Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.52 FtUSD392.46 FtCHF431.59 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
amit Ermike írt előbb a garadnai táblát a folyó melletti részen(8-9hektár) az tényleg kegyetlenebb!
Egyszerűen durva nagy 30centi vastag szalonnák, olyanok mint a Ferga gépház fedő burkolatainak az ódallemezei, erős sötét színű téma.
és nagyon jól terem!
amikor nem önti el a folyó.
amit Ermike írt előbb a garadnai táblát a folyó melletti részen(8-9hektár) az tényleg kegyetlenebb!
Egyszerűen durva nagy 30centi vastag szalonnák, olyanok mint a Ferga gépház fedő burkolatainak az ódallemezei, erős sötét színű téma.
és nagyon jól terem!
és mit mutatott?
őszintén!
akkor annak a 7400-as sorozatnak semmi értelme:-D
igen 6,6-os motort írt a honlap hozzájuk. Van az a 6495-ben is.
Nemtudom a Vario mennyivel jobb a Dynától. Vagyis igen,hogy mégjobban ellehet találni az optimális sebességet tized km/h pontossággal, itt meg azért csak csak fokozatok vannak, de a használatban, tartósságban nemtudom van e előnye egyébként.
Különben itt a kollégák az új 6495-öst majd letesztelik, 198lóerő(200:-D-nak mondjuk) 5fejes kondort szemrebbenés nélkül utánna vágják ha bírja ha nem:-D
a híres cég akitől meg vásárolták, azt mondta,hogy nemkell lecserélni az első gyári olajat 50-nél, a könyvben az hülyeséget ír....majd 400óránál.
Kicsit meghökkentem, bár jók voltak a megérzéseim azzal kapcsolatban,hogy nem gép forgalmazók, hanem csak kupecek...
Csak nem egy szikfoltra futottál? ezt lövi a garadna bódva menti része, pénteken megnéztem szanbergék nagy gépét mert arra jártam, és tényleg nyugiba ment de akkora darabokat fordított hogy 4 ember se bírná megemelni!!!!
ebben szántott a 6497 mikor nálad volt?
ha nem lenne sár a nagygép vinné az 5 fejet ilyen mélységben. Mennyi ez? 25centi? de csak 5,5km/h-val szépen nyugodtan faszán!
Szeva nem tudom de ha kifizeted a kivonulást meg a maszekot kipróbáljuk! Szerintem itt a három lenne szuper a negyedik fejjel még strapásat nem csináltam! az már kész három fejjel! De hidd el itt is van igazi tróger talaj arany 70 ig is elmegy foltokba talán még fejjebb is!
jóvanna:-D de pont a forgalmicserével kapcs. volt időpontod! mindegy, majd megoldódik:-D
közben megnéztem mf.com-ot, és már nem hozza a Fortia kombájnokat. Nemrégen még ott sasoltam ezeket,most meg semmi.
hát nem is értem...
plussz a 7400-as traktor sorozat mivel több mint a 6400-as?
Azt látom,hogy azokban 240lóerő a maximum, a 6400-ból meg 230 a 6499-es. Van valami különösebb differencia?
Ők már látták! pé vette le nekem homlokrakodóval a pótomról mikor elhoztam.
A kedves asszonypajtásod hívott telefonon de elmondtam neki is hogy pistiék megoldották a névtáblát! így nem kellett az ő segítsége! bár meg fogom keresni mert az mtz forgalmiját tavaj beszántottam vetés alá így cserélni kell!!
azért pénteken bevoltál jelentkezve héjj.....meséli az asszony...
oszt látom inkább az ekét buheráltad :-D
Az ilyen ráépítős fogyasztásmérők nem mérnek jól.
A nagygépen van a kis kijelzőn is,hogy mennyi fogy el nullázások között(tankoláskor nullázzuk) továbbá a monitoron mutatja az átlagot, pillanatnyit...mint egy fasza autóban tudod. ha/h l/h l/ha .....
Az a legjobb,amikor tudod mekkora földet szántassz ki, és tankoláskor meg kijön hogy mennyi literből.
