Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1318. hozzászólásra
Igen olyan dolgokat én is észrevettem a poénok topikban, amit másként nem lehet kifejezni, mert még az értelmező szótár is úgy írja.
Válasz #1317. hozzászólásra
Ez mind szép és jó, csak túl buzgó. Olyan dolgokat moderál ami a tvben rádióban írott sajtóban megjelenik. Kicsit élesen értelmez dolgokat.
Válasz #1306. hozzászólásra
Ott azon az úton az ilyen balesetek elég sűrűn előfordulnak mert ahogy ott közlekednek az életveszély meg egész Ukrajna területén.
Sajnos attól, hogy te nem szereted az általánosítást, nagyon is létezik, sőt sokkal többször és több helyen általánosítunk, minthogy gondolnánk. Ha meg 10-ből 9-re érvényes valami, az az 1db 10. senkit sem érdekel hogy szarul esik-e neki az általánosítás....
Válasz #1297. hozzászólásra
Üdv!
A nick nevem nem a vállalkozásom konkrét tevékenységére vezethető vissza,hanem egész másra,de ebbe most nem mélyedek bele,csak annyit hogy aki ismer az tudja miért is ez a nevem.Erről ennyit!
A másik meg az hogy viccesen jegyeztem meg egy mondást,nem tudom mit kell ezen lovagolni ennyit!
A baráti körömben is van millió söfőr,és nem sértődött még meg senki ezen,mikor alkalmas pillanatban viccesen elhangzott.Erről is ennyit!
De látom itt csak komoly emberek vannak,így próbálok Én is megkomolyodni!!! Valószínűsítem nem fog sikerülni,de hát mit lehet tenni???? Max nem írok ide,de akkor sem mikor szakmai kérdésekkel bombáznak,hanem lelépek a pi...ba!
"Egy dolgot jól jegyezz meg!!! Nem vagyok paraszt,nincs egy porszemnyi földem sem,és nem túrom!!!"
Akkor igen félrevezető a "Fedőneved" :-)))
Én sem vagyok sofőr, soha nem is voltam, csak nem szeretem az általánosítást, még akkor sem, ha esetleg 10-ből 9-re igaz, mert annak a 10.-nek igen sz.rul esik.
"Egy dolgot jól jegyezz meg!!! Nem vagyok paraszt,nincs egy porszemnyi földem sem,és nem túrom!!!"
Én sem vagyok sofőr, soha nem is voltam, csak nem szeretem az általánosítást, még akkor sem, ha esetleg 10-ből 9-re igaz, mert annak a 10.-nek igen sz.rul esik.
Válasz #1289. hozzászólásra
Még egy dolog!
Mikor idézted a mondatomat,azért a mosoly jelet Te is lehagytad a végéről!
Így persze hogy lázítóbb a dolog.
Üdv!
Előszöris úgy kezdtem hogy tudjátok-e mi a mondás???
Tehát nem saját véleményt próbáltam nyílvánítani,hanem egy mondást próbáltam közölni.
Aztán mikor leírtam,egy mosolyjellel próbáltam kicsit viccessé tenni,nem egy sor felkiáltójelet tettem mögé.
Viszont sajnos ez a mondás van akire igaz is,az persze valószínü magára is vette.Gondolom nem kell példákat sorolgatnom
Van sok ilyen mondás,mint pl.:
Mindenki rendőrnek született,csak van aki továbbtanúlt,meg sorolhatnám.
Tehát nem azt mondtam hogy,gyerekek!szerintem.............
De hát csak csak van felháborodás.
Válasz #1286. hozzászólásra
Arról nem is beszélek,hogy vannak akik itt osztják az észt,másnap meg hívnak,hogy mi van ekkor,meg akkor.
Elmondom,/ha akarom/ utána meg itt nyomják magukat.
Csak ők szépen fogalmaznak,és ők az igazi jó szakemberek.
Nem hangsúlyozok semmit sem,meg nem mondtam senkire sem hogy analfabéta,sok-sok jó szakember van.
Csak mikor olyan dumál akinek nem kéne az bántja a fülem.
Ennyi a rövid történet.
