Hirdetés
Fórum
- De gáz a gáz!!!!!!! új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Átverés új
- Műtrágya árak új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Horsch Terrano FX és Terrano FG kultivátorok új
- Fortschritt E-514 kombájn új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Napraforgó ára új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
Cikkajánló
Hirdetés
Íme négy megbízható, biztonságosan termeszthető kukoricahibrid – stabil termés a kihívások ellenére is! + VIDEÓ
Vegye fel a harcot az éghajlatváltozás hatásai ellen modern KWS hibridekkel!
Sajtóközlemény
2622 hozzászólás
Válasz #216. hozzászólásra
És a te félnadrágod szárával mi lett? Visszavartátok?
Válasz #220. hozzászólásra
Úgy a jó.
Válasz #217. hozzászólásra
Aha, tökéletesen működik.
Válasz #218. hozzászólásra
AZ biztos, énnem is tudom mit csinálnék ilyen helyzetbe.
Néhány éve a helyi tsz.-ben nem akart elindulni a bála a hesstonban! Az ürge kiszállt hogyy kézzel megpiszkállja, természetesen járó motor járó kardán... Elkapta a kezét a rendfelszedő és elkezdte behúzni szerencséjére le tudta dobatni a láncot a bakancsával így csak a kezét tépte le nem darállta be az egész embet! Eután beüllt a gépbe és odahajtott a szomszéd dülőben dolgozó munkatársához aki kivitte a mentőkhöz! Óriási lelkiereje volt hogy oda tudott menni hozzá mert el is vérezhetett volna a bálázó mellett!
Válasz #215. hozzászólásra
Ez is elég kemény, vissza varták?
Válasz #214. hozzászólásra
Ez nagyon durva. Nekem egy CD106osnak akartam meg olajozni a ferdefelhordó láncát adig ficeregtem az első kerék előtt hogy az asztal meghajto gardán letépte a félnadrágom szárát.
Válasz #213. hozzászólásra
Ez úgy történt hogy ekevasat cseréltem a mező közepén és leugrott a kulcs a csavarról, és így vágtam át az egyik ujjamat úgy hogy csak a bőr fogta, a másikat pedig a csont közepéig vágta be.
Ezután padló gáz volt egészen hazáig.
Tavaly előtt gépet műtrágyaszórót üzemeltünk be Potonyban, Barcs mellett. Szólt a szomszéd, hogy a szomszéd Tótfalusi TSZ-ben a rakodógép letépte a kezelő fejét. Hiányzott a teleszkópos rakodógép jobb oldali ablaka. A kezelő gyerek kihajolt rajta, hogy jobban lásson, közben pedig meglökte a joystickot előre. A gém lement és kihúzta a gerincét a helyéről, meghalt a helyszínen...
Válasz #212. hozzászólásra
Akkor most már meg tanultad hogy először meg tapogatod milyen vékony mielőtt komolyaban hozzá nyulsz.
Válasz #211. hozzászólásra
Na, ezt jól megcsinálták.
Nekem olyan balesetem volt, hogy az eke kormánylemezével majdnem levágtam két ujjam.
"Kicsi nékem ez a ház, Kirugom az oldalát..."
Válasz #200. hozzászólásra
Mit beszélsz wazz! Még magamért sem took felelősséget vállani! :-)) " Nemáté! Éntitiőatta őtitiőatta matoda ti patoda" (matisz papa)
1x kiskoromban belecsusztam bukocsövessel az árokba oldalast vizes volt a füj :) de aztán a rokon (gazdája) kinyargalt vele a másik irányba
Válasz #205. hozzászólásra
És vlm. szaftos baleseted nemis volt még????????
Válasz #204. hozzászólásra
oké :)))
semmi csak nem tehetek a szarokrol ... gáz erre van csak csövekben és drága... nekem fám van
Válasz #203. hozzászólásra
Ahhá.
Itt a tanyán tuti.
Válasz #202. hozzászólásra
BIZTOS ?????
:))))
Válasz #201. hozzászólásra
Jóvan nyugi.
Nincs gáz.
Válasz #200. hozzászólásra
most te ha ismersz valakit akkor már válalod is érte a felelösséget? amugy 1 -ünk sem tudta h a másik itt garázdálkodik :) környékbeli vagy?
Válasz #198. hozzászólásra
Ha ismer, vállalja is érted a felelősséget e.
Nehogy ilyen kódokat nyomjá csak itt szakványba e! :-)))))))
Válasz #198. hozzászólásra
hát elég kece kuca :)))
Válasz #197. hozzászólásra
nemtom linkek . Amugy a zolinak semmi köze ahhoz hogy itt vagyok wazze . tehetek rola ha ilyenek a linkek meg hogy a hozzászolásban minden jo mikor kiteszi meg kesze kusza
Válasz #194. hozzászólásra
Látod ilyen embereket hozol ide e.