Mutasd meg a valtrás comboráknak, hogy milyen a szerelvényed!
helló a magtáram szalonnán van egy különálló épületben nam messze a zoliétól, a linken nem nem ládás a cucc! Pisti biztos szerelget az eke baromi jól néz ki így négy fejjel! A kerék külső széléig viszi a témát 2 c be is repült a téma ! kíváncsi leszek a fogyasztásra! de jó lenne egy fogyasztásmérő! utólag nem tudunk valahogy beledobni? veszek valami átfojásmérőt és beledobjuk! Mit szólsz hozzá?
Minden nap figyelem a fórumot, csak nincs mihez hozzászólnom
Nagyon szívesen, legalább van valami frissítés az oldalon, de már mennék én is fényképezni csak az idő...
az a nagy Hercules csiga van de az kegyetlen magas és elsem tudod vinni. Önjáró amúgy, gyök kettővel megy és kábel kell hozzá. Amíg felérsz vele ardóba kitavaszodik legalább hihi:-D
A Delta kombájn nem axiál dobos, hanem dupla hosszirányú rotoros magleválasztó rendszeres sima kereszt dobrendszeres téma.
Nekem a Fortia 9695 9895... jobban teccik, abban van 3,5méteres axiál cséplődob, ami egyben a magleválasztó is ugye. Azt mondják ezeket nehéz megszóratni, nagyobb teljesítményre képesek, ha kell kíméletesebben bánnak a szemmel, ha kell mindent kicsépel, vagyis hakell hanem :-DDD
Ezeknél a motorerő szab határt a területteljesítményben! A kisebb 9695 Fortiában azthiszem a 8,4SISU motor van 340 a közepesben 380lóerővel, a 9895 legnagyobb Fortiában pedig 21,6 CAT motor, 460lóerővel ha jól emlékszem.
No ez már durva lehet. és van belőle a dunántúlon, MFPisti majd mesél róla a barátjának, mert eddig szűkszavú volt nagyon...
azt tudom,hogy a konzolcsigájáról sokat tudna mesélni:-D
Szanberg nincs véletlenül kosaras termény csigátok? Át kellene mozgatni a búzám és jól jönne egy kis segítség? a héten le akarom gázosítani! És egy két helyre fóliát kellene tenni!
24434 hozzászólás
Válasz #6431. hozzászólásra
lebetűzöm nemtudom kiírhatom e:-D
I
H
Á
S
Z kft.
Válasz #6425. hozzászólásra
Inkább duna melletti. Ez csatorna part és az idén még öntözvel is volt. De ez nem igazán zavaró ok, mert a legkisebb esőre így reagál.
Válasz #6429. hozzászólásra
az megérne egy fotót!!!
Válasz #6421. hozzászólásra
Melyik cég mond ilyet hogy nem kell null szervíz???
Válasz #6424. hozzászólásra
ZŐDET IS próbáltad?
Válasz #6422. hozzászólásra
és nagyon jól terem!
és nagyon jól terem!
Válasz #6415. hozzászólásra
Ilyen munka volt nálunk idén februárba jol ki is száradt,elmunkáltam a Cerrierrel és naprát arattam róla.2.2t!!
Akkor milyen talaj ez nem csernozjomnak néz ki alföldön van fekete és helyenként világos kötött rész! Valami Öntéstalaj Tiszamelletti vagy?
Válasz #6424. hozzászólásra
Mtz?
Eddigi tapasztalatok és próbák alapján(na most kapok a pofámra) piros a traktor színe ami egyszer lesz......
Ki fogják nyírni azt a gépet!!! sajnálom!
Válasz #6419. hozzászólásra
Hát ez nem szik, az egész ilyen.
Válasz #6416. hozzászólásra
és mit mutatott?
őszintén!
akkor annak a 7400-as sorozatnak semmi értelme:-D
igen 6,6-os motort írt a honlap hozzájuk. Van az a 6495-ben is.
