba nyomjuk a kukoricát tavasszal csak 1 duplafogast kap.Ha bajossá válik a gyomirtás akkor váltunk buzára vagy árpára
1 tárcsa +tume-így 20 literből letettünk róla.Aztán nyáron mélyen meglazítózzuk tarlóhántás után.
Csak hiszed
(húha mennyi téma minnyá elolvasom aztáááááááááááánnnn.....![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
)
Nem azé de a te szalonnáidat én megenném kenyér nélkül is, felénk valahogy másabb szalonnák vannak.....
Válasz #7045. hozzászólásra
nincs itt istenítés senkifelől,viszont valakik mindig csak szapúlnak.
Én addig nem tartom hitelesnek egyiket sem amíg nem jöttek el és látták meg a dógokat
Válasz #7044. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
hasonló koléga hasonló!!!
Válasz #7043. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Látom, és?
Mert szalonnáz, még nem kell rögtön haza szaladni panaszkodni
De nem magyarázom, úgy se hiszed...
Bakker hogy mit bírtok vitázni a gépekről. Kinek mi válik be és ennyi. Egyik se jobb vagy rosszabb a másiknál nagyságrendekkel. Egyiknél kicsit ide másiknál kicsit oda hajlik a mérleg nyelve. És ennyi . Dolgozni kell mindegyikkel, ócska vas lesz mindegyikből. Felesleges egymás gépeit szapulni és a magunkét isteníteni hogy csak az a jó.![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Válasz #7025. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100414204629_Gyarmat2009.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20100414204717_P1000438.JPG)
Válasz #7042. hozzászólásra
7025-ös hozzászóláson sasold a szántott fotót!
Válasz #7039. hozzászólásra
Bizony bizony, mikor 10 centi mélyen megállítja a traktort
Válasz #7037. hozzászólásra
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
a vita részemről befejezve!
Válasz #7033. hozzászólásra
figyeljmár Te nagyonte!
nézd már meg amit előbb beszúrtam!
amikor egybenmarad a hant!
ez itt még omlik
Válasz #7033. hozzászólásra
nyáron még tud fogni a kerék,de ősszel veszélyes az ilyen mikor aratáskor agyontapossák
Válasz #7032. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Jó az a tarló,ilyet csinálok én is a 14-essel,igaz zúzó nélkül
Válasz #7031. hozzászólásra
Nekem meg csak az a bajom, hogy nálatok semmisem működne, azsem ami 200másik helyek kiválóan.
Ami másnak van és bevállt az nálatok soha sem jó.
Nálatok mindig keményebb a főd, mindig nehezebbek a körülmények, mindig roszabbak a lehetőségek mindig mindig...
kérdem én mivel tudtok akkor jól dolgozni?
állításod szerint egy rövidtárcsa nemtudja eldógozni a rögeket. Akkor mi tudja??? szerintem már csak a talajmaró maradt....
én sem vagoyk hülye tudom,hogy ahol a rövidtárcsa sem végez olyan jó munkát ott a kombinátor fél fejemnyi rögeket hoz fel. Az ásóborona jobb ilyenkora kombitól, de azmeg elpattog az ilyen rögesen.
Tavasszal mi sem szántunk soha inkább egy őszi dúrás mint egy tavaszi szántás.
dolgozunk karácsonyig és kimegy minden.
Merre is laktok???
van ott olyan part ahol a T150 teljesen kiemelt a kerekein gurúló 4,2ih tárcsával sem tud felmenni ha egy kicsit erősebb a harmat!?
mert itt igen és szintén 50körüli aranyféle kötöttségű.
ha ez mond valamit
Válasz #7034. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Itt már az lesz a téma kinek van izmosabb földje
Válasz #7034. hozzászólásra
Ha már nagyon nyálkás a durvábba meg áll a tudomány