Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak655 FtBenzin árak636 FtEUR414.77 FtUSD402.09 FtCHF439.56 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én még sose ültem jd-ba de a szomszédomba volt egy öreg 4630-as. És a gazdája nem mert vele közlekedni a dombos vidéken mert gyakran lelevegősödött neki és olyankor gurult a domb aljáig. Igaz azt se tudta hogy vannak rajta a sebességek. Csak próbálgatta ha fullad akkor keresett másikat. Mondta hogy leagya MÉHbe. Mondtam hogy megvenném. Nem adta, inkább összedaraboltatta a ....kal.
Külön fék van a az első és a hátsó hídban, sőt a parkfék is olyan, hogy a hidraulika nyomás oldja. Ha nincs nyomás, akkor egy rugó aktiválja.
Így hirtelen csak azt tudom elképzelni, hogy váltó és a központi osztómű közötti hajtás eltört, a gép megállt. A trakkis (bocsi) megállt - a féket nyomva -, betette a váltót Parkba - ami váltóreteszelést jelent, és leállította a motort. Majd lelépve a fékről, végignézte, ahogy a szerelvény szépen elgurul. (a kiegészítő "vészfék" is egy elektronikus kapcsoló a műszerfalon, azt nem tudom az működik-é akkor ha nincs benne a kulcs)
Jobb ötletem nincs.
Ott azt írja az egyik hozzászóló, hogy a dombon felfelé menet elvesztette a vonóerőt, és visszagurult.
Az eredmény alapján hihető lenne - nagyon úgy tűnik, hogy viszonylag nagy sebességgel behátrált a vízbe -, egyedül ez a megindulás furcsa.
Ha jár a motor van fék. Ha nem jár a motor, a PowerShift-et nem lehet kivenni sebességből, ergo nem gurul el.
Mondjuk meg lehet venni szinkron váltóval is a 9630-ast, és annál pl. el lehetne rontani egy visszakapcsolást, de fék akkor is van. Bár ha egyúttal le is fullasztotta a motort...
2622 hozzászólás
Válasz #64. hozzászólásra
Hol spanyolban?
Válasz #67. hozzászólásra
:-)))))))))
Válasz #65. hozzászólásra
Sütteti kicsit a hasát. :)
Válasz #66. hozzászólásra
Ha nyugati gépem lenne én se hagynám kint!
Hogy ne csak OFFoljak már itt:
Válasz #63. hozzászólásra
Én meg élőben ;)
Válasz #62. hozzászólásra
Annak vlm. proto bontott változatát asszem láttam vlhol.
Válasz #60. hozzászólásra
Pedig ez nem is az. Ez egy sima gyümölcsösbe való öreg traki 8-)
Bezzeg nekem volt egy kémfotóm, csak elveszett egy winyó halálkor :-((((
Egy rugózott hátsó(!) hidas 8030-as volt rajta ;)
Válasz #57. hozzászólásra
Kémfotó a laborból. Ritkán tesznek fel ilyesmit.
Válasz #57. hozzászólásra
Betmen trakotra! :)))
Én még sose ültem jd-ba de a szomszédomba volt egy öreg 4630-as. És a gazdája nem mert vele közlekedni a dombos vidéken mert gyakran lelevegősödött neki és olyankor gurult a domb aljáig. Igaz azt se tudta hogy vannak rajta a sebességek. Csak próbálgatta ha fullad akkor keresett másikat. Mondta hogy leagya MÉHbe. Mondtam hogy megvenném. Nem adta, inkább összedaraboltatta a ....kal.
Moderátor által módosítva: 2015-04-07 14:35:17
Válasz #56. hozzászólásra
Ne is mondd! A JD megint jó naptárt rakott össze. A februárhoz ez a traki tartozik:
Válasz #55. hozzászólásra
A helyes megfejtők között Korzo egy JD-s kacsintós naptárt sorsol ki.
Válasz #52. hozzászólásra
Külön fék van a az első és a hátsó hídban, sőt a parkfék is olyan, hogy a hidraulika nyomás oldja. Ha nincs nyomás, akkor egy rugó aktiválja.
Így hirtelen csak azt tudom elképzelni, hogy váltó és a központi osztómű közötti hajtás eltört, a gép megállt. A trakkis (bocsi) megállt - a féket nyomva -, betette a váltót Parkba - ami váltóreteszelést jelent, és leállította a motort. Majd lelépve a fékről, végignézte, ahogy a szerelvény szépen elgurul. (a kiegészítő "vészfék" is egy elektronikus kapcsoló a műszerfalon, azt nem tudom az működik-é akkor ha nincs benne a kulcs)
Jobb ötletem nincs.
Válasz #53. hozzászólásra
(Ez nem magyarul volt?)
Válasz #51. hozzászólásra
köszönjük
(tok én is egy kis inglisst na de nem ennyit :-)
Válasz #51. hozzászólásra
Valami törés a hídban, váltóban? (Csak tippelek.)
Válasz #30. hozzászólásra
Ott azt írja az egyik hozzászóló, hogy a dombon felfelé menet elvesztette a vonóerőt, és visszagurult.
Az eredmény alapján hihető lenne - nagyon úgy tűnik, hogy viszonylag nagy sebességgel behátrált a vízbe -, egyedül ez a megindulás furcsa.
Ha jár a motor van fék. Ha nem jár a motor, a PowerShift-et nem lehet kivenni sebességből, ergo nem gurul el.
Mondjuk meg lehet venni szinkron váltóval is a 9630-ast, és annál pl. el lehetne rontani egy visszakapcsolást, de fék akkor is van. Bár ha egyúttal le is fullasztotta a motort...
Válasz #46. hozzászólásra
http://kepmegoszto.extra.hu/publikus/246117286.jpg
modi ÚR!!!!!!!
ezeket a fehér lepedőket is legyen szives törölni
Válasz #45. hozzászólásra
Ezt még gyakorolni kell kicsit! :)
Ha rájössz, írd meg hogy kell.
Válasz #45. hozzászólásra
http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=246117286.jpg
egy bekötőútra akart lekanyarodni, de ittassága miatt későn vette észre, és mikor balra rántotta a kormányt, akkor orral az árokba csúszott.
:)))
Válasz #39. hozzászólásra
Köszi. Ez az én vetőgépem autóval ütköztem.
Válasz #41. hozzászólásra
Nehogymá csak a K. l1N anyázva.
jó kis reklám ..
gondolom az axiálosok most ugrálnnak örömükben:-)
:DD
2-böl
Válasz #36. hozzászólásra
Kommentáld.
Mi az a törés???
hadd lásuk 1-böl:)))
http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=105256063.jpg
Válasz #34. hozzászólásra
először feltöltöd pl. ide:
http://kepmegoszto.extra.hu/
aztán onnan bemásolod a fórumra
Válasz #33. hozzászólásra
Hogy lehet saját képeket feltenni ide?
Válasz #31. hozzászólásra
Nem értem ????
Válasz #30. hozzászólásra
Baj van a betűk kialakitásával!!!!
Válasz #29. hozzászólásra
itt olvashatsz róla , és itt az összes kép is
nagyon brutális borulás lehetett, de valószinü hogy a túlzott sebesség is közrejáttszhatott
http://david.farmnet.com.au/2007/10/12/john-deere-tractor-crash/
Válasz #28. hozzászólásra
Hogy az anyapicsályába eset ez bele?????
Ki nyitotta ezt a pRvRz topikot?????
Válasz #23. hozzászólásra
Kár. :-(((((((((
Válasz #22. hozzászólásra
nem :)))