Nemtudom a Vario mennyivel jobb a Dynától. Vagyis igen,hogy mégjobban ellehet találni az optimális sebességet tized km/h pontossággal, itt meg azért csak csak fokozatok vannak, de a használatban, tartósságban nemtudom van e előnye egyébként.
Különben itt a kollégák az új 6495-öst majd letesztelik, 198lóerő(200:-D-nak mondjuk) 5fejes kondort szemrebbenés nélkül utánna vágják ha bírja ha nem:-D
a híres cég akitől meg vásárolták, azt mondta,hogy nemkell lecserélni az első gyári olajat 50-nél, a könyvben az hülyeséget ír....majd 400óránál.
Kicsit meghökkentem, bár jók voltak a megérzéseim azzal kapcsolatban,hogy nem gép forgalmazók, hanem csak kupecek...
Válasz #6417. hozzászólásra
Mé nemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Válasz #6415. hozzászólásra
Csak nem egy szikfoltra futottál? ezt lövi a garadna bódva menti része, pénteken megnéztem szanbergék nagy gépét mert arra jártam, és tényleg nyugiba ment de akkora darabokat fordított hogy 4 ember se bírná megemelni!!!!
Válasz #6414. hozzászólásra
Akkor nem ragadta egyálltalán.
Válasz #6412. hozzászólásra
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #6414. hozzászólásra
Igen !!!
Itt kezdett........
Válasz #6413. hozzászólásra
Itt még light-es..........:
Válasz #6404. hozzászólásra
ebben szántott a 6497 mikor nálad volt?
ha nem lenne sár a nagygép vinné az 5 fejet ilyen mélységben. Mennyi ez? 25centi? de csak 5,5km/h-val szépen nyugodtan faszán!
Válasz #6410. hozzászólásra
Fényes iszapos jellegű barázdaszeleteket.Ismerős a dolog,gondolom,még a kormánylemez is sáros.....
Válasz #6408. hozzászólásra
Az igen! lőttél párat?
Válasz #6405. hozzászólásra
+ rugg hidas mind.(Talán.)
Válasz #6406. hozzászólásra
No !!!
Mit láttál ?????
Válasz #6401. hozzászólásra
Na ezt már én is kérdezni akartam tőled!!! .ingom sincs!
Válasz #6407. hozzászólásra
Jó másfél hete itt vadkacsák úsztak !
Szeva nem tudom de ha kifizeted a kivonulást meg a maszekot kipróbáljuk! Szerintem itt a három lenne szuper a negyedik fejjel még strapásat nem csináltam! az már kész három fejjel! De hidd el itt is van igazi tróger talaj arany 70 ig is elmegy foltokba talán még fejjebb is!
Ajajj!
A 7000 varios mind, meg talán kisebb cm3.
Válasz #6396. hozzászólásra
Hallod ermi !
Ezen mennyivel mennél, és mennyi ekefejjel ?:
MTZ orsúlyt találtam 25 kg osat 2500 ft ért 10 darabot nem vesszük meg a kicsire?
bameg tényleg elfelejtettem!!! :(
De hülye vagyok teljesen kiment a fejemből!
Mond meg neki hogy hülye vagyok!!!
Sorry!!!
jóvanna:-D de pont a forgalmicserével kapcs. volt időpontod! mindegy, majd megoldódik:-D
közben megnéztem mf.com-ot, és már nem hozza a Fortia kombájnokat. Nemrégen még ott sasoltam ezeket,most meg semmi.
hát nem is értem...
plussz a 7400-as traktor sorozat mivel több mint a 6400-as?
Azt látom,hogy azokban 240lóerő a maximum, a 6400-ból meg 230 a 6499-es. Van valami különösebb differencia?
Válasz #6399. hozzászólásra
Ők már látták! pé vette le nekem homlokrakodóval a pótomról mikor elhoztam.
A kedves asszonypajtásod hívott telefonon de elmondtam neki is hogy pistiék megoldották a névtáblát! így nem kellett az ő segítsége! bár meg fogom keresni mert az mtz forgalmiját tavaj beszántottam vetés alá így cserélni kell!!
