Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Agrártámogatások kifizetése új
- S.O.S. új
- AKG támogatás új
- Ukrán Csemegeszöllő fajták /adok veszek cserélek / új
- Búza termény felvásárlási árak új
- Bérmunka tarifák szántóföldön! új
- De gáz a gáz!!!!!!! új
Cikkajánló
Hirdetés
Íme négy megbízható, biztonságosan termeszthető kukoricahibrid – stabil termés a kihívások ellenére is! + VIDEÓ
Vegye fel a harcot az éghajlatváltozás hatásai ellen modern KWS hibridekkel!
Sajtóközlemény
2622 hozzászólás
Válasz #271. hozzászólásra
Sziasztok srácok!! Hallotátok hogy egy férfi bálázó szerelés közben ojan sujos sérülést szenvedet hogy életét vesztete!!!
Válasz #270. hozzászólásra
Válasz #269. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=AxH0FwYDLu4&feature=related ez challengeres
http://www.youtube.com/watch?v=BBQzuXOR78g&feature=related
rtakis balesetek
http://www.youtube.com/watch?v=M2hh54-ivEY&NR=1
mindenféle válogatás
http://www.youtube.com/watch?v=AxH0FwYDLu4&feature=related
ez challengeres
Válasz #263. hozzászólásra
Komoly traktoros!Rutinos,látszik rajt!))))))))
Hallottam olyat, hogy dimbes-dombos vidéken 1 fiatal emberke nekieresztette a lejtőn a zsírúj Valtrát, a lejtő végén kanyar aztán nem bírta bevenni. A hátsó híd kiflibe hajlott, mer a 9 t-ás pót tele kukoricával és
fellökte. Szerencséje volt hogy túlélte.
Nem kellet volna megállnia!
Hát igen, megesik... Lehet lapátolni.
Válasz #261. hozzászólásra
szerintem elmaradt a crazyfék
Válasz #259. hozzászólásra
Hát itt meg mi volt a probléma?
Válasz #257. hozzászólásra
Mint kuriózum izgi.
Csak ne én l1ek a főszereplő...
Válasz #258. hozzászólásra
Akkor váltsunk valami másra!
Válasz #257. hozzászólásra
én se :))
Válasz #256. hozzászólásra
Látom nem bírod az ilyen véres dolgokat.
Válasz #255. hozzászólásra
Várjál még képek nemis voltak! :-)))))
Nehogy rakjatok!!!!!
Ez a figyelmeztető topik.
Csak mindig szépen nyugiba csinálni mindent.
Aki siet az már elkésett...
Válasz #254. hozzászólásra
Wuuuhhhaa! ez a horror topic! :-)
Válasz #253. hozzászólásra
Az a kb.-ás h. TUDJUK hol, mikor, mi a veszélyes...
De mindig van vlm. amire NEM IS GONDOLSZ!
Csinálod a dolgod, aztán 1xcsak elúszik a lábad, ropp a fejed, cvakk az ujjad, reccs a csontod, placcs a szemed...
FÉLELMETES!!!
Válasz #252. hozzászólásra
nekem le is fagyot a hátam :))))
hát nem leányálom az biztos
Válasz #251. hozzászólásra
Ide akkor nézek be, ha azt akarom, h. a hideg futkosson a hátamon. :-))
Veszélyes 1 melónk van!
Válasz #249. hozzászólásra
borzalmas esetek !!!a fenébe ezek a rohadt gépek
Nálunk legrosszabb hegymeneti régen többször felborult MTZ-ek, de Zetorok soha felborult.
Nem alkalmas hegymeneti szántás MTZ-rel, csak DT, Rába, krisztál, Zt-ek.
Hallotam olyat hogy 106-oson gabona vágáskor fent állt egy illető és beszélegett a kombéjnossal . Kapott a gép egy durr defektet ami felcsapta a létrát és úgy fejbe csapta az illetőt hogy azonnal meghalt de ahogy esett össze bele esett még az asztalba is .
Egyik ismerőst annó a 442-es Fortschritt bálázó tekerte majdnem fel . A gardán kapta el a kabátot és leszedte róla ingestől az illető éppen meg bírta tartani magát mire leszakadt róla az ing és a kezeiben megnyúltak az izmok .
Másik ismerős meg csőtörőzött 5-6 kilóméterre a falutól mikor észre vette hogy beakadt egy cső mivel rutinból szedte ki a beakadt csöveket most se állított le semmi de most elkapta a gép az volt a szerencséje hogy a bicskával eltudta vágni a csuklóját hogy ne húzza be a gép és utána még hazajöt a teljes szerelvénnyel mert egy maga dolgozott . A kézfejét már nem tudták meg menteni .
Engem meg a suliban nyomott majdnem agyon az egyik osztálytársam a zetorral mikor állt rá a műkaki szórós mélylazítóra én meg oda álltam hogy a kart ráakasszam a gépre ő meg rosszul csúsztatta a kuplungot pár centin múlt hogy a fejem nem nyomódott oda .
