Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szívesen csatlakozik az ember, de azzal idén már semmit sem ér el. A "dinnyés szövetkezéssel" is mit értünk el. Semmit. Jól letörik az árát....na azokat a gazdákat kellene meghúzgálni.
Az szép. Nálunk (Szabolcs megye) egy hiba nincs a meggyen , szerencsére az idő nem bántotta, nem beteg. Bár a többiekét nem tudom, hogy milyen, de a rosszat úgy sem teheted bele. Az érdi ma így 70 volt. A cig@ny 60. És ez nem a rázott!!
Szia! Az érdi most ment le. Legközelebb kb. 10 nap múlva indul a fürtös. Ha érdekel, megbeszélhetjük, a következő email-címen érsz el: illes1edina@gmail.com
csgaby vagyok és nekünk is lenne eladó rázott meggyünk. 40tonna kb. Debreceni és Újfehértói. Mi Pápa mellett vagyunk és az ár 120-150Ft/kg de akár megbeszélés kérdése. Ha valaki tud valami tuti leadó helyet kérném jelezze.
Nekem is van eladó meggyem Szabolcsban. Kiváló minőségű, nincs kirepedezve, nem moníliás, kb. 25q.
Ajánlatokat a bferenc2010@gmail.com e-mail-ra várok.
Magyar Meggytermelők Szövetsége
http://www.meggyszovetseg.hu/
Kedves Meggytermelők,
közös gazdasági érdekből csatlakozzunk a szervezethez minél többen! Remélem, hogy ez egy épkézláb tartós és erős képviselet lesz.
Alföld-Régió Tész, Kecskemét: 70+áfa lett a rázott meggy. (általában a kereskedők 70-80 Ft-ot mondanak, mivel a raktárak még tele, és egyébként is mindenkinek kirepedt a meggye a sok eső miatt). Nyugatra emiatt nem is nagyon merik vinni, félnek a kamion visszafordításától. Állítólag.
Köszi a választ! Igen, elég szemét dolog. Főleg úgy, hogy tőled megveszik, leviszik a határra, és tovább adják a románoknak. Csak kár, hogy ez ellen semmit nem tehetünk. Mert ha mindenki összefogna, és senki nem adná oda egy bizonyos összeg alatt....de az a kevés is pénz, amit most adnak.
A felvásárló Nyírmeggyesen van aki 120-at ad érte, de most kaptam az infót, hogy csak Ő veszi ennyiért a többiek 80 Ft-nál többet nem akarnak többet adni érte.
Szemét dolog hiszen mindenki tudja, hogy nincs mennyiség az idén meggyből.
Nálunk tegnap jártak Romániából.Ők beljebb viszik, és max 130-at tudnának érte adni. De azt mondták, hogy Szatmáron talán valamivel jobb a helyzet.
Kedves Gabee! engem is érdekelne ez a jánkmajtisi felvásárlás, ugyanis Mátészalkától nem messze 80-at adnak az érdiért. Hihetetlen, ami ebben az országban megy!
Gyerekek itt lemegy az Érdi szüretelése (sokaknak már így is minőségi megkifogásolással) és utána alig lesz rohadásmentes meggy a többi fajtán. Szerintem örüljünk, ha az Érdi megússza minőségi problémák nélkül! Ázik minden, ennyi esőt semmi sem bír. Több gazda is említette, hogy különösebben csak azokat a fajtákat permetezte, amiken jobb termés volt. Ha ez igaz, akkor az esőnek nem lesz nehéz dolga berohasztani mindent...
Tisztelt meggytermelők!
Kérem, tájékoztassanak, milyenek a napi meggy felvásárlási árak /rázott és kézi szedésű/?
Tud-e valaki korrekt áron történő felvásárlót ajánlani?
1810 hozzászólás
Válasz #309. hozzászólásra
Szárával, vagy szára nélkül volt 110ft?
Tyukodi vagyok, most adtam el a fürtösömet 110 Ft/kg áron úgy, hogy a vevő szedeti le a meggyet magának.
Szárral szedett meggyet keresek 15 T fölött. Árajánlatot kérek.
70/3683680
sziasztok nekem is van 20q fürtös akit érdekel az a 06709458401 es számon érdeklődhet.
Üdv
Szép napot mindenkinek!
