Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szokatlan balesetről számolt be Badáczy Szabolcs, a Tamási Rendőrkapitányság hivatalvezetője.
Az eset még hétfőn, este hét körül történt Fornádon. Egy tamási lakos egy homlokrakodóval felszerelt traktorral szemből nekiütközött egy az út szélén parkoló személyautónak, amit több méteren keresztül tolt maga előtt.
A helyszínre érkező baleseti helyszínelőnek a traktor vezetője csak részben tudta elmondani a történteket. Ez és a karambol körülményei megalapozták a gyanút, hogy a balesetet okozó sofőr erősen ittas volt. Emiatt vér- és vizeletminta vételre előállították.
A balesetben senki sem sérült meg, a személykocsiban viszont mintegy háromszázezer forint kár keletkezett. A traktoros ellen büntető és szabálysértési feljelentés is készült. Vezetői engedélye sem volt ugyanis, tekintettel arra, hogy a jogosítványát már korábban elvették és eltiltották a vezetéstől.
hali mindenkinek most néztem a hiradóba nagy fendt kidöntött 4 villanyoszlopot,a pilota nem vette észre.tudtok róla videot,vagy valamit??nagyon komoly lehetett
Rohadt nagy mázlid volt ki tudtál ugrani
Dombokon, hegyeken nem olyan könnyű traktorozni, ez is bizonyítja! nagyon észnél kell lenni! Nálunk itt egy pár éve egy erdészeti 50 -es bukfencelt le a hegyről! Egy kisteherautó platójára bőven felfért mire leért a hegy aljába!
Válasz #798. hozzászólásra
Számtalanszor mentem már itt,munkagéppel, póttal. Olyan a terep, hogy a műszerfalon a pohár vízből nem folyik ki, de a hangyabolyok vaddisznótúrások csodákra képesek. Karcolás nélkül ugrottam ki, és néztem hogyan bucskázik át traktor a tetején,mert tolta a pót.
Válasz #794. hozzászólásra
lassan oldalazva ballagtam, kicsit fékeztem, hogy ne gyorsuljon fel, erre leállt a motor, és valami hangyaboly megbillentette a külső hátsó kereket és már billent is mert meglökte a pót. Amikor éreztem, hogy billen, mivel az ajtóm mindig ki van támasztva, helyből távolugrást műveltem. A gép átfordult fejtetőn, a vonófejben forgott a csap, majd a vonóháromszög beakadt a sárvédőbe. Már otthon van kabrióként.
Isten éltessen! Apám 10 éve borult domboldalba, az volt a szerencséje hogy a 80-asra a tető csak rá volt téve, a munkahengereket ellopták róla. Az első bukfenc alkalmával a tető a földön maradt, szegény öreg meg ott üldögélt rajta a traki lefordult róla és még 3-at pördült, a fülke 30 cm magasra (alacsonyra) nyomódott össze. Rá gondolni is rosz mi van ha benne marad, így is vállműtét, lábműtét, rehabilitáció stb, de él hála Istennek!
Tökéletesen igazad van!!! De ha jól gondolom a kerékpárosok nem a CSALÁDBOL-valók voltak..Máskülönben meg bármelyikünkkel megtörténhet mivel ugyan akkora vasdarabokkal rójuk az utakat..
Valójában az előtted lévőre akartam válaszolni. De John Deere kombájnt nem láttam 6 sorosnál kisebb adapterrel, ami azért kilóg jobbra is balra is. Elég furmányosan kellett ugrani szegény anyókának hogy a jobb első kerék elé kerüljön. Vagy az asztal viszi el, vagy a jobb hátulja sodorja el kanyarodás közben a jobb első kerék épp körbe van véve mindennel.
akkor még a kombájnos se tudta megmondani, hogy mi volt, pillanatok alatt kigyulladt, alig tudott belőle kiszállni, később meg már nem voltam ott, mert menni kellett tovább..
de még ha minden igaz most is kint van a gép, leszerelték róla ami még használható volt és kinthagyták a maradékot
igen, ez neki a második kombájnja ami leégett, a háza is leégett már, állítólag tavaly még a nyakán is átmentek pótkocsival...
2622 hozzászólás
Válasz #820. hozzászólásra
Ja tényleg néha A keresztneve miatt emlékeztem rosszul hirtelen
Válasz #820. hozzászólásraTamási tolna megyében van
Válasz #819. hozzászólásra
Tamási Somogyba van.Hús futár Mélykúti.
