Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
hát ilyet még nem b.asztam.
bammeg, a szomszédom tegnap learatta az 1 ha fekete ribizlimet.
így. egyszerűen. kész.
most mit csináljak vele?
hihetetlen.
mocskos csürhe.
holnapra itt a szedők, most este megyek ki, hogy akkor mihogyanmennyi, és le van aratva.
mondom a csicskásának a kocsmába, hogyhát bammeg, ezt mégis hogy gondoltad, és semmi.
kész.
most mit mondajak neki, 1 milla, 1,5, 2, mégis mit mondjak, hogy ne vigyék börtönbe?
Sziasztok!
Hallott e valaki valami hírt a meggy árának alakulásáról?
Infoim szerint lejjebb akarják vinni az árat , 220-240 körülre várják.Már több helyről is hallottam , hogy itt lesz az ár péntektől.
Pest megyében van 7-8 tonna eladó érdi bőtermő I. osztályú meggyem. 300.-Ft-ért adom szállítással együtt, hétfőn kezdjük a szüretet, addig szabad a gazda!
30/326-1122
Én ahol eddig kérdeztem mindenhol 200-at adnak, rázott, 22 mm alatti, bőtermőre; Nettóba..(őstermelői ár)
(telefonszám, cím jól jönne...ja és hogy mennyi időre fizetnek)
18mm alattit még a konzervgyárak sem veszik meg, próbálkozz vele valamelyik léüzemben vagy szesziparban. A pálinkafőzősök keresik idén az olcsó meggyet, mert nem kapnak sehol nekik valót, amit árban is felérnek...
Két szabolcsi feldolgozótól van közvetlen, nem pedig neppertől az ajánlat. Ebben benne van az is, hogy egységesen elsőosztályú az áru és 7 ezer mázsát termelek.
Nekem azt mondta a fickó szokta venni hétvégén is!
A mostani az kivétel de hétfőtől folyamatos veszi!
telefonon érdeklődi kell ő adja a rekeszeke abba kell
szedni!
Növekedés- és érésszabályzó készítmény paradicsom, cseresznye és meggy betakarításának elősegítésére, alma ritkítására, következő évi virágzásának serkentése
Hatóanyaga: 40% etefon
Forgalmazási kategória: II.
Kiszerelés:
4 x 5 l
25 x 200 ml
Az Ethrel hatóanyaga az etefon, olyan vegyület, amely a növénybe kerülve megemeli a természetes biokémiai folyamatokban egyébként is termelődő, érésért felelős etilén szintjét. Ennek következményeként az érés felgyorsul, folyamatossá és egyöntetűvé válik. Használata megkönnyíti a szüret szervezését és a gépi betakarítást.
Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a kívánt hatás akkor érhető el, ha a technológiai előírásokat pontosan betartjuk.
Válasz #408. hozzászólásra
itt mindenki csak huzza a többi embert de a saját nevét elérhetőségét nem vállalja szerintem igy könnyű ugratni másokat vállalni a felelelősséget persze nnem én kereskedő vagyok mindig kifizettem mindenkit nem tartozom a"kupecek"csaksegitenek a gaz dáknak az értékesitésben csak le kell őket informálni igy ki lehet szűrni a csalókat
Érdeklődnék, hátha valaki tudja, hogy Gyöngyösön vagy Nyíregyháza környékén mikor kezdik a felvásárlást? Mennyiért?
1-2 nap múlva kezdenénk szedni az érdi bőtermőt, szárral, napi kb. 70-100 ládával;
Jó lenne elpasszolni…bár az is lehet, hogy valamelyik környékbeli nagy termelőhöz csatlakozva kamionba végzi és akkor nem kell vinni sehova....
Én 5-6nappal a betakarítás előtt 0,7-0,8l/ha bő lágyvízzel szoktam kitenni, és utánna püföljük is lefelé, nemszeretem sokáig rajtatartani mert az antraknózist is gyorsítja.
1810 hozzászólás
SZATMÁR-FRUCT KFT azonnali fizetéssel.TEL:06306777527, 06306777524
Válasz #456. hozzászólásra
Hali!
De hol????????????
(cím, telefonszám)
mert így max. bosszúság, hogy persze nálunk meg 210.
Köszi előre is!
És csak a fürtöst veszik át ilyen áron?
Válasz #454. hozzászólásra
pereld be!!!!
Válasz #454. hozzászólásra
pereld be!!!!