Nyíregyházán van eladó kántorjánosi meggyem kb. 10 q. Érdeklődés esetén hívható telefonszám: +3630 5669802.
Üdvözlettel: Gyuri
Sziasztok!
Tudna, e valaki nekem infót adni a budapesti nagybanin milyen árba megy a meggy?
Előre is, köszi!
Válasz #301. hozzászólásra
Tyúkodon van a Rege kb. 100Ft/kg ért veszik át ez elég jónak számít.
Szia Enikő100,Hódmezővásárhely,24-én dorozsmai nagybanin vettem 200ft/kg áron érdit,jelen pillanatban aproszeműt keresek,paraszt v cig@ny meggy kellene kb250-300kg,üdv Robi
Moderálta: (3932) 2013-10-30 15:28:10
sziasztok!
Nem tud valaki valami piacot szabolcsban?
sziasztok
Én Nyírmeggyesen vagyo TÉSZ tag nekem is lessz fürtös de nem sok (lefagyott) de árat nem mondtak még nem tudom mennyi lssz.
Válasz #294. hozzászólásra
Szívesen csatlakozik az ember, de azzal idén már semmit sem ér el. A "dinnyés szövetkezéssel" is mit értünk el. Semmit. Jól letörik az árát....na azokat a gazdákat kellene meghúzgálni.
Válasz #290. hozzászólásra
Az szép. Nálunk (Szabolcs megye) egy hiba nincs a meggyen , szerencsére az idő nem bántotta, nem beteg. Bár a többiekét nem tudom, hogy milyen, de a rosszat úgy sem teheted bele. Az érdi ma így 70 volt. A cig@ny 60. És ez nem a rázott!!
Moderálta: (3932) 2013-10-30 15:28:46
Válasz #288. hozzászólásra
Szia! Az érdi most ment le. Legközelebb kb. 10 nap múlva indul a fürtös. Ha érdekel, megbeszélhetjük, a következő email-címen érsz el: illes1edina@gmail.com
csgaby vagyok és nekünk is lenne eladó rázott meggyünk. 40tonna kb. Debreceni és Újfehértói. Mi Pápa mellett vagyunk és az ár 120-150Ft/kg de akár megbeszélés kérdése. Ha valaki tud valami tuti leadó helyet kérném jelezze.
Nekem is van eladó meggyem Szabolcsban. Kiváló minőségű, nincs kirepedezve, nem moníliás, kb. 25q.
Ajánlatokat a bferenc2010@gmail.com e-mail-ra várok.
Szia Szűcs mennyiért vennél meggyet és hova való vagy mert a szállítás miatt fontos lenne tudnom!??
Magyar Meggytermelők Szövetsége
http://www.meggyszovetseg.hu/
Kedves Meggytermelők,
közös gazdasági érdekből csatlakozzunk a szervezethez minél többen! Remélem, hogy ez egy épkézláb tartós és erős képviselet lesz.
Válasz #291. hozzászólásra
Tész-ek: http://www.fvm.hu/doc/upload/201001/tesz_20100127.pdf
Pálinka főzéshez vennék meggyet, mit tudok ajánlani ????
Saját részre kell így nem akarok eleve rohadtat venni.
Coffee,meg tudnád-e adnia Alföld-Régió Tész pontos címét,Üdv Robi
Alföld-Régió Tész, Kecskemét: 70+áfa lett a rázott meggy. (általában a kereskedők 70-80 Ft-ot mondanak, mivel a raktárak még tele, és egyébként is mindenkinek kirepedt a meggye a sok eső miatt). Nyugatra emiatt nem is nagyon merik vinni, félnek a kamion visszafordításától. Állítólag.
Sziasztok,valakinek lenne-e eladó meggye?kellene kb 300kg
Szia,Din@,mennyiért adnátok 200-300kg meggyet?Üdv Robi hmvhely-ről
Ma már 105Ft +Áfát adnak, rázott meggyért Martonvásár környékén.
A Gyümölcs-Unió Szövetkezet veszi Nyírmeggyesen és Ők korrekten fizetnek.
Válasz #282. hozzászólásra
nyirmeggyesi felvásárló ? nemaz aki a tavajiévről negybeszállitóknak állitólag még pénzellóg?
Hali!
Alföld-Régió Tész, Kecskemét: 105+áfa a rázott meggy.
