Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.55 FtUSD384.76 FtCHF428.82 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
már holnap ki fogom próbálni!!!erre látod nem is gondoltunk!!! Ha minden kötél szakad akkor samuval fog kapni ez a fránya kis doboz.....(ez volt a vicc)
OK szabolcs köszi!!!!!!
Javítani ??????
Kocc(csak kicsit, nem kalapáccsal!) arra a kis elektronikára(fekete doboza a gépnek) ami led lámpákkal visszajelez zöld-piros és mehet tovább. Figyeld ahogy előszőr koccantasz akkor már ha zöld akkor egy elég neki.Nálam ezt az első hidegebb napokban csinálja télen úgy 4-5-ször és utánna elfelejti. Eddig nem cseréltük ki pedig már pár éve így megy.
huu az durva ... ehhez nem tudok mit szolni mint az hogy valami villamnos gond van (letiltja motort ? jol értem? ) akkor biztos
nekünk van 1 6280 as fergink állítolag minden jo meg diagnosztika is azt mutatja de mégsem akarta leadni szántásba a lovakat. meg rengeteget evett is! a szervizes és mi is vakarjuk a felyünket. szüröket cseréltünk jobb lett de nem az igazi még mindig
Sziasztok!
MF 8937 teleszkópos rakodó!Egy (szerintem) elektronikus problémáról lenne szó!
Indítás után kb 1 óra elteltével(teljesítmény alatt)a rakodó magától megáll. MInden működik, a szervó a gém,illetve munkahengerek, gyakorlatilag minden, csak éppen se előre se hátra!Eltelik 20 perc-2 óra közti idő és utána megy tovább!Minden biztosíték illetve relé jó!A szervizesek sem tudnak hozzá sokmindent fűzni!!!A gépben van egy ledes hibajelző. Ez a hibajelző amikor a rakodó jó, akkor a hibátlan jeleket adja le.Amikor megáll akkor nem világít semmit!Valami melegedés lehet valahol?Érdekes ha egy nap egyszer már megállt akkor már nem csinálja többet aznap!Érdekes, de nagyon idegesítő főleg mikor sorakoznak a kamionok rakodásra!A villanyos munkatárs sem tudja sajnos mi lehet,hiába kontakt spray-z mindent illetve vezetékeket mozgat vagy átnéz!Eltelik egy bizonyos idő,és mintha misem történt volna megjavul magától!
Azért írtam hogy nem e találkozott már valaki hasonló problémával!!
már ugy vagyok a rokonéval hogy az én 100 le newhollandom (ami 150 üo rás öszi gép) hogy széttépné abba buta erö szorult :) összel a kamionok jártak a tondach bányagödrökhöz valameik kavicsot hozott (nem tm mért) és bejártak a 1 km re lévö földutunkon esö után trakival is ölégvolt de az állat benyargalt... a 100 as nyuszi vitte mint bobi a rongyot pedig rajt volt 200q kavics
nem sokat tudok róla mondani, mert még csak 100 óra körül raktam bele
az enyémbe 4400 körül van és nincsenek olyan problémáim mint neked.
sajnos csak 3-as ekét húzok vele, mert még csak ez van kéznél, de meg se kottyan neki
nagyon beleszerelmesedtem a gépbe!!!!
a fortschritt is 4 hengeres 100 lovas volt de ott volt hozzá 6.8l-is,na arra is kiváncsi lennék hogy ezek a mostani 100 lovasok mit csinálnának az ifa munkagépeivel
nálunk a cégnél van 1 4365-ös ez hivatalosan 112 lovas,de talán 90-et ha lead ,a fogyasztása kb 40%-al több fajlagosan mint a 80 lovas régebbié,nem tudom a sárkányiak hogy vannak megelégedve velük,nekik is ilyen van
Válasz #3829. hozzászólásra
Kivánok! pár dolgot szeretnék kérdezni a fergiröl. nekünk is ez a tipus van kb 6 éves 4000üo rás. de nem adja le a pacikat rendessen . megvettük 7+áfáér meg ráköltöttünk már kb 1 milliot a szervizessel többször átnézettük .de semmi. elvittük diagnosztikára minden adata jo. lehetséges bajnak a turbot nézték.mert iszonyu sokat eszikha dolgozik valamit (3 eke rosszabb helyen 70 l jobb helyeken 45-50) turbot tegnap nézettük minden oké. cseréltük a szüröket folyamatosan , de most is lecseréltük meg kikötöttük a gázolajhüttöt igy valamelyest jobb lett jobban pörög is nem lomha de még mindig nem ok a sokat evéshez. mit tud mondani ??? tapasztalatok?
