Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tízen pár éve egy hasonló dolog történt Szentesen is.
A vasútállomási mázsánál bikákat vezetgetünk le kocsiról a mázsára. Az egyik bika (6-7 mázsa) bezsongott és vezetés közben elrántott bennünket majd leszaladt a kifutóba. Ott átugrotta a másfél méteres palánkot kiszaladt a sínek közé. Szerencsére nem jött vonat, a síneken kiszaladt a gyalogos átjáróhoz. A biciklisek mintha minden napos esemény lett volna nem törődtek vele simán elmentek mellette. Majd a kövesútra ott az út melletti árokban lelassult akkor értük utol. Mikor kötelét az egyik koma megakarta fogni majd nem neki nyomta a villanykarónak, de sikerül a karóhoz kötni. Egy állatszállítóval visszavittük, de mérés nélkül a szállító járműre húztuk szabályosan rágta a kocsinak az oldalát. Legközelebb megkérdeztem a felvásárlót és mondta, hogy a Pick udvarban ugyan úgy elszaladt.
Szerencsére nem történt belőle baleset, de lehetett volna.
Válasz #1110. hozzászólásra
a végén az a kopasz ember az kemény csávó,nem szarik be.igazi kemény tökös gyerek.becsülöm az ilyeneket.Faterom 1955-ös,de ugyanigy nekimegy a 9mázsás hizonak.
Válasz #1106. hozzászólásra
üdvözöllek BARÁTOM!elolvastam.az előbb megnéztem még1szer a bálázo lepakolást a jutubon.akkor már értem miért 2őt vettetek.a mechalt vágták szétt a tüzoltók?én má nem merem úgy irni,ahogy te szoktad.
tíz évvel ezelőtti ár, igaz az az autó tíz év fölötti volt. De ha pl te akartál volna tíz évvel ez előtt egy olyan autót akkor 25 ért már táncoslányokat is adtak volna hozzá.... a többit eltudod képzelni....
A tv hirado mutatta 7db 6,5,4,3,2,1es kazal čg Ŕllitolag valami mocskos szemčt felgyujtotta. Összel mikor mĺr nincs mit vŕgni.40m kŕr+temčrdek munka.Mičrt nem verik inkĺbb a sčrelmet le egymĺson.Ilyen aljassŕgot müvelni!Mŕgjŕn čgetni a gyujtogatot,de mai btk legalĺbb čletfogytot adhatna ilyenčrt
Válasz #1091. hozzászólásra
Egyetértek, mindenkivel előfordult már olyan, amit éppen megúszott és csak hajszál híján nem lett baleset.
Részvétem a családnak, barátoknak, ismerősöknek.
Ebben én is maximálisan egyet értek! Mindenki csinált már olyan baromságot biztosan hogy akár tragédia is lehetett volna belőle. És lehet bele se gondolt vagy jól megijedt és annyi. Más pedig otthagyja a fogát egy ugyanolyan kaliberű baromságban.
Nem nálam és nem velem történt ,,az egyik jó ismerősömmel akivel együtt vettük még a round-pack bálázót és most ezt az Ír bálázót is,közel egyforma gépeink vannak neki is van króne bálázó króne kasza valtra és Ő is marhatenyésztő mint ÉN ((600db))Közel egyforma gazdaságot üzemeltetünk.100m-re voltam akkor amikor megtörtént az eset 3-4perc alatt ott voltam ,de már nem lehetett segíteni.
Az tény hogy egyik gép sem életbiztosítás, már csak a méretüknél fogva sem. Ezeken tornázni, mászkálni, mellettük forgolódni... nah megyek tuningolom a szerkezetet. Röfik kolléga már vágja a kukoricŕt fél órája.
Még mindig nem tudok igazán magamhoz térni. Munkaügyben sokat találkoztunk és beszéltünk telefonon, aztán egyfajta barátság is kialakult. Egy korrekt, normális felfogású ember volt. Nem így kellett volna elmennie ......
Hát elhiheted mi sem vagyunk normálisak!! Van olyan ismerősöm ahol a határban egyedül lazítózik a gyerek az új MTZ-vel, papa kiviszi a gépet a gyerek meg még van gázolaj benne addig nyomja neki!! De ezt mer nem most kezdte hanem régebben a kiscsávó!!
Azért ha belegondolsz, hogy nap mint nap hányszor nyúlunk vagy bújunk olyan helyre, olyan körülmények mellett, amiért megkérdezhetnék tölünk hogy normálisak vagyunk-e, akkor egy kicsit sincs min csodálkozni. Szomorú az eset. Részvétem az ismerösöknek és a családnak.
Mi pedig vigyázzunk magunkra,
Püspökladŕnyban,egy peugeot automatavŕltoja hülyült be.Ŕlto helyzetböl,felbögött a motor,majd lükverce indult, A faxi mŕkja,hogy 1kamion kb 10m mögötte valamičrt hamarabb megŕllt a lŕmpŕnŕl,s mčg megtudta fčkezni.Egy kattanŕs volt,s mĺr indult is a gčp
2622 hozzászólás
Moderálási elveink miatt törölve.