És akinek nem inge,az nem veszi magára!
Hát maradjunk annyiban ,hogy a földműveléshez ,ha valaki rendesen csinálja(szántás vetés permetezés gépek beállítása karbantartása stb.) jóval több ész és ismeret kell mint egy teherautó vezetéséhez erről ennyit.
Válasz #1269. hozzászólásra
Üdv!
Egy dolgot jól jegyezz meg!!! Nem vagyok paraszt,nincs egy porszemnyi földem sem,és nem túrom!!!
Egyébként meg a szakmámban,pontosabban a munkámban ha van kivetnivaló,akkor elfogadom a kritikát is.
Válasz #1282. hozzászólásra
Akkor ismered. Ez az Erőtakarmánygyárba vezető úton történt. Már régebben is volt itt beleset (kb. 30 éve), akkor egy traktort nyomott le a vonat.
Ez a vasúti átjáró egyébként is veszélyes. Nem lehet belátni az egyik oldalt egyik irányból sem ( s kanyar van a vasúti pályán), ráadásul az út minősége is nagyon rossz. Nem csoda hogy a kamion felakadt. Személyautóval is csak elsővel lehet áthajtani rajta.
Szentesen a déli órákban vonattal ütközött egy gabonát szállító kamion. A hírekben azt mondták a piros jelzés ellenére ráhajtott a sínekre és elakadt. 13 sérültet szállítottak kórházba.
De ez csak erre a környékre igaz, mert talán a skandináv országokban szakmunkásképző iskolát kell hozzá végezni amiben tanulnak autószereléstől műszaki mentésig mindent.
Itt felénk a román kamionosok is ilyenek. Nyáron egy úgy előzött meg, hogy egyből padlóra fékezett én meg hátulról puff bele, a pótról a búza a traki tetőre, neki összetörtem a hátsó lámpáját, lökhárítóját és ment tovább.
Lófaxt sem volt ott oldaltávolság. Ráadásul ilyen szűk úton ekkora sebességkülönbséggel nem szabad előzni, pont amiatt hogy ha megijed a traktoros nehogy lebontsa a kocsimat. Nem nagyon szeretek beskatulyázni, de ez tipikus "románkamionos" előzés. Nem nézett semmit, ment tökön paszulyon. Szerintem későn húzta ki a szerelvényt.
2622 hozzászólás
Válasz #1318. hozzászólásra
Igen olyan dolgokat én is észrevettem a poénok topikban, amit másként nem lehet kifejezni, mert még az értelmező szótár is úgy írja.
Válasz #1316. hozzászólásra
gondolom több is ............![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Mindenkinek van egy száma(hanyadikként) amikor belépett a fórumra, azt jelenti, Neked is van
Válasz #1317. hozzászólásra![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Nem pont ez a cikk volt de ezzel foglalkozott....ma a Kossuth rádió is még a reggeli hírekben, a többit nem hallottam vagy nem hallgattam, vagy moderálva lett..............
http://www.elelmiszer.hu/friss_hirek/cikk/kukoricafoldi_munkasok_betegedtek_meg
Az jó ha linkel a konkurencia addig se dolgoznak a vállalkozásukon...... hááááááhááááááááááá
Ez mind szép és jó, csak túl buzgó. Olyan dolgokat moderál ami a tvben rádióban írott sajtóban megjelenik. Kicsit élesen értelmez dolgokat.
Válasz #1312. hozzászólásra
Bakayd három lehetséges dolog miatt szokott csak moderálni:
- Etnikai
- Vallási
- Konkurencia linkelése
De ezek miatt kérdezés nélkül.
Válasz #1315. hozzászólásra
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Ő meg ki?
Több mint 3000 mod. van?
Válasz #1312. hozzászólásra
..........még szerencse hogy nem tiltottál ki.
...........egy ilyen topikban ..........érdekes.
Bakayd (3932) meséljél már nekem mit követtem el,
Gyászoló motorosok leptek el egy kovásznai falut...
http://promenad.hu/cikk/traktor-es-kamion-utkozott-a-vasarhelyi-laktanyanal-fotokkal-145734
Moderálási elveink miatt törölve.
