Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szomszéd faluba anno tsz időkbe volt két traktoros akik ki nem állhatták egymást... egy táblában csináltak valamit és szembe kerültek egymással... egyik se volt hajlandó kitérni vagy megállni... frontálisan ütköztek a kietlen pusztaság közepén.
Áááá. Szolnokon lakunk, és gyakran járunk 4esen.
És rengeteg román kocsik vannak és száguldoznak, és amikor üres volt a szemben jövő kocsik, akkor tudunk csak megelőzni, mivel ez céges teherautó, ami megpakolt súlyon padlógázon kb 100 al megy. És előztünk, amikor még kamion "felén"(egy kamiont akartunk előzni) állunk, a román mercédesz mögöttem volt, mert ugye hogy lassú (a román buzi szerinti)voltunk, és dudált... hát apjukfaszát.
A ROMÁN AZ EGY KÜLÖN ÁLLAT FAJTA!!! AZOK AZT GONDOLJÁK HOGY A "DÁCIA" UTÁN MÁSIK VILÁG VAN, NEM IS ÉRDEMELNÉNEK JOBBAT!!!{:karateka:
NEKEM IS VOLT MÁR VELÜK ESETEM, CSAK SZERENCSÉRE ÉBER VOLTAM, AZÉRT TUDOK MOST ÍRNI!!
Idén a búzahordásnál a román kamionosokkal voltam bajban. Úgy előztek beláthatatlan kanyarban is, hogy jöttek szembe. Nyomja a marhája a dudát és megyünk hárman az úton!
Volt olyan, hogy a szembejövő autó hirtelen egy buszmegállóba állt be, mert a kamion előzött engem. A legdurvább az volt amikor a hídon úgy előzött, hogy már nem fért be elém, ekkor engem leszorított, ő besatuzta a féket, én hátulról puff neki. Akkorát fékeztem, hogy egy kevés búza a pótkocsiról előre leugrott. Én megálltam, de ő ment tovább, hátsó lámpáját pedig elintéztem neki.
Egytől-egyig román kamion volt. Még vagy 10 hasonló de nem ennyire durva esetem volt.
A barom mennyivel mehetett???? Az ilyen barmoktól metsen meg minket gazdákat a mindenható!! Sok fiatal sügenc apuci vett autót de észt nem adott hozzá és azok is mennek mint állat!
"Öreg rókák", fel vannak ezek készülve mindenre, ha menekülni kell is. Még ha a 140-es Claas is ment volna a bálázó után a süllyesztőbe, akkor lett volna fejfogdosás.
Állítólag csapágy, de egyelőre nem tudok pontosat. Az biztos, hogy mindig karban vannak tartva a gépeik, kötelező gondozás nem szokott elmaradni, szerencsétlenségek sorozata valószínűleg.
"Rakodás közben az egyik bála alá állt, az leszakadt, és ráesett." - Nem ő esett alá, hanem a bála alá állt és úgy esett rá.
Kiszállt a gépből, talán valamit igazítani akart, vagy ajtót felcsukni, eközben esett rá a bála valószínűleg.
Nekem pár éve 60db bálát gyújtottak fel fogadásból hogy ég-e a széna(állíttólag) Aztán amikor a kár fizetéséről esett szó akkor már rögtön az egész falu a nyakamra járt hogy szegény .....oknak azt a kevés pénzét is elveszem! Pedig nem 8 millióról volt szó! És rá egy hónapra vettek egy új kocsit!
2622 hozzászólás
Válasz #921. hozzászólásra
Ki győzött, a tsz elnök?
Szomszéd faluba anno tsz időkbe volt két traktoros akik ki nem állhatták egymást... egy táblában csináltak valamit és szembe kerültek egymással... egyik se volt hajlandó kitérni vagy megállni... frontálisan ütköztek a kietlen pusztaság közepén.
Válasz #919. hozzászólásra
Nem tudom, de talán még ezt is könnyeb lenne húzni mint tolni!!!
Válasz #918. hozzászólásra
Kiviszi a föld végére, mivel a havon csúszik, megunta a kerülgetését.
Válasz #917. hozzászólásra
Hát a képen nem úgy látszik!! Azért ennyire nem kellene megművelni a földet!!
Válasz #916. hozzászólásra
Körbe akarta szántani,csak beakadt a kerék.
Válasz #912. hozzászólásra
Ezt meg hogy csinálhatta, éjjel szántott vagy bealud, vagy bevolt "bakxva".
Válasz #914. hozzászólásra
csak a bütyköst szereti.....
Válasz #913. hozzászólásra
Nen semmi a csavo én is ilyennel dolgozok! majd kiprobalom valami roncson!
A múltkor erről már volt szó, de most vannak eredeti képek is.http://www.vezess.hu/hirek/elbant_rendorautokkal_paraszt/38658/
Válasz #911. hozzászólásra
Na most:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/37142_152286614806853_1043974_n.jpg
http://www.beol.hu/bekes/kek-hirek-bulvar/kisteherauto-es-traktor-utkozott-frontalisan-kondorosnal-454069
Áááá. Szolnokon lakunk, és gyakran járunk 4esen.
És rengeteg román kocsik vannak és száguldoznak, és amikor üres volt a szemben jövő kocsik, akkor tudunk csak megelőzni, mivel ez céges teherautó, ami megpakolt súlyon padlógázon kb 100 al megy. És előztünk, amikor még kamion "felén"(egy kamiont akartunk előzni) állunk, a román mercédesz mögöttem volt, mert ugye hogy lassú (a román buzi szerinti)voltunk, és dudált... hát apjukfaszát.
