Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szerintetek melyik gépkereskedő típus a jobb?
Akinek az udvaron áll a nagyhalom ócska gép,vagy akihez odamentek elmondjátok mi kell és milyen árkategóriába, majd ajánl típusokat,elmondja mi a hibalistájuk és esetleg felújítva garanciát vállalva hozza be nektek.
én egy rábapordányi faszitól vettem a rendforgatómat augusztusba. Próbáltam rákeresni mindenféle kép de sehogy se akadtam rá pedig nála is volt mindenféle gép sodró is több darab, bálázók, kaszák, vetőgépek, zúzók, csörlők stb. egy telek tele volt vele. Nem gányolja össze a gépeket ahogy behozza úgy adja el. Nekem is oda volt egy kúpkerék benne de mikor vettem már akkor is látszódott és bele is alkudtam az árba. Házhoz is hozta szinte üzemanyagárba. Ha esetleg valki ismeri az illetőt és tud hozzá elérhetőséget akkor érdemes lenne öt is megkérdezni mije van?
Válasz #48. hozzászólásra
Hali! Az enyingi kománál az az mbp plató, az egy segédalváz kopaszon. Előtte pár héttel az agrosaton hirdették talán somogyban egy papír nélküli mbp pótkocsival párban. Gondolom, abból maradt...
Köszi, a keresést amúgy pont ezzel a Dénesfai csávóval kezdtem de nincs semmilye meg nem is lát semmit se előre. Nyitott szemmel járok majd lesz valami.
Dec elején megyünk komáromba és arra kanyarunk megnézzük ezt az enyingi figurát 4db 3m-ese meg egy pár 4m-ese is van valamelyik táncsak használható közülük
Vasutas: rá fogok kérdezni. holnap nem de pénteken rácsörgök hogy képet küldjön már nekem így elsőre olyan érzésem volt hogy mintha a csávó szarna bele az egészbe, mintha annyira nem is volna eladó majd lesz valami ezért talán szerencsésebb magánembertől mert attól ha kérsz pl képet az megpróbál szerválni vagy valami. De bárhonnan veszed ha használt bennevan hogy kerülsz vele két kört és széjjelhullik
írja, hogy van nála mbp plató 50000-ért. kérdezd már meg ez mit takar? mert szerintem nem tud különbséget tenni a magasító, az oldal vagy a padlólemez között. köszi!!
tényleg analfabéta a gépekhez....nekem legalábbis ez volt a benyomásom róla.
ismerem a csávót. voltam is nála, láttam is a gépet amit írsz.
ahogy hozza úgy adja el, semmi felújítás, festegetés. igazából nekem úgy tűnik ő sem tudja mi-milyen állapotban van,még a gép pontos megnevezését sem, magyarul nem ért hozzá. 80% erősen felújítandó!!!, a többi használható...
ha jól emlékszem elég sokat kér érte...mindig irányárazik a csávó, magyarul alkuképes...
Enyingen van egy használtgép kereskedő, osztrákból hordja be a gépeket, azt mondja van neki vagy 4db rotoros sodrója de nem tud képet küldni?? Valaki ismeri ezt a csávót?? Milyen állapotú gépei vannak?? mert csak úgy potyára nem mennék el...
ezt meg találtam csak nem magyar na majd még tovább érdeklődök lehet nem is feldbach...... meg elvileg valahova belehetne irni az alvázszámot de azt se találom........de azért kösz!
nem ismer valaki Fallbach osztrákba van valami Ford bontóó és van magyar oldala is ........ azt mondták hogy a géppiacnál a külföldi cégeknél meglehet találni de nem találom!???????????
természetesen, ha nálam vásárolnál gépet akkor is igy lenne, ne félj tőlük, de hogy mindenkinek jó legyen, fizesd a felét, állitsátok ki az egész számlát és a másik felét akkor mikor megjött a cuccos
egy unia gépről tárgyalunk
csak az év vége miatt (idei számla) előbb ki kellene fizetnem a gépet és csak 1 hónap múlva szállítanák
kérdés tényleg hozzák-e majd a gépet?
alessi esetleg hasonlo tandem kerekes potkocsi mint ami a képeden van olyat mennyiért tudnál szerezni vagy egyátalán tudsz e ??? mertt te inditottad ezt a forumot mint mezögazdasági gépkersekedö és ebbol gondoltam :D:D:D:D csak érdeklödnék milyen árba vannak ezek a potok!!