Bakayd (3932)
2014-08-08 08:40:50
Ott azon az úton az ilyen balesetek elég sűrűn előfordulnak mert ahogy ott közlekednek az életveszély meg egész Ukrajna területén.
Válasz #1309. hozzászólásra
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Semmi keresni valója a traktorba,egy 5 éves gyereknek.Szerintem!
Bakayd (3932)
2014-08-08 08:38:26
Chevrolettes volt a hibás. Elkezdett előzni, de meglátta a szembejövő buszt és rávette a kormányt a traktorra. Csak sajnos beszorult alá.
Média.... Traktorbaleset.... mintha ő lett volna a hibás ( aki csak a címet olvasse el ugye)
Bakayd (3932)
2014-08-08 08:38:37
Bakayd (3932)
2014-08-08 08:43:53
Vonat ütközött egy traktor pótkocsijával Zalában,,http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/vonat-utkozott-egy-traktor-potkocsijaval-zalaban-2261065,,
Bakayd (3932)
2014-08-08 08:39:00
Válasz #1298. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Üdv. Nyugalom a hosszú élet ritka.
Nincs semmi baj a nick neveddel.
Kellemes Ünnepeket Neked is.
Ja, még egy dolog, sose komolyodj meg.:)
Moderálta: (575) 2014-04-18 09:49:49
Bakayd (3932)
2014-08-25 15:12:57
Sajnos attól, hogy te nem szereted az általánosítást, nagyon is létezik, sőt sokkal többször és több helyen általánosítunk, minthogy gondolnánk. Ha meg 10-ből 9-re érvényes valami, az az 1db 10. senkit sem érdekel hogy szarul esik-e neki az általánosítás....
Bakayd (3932)
2014-08-25 15:26:41
Üdv!
A nick nevem nem a vállalkozásom konkrét tevékenységére vezethető vissza,hanem egész másra,de ebbe most nem mélyedek bele,csak annyit hogy aki ismer az tudja miért is ez a nevem.Erről ennyit!
A másik meg az hogy viccesen jegyeztem meg egy mondást,nem tudom mit kell ezen lovagolni ennyit!
A baráti körömben is van millió söfőr,és nem sértődött még meg senki ezen,mikor alkalmas pillanatban viccesen elhangzott.Erről is ennyit!
De látom itt csak komoly emberek vannak,így próbálok Én is megkomolyodni!!! Valószínűsítem nem fog sikerülni,de hát mit lehet tenni???? Max nem írok ide,de akkor sem mikor szakmai kérdésekkel bombáznak,hanem lelépek a pi...ba!
Válasz #1284. hozzászólásra
Üdv. Zombi
Üdv. Zombi
http://www.agrarunio.hu/hir/felborult-egy-traktor-hajduboszormenyben-a-gepkezelo-elhunyt-11104.html
Nem tudjátok mi lett azzzal az mtzéssel, akit Makó-Rákos előtt felborítottak? A kisfülke csúnyán összegyűrődött....![smile huh](/oldforum/images/smiles/huh.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=GUa0tzVmH9s
Agyonlőném az ilyen vagány gyerekeket!
Mégegy apró kiegészítés!
Amiről Én beszélek,legyen az bárhol,azt le is tettem az asztalra,nem csak megálmodtam!
Még egy dolog!
Mikor idézted a mondatomat,azért a mosoly jelet Te is lehagytad a végéről!
Így persze hogy lázítóbb a dolog.
Válasz #1289. hozzászólásra![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
,meg sorolhatnám.
Üdv!
Előszöris úgy kezdtem hogy tudjátok-e mi a mondás???
Tehát nem saját véleményt próbáltam nyílvánítani,hanem egy mondást próbáltam közölni.
Aztán mikor leírtam,egy mosolyjellel próbáltam kicsit viccessé tenni,nem egy sor felkiáltójelet tettem mögé.
Viszont sajnos ez a mondás van akire igaz is,az persze valószínü magára is vette.Gondolom nem kell példákat sorolgatnom
Van sok ilyen mondás,mint pl.:
Mindenki rendőrnek született,csak van aki továbbtanúlt
Tehát nem azt mondtam hogy,gyerekek!szerintem.............