Remélem nem HúsFutár volt
Szokatlan balesetről számolt be Badáczy Szabolcs, a Tamási Rendőrkapitányság hivatalvezetője.
Az eset még hétfőn, este hét körül történt Fornádon. Egy tamási lakos egy homlokrakodóval felszerelt traktorral szemből nekiütközött egy az út szélén parkoló személyautónak, amit több méteren keresztül tolt maga előtt.
A helyszínre érkező baleseti helyszínelőnek a traktor vezetője csak részben tudta elmondani a történteket. Ez és a karambol körülményei megalapozták a gyanút, hogy a balesetet okozó sofőr erősen ittas volt. Emiatt vér- és vizeletminta vételre előállították.
A balesetben senki sem sérült meg, a személykocsiban viszont mintegy háromszázezer forint kár keletkezett. A traktoros ellen büntető és szabálysértési feljelentés is készült. Vezetői engedélye sem volt ugyanis, tekintettel arra, hogy a jogosítványát már korábban elvették és eltiltották a vezetéstől.
Okulásként a csúszós ,és viztócsás /vizrefutás eldobta / utakon mire számithatunk .
Válasz #814. hozzászólásra
Belóghattak a kábelek,mert a többi miért nem akadt be,mert a többi eléggé feszes volt .
http://www.vasindex.hu/.../villanyoszlopokat-tort-ki-egy-traktoros-nagyka...
Válasz #813. hozzászólásra
Egész nap kőműves mellett voltam segéd, holnap elolvasom neki, csak Ő 110-120 közt van , nem baj majd megemelem a tégla súlyát.
Válasz #814. hozzászólásra
Ne gondold... Ott szerintem csak az elsőben akadhatott meg és az megdőlt és elvitte a másik 3 is..
hali mindenkinek most néztem a hiradóba nagy fendt kidöntött 4 villanyoszlopot,a pilota nem vette észre.tudtok róla videot,vagy valamit??nagyon komoly lehetett
Válasz #811. hozzászólásra
A vetőgépnél 2 gépfaros kellett ,azután már 1 sem :-DD mit kapirgáltak ,nem tele volt töltve ??
egy kis munkavédelmi frissités az év elejére
Válasz #809. hozzászólásra
MEG VÓT AZ ŐSZI TRÁGYÁZÁS IS!!!!!
Válasz #806. hozzászólásra
Erre mondják, ...jó hogy nem odabenn mentél ki...
Szerencse,hogy nem a balos eke volt lent mert akkor nem tudtam volna benyomni a kuplungot és akkor a traki ment volna tovább.
Válasz #806. hozzászólásra
Fülke cserét megúsztad ! :))
Ki akartam kerülni a fát de nem vettem észre,hogy a hátsó kerék felmegy rá,és már borult is.
Hál isten épp börrel megúsztam.(csak egy gatya csere)
Válasz #802. hozzászólásra
Neki ment a fának s eldöntötte? Sérülés?
Felmászott a fára ?
ez valami uj géprodeótehcnika? ilyet láttam a knigth rider sorozatban, de az nem tudott szántani
Ma így kezdtük a napot!
Válasz #800. hozzászólásra
Rohadt nagy mázlid volt ki tudtál ugrani
Dombokon, hegyeken nem olyan könnyű traktorozni, ez is bizonyítja! nagyon észnél kell lenni! Nálunk itt egy pár éve egy erdészeti 50 -es bukfencelt le a hegyről! Egy kisteherautó platójára bőven felfért mire leért a hegy aljába!
Számtalanszor mentem már itt,munkagéppel, póttal. Olyan a terep, hogy a műszerfalon a pohár vízből nem folyik ki, de a hangyabolyok vaddisznótúrások csodákra képesek. Karcolás nélkül ugrottam ki, és néztem hogyan bucskázik át traktor a tetején,mert tolta a pót.
Az első mtz-met oda adtam el(farkaslyuk)
Válasz #797. hozzászólásra
A szlovák határ mellett Ózd egy külső részén.
Válasz #792. hozzászólásra
isten éltessen gazdatárs!!
Elárulnád,h. ez a (bukfenc) hol történt???