Ma nem tudom mennyi hektár aratásot, de apukám nem beszéltem. Mert én nem voltam ott. Majd holnap reggel elmondni. Tegnapelőtt és tegnap 40 hektár árpát kész van.
Én már aztán egyáltalán NEM SZERETNÉK használtakat venni !!!!! Egy a gond: ez nem szeretnék- nem szeretnék kérdése. Csakis vadi újakban AKAROK a továbbiakban feszíteni!!!!! :-))
Válasz #13. hozzászólásra
voltam Kezdin a multheten egy lagzin, atmenten Csikszeredan , valahol letertem a megfelelo utrol es egy hegyoldal mellett mentem el ott csik kornyeken es az erdok nem valami fenyes allapotban voltak. Voltam Gelencen, ott a falu lakossaga 5 ev alatt a fabol jol helyretettek mmagukat.
Válasz #11. hozzászólásra
koszi, mert itt szatmaron van egy gyerek, aki Borszek -rol (arrol a kornyekrol) hozza es 550 lejt ker kobmetereert. Nem valami szaraz ez sem.
a tavaly vettunk tole, meg csopogott szinte, de viszont olcsobban adta mint a szarazt, viszont meghasadt.
Sajnos a székely harcos brigád tojik a krumpliszedésre és igy tavaly nem kaptunk embereket. Volt egy vadiuj kombájnunk és még kellett volna legalább kettő de nem volt több lóvé igy nem lett több uj. Aztán kaptunk Dániában nagyon olcsón egyet igy megvolt a szedés a két géppel.
557 hozzászólás
Szerintetek melyik gépkereskedő típus a jobb?
Akinek az udvaron áll a nagyhalom ócska gép,vagy akihez odamentek elmondjátok mi kell és milyen árkategóriába, majd ajánl típusokat,elmondja mi a hibalistájuk és esetleg felújítva garanciát vállalva hozza be nektek.
Válasz #54. hozzászólásra
köszi.
most is együtt hirdeti, csak nincs kép. na ezt mondom...a palinak gőze sincs a dologról...
én egy rábapordányi faszitól vettem a rendforgatómat augusztusba. Próbáltam rákeresni mindenféle kép de sehogy se akadtam rá pedig nála is volt mindenféle gép sodró is több darab, bálázók, kaszák, vetőgépek, zúzók, csörlők stb. egy telek tele volt vele. Nem gányolja össze a gépeket ahogy behozza úgy adja el. Nekem is oda volt egy kúpkerék benne de mikor vettem már akkor is látszódott és bele is alkudtam az árba. Házhoz is hozta szinte üzemanyagárba. Ha esetleg valki ismeri az illetőt és tud hozzá elérhetőséget akkor érdemes lenne öt is megkérdezni mije van?
Válasz #48. hozzászólásra
Hali! Az enyingi kománál az az mbp plató, az egy segédalváz kopaszon. Előtte pár héttel az agrosaton hirdették talán somogyban egy papír nélküli mbp pótkocsival párban. Gondolom, abból maradt...
Válasz #52. hozzászólásra
nem találtam de majd beszélek dárkkal, hátha...
Válasz #51. hozzászólásra
az mtz topikban keresd ott volt róla szó
Válasz #50. hozzászólásra
Nekem is enyingről egyből Dárk jutott eszembe, de szerintem csak érdeklődött ő is. ebbe a topicba rákerestem enyingre de semmit nem hozott ki....
Válasz #49. hozzászólásra
nem attól a kereskedőtől vette a rendfelszedőt a "dark" nevű felhasználó?neki házhoz is szállította ha minden igaz
Válasz #47. hozzászólásra
Köszi, a keresést amúgy pont ezzel a Dénesfai csávóval kezdtem de nincs semmilye meg nem is lát semmit se előre. Nyitott szemmel járok majd lesz valami.