24468 hozzászólás
Válasz #3867. hozzászólásra
már holnap ki fogom próbálni!!!erre látod nem is gondoltunk!!! Ha minden kötél szakad akkor samuval fog kapni ez a fránya kis doboz.....(ez volt a vicc)
OK szabolcs köszi!!!!!!
Válasz #3865. hozzászólásra
Javítani ??????
Kocc(csak kicsit, nem kalapáccsal!) arra a kis elektronikára(fekete doboza a gépnek) ami led lámpákkal visszajelez zöld-piros és mehet tovább. Figyeld ahogy előszőr koccantasz akkor már ha zöld akkor egy elég neki.Nálam ezt az első hidegebb napokban csinálja télen úgy 4-5-ször és utánna elfelejti. Eddig nem cseréltük ki pedig már pár éve így megy.
Válasz #3864. hozzászólásra
Ilyen gondom még nem volt.
Akkor az kezelő probléma, és a napi karbantartás hanyagolása.
Válasz #3863. hozzászólásra
És tudtátok javítani, vagy kuka az egész elektronika?
Válasz #3863. hozzászólásra
Olyan helyen én is voltam, ahol a merlon meg-meg álltak pihizni, ameddig le nem hűlt az olaj.
Válasz #3860. hozzászólásra
Bassssszzzzzzzzzuuuuuuuuusssssssssssssssss !
Ilyen hibám volt a merlo-n !!!!!!!
Válasz #3861. hozzászólásra
És füstöl is feketén munka közben a gép?
Adagolót jó helyen nézettétek meg?
Így vettétek, vagy idő közben "romlott" el?
huu az durva ... ehhez nem tudok mit szolni mint az hogy valami villamnos gond van (letiltja motort ? jol értem? ) akkor biztos
nekünk van 1 6280 as fergink állítolag minden jo meg diagnosztika is azt mutatja de mégsem akarta leadni szántásba a lovakat. meg rengeteget evett is! a szervizes és mi is vakarjuk a felyünket. szüröket cseréltünk jobb lett de nem az igazi még mindig
Sziasztok!
MF 8937 teleszkópos rakodó!Egy (szerintem) elektronikus problémáról lenne szó!
Indítás után kb 1 óra elteltével(teljesítmény alatt)a rakodó magától megáll. MInden működik, a szervó a gém,illetve munkahengerek, gyakorlatilag minden, csak éppen se előre se hátra!Eltelik 20 perc-2 óra közti idő és utána megy tovább!Minden biztosíték illetve relé jó!A szervizesek sem tudnak hozzá sokmindent fűzni!!!A gépben van egy ledes hibajelző. Ez a hibajelző amikor a rakodó jó, akkor a hibátlan jeleket adja le.Amikor megáll akkor nem világít semmit!Valami melegedés lehet valahol?Érdekes ha egy nap egyszer már megállt akkor már nem csinálja többet aznap!Érdekes, de nagyon idegesítő főleg mikor sorakoznak a kamionok rakodásra!A villanyos munkatárs sem tudja sajnos mi lehet,hiába kontakt spray-z mindent illetve vezetékeket mozgat vagy átnéz!Eltelik egy bizonyos idő,és mintha misem történt volna megjavul magától!
Azért írtam hogy nem e találkozott már valaki hasonló problémával!!
mentem vizszintesbe.
Jóéjt mindenkinek!
Válasz #3852. hozzászólásra
Cseréjjed nyugottan 250 óránként,és min CF-4 legyen a teljesítményszint!
Válasz #3855. hozzászólásra
szántottam ártéren (ez új szerzemény) kétszer volt kuki egymás után és sok hattyúnyakast láttam
Válasz #3855. hozzászólásra
cserélnem kell minden kopót.
Válasz #3854. hozzászólásra
Heló Géza!
Birta az eke?
üdv mindenkinek!
a szántás elfelejtve
holnap árpavetés
Válasz #3852. hozzászólásra
Jó estét mindenkinek!
Válasz #3850. hozzászólásra
Hány üó.-ként ajánlod a motorolaj cserét? Ennek
a könyve 300-at ír, de a valtrákba 250-ként kell cserélni.
Válasz #3850. hozzászólásra
Készült egy új MF-es téma,ahol várjuk a véleményed.
Válasz #3849. hozzászólásra
Persze hogy öntsél magadnak egy pohárka jégert!
Amúgy a traktornál nem:-)
Sziasztok!
Géza, befejezted a szántást?
Pisti, hidraulika/váltó olaj csere után szükséges a légtelenítés?
Válasz #3847. hozzászólásra
Szia!