Válasz #282. hozzászólásra
Köszi a választ! Igen, elég szemét dolog. Főleg úgy, hogy tőled megveszik, leviszik a határra, és tovább adják a románoknak. Csak kár, hogy ez ellen semmit nem tehetünk. Mert ha mindenki összefogna, és senki nem adná oda egy bizonyos összeg alatt....de az a kevés is pénz, amit most adnak.
Kedves Din@!
A felvásárló Nyírmeggyesen van aki 120-at ad érte, de most kaptam az infót, hogy csak Ő veszi ennyiért a többiek 80 Ft-nál többet nem akarnak többet adni érte.
Szemét dolog hiszen mindenki tudja, hogy nincs mennyiség az idén meggyből.
Válasz #273. hozzászólásra
Kedves Brigi!
Nekünk még az az ár is jó lenne a 80-hoz képest!Hol van ez a felvásárló? Esetleg egy nevet (ha ide nem lehet, akkor privátban) tudsz-e?
Köszi előre is a választ!
Sziasztok!
Nálunk tegnap jártak Romániából.Ők beljebb viszik, és max 130-at tudnának érte adni. De azt mondták, hogy Szatmáron talán valamivel jobb a helyzet.
Kedves Gabee! engem is érdekelne ez a jánkmajtisi felvásárlás, ugyanis Mátészalkától nem messze 80-at adnak az érdiért. Hihetetlen, ami ebben az országban megy!
Kedves Gabee!
Légyszíves írd meg, hogy helyileg hol, és ki veszi 250-ért az Érdit, mert ez engem is érdekel.
Köszi!
Jánkmajtis mellett lakom, érdekelne hol és ki veszi ennyiért a meggyet, ha lehet elérhetőséggel.
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni.
Szokásos kérdés: brutto vagy netto?
Egyik ismerősöm szedi ennyiért és ha jól tudom jánkmajtisra viszi!
Szia
Szabolcsban hol én is szbolcsi vok:)???
Szabolcsba ÉRDI 250 szárával!Ez nem rossz sztem
Szabolcsban ma indult az egyik felvásárló, aki 120 Ft-ot ad az Érdiért szár nélkül és 160 Ft-ot szárral szedve.
Remélem ez már csak emelkedni fog.
Gyerekek itt lemegy az Érdi szüretelése (sokaknak már így is minőségi megkifogásolással) és utána alig lesz rohadásmentes meggy a többi fajtán. Szerintem örüljünk, ha az Érdi megússza minőségi problémák nélkül! Ázik minden, ennyi esőt semmi sem bír. Több gazda is említette, hogy különösebben csak azokat a fajtákat permetezte, amiken jobb termés volt. Ha ez igaz, akkor az esőnek nem lesz nehéz dolga berohasztani mindent...
Kis piaci ár kilózva 500 Ft. Rendelésre egy láda (10 kg) 3500-4000 Ft. Igyekeznek beszerezni a vevők, mert félnek, hogy tönkremegy a későbbi.
Válasz #267. hozzászólásra
Moszkvába.
Tisztelt meggytermelők!
Kérem, tájékoztassanak, milyenek a napi meggy felvásárlási árak /rázott és kézi szedésű/?
Tud-e valaki korrekt áron történő felvásárlót ajánlani?
A románok megkezdték kifele húzni a meggyet 200-220ért.
Válasz #266. hozzászólásra
Kevin te a merrelaksz? anno nálunk ezekazárak. amitirtam visszább!!! hovakell vinni a termésünket hogy ezt megkapjukérte ! imádom a tészeket !
Exportra kézzel szedett meggy netto 200 ft, csersznye 300 ft. Iparira még nem kaptunk ajánlatot, szerdán kezdünk.
Üdvözlet Mindenkinek!
Gyöngyösi hűtőházban (Heves megye) 90-100 Ft körüli árat mondtak.
Számítottam volna legalább 120-130 Ft-ra!
Ez van.
Válasz #263. hozzászólásra
nálunk szabolcsban ennyi az ár!!! lehet mi nemismagyarországonélünk ? nálatok márvan????
Látom abszolút nem vagy képben az árakat illetően...
aktuális ár ? iparimeggy 40ft érdi pillanatnyilag 60- 80 ft cseresznye 80 nevetséges!!!!
http://www.edenkert.hu/piac/piaci-arak/piaci-arak-2010-24-het/3260/