Dec elején megyünk komáromba és arra kanyarunk megnézzük ezt az enyingi figurát 4db 3m-ese meg egy pár 4m-ese is van valamelyik táncsak használható közülük
Vasutas: rá fogok kérdezni. holnap nem de pénteken rácsörgök hogy képet küldjön már nekem így elsőre olyan érzésem volt hogy mintha a csávó szarna bele az egészbe, mintha annyira nem is volna eladó majd lesz valami ezért talán szerencsésebb magánembertől mert attól ha kérsz pl képet az megpróbál szerválni vagy valami. De bárhonnan veszed ha használt bennevan hogy kerülsz vele két kört és széjjelhullik
Válasz #46. hozzászólásra
írja, hogy van nála mbp plató 50000-ért. kérdezd már meg ez mit takar? mert szerintem nem tud különbséget tenni a magasító, az oldal vagy a padlólemez között. köszi!!
tényleg analfabéta a gépekhez....nekem legalábbis ez volt a benyomásom róla.
Válasz #46. hozzászólásra
Itt is nézelődjél:
http://www.agrarkereso.hu/fooldal/megmutat.php?hird=59046&keresendo=&hkategoria=&lang=hu&limit_ablak=1&kereses=1287587
Rengeteg van hirdetve mindenhol. Van választék gazdagon.
Válasz #45. hozzászólásra
170-200 között mondta őket, én is attól félek hogy bele kellene nyúlni a gépek belselyébe hogy használni lehessen őket biztosan.
Mondjad, megkérdezem! Úgyis ki akarom belőle csikarni a képet. Ez se igaz h egy ilyenszintű kereskedő nem tud képet küldeni
Válasz #43. hozzászólásra
de ha beszélsz vele megkérdezhetnél nekem valamit
Válasz #43. hozzászólásra
ismerem a csávót. voltam is nála, láttam is a gépet amit írsz.
ahogy hozza úgy adja el, semmi felújítás, festegetés. igazából nekem úgy tűnik ő sem tudja mi-milyen állapotban van,még a gép pontos megnevezését sem, magyarul nem ért hozzá. 80% erősen felújítandó!!!, a többi használható...
ha jól emlékszem elég sokat kér érte...mindig irányárazik a csávó, magyarul alkuképes...
Enyingen van egy használtgép kereskedő, osztrákból hordja be a gépeket, azt mondja van neki vagy 4db rotoros sodrója de nem tud képet küldni?? Valaki ismeri ezt a csávót?? Milyen állapotú gépei vannak?? mert csak úgy potyára nem mennék el...
Válasz #40. hozzászólásra
Az lenne az érdekes ha másikat találnál...
Válasz #27. hozzászólásra
alessi ez engem is érdekelne
Válasz #39. hozzászólásra
ezt meg találtam csak nem magyar na majd még tovább érdeklődök lehet nem is feldbach...... meg elvileg valahova belehetne irni az alvázszámot de azt se találom........de azért kösz!
Válasz #38. hozzászólásra
GebrauchtteileCenter Feldbach...
nem ismer valaki Fallbach osztrákba van valami Ford bontóó és van magyar oldala is ........ azt mondták hogy a géppiacnál a külföldi cégeknél meglehet találni de nem találom!???????????
Az ezen az oldalon is hirdető kiskőrősi B Aval van valakinek tapasztalata? Elég húzós árakon vannak nála dolgok, Lehet vele egyezkedni vagy felejtős?
Válasz #35. hozzászólásra
természetesen, ha nálam vásárolnál gépet akkor is igy lenne, ne félj tőlük, de hogy mindenkinek jó legyen, fizesd a felét, állitsátok ki az egész számlát és a másik felét akkor mikor megjött a cuccos
Válasz #34. hozzászólásra
egy unia gépről tárgyalunk
csak az év vége miatt (idei számla) előbb ki kellene fizetnem a gépet és csak 1 hónap múlva szállítanák
kérdés tényleg hozzák-e majd a gépet?
Válasz #33. hozzászólásra