Válasz #6396. hozzászólásra
azért pénteken bevoltál jelentkezve héjj.....meséli az asszony...
oszt látom inkább az ekét buheráltad :-D
Az ilyen ráépítős fogyasztásmérők nem mérnek jól.
A nagygépen van a kis kijelzőn is,hogy mennyi fogy el nullázások között(tankoláskor nullázzuk) továbbá a monitoron mutatja az átlagot, pillanatnyit...mint egy fasza autóban tudod. ha/h l/h l/ha .....
Az a legjobb,amikor tudod mekkora földet szántassz ki, és tankoláskor meg kijön hogy mennyi literből.
Mutasd meg a valtrás comboráknak, hogy milyen a szerelvényed!
Válasz #6387. hozzászólásra
nem mert az asztlat és a motort is megnézheted!
Válasz #6395. hozzászólásra
ilyet már láttam! cimboráék a nemesnyarat így forgatják 1,1 m mélyen!
Válasz #6391. hozzászólásra
helló a magtáram szalonnán van egy különálló épületben nam messze a zoliétól, a linken nem nem ládás a cucc! Pisti biztos szerelget az eke baromi jól néz ki így négy fejjel! A kerék külső széléig viszi a témát 2 c be is repült a téma ! kíváncsi leszek a fogyasztásra! de jó lenne egy fogyasztásmérő! utólag nem tudunk valahogy beledobni? veszek valami átfojásmérőt és beledobjuk! Mit szólsz hozzá?
Válasz #6392. hozzászólásra
Még van egy nyersanyagom,majd elkészítem azt is a napokban.Szántás,2 trakival,1 barádára.
Válasz #6393. hozzászólásra
12,6Cat power....nem 21,6
nem mozdonymotor vaze:-D
Válasz #6390. hozzászólásra
Minden nap figyelem a fórumot, csak nincs mihez hozzászólnom
Nagyon szívesen, legalább van valami frissítés az oldalon, de már mennék én is fényképezni csak az idő...
Válasz #6386. hozzászólásra
az a nagy Hercules csiga van de az kegyetlen magas és elsem tudod vinni. Önjáró amúgy, gyök kettővel megy és kábel kell hozzá. Amíg felérsz vele ardóba kitavaszodik legalább hihi:-D
A Delta kombájn nem axiál dobos, hanem dupla hosszirányú rotoros magleválasztó rendszeres sima kereszt dobrendszeres téma.
Nekem a Fortia 9695 9895... jobban teccik, abban van 3,5méteres axiál cséplődob, ami egyben a magleválasztó is ugye. Azt mondják ezeket nehéz megszóratni, nagyobb teljesítményre képesek, ha kell kíméletesebben bánnak a szemmel, ha kell mindent kicsépel, vagyis hakell hanem :-DDD
Ezeknél a motorerő szab határt a területteljesítményben! A kisebb 9695 Fortiában azthiszem a 8,4SISU motor van 340 a közepesben 380lóerővel, a 9895 legnagyobb Fortiában pedig 21,6 CAT motor, 460lóerővel ha jól emlékszem.
No ez már durva lehet. és van belőle a dunántúlon, MFPisti majd mesél róla a barátjának, mert eddig szűkszavú volt nagyon...
azt tudom,hogy a konzolcsigájáról sokat tudna mesélni:-D
Válasz #6388. hozzászólásra
Itt az ügyeletes fényképész!
Látom,töltögeted a videóimat az "oldalra"! KÖSZI!
Válasz #6387. hozzászólásra
a 3D itt a promocios oldal megjelenítésére vonatkozik. :)
Válasz #6376. hozzászólásra
A 3d csak a rostákra vonatkozik
Szanberg nincs véletlenül kosaras termény csigátok? Át kellene mozgatni a búzám és jól jönne egy kis segítség? a héten le akarom gázosítani! És egy két helyre fóliát kellene tenni!
Nagyobb teljesítmény nagyobb fogyasztás kiméletes szem és szalma kezelés ugyanabban a méretben.