A fürtös meggy ára ma 10 ÓRÁTÓL 250 FT (ŐSTERMELŐI)
http://www.hirado.hu/Hirek/2011/06/24/18/Spekulansok_a_meggypiacon.aspx
Válasz #453. hozzászólásra
hát ilyet még nem b.asztam.
bammeg, a szomszédom tegnap learatta az 1 ha fekete ribizlimet.
így. egyszerűen. kész.
most mit csináljak vele?
hihetetlen.
mocskos csürhe.
holnapra itt a szedők, most este megyek ki, hogy akkor mihogyanmennyi, és le van aratva.
mondom a csicskásának a kocsmába, hogyhát bammeg, ezt mégis hogy gondoltad, és semmi.
kész.
most mit mondajak neki, 1 milla, 1,5, 2, mégis mit mondjak, hogy ne vigyék börtönbe?
Pirosat 80-90 Ft-ért veszik a feketének meg magas ára lesz mert alig van. Bocs az offért
nem ide tartozik, de nem tudtok valami fekete és piros ribizli árat?
hogyér adják, veszik most?
bocs ez 3 szor ment el
nálunk a faluban szedik 60 ft ért és sokan le adják
Válasz #446. hozzászólásra
Szerintem nem, most mindenki eladni próbál. Holnap beszélek vele.
Válasz #444. hozzászólásra
A Sárosi András vásárol most is?
Péntektől ha mozdul az ár, akkor az biztos nem lefelé, mivel kevés a meggy...
Sziasztok!
Hallott e valaki valami hírt a meggy árának alakulásáról?
Infoim szerint lejjebb akarják vinni az árat , 220-240 körülre várják.Már több helyről is hallottam , hogy itt lesz az ár péntektől.
Üdv Mindenkinek!
Pest megyében van 7-8 tonna eladó érdi bőtermő I. osztályú meggyem. 300.-Ft-ért adom szállítással együtt, hétfőn kezdjük a szüretet, addig szabad a gazda!
30/326-1122
Válasz #437. hozzászólásra
Sziasztok!
Nézzétek meg meggyel kapcsolatban a termelotol.hu oldalt. Feldolgozásra keresnek meggyet 220-260 Ft/kg árat irtak.
Cigán..... meggy árról mit hallottatok?
Legutolsó infóm: 110-150ft.
Nógrád megye
Moderálta: (3932) 2013-10-30 15:26:53
18mm alatti v ipari feldolgozásra nem alkalmas meggyet veszünk 100 ft netto, Bács Kiskun 20/9269578
Válasz #436. hozzászólásra
265 Ft mázsánál fizetve
Válasz #437. hozzászólásra
Hali!
Hol adnak érte 240-et???
Én ahol eddig kérdeztem mindenhol 200-at adnak, rázott, 22 mm alatti, bőtermőre; Nettóba..(őstermelői ár)
(telefonszám, cím jól jönne...ja és hogy mennyi időre fizetnek)
Köszi
Válasz #436. hozzászólásra
240 ft
Jövöhétre beérik majdnem egyszerre a debreceni, kántorjánosi, újfehértói, jó minőségű. Milyen árak mennek most? Köszönettel. Főleg a rázott érdekel.
Válasz #434. hozzászólásra
18mm alattit még a konzervgyárak sem veszik meg, próbálkozz vele valamelyik léüzemben vagy szesziparban. A pálinkafőzősök keresik idén az olcsó meggyet, mert nem kapnak sehol nekik valót, amit árban is felérnek...
Érdeklődni szeretnék, hogy tud-e mondani nekem valaki árat szár nélküli 18mm alatti meggyre kb. 25mázsa Szolnokon
Válasz #429. hozzászólásra
Két szabolcsi feldolgozótól van közvetlen, nem pedig neppertől az ajánlat. Ebben benne van az is, hogy egységesen elsőosztályú az áru és 7 ezer mázsát termelek.
Válasz #431. hozzászólásra
Nagykőrösön érdi bőtermőt vesznek export minőségben 300 ft+komp.
Válasz #427. hozzászólásra
Engem is érdekelne, hogy hol adnak érte ennyit?!
Amúgy mifelénk: Gyöngyös, Csépány és Tsa. továbbra is 180Ft/kg.
Válasz #425. hozzászólásra
Nekem azt mondta a fickó szokta venni hétvégén is!
A mostani az kivétel de hétfőtől folyamatos veszi!
telefonon érdeklődi kell ő adja a rekeszeke abba kell
szedni!
Válasz #427. hozzászólásra
Kevin ez az ár nagyon jónak tűnik, hol adnak ennyit érte?