De hát csak csak van felháborodás.
"Aki nem érvényesült a szakmában,az elment sofőrnek!"
Azért abban egyezzünk meg, hogy erős volt az a mondat.
Bár abban igazad van, akinek nem inge ne vegye magára.
Arról nem is beszélek,hogy vannak akik itt osztják az észt,másnap meg hívnak,hogy mi van ekkor,meg akkor.
Elmondom,/ha akarom/ utána meg itt nyomják magukat.
Csak ők szépen fogalmaznak,és ők az igazi jó szakemberek.
Nem hangsúlyozok semmit sem,meg nem mondtam senkire sem hogy analfabéta,sok-sok jó szakember van.
Csak mikor olyan dumál akinek nem kéne az bántja a fülem.
Ennyi a rövid történet.
És akinek nem inge,az nem veszi magára!
Azt veszem észre(és szerintem más is),hogy szinte nincs olyan hozzászólás amiben nem hangsúlyozod ,hogy te mekkora szakember vagy.
Hát maradjunk annyiban ,hogy a földműveléshez ,ha valaki rendesen csinálja(szántás vetés permetezés gépek beállítása karbantartása stb.) jóval több ész és ismeret kell mint egy teherautó vezetéséhez erről ennyit.
Üdv!
Egy dolgot jól jegyezz meg!!! Nem vagyok paraszt,nincs egy porszemnyi földem sem,és nem túrom!!!
Egyébként meg a szakmámban,pontosabban a munkámban ha van kivetnivaló,akkor elfogadom a kritikát is.
Válasz #1282. hozzászólásra
Akkor ismered. Ez az Erőtakarmánygyárba vezető úton történt. Már régebben is volt itt beleset (kb. 30 éve), akkor egy traktort nyomott le a vonat.
Válasz #1281. hozzászólásra
Szoktam arra járni néha!!!
Válasz #1280. hozzászólásra
Az is lehet, de nagyon rossz az átjáró.
Válasz #1278. hozzászólásra
Lehet hogy túl súly volt??
Válasz #1278. hozzászólásra
És lakóházak között robog a vonat 80km/h sebességgel.
Ez a vasúti átjáró egyébként is veszélyes. Nem lehet belátni az egyik oldalt egyik irányból sem ( s kanyar van a vasúti pályán), ráadásul az út minősége is nagyon rossz. Nem csoda hogy a kamion felakadt. Személyautóval is csak elsővel lehet áthajtani rajta.
Válasz #1276. hozzászólásra
http://www.delmagyar.hu/szentes_hirek/tomegszerencsetlenseg_a_vasuti_atjaroban_vonattal_utkozott_a_teherauto/2372369/
Válasz #1275. hozzászólásra
/szentes_hirek/tomegszerencsetlenseg_a_vasuti_atjaroban_vonattal_utkozott_a_teherauto/2372369/
Szentesen a déli órákban vonattal ütközött egy gabonát szállító kamion. A hírekben azt mondták a piros jelzés ellenére ráhajtott a sínekre és elakadt. 13 sérültet szállítottak kórházba.
Válasz #1263. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
De ez csak erre a környékre igaz, mert talán a skandináv országokban szakmunkásképző iskolát kell hozzá végezni amiben tanulnak autószereléstől műszaki mentésig mindent.
Itt felénk a román kamionosok is ilyenek. Nyáron egy úgy előzött meg, hogy egyből padlóra fékezett én meg hátulról puff bele, a pótról a búza a traki tetőre, neki összetörtem a hátsó lámpáját, lökhárítóját és ment tovább.
Válasz #1244. hozzászólásra
Lófaxt sem volt ott oldaltávolság. Ráadásul ilyen szűk úton ekkora sebességkülönbséggel nem szabad előzni, pont amiatt hogy ha megijed a traktoros nehogy lebontsa a kocsimat. Nem nagyon szeretek beskatulyázni, de ez tipikus "románkamionos" előzés. Nem nézett semmit, ment tökön paszulyon. Szerintem későn húzta ki a szerelvényt.