Kérdezz, hátha tudok segíteni!
MF 8937 teleszkópos rakodóval kapcsolatban lenne egy két kérdésem, tudna segíteni vki?
Válasz #3840. hozzászólásra
már ugy vagyok a rokonéval hogy az én 100 le newhollandom (ami 150 üo rás öszi gép) hogy széttépné abba buta erö szorult :) összel a kamionok jártak a tondach bányagödrökhöz valameik kavicsot hozott (nem tm mért) és bejártak a 1 km re lévö földutunkon esö után trakival is ölégvolt de az állat benyargalt... a 100 as nyuszi vitte mint bobi a rongyot pedig rajt volt 200q kavics
Válasz #3842. hozzászólásra
vinné az enyém is, de egyenlőre még olyan nincs
Válasz #3841. hozzászólásra
holnap kész
de van még árterületen 12 ha. azzal nem tudom mi legyen
Pedig nézd hogy viszi a 4-es Kvernelandot
vége a mai műszaknak??
mennyi van még??
Válasz #3831. hozzászólásra
nem sokat tudok róla mondani, mert még csak 100 óra körül raktam bele
az enyémbe 4400 körül van és nincsenek olyan problémáim mint neked.
sajnos csak 3-as ekét húzok vele, mert még csak ez van kéznél, de meg se kottyan neki
nagyon beleszerelmesedtem a gépbe!!!!
Milyen tipus?
Válasz #3837. hozzászólásra
a fortschritt is 4 hengeres 100 lovas volt de ott volt hozzá 6.8l-is,na arra is kiváncsi lennék hogy ezek a mostani 100 lovasok mit csinálnának az ifa munkagépeivel
Válasz #3836. hozzászólásra
sztem most a kiállításon is sokan bekajálták a 4 henger 100-120 lovat
Válasz #3835. hozzászólásra
ja WG turbó + intercooler,füre,kardánozni elmegy,de talajon meghal
Válasz #3834. hozzászólásra
AKKOR AZ A 4 HENGERES 80 LÓ KB + AGYONTURBÓZOTTT
Válasz #3833. hozzászólásra
4 l motor egy nagy kupac sz... a4270-es + 4 lóval 2x átugorja, árpa zsákba,pont egy tucatba
Válasz #3832. hozzászólásra
HOGY-HOGY???
AMÚGY ÁRPA HOGY VAN??????
nálunk a cégnél van 1 4365-ös ez hivatalosan 112 lovas,de talán 90-et ha lead ,a fogyasztása kb 40%-al több fajlagosan mint a 80 lovas régebbié,nem tudom a sárkányiak hogy vannak megelégedve velük,nekik is ilyen van
Kivánok! pár dolgot szeretnék kérdezni a fergiröl. nekünk is ez a tipus van kb 6 éves 4000üo rás. de nem adja le a pacikat rendessen . megvettük 7+áfáér meg ráköltöttünk már kb 1 milliot a szervizessel többször átnézettük .de semmi. elvittük diagnosztikára minden adata jo. lehetséges bajnak a turbot nézték.mert iszonyu sokat eszikha dolgozik valamit (3 eke rosszabb helyen 70 l jobb helyeken 45-50) turbot tegnap nézettük minden oké. cseréltük a szüröket folyamatosan , de most is lecseréltük meg kikötöttük a gázolajhüttöt igy valamelyest jobb lett jobban pörög is nem lomha de még mindig nem ok a sokat evéshez. mit tud mondani ??? tapasztalatok?
SZÁNTÁS VAN MÉG??
Válasz #3828. hozzászólásra
6280
Válasz #3827. hozzászólásra
Hanyas Mf-el szántasz?
Válasz #3826. hozzászólásra
akkor már végeztem volna
napközben mindenki megtalál és feltartanak, meg az állatokat is délelött rendbe kell raknom
Válasz #3825. hozzászólásra
ha mi más
Válasz #3824. hozzászólásra
mi 20?
Válasz #3823. hozzászólásra
Napi 20 alá be se mész!!!
Válasz #3820. hozzászólásra
megyeget a szántás
mára most végeztem. még 3 nap és kész vagyok
Válasz #3821. hozzászólásra
nézd meg az mvh gépkatalógust !
ott a megoldás
Hali
Tudja valaki, hogy az új MF5455-re jár e kertészeti támogatás (TIERIII), vagy csak az új 5445-re. Mivel már ilyet is hallottam
Válasz #3819. hozzászólásra
Hogy állsz a szántással, van még?
Válasz #3818. hozzászólásra
majd akkor jön, mikor a hegyekben megindul az olvadás