Bakayd (3932)
2014-08-25 15:28:17
Válasz #1120. hozzászólásra
Aprító gépet.Nem voltak tisztában a súlyokkal, vagy defektes lett a komp...
Válasz #1119. hozzászólásra
Mit húzott a gép?
Bakayd (3932)
2014-08-25 15:28:00
http://www.hir24.hu/sotet-oldal/2013/10/28/traktor-miatt-sullyedt-meg-a-komp-szazhalombattanal/#a3
Bakayd (3932)
2014-08-25 15:16:10
Tízen pár éve egy hasonló dolog történt Szentesen is.
A vasútállomási mázsánál bikákat vezetgetünk le kocsiról a mázsára. Az egyik bika (6-7 mázsa) bezsongott és vezetés közben elrántott bennünket majd leszaladt a kifutóba. Ott átugrotta a másfél méteres palánkot kiszaladt a sínek közé. Szerencsére nem jött vonat, a síneken kiszaladt a gyalogos átjáróhoz. A biciklisek mintha minden napos esemény lett volna nem törődtek vele simán elmentek mellette. Majd a kövesútra ott az út melletti árokban lelassult akkor értük utol. Mikor kötelét az egyik koma megakarta fogni majd nem neki nyomta a villanykarónak, de sikerül a karóhoz kötni. Egy állatszállítóval visszavittük, de mérés nélkül a szállító járműre húztuk szabályosan rágta a kocsinak az oldalát. Legközelebb megkérdeztem a felvásárlót és mondta, hogy a Pick udvarban ugyan úgy elszaladt.
Szerencsére nem történt belőle baleset, de lehetett volna.
Válasz #1113. hozzászólásra
tuti.
Válasz #1112. hozzászólásra
elhiszem!!
Az utolsó mozdulatot nem mutatja, de a bika biztos lefeküdt.
Válasz #1111. hozzászólásra
Az 1955-ös az egy jó korosztály ....... tudom magamról....
a végén az a kopasz ember az kemény csávó,nem szarik be.igazi kemény tökös gyerek.becsülöm az ilyeneket.Faterom 1955-ös,de ugyanigy nekimegy a 9mázsás hizonak.
Válasz #1108. hozzászólásra
majd alakulnak a dolgok...lépek aludni,pihenj te is!!jó pihenést!
Válasz #1107. hozzászólásra
Már ÉN se,,,Nem vágták szét ,,csak szöveg ,szét csavarozták .A szíjakat viszont igen,az volt az első.
Válasz #1106. hozzászólásra
üdvözöllek BARÁTOM!elolvastam.az előbb megnéztem még1szer a bálázo lepakolást a jutubon.akkor már értem miért 2őt vettetek.a mechalt vágták szétt a tüzoltók?én má nem merem úgy irni,ahogy te szoktad.
Válasz #1099. hozzászólásra
http://tv2.hu/musoraink/tenyek/136949_halalra_zuzta_a_balazogep.html
Válasz #1104. hozzászólásra
tíz évvel ezelőtti ár, igaz az az autó tíz év fölötti volt. De ha pl te akartál volna tíz évvel ez előtt egy olyan autót akkor 25 ért már táncoslányokat is adtak volna hozzá.... a többit eltudod képzelni....
Válasz #1103. hozzászólásra
Én csak saccoltam azt az 50 millát, de mennyi is egy ilyen csoda vasacska, te azt tudod?????????
Válasz #1102. hozzászólásra
Láttam... szegények valamit alighanem nagyon elnéztek.
50millás részt nem kommentálom mert abból megint csak vita lenne.
Válasz #1101. hozzászólásra
Azt láttad a lánglovagok oldalon ahol fejtetőre forgatta a csávó a tüzoltó autót?????? A főnöke tuti örült neki!! Az 50 millás merci kuka!!
Válasz #1097. hozzászólásra
Ezen m olyan vicces?
Válasz #1083. hozzászólásra
A tv hirado mutatta 7db 6,5,4,3,2,1es kazal čg Ŕllitolag valami mocskos szemčt felgyujtotta. Összel mikor mĺr nincs mit vŕgni.40m kŕr+temčrdek munka.Mičrt nem verik inkĺbb a sčrelmet le egymĺson.Ilyen aljassŕgot müvelni!Mŕgjŕn čgetni a gyujtogatot,de mai btk legalĺbb čletfogytot adhatna ilyenčrt
részvétem a bálázósnak.
Válasz #1086. hozzászólásra
Őrület......
Válasz #1084. hozzászólásra
Ezek a tűzoltók nagyon képzettek lehetnek.Mindent tudnak áramtalanítani.A traktort, a kombájnt, sőt a multkor még a repülőt is........
