Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392.16 FtCHF434.03 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Itt volt egy faszi, aki megvett 300 birkát és akkor éjjel a haragosa rágyújtotta a pajtát. Mind elpusztult. Na meg az 1-2 éves almaültetvényeket visszatördelte egy bérelhető banda.
Csak óvatosan még elolvassák és megvádolnak raszizmussal.Inkább összefogni őket és elvinni az északi vagy délisarkra.Csináljanak maguknak egy országot és éljenek meg.De csak ott!!!
Arohadékokkal szedetném össze az összes elhullot birkát . A napos bárányok teljesen elégtek meg hoályok körül félig összeégett birkák . Szerencsére 50 pár darab meg marat bár még ezekből is hány fog utólag elpusztulni
Válasz #859. hozzászólásra
A gyujtogatókon az életbe be nem hajtanak 8 milliós kárt.Biztosító arra fizet amire szól a szerződés.Ilyenkor jóljön.Én is fizetek már régről nem keveset már sokszór volt hogy felmondom de ilyen esettek hallatán mindig meggondolom magam.Egyszer mikor villám csapott a házamban jól jött a segítség.
Megkönnyítették a széles mezőgazdasági járművek közlekedését,de azt mondták,a gazda felelőssége,h. kellően látható legyen a széles jármű.Na,az ilyen balesetek nem hiányoznak!Ne sajnáljátok a pénzt a piros-fehér fényvisszaverős táblára,meg a jó sárga villogóra.A vetőgép, meg a büntetés árán ez a gazda is vehetett volna egy Zílplatóval.
Okos ember nem aprózza el a lepakolást. De még mindig nem tökéletes a módszer, mert csak az egyiket sikerült felborítani.
Avagy mi lett volna ha egyszerre csak egy pótot rángatnak?
Vazeeee én már láttam hasonlót itt kicsi hazánkban, az egy 420 lexi volt, szerintem itt is az volt a gond mint annál!!! Voltam a csávónál megnézni a gépet pont így égett le, neki a linde tömlő durrant szét és rá fröcskölte az olajat a kipufogóra az meg begyujtotta azt, az is szarrá égett, ott a fülke meg az első kerekek megmaradtak a gyors oltásnak köszönhetően, de minden más kampec!!!!!
Soros csiga megoldotta volna ,pszt. ne mond el h hogyan ,aki kiváncsi utánanéz,és legalább tanul belőle,hogyan segit az áttétel az erő lefeleződésével.
Megpróbálom, nem lesz nehéz,sem elmagyarázni sem megérteni.
A 813 hozzászólásban ha kinagyítod, akkor egy kőműves esete van leírva.
A válasz volt a kollégának arra.
2622 hozzászólás
Itt volt egy faszi, aki megvett 300 birkát és akkor éjjel a haragosa rágyújtotta a pajtát. Mind elpusztult. Na meg az 1-2 éves almaültetvényeket visszatördelte egy bérelhető banda.
Milyen fájdalom lehetett azoknak az állatoknak!
Ilyen büntetés miért nincs nálunk:
http://www.hajdupress.hu/?cikk=3086
Csak óvatosan még elolvassák és megvádolnak raszizmussal.Inkább összefogni őket és elvinni az északi vagy délisarkra.Csináljanak maguknak egy országot és éljenek meg.De csak ott!!!
Válasz #868. hozzászólásra
a retvás .....ok,mert ki más is okozna ilyen kárt,bezárni az összeset a putriba és rájuk gyujtani
Moderálta: (3932) 2013-11-04 13:29:12
Válasz #867. hozzászólásra
http://www.borsonline.hu/20120703_10_millios_kert_okoztak_a_birkagyujtogato_tinik
Válasz #864. hozzászólásra
2012. július 3., kedd - Kornél, Soma
Címlap
10 milliós kárt okoztak a birkagyújtogató tinik
Azt még ne felejtsem el hozzá tenni hogy ez a kis csapat amely oly ártatlan vagy 2 éve szórakoztatja helyi rendőröket
Arohadékokkal szedetném össze az összes elhullot birkát . A napos bárányok teljesen elégtek meg hoályok körül félig összeégett birkák . Szerencsére 50 pár darab meg marat bár még ezekből is hány fog utólag elpusztulni
Bűdös .....ok voltak csak erről nem beszél egyik híradó sem .
Moderálta: (3932) 2013-11-04 13:29:22
Válasz #861. hozzászólásra
Biztos hogy nem, de a nevelőszülők se fogják fizetni az is biztos.
http://tv2.hu/tenyek/video/gyujtogatott-a-kislany-100-birka-egett-halalra
A gyujtogatókon az életbe be nem hajtanak 8 milliós kárt.Biztosító arra fizet amire szól a szerződés.Ilyenkor jóljön.Én is fizetek már régről nem keveset már sokszór volt hogy felmondom de ilyen esettek hallatán mindig meggondolom magam.Egyszer mikor villám csapott a házamban jól jött a segítség.