Válasz #907. hozzászólásra
A ROMÁN AZ EGY KÜLÖN ÁLLAT FAJTA!!! AZOK AZT GONDOLJÁK HOGY A "DÁCIA" UTÁN MÁSIK VILÁG VAN, NEM IS ÉRDEMELNÉNEK JOBBAT!!!{:karateka:
NEKEM IS VOLT MÁR VELÜK ESETEM, CSAK SZERENCSÉRE ÉBER VOLTAM, AZÉRT TUDOK MOST ÍRNI!!
Válasz #901. hozzászólásra
Idén a búzahordásnál a román kamionosokkal voltam bajban. Úgy előztek beláthatatlan kanyarban is, hogy jöttek szembe. Nyomja a marhája a dudát és megyünk hárman az úton!
Volt olyan, hogy a szembejövő autó hirtelen egy buszmegállóba állt be, mert a kamion előzött engem. A legdurvább az volt amikor a hídon úgy előzött, hogy már nem fért be elém, ekkor engem leszorított, ő besatuzta a féket, én hátulról puff neki. Akkorát fékeztem, hogy egy kevés búza a pótkocsiról előre leugrott. Én megálltam, de ő ment tovább, hátsó lámpáját pedig elintéztem neki.
Egytől-egyig román kamion volt. Még vagy 10 hasonló de nem ennyire durva esetem volt.
Válasz #905. hozzászólásra
Képek mellett, jobb oldalon.
Válasz #904. hozzászólásra
Azt nem írták sehol, hogy az öreg rosszul lett!!!
Válasz #903. hozzászólásra
Rosszul lett a bácsi.
Válasz #902. hozzászólásra
Olvastam akkor is tudni kellene hogy ez csak autó a fizikát nem lehet becsapni, még ha az öreg szerette is volna!!!!
Válasz #901. hozzászólásra
na de ez 64éves papuci volt
Válasz #899. hozzászólásra
A barom mennyivel mehetett???? Az ilyen barmoktól metsen meg minket gazdákat a mindenható!! Sok fiatal sügenc apuci vett autót de észt nem adott hozzá és azok is mennek mint állat!
Válasz #899. hozzászólásra
Szia! Ez nekem messze van én az M2 környékén lehetek "illetékes".
De "jól" néz ki.
Templom előtt borult fel egy traktor Berkeszen
Jamo voltál itt?:
Porsche és tartálykocsi halálos karambolja a 8-as főúton
Válasz #897. hozzászólásra
A gép pályázattal vették 3-4 éve.
Válasz #890. hozzászólásra
Hány éves gép volt?
Válasz #894. hozzászólásra
"Öreg rókák", fel vannak ezek készülve mindenre, ha menekülni kell is. Még ha a 140-es Claas is ment volna a bálázó után a süllyesztőbe, akkor lett volna fejfogdosás.
Válasz #892. hozzászólásra
de ügyes volt a traktoros,hamar kíhúzta a vonószöget
Válasz #892. hozzászólásra
Aha értem!
Válasz #891. hozzászólásra
Állítólag csapágy, de egyelőre nem tudok pontosat. Az biztos, hogy mindig karban vannak tartva a gépeik, kötelező gondozás nem szokott elmaradni, szerencsétlenségek sorozata valószínűleg.
hogy-hogy égett ki?
Fater munkahelyéről való... volt.
Kiégett bálázó.
bálák mellé beállni az mennyire ......???
Válasz #887. hozzászólásra
Ez durva.
http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/traktorok_egtek_szarvaskenden
Válasz #884. hozzászólásra
Jól jönne egy 50mm
Válasz #883. hozzászólásra
Eső segítene.
Válasz #868. hozzászólásra
Mi után beszéltünk telefonáltak megint ég...nem akar kialudni,kezd elegem lenni.Jöttek onnan is...
http://index.hu/belfold/2012/07/08/arokba_borult_egy_kombajn_szolnokon/
Válasz #879. hozzászólásra
Melózunk 1000-el de lassan learatunk és akkor lesz ksi pihi .
Válasz #877. hozzászólásra
"Rakodás közben az egyik bála alá állt, az leszakadt, és ráesett." - Nem ő esett alá, hanem a bála alá állt és úgy esett rá.
Kiszállt a gépből, talán valamit igazítani akart, vagy ajtót felcsukni, eközben esett rá a bála valószínűleg.
Válasz #865. hozzászólásra
Mikor Mélykútot olvastam, megijedtem, hogy Te vagy az áldozat. Mi van veled? el vagy veszve a munkában?
Válasz #876. hozzászólásra
Hja, még azt sem mondták hogy bocs vagy valami!
Válasz #873. hozzászólásra
Ha maga pakolta akkor, hogy tudott bála alá esni, Hát én ezt nem értem!!! Pakoltam már én is több 10000 bálát de ezt nem értem akkor sem!!
Válasz #875. hozzászólásra
Képtelenség rajtuk behajtani bármit is. S képesek bármire, mindenféle jóérzés vagy gátlás nélkül.
Válasz #867. hozzászólásra
Nekem pár éve 60db bálát gyújtottak fel fogadásból hogy ég-e a széna(állíttólag) Aztán amikor a kár fizetéséről esett szó akkor már rögtön az egész falu a nyakamra járt hogy szegény .....oknak azt a kevés pénzét is elveszem! Pedig nem 8 millióról volt szó! És rá egy hónapra vettek egy új kocsit!
Moderálta: (3932) 2013-11-04 13:29:01
Válasz #873. hozzászólásra
Szerencsétlen.....
Zuhanó szalmabála ölt meg egy traktorost Mezőfalván