Szegény
Válasz #1084. hozzászólásra
Hogy tud egy traktoros kombájnnal ütközni be volt b@xva!!! Nap mint nap gépnél dolgozok, nem tudja hogy a kombájn széles vasdarab!!
Válasz #1093. hozzászólásra
Nálam is volt már sok olyan helyzet hogy akár baj is lehetett volna belöle.Sajnos ez veszélyes üzem sok helyzetbe.Föleg a forgo mozgo gépezetzek.
Részvétem.
Válasz #1091. hozzászólásra
Egyetértek, mindenkivel előfordult már olyan, amit éppen megúszott és csak hajszál híján nem lett baleset.
Részvétem a családnak, barátoknak, ismerősöknek.
Válasz #1076. hozzászólásra
Ebben én is maximálisan egyet értek! Mindenki csinált már olyan baromságot biztosan hogy akár tragédia is lehetett volna belőle. És lehet bele se gondolt vagy jól megijedt és annyi. Más pedig otthagyja a fogát egy ugyanolyan kaliberű baromságban.
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/felmillios_nyomravezetoi_dij_a_munkagep
Elég egy óvatln pillanat és vége is... ilyen gépek körül szinte minden percben veszélyben vagyunk
Hogy történhetett a baj?
Rettenetes!
Végtelenül sajnálom így ismeretlenül is, de hálát adok a jó Istennek, hogy nem Te voltál......
Válasz #1071. hozzászólásra
Nem nálam és nem velem történt ,,az egyik jó ismerősömmel akivel együtt vettük még a round-pack bálázót és most ezt az Ír bálázót is,közel egyforma gépeink vannak neki is van króne bálázó króne kasza valtra és Ő is marhatenyésztő mint ÉN ((600db))Közel egyforma gazdaságot üzemeltetünk.100m-re voltam akkor amikor megtörtént az eset 3-4perc alatt ott voltam ,de már nem lehetett segíteni.
Válasz #1083. hozzászólásra
Ennyit:
http://www.katasztrofavedelem.hu/index2.php?pageid=lakossag_esemeny_olvas&nid=3005
Kombájnnal ütközött a traktor
Üdv Mindenkinek
Azt hallom Katalin pusztán tízezer körbála ég, éjféltől küzdenek vele.
Valaki tud valamit ?
Válasz #1080. hozzászólásra
Az tény hogy egyik gép sem életbiztosítás, már csak a méretüknél fogva sem. Ezeken tornázni, mászkálni, mellettük forgolódni... nah megyek tuningolom a szerkezetet. Röfik kolléga már vágja a kukoricŕt fél órája.
Nyugodj békében Hajdú Imi!
Még mindig nem tudok igazán magamhoz térni. Munkaügyben sokat találkoztunk és beszéltünk telefonon, aztán egyfajta barátság is kialakult. Egy korrekt, normális felfogású ember volt. Nem így kellett volna elmennie ......
Válasz #1079. hozzászólásra
Hát elhiheted mi sem vagyunk normálisak!! Van olyan ismerősöm ahol a határban egyedül lazítózik a gyerek az új MTZ-vel, papa kiviszi a gépet a gyerek meg még van gázolaj benne addig nyomja neki!! De ezt mer nem most kezdte hanem régebben a kiscsávó!!
Válasz #1075. hozzászólásra
Azért ha belegondolsz, hogy nap mint nap hányszor nyúlunk vagy bújunk olyan helyre, olyan körülmények mellett, amiért megkérdezhetnék tölünk hogy normálisak vagyunk-e, akkor egy kicsit sincs min csodálkozni. Szomorú az eset. Részvétem az ismerösöknek és a családnak.
Mi pedig vigyázzunk magunkra,
Válasz #1077. hozzászólásra
Na végre azért vannak néha egyforma gondolataink is, pedig szerintem mi "tűz és víz" vagyunk.
Válasz #1076. hozzászólásra
Így igaz,ebben a rohanó világban előfordulnak,tévedések,hibák,az ember néha elgondolkodik mekkora baromságokat követ el
Válasz #1075. hozzászólásra
Csinálnak az emberek néha baromságokat sajnos még mi is, de valaki megússza, valaki nem.
Válasz #1074. hozzászólásra
Úgy ahogy mondod de hogy lehetett ennyi esze szegénynek???
Válasz #1072. hozzászólásra
Nem vele szerencsére, de nagyon szomorú!!
Válasz #1055. hozzászólásra
Püspökladŕnyban,egy peugeot automatavŕltoja hülyült be.Ŕlto helyzetböl,felbögött a motor,majd lükverce indult, A faxi mŕkja,hogy 1kamion kb 10m mögötte valamičrt hamarabb megŕllt a lŕmpŕnŕl,s mčg megtudta fčkezni.Egy kattanŕs volt,s mĺr indult is a gčp