Válasz #426. hozzászólásra
igen de a hatóanyag lebomlik elöbb is de aki akarja rázza 10 nap után föeg 30-35 fokba meg egy két viharral megspékelve
És hogy ontopik is legyek:
Jelenleg a rázottra 255 - 265 ft/kg netto beszállítva ajánlatokat kapok. Fizetési határidő: beszállítás után két nap.
Válasz #423. hozzászólásra
Ethrel
Növekedés- és érésszabályzó készítmény paradicsom, cseresznye és meggy betakarításának elősegítésére, alma ritkítására, következő évi virágzásának serkentése
Hatóanyaga: 40% etefon
Forgalmazási kategória: II.
Kiszerelés:
4 x 5 l
25 x 200 ml
Az Ethrel hatóanyaga az etefon, olyan vegyület, amely a növénybe kerülve megemeli a természetes biokémiai folyamatokban egyébként is termelődő, érésért felelős etilén szintjét. Ennek következményeként az érés felgyorsul, folyamatossá és egyöntetűvé válik. Használata megkönnyíti a szüret szervezését és a gépi betakarítást.
Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a kívánt hatás akkor érhető el, ha a technológiai előírásokat pontosan betartjuk.
Felhasználható:
Gépi betakarítás elősegítésére:
cseresznye, meggy: 0,6-0,8 liter/ha dózisban 1200-1600 l/ha vízben.
Javasolt technológia:
Cseresznye és meggy gépi betakarításának elősegítésére a betakarítás tervezett időpontja elôtt 10-12 nappal kell a szert kijuttatni.
Várakozási idők:
Munkaegészségügyi várakozási idő: 3 nap
Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: 10 nap
Eltarthatóság: Eredeti, zárt csomagolásban, szabályos növényvédő szer raktárban 3 év.
Válasz #424. hozzászólásra
még egy kérdésem lenne a meggy felvásárlás hétvégén is lehetséges-e ugyanebben az időpontban 16:00-18:00-ig??
Vecsi János
06203513068
Nagyhalász
16-00 - 18-00Ig veszi!
1.oszt. szárral 300ft
2.oszt. szár nélkül 200ft
Válasz #422. hozzászólásra
10 nap után már ráznod sem kell elég megfújni a fát és a földön van a gyümölcs
Válasz #412. hozzászólásra
Nem kell az Ethrellel 10 napot varni?
Válasz #418. hozzászólásra
Hali!
Egy nevet kérhetünk-e?? Hol vásárolják fel a meggyet pontosan, vagy egy telefonszámot? hány órától vásárolják fel?
Biró Ferenc bács megye vásárolok meggyet 06 30 466 32 38
Válasz #408. hozzászólásra
itt mindenki csak huzza a többi embert de a saját nevét elérhetőségét nem vállalja szerintem igy könnyű ugratni másokat vállalni a felelelősséget persze nnem én kereskedő vagyok mindig kifizettem mindenkit nem tartozom a"kupecek"csaksegitenek a gaz dáknak az értékesitésben csak le kell őket informálni igy ki lehet szűrni a csalókat
Hali!
Nagyhalászban 300ft az érdi bőtermő szárral az 1.oszt. 22
mm felett!
a kissebet szar nélkül is veszik 200ft-ér!
Üdvözlet4
Nálunk is lassan indul a szedés. Milyen árak vannak most? A kézi szedésünek és gépi rázottra is kíváncsi vagyok. Heves megye vagyok. Köszi
Ha-hó!
Érdeklődnék, hátha valaki tudja, hogy Gyöngyösön vagy Nyíregyháza környékén mikor kezdik a felvásárlást? Mennyiért?
1-2 nap múlva kezdenénk szedni az érdi bőtermőt, szárral, napi kb. 70-100 ládával;
Jó lenne elpasszolni…bár az is lehet, hogy valamelyik környékbeli nagy termelőhöz csatlakozva kamionba végzi és akkor nem kell vinni sehova....
Hali!
Hogy éri meg szedni?
A napszámost sulyra vagy napra?
Mennyi a napszám?
Érdi megyy szárával szedve kb. 120 q eladó, szedés kb.
junius 22-től.
Érd: 30 411 94 04
Válasz #412. hozzászólásra
Én 5-6nappal a betakarítás előtt 0,7-0,8l/ha bő lágyvízzel szoktam kitenni, és utánna püföljük is lefelé, nemszeretem sokáig rajtatartani mert az antraknózist is gyorsítja.
Üdv! Ethrelt milyen érettségi stádiumban szoktatok fújni a meggyre? Mennyi idő elteltével szeditek a kezelés után?
Válasz #410. hozzászólásra
Idióta. Szóval szerdától szombatig jövő héten.