Válasz #858. hozzászólásra
14 éves.
Válasz #858. hozzászólásra
szegény
gondolom gyújtogatásra nem fizet a biztosító
Válasz #856. hozzászólásra
Részvétemet szeretném kifejezni fórumos barátunknak.Arrol persze nincs említés milyen fiatalok.
Meggyrázó halál
LINK
Válasz #854. hozzászólásra
Basszus...
LINK
Válasz #851. hozzászólásra
Válasz #847. hozzászólásra
De mekkora ökör volt aki a hír címét kitalálta...
Baxxa meg remélem a szálló megmaradt , ha már az lesz a végleges törzshelyünk .TŰZ
Baszki én is így karamboloztam 2007 ősz végén sulky 3m-eres vetögépel.
Válasz #848. hozzászólásra
Merész gépész volt az biztos vagy nem is az hanem ......!!
Megkönnyítették a széles mezőgazdasági járművek közlekedését,de azt mondták,a gazda felelőssége,h. kellően látható legyen a széles jármű.Na,az ilyen balesetek nem hiányoznak!Ne sajnáljátok a pénzt a piros-fehér fényvisszaverős táblára,meg a jó sárga villogóra.A vetőgép, meg a büntetés árán ez a gazda is vehetett volna egy Zílplatóval.
Vetőgép ez se lehetett vicces
nem igazán mezőgazdasági,de ismertem a srácothttp://www.kisalfold.hu/mosonmagyarovari_hirek/eletet_vesztette_egy_34_eves_ferfi_quadozas_kozben_mosonmagyarovaron_-_fotok/2268942/
Válasz #837. hozzászólásra
Van baj... Én hallgattam volna a kamerásra
Válasz #843. hozzászólásra
Szerintem elaproztak, mert gondolom ugy kellett kivillazni a bent maradt cuccot a talpra allitas elott...
Okos ember nem aprózza el a lepakolást. De még mindig nem tökéletes a módszer, mert csak az egyiket sikerült felborítani.
Avagy mi lett volna ha egyszerre csak egy pótot rángatnak?
Tényleg a kamerásnak volt igaza. Nem irigylem őket.
Ezekszerint a homok is tud nagyon szivatós lenni..És nem csak a feneketlen sár..
Válasz #836. hozzászólásra
"Talált"!!!
Van gond náluk, nyak felett!!!!!
Így dőlnek el a dolgok.
egy nagy alakítás a trágyadomb mellől
Válasz #835. hozzászólásra
Nem Zagyvarékasiak voltak a haverodék ? Mert ott is volt egy ilyen...
Válasz #828. hozzászólásra
Vazeeee én már láttam hasonlót itt kicsi hazánkban, az egy 420 lexi volt, szerintem itt is az volt a gond mint annál!!! Voltam a csávónál megnézni a gépet pont így égett le, neki a linde tömlő durrant szét és rá fröcskölte az olajat a kipufogóra az meg begyujtotta azt, az is szarrá égett, ott a fülke meg az első kerekek megmaradtak a gyors oltásnak köszönhetően, de minden más kampec!!!!!
Naés garanciális hibának elfogadták???
Válasz #832. hozzászólásra
A kombájnt 12 napja vették, az első munkája volt, vagyi s az első lett az utolsó
Válasz #831. hozzászólásra
Mi 12 és mi az 1 ?
Nem értem ...
Válasz #830. hozzászólásra
csapágyat ir a gyerek h. arra ment rá az olaj
12napos
meghogy 1. napja vót neki-------
Válasz #829. hozzászólásra
Nézz már be a videósba.
Mindjárt mutatok valamit.
Válasz #828. hozzászólásra
lengyel ez
Aki esetleg tud Cseh-szlovákul...
Mi volt a probléma ? A videó végén írják...
Én , hidraulika cső szétdurranását gyanítom , ami aztán belobbant a kipufogón...
Válasz #825. hozzászólásra
Soros csiga megoldotta volna ,pszt. ne mond el h hogyan ,aki kiváncsi utánanéz,és legalább tanul belőle,hogyan segit az áttétel az erő lefeleződésével.
Válasz #825. hozzászólásra
Szerintem azt nem érti, hogy "110-120 közt van", azzal a kőműves testsúlyát tippelted meg kilógrammban.
Válasz #824. hozzászólásra
Megpróbálom, nem lesz nehéz,sem elmagyarázni sem megérteni.
A 813 hozzászólásban ha kinagyítod, akkor egy kőműves esete van leírva.
A válasz volt a kollégának arra.
Válasz #816. hozzászólásra
???
Ha Te érted amit írtál, akkor magyarázd már el nekem - tudatlannak is.
Válasz #821. hozzászólásra
Dávid Ibolya választókörzete.
Bár mostanában csak bíróságra jár a volt Elnökasszony. Karesszal karonfogva:-)))