Mik ezek a kódok amiket benyomott bamme????
Válasz #194. hozzászólásra
rendszergazdának is legyen dolga :P Nagybalka ZOTYA
Válasz #193. hozzászólásra
mik ezek a szoboszlai link cimek ??
ott is történt valami ??
Válasz #193. hozzászólásra
Mit csináltál Kisbalka wazz szétesett tőled az oldal! :-)
http://www.hajduszoboszlo.mconet.biz/news_images/traktor_1_329_20080714132750_681.jpg
http://video.haon.hu/media/thumbs_hu/320/31982.jpg
http://img.index.hu/cikkepek/0811/bulvar/traktor.jpg
2009.02.09. 09:30
A kecskeméti kórház intenzív osztályán fekszik a 44 esztendős Á. Márk, akinek levágta a jobb kezét egy szétrobbant traktormotorból kirepült lendkerék. A szombati baleset másik áldozata a férfi fia, őt egy repesz találta el, s az életét már nem lehetett megmenteni. Katalin, a gyászoló édesanya állítja: a férje főnöke kérte Márkot a traktor megszerelésére. A rendőrség nyomoz.
Értetlenül állnak a szomszédok a szörnyű baleset előtt a Kecskemét és Lajosmizse közötti tanyavilágban.
Katalin fájdalmát senki sem enyhítheti. Elveszítette a fiát, a férje súlyos sérülésekkel fekszik a kórházban
Fotó: Bors
A Vándor utcai telephelyen, a próbapadon járatott traktormotor – vélhetően adagolóhiba miatt – felpörgött és a lendkereke szétrepült. A repeszdarabok eltalálták a motor beindításán dolgozó 44 éves lajosmizsei férfit, aki maradandó fogyatékossággal járó sérülést szenvedett. Az egyik repesz végzett a férfi 17 éves fiával, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A fiú iskolájában gyertyákkal emlékeznek a mindig vidám srácra. Gyászolják a szerény, szorgalmas, segítőkész fiút. – A férjem a főnöke, A. József traktorjával vitte vissza szombat délben a trágyaszórót Józsinak, és azt kérte a gyerektől, hogy menjen érte kocsival. Miért nem mentem el inkább én érte? Még most is élne a kicsi fiam – zokogott Márk édesanyja, Katalin. A megtört asszony szinte saját magát okolja azért, amiről még most sem tudni, hogy ki a felelős.
– Biztos, hogy a férjem főnöke, a Józsi odahívta őket ahhoz az átkozott motorhoz, hogy nézzék meg mi a baja. Az uram értett a motorokhoz, de hát most a keze is odalett… Nem tudom, hogy hogyan történt, nem mondja el a Józsi nekem. És a feleségét, a Pirost is hiába hívtam telefonon, nem mondott semmit, letette. Tönkretették a családomat. Drága kicsi fiam, miért hagytál itt minket? A borzalmas erejű repeszdarab szinte szétszakította fiút. A munkavédelmi felügyelők vizsgálják: mit keresett a kamasz a műhelyben? A Bors megpróbálta megszólaltatni a baleset helyszínén, a rendőrségi kihallgatásra váró vállalkozót is, ő azonban nem kívánt nyilatkozni. Az apa kézfejét 6 órás műtéttel varrta vissza a kecskeméti orvos csoport. A sebészek szerint a műtét sikerült, de nagyon hosszú rehabilitációs kezelés vár még Márkra. A rendőrség foglalkozás körében elkövetett halált okozó, gondatlan veszélyeztetés miatt indított nyomozást a t r a g é d i a ügyében
Sz.E.
Válasz #191. hozzászólásra
Az a kisebbik probléma, hogy hogyan megy haza...
Válasz #189. hozzászólásra
:-)))))))))
Válasz #186. hozzászólásra
Ez ilyen egyszerű?!!! Legközelebb, ha kuplungozni kell az MTZ-t, így csinálom én is!
...ha elindul a vonat a szivem majdnem megszakad...
Válasz #178. hozzászólásra
Azt hitte, ez a tegnapi barázda.
Válasz #181. hozzászólásra
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sokk lett a g.vodka:)))
Válasz #175. hozzászólásra
Ja így már értem. Még sose láttam közelről ilyen kombájnt.
Képzett orosz traktorista:
Ebbe van minden:
Válasz #178. hozzászólásra
:-))))))))))))))
Válasz #177. hozzászólásra
HÜTÖMOSÁS:))))))))))
Válasz #175. hozzászólásra
az kemény lehetett a pilótának:))
Válasz #174. hozzászólásra
Betörött az üveg a tartály és a fülke között.
Válasz #170. hozzászólásra
ezzel mi történhetett?
Válasz #169. hozzászólásra
hát ez meg hogy került oda?