Egy másik osztálytársamnak meg összeroppantotta a fejét az targonca villa mikor a nyg hó miatt mászott a be a kis fülkés 50-esbe a hátsó ablakon . Rossz volt már a traki és kívűlről indították és a nagy hó miatt jobbnak látta ha hátul mászik be nem ez volt az első alkalom és mivel a hidraulika közben játszott fel le valahogy osnyomta a fejét a bukókerethez , Szerencsére csak annyira hogy éppen öszeroppant az arc csontja . Utána 1,5 hónap kórházi kezelés volt .
Válasz #247. hozzászólásra
Ez akkor csunya lehet.
Haver gallyfát vitt haza póttal de ahogy tolatott be nagyon kilógtak,és a végeit elkezdte láncfürésszel levagdosni.A darabokban amit levágott megbotlott,és elesett fejjel rá a lapra.Az volt a szerencséje,hogy a lapnak nem az élére hanem az oldalára.De igy is úgy néz ki mint aki tigrissel verekedett.A száját kivülröl és belülröl is foltozták.Megaz orrát is.
Válasz #244. hozzászólásra
ja.
Válasz #242. hozzászólásra
Hát parketa a tarlón a CD-106nak utána irány a rendelö intizet ,baleseti sebészet össze varták de még meg látszik.
Válasz #241. hozzászólásra
A lényeg, h. nem eszetlenül állunk neki, hozzá, mellé...
Kesztyű csodákra képes.
Válasz #241. hozzászólásra
Így van.
Válasz #239. hozzászólásra
Jaj. az szar lehetett. És mi történt utána ?
Válasz #236. hozzászólásra
Na de ha lefordul a kulcs meg a borotva éles kormány lemez a kesztyűt is át vágja.
Válasz #238. hozzászólásra
Gyönyörű.
Válasz #235. hozzászólásra
Például ÍH ekefej ekenád felőli első ekevas csavarhoz.Még egy eset a kulcs lecsuszásrol,aratáskor történt letört a kalászemelő meg is ette a kombájn, na cseréljük ki kolegám lazitota az anyát meg és a kulcs le csuszot és fejel neki az asztalnak, a kasza új át szurta az arcát még a kasza penge nyoma is látszodot az arcán.
516-ról estem le fejjel előre úgy hogy lefejeltem a vágóasztalt. Aztán fél órát feküdtem a gép mellet eszméletlenül, közben odajött a bátyám az meg azt hitte hogy alszok
Sokféle kulccsal oda lehet férni de a 6 lapú a legstabilabb.
Akkor rá a csövet, kesztyűt meg föl.
Válasz #234. hozzászólásra
Na de ha más nem fér oda?
Válasz #228. hozzászólásra
Igen az lett volna a frankó, de csak villás volt.
Most már külön 6 lapú kulcs van a célra és azzal is két kézzel dolgozok.
Válasz #232. hozzászólásra
Nem ez hajdúban volt meg már nagyon régen,
Válasz #229. hozzászólásra
Lehet, hogy pont a nagybátyád esetét írtam le? Ez Békés megyében történt.
Válasz #225. hozzászólásra
Na az én nadrágom szárát azt nem kelett le vágni, levete ő magátol majdnem a golyóimal együt.
Válasz #227. hozzászólásra
Hát ja, elég kopottak voltak. De a szélénél kopik a legjobban (az én megfigyelésem szerint)
Válasz #223. hozzászólásra
Ismerős egyik nagy bátyámnak is magtartályos mizériátol roncsolódot a lába.
Válasz #226. hozzászólásra
Azokat elkell felejteni q. gyorsan.
Gyűrűs a megoldás, csakis az.
Ilyen bemetéléseim vannak nekem is.
Már megint kirázott a hideg...
De elég kopott volt a kormánylemez is ha olyan éle volt
Válasz #224. hozzászólásra
Ja,19-es villás, csak olyan volt a szerszámos dobozban
Lucernát vetetünk ih 6200-asal élöl a kistartályban volt a mag én meg ráhasaltam a nagytartályra és onan figyaltem a csoroszjákat. Adig baszakodtam hogy elkapta a magadagolo tengelyen lévö sasszeg a karomon a ruhát !!!!! Elkeztem orditani éphogy megtudot álni a gép a ruhát le kelet vágni a vetötengelyröl!!!!!!!!!!!!!
Válasz #215. hozzászólásra
A rohadt életbe ezektől kiráz a hideg mindig!
Mivel, csaknem villással csavaroztál?
Egy illető a kombájn tartályába bemászott ürítés közben. Alul a kihordócsigán nem volt semmilyen lemezburkolat. Belecsúszott, az egyik lábár vágta le térd alatt.
Kiszedéskor végig eszméleténél volt, és segítette a kivételét, ami egyáltalán nem volt egyszerű.