Válasz #794. hozzászólásra
lassan oldalazva ballagtam, kicsit fékeztem, hogy ne gyorsuljon fel, erre leállt a motor, és valami hangyaboly megbillentette a külső hátsó kereket és már billent is mert meglökte a pót. Amikor éreztem, hogy billen, mivel az ajtóm mindig ki van támasztva, helyből távolugrást műveltem. A gép átfordult fejtetőn, a vonófejben forgott a csap, majd a vonóháromszög beakadt a sárvédőbe. Már otthon van kabrióként.
Hmmmmm, szerencséd volt, legalább Te itt vagy az a fontos. Értem már mennyire kell újra építeni.
Auuu, mi volt, meglökte a pót? Újra születtél azt tudod ugye?
Válasz #791. hozzászólásra
Isten éltessen! Apám 10 éve borult domboldalba, az volt a szerencséje hogy a 80-asra a tető csak rá volt téve, a munkahengereket ellopták róla. Az első bukfenc alkalmával a tető a földön maradt, szegény öreg meg ott üldögélt rajta a traki lefordult róla és még 3-at pördült, a fülke 30 cm magasra (alacsonyra) nyomódott össze. Rá gondolni is rosz mi van ha benne marad, így is vállműtét, lábműtét, rehabilitáció stb, de él hála Istennek!
Válasz #791. hozzászólásra
Karcolás nélkül
szerintem az "értelmiségi"rendőrök azt hiszik hogy a hátsó az első mivel az a kisebb
Válasz #788. hozzászólásra
Inkább az enyémre írta szerintem.
És tényleg én kérek elnézést. Ez nem kissé tapló volt tőlem. Nem jó dolog ez sehogy sem.
Válasz #786. hozzászólásra
Tökéletesen igazad van!!! De ha jól gondolom a kerékpárosok nem a CSALÁDBOL-valók voltak..Máskülönben meg bármelyikünkkel megtörténhet mivel ugyan akkora vasdarabokkal rójuk az utakat..
Válasz #786. hozzászólásra
ott a pont
hagyjátok már a témát a f@xba!Van ott baj épp elég.
vagy ha ezt viccesnek találjátok,hát üssetek el valakit ti is a családból.
Válasz #784. hozzászólásra
Valójában az előtted lévőre akartam válaszolni. De John Deere kombájnt nem láttam 6 sorosnál kisebb adapterrel, ami azért kilóg jobbra is balra is. Elég furmányosan kellett ugrani szegény anyókának hogy a jobb első kerék elé kerüljön. Vagy az asztal viszi el, vagy a jobb hátulja sodorja el kanyarodás közben a jobb első kerék épp körbe van véve mindennel.
Válasz #783. hozzászólásra
Jogos a 2 pont!! De egyébként ezt ezért is hívják balesetnek!!! Mert ha még azt irnák hogy bele eset valahogy az adapterbe...
Válasz #782. hozzászólásra
Kukorica betakarítás közben, a jobb első kerékkel... nah ezt valaki mutassa már meg hogy hogyan hozta össze...
Válasz #778. hozzászólásra
Ha az van amire én gondolok akkor mondhatni azt is hogy lám lám mi mindenre nem jó egy prima JD kombájn...
előzőitt
Családi tragédia
Válasz #778. hozzászólásra
Az a mondat, hogy lincshangulat alakult ki, az azért mintha árulkodna valamiről. Mellesleg nem biztos hogy pont a kombájnos a hibás.
kombájn gázolt halálra!
http://www.szon.hu/lakohelyem/mezogazdasagi-gep-gazolt-halalra-egy-asszonyt-foldesen/1780111
Válasz #775. hozzászólásra
Jobban járna, ha csak feküdne az ágyban és aludna. Nincs túl nagy szerencséje ezekkel a dolgokkal szegénynek...
Válasz #775. hozzászólásra
Akkor igen csak szerencsésnek mondhatja magát,hogy még él
Válasz #772. hozzászólásra
akkor még a kombájnos se tudta megmondani, hogy mi volt, pillanatok alatt kigyulladt, alig tudott belőle kiszállni, később meg már nem voltam ott, mert menni kellett tovább..
de még ha minden igaz most is kint van a gép, leszerelték róla ami még használható volt és kinthagyták a maradékot
igen, ez neki a második kombájnja ami leégett, a háza is leégett már, állítólag tavaly még a nyakán is átmentek pótkocsival...
Válasz #773. hozzászólásra
Válasz #771. hozzászólásra
Állítólag ennek a faszinak már 2 kombájnja égett le,meg tán egyszer a háza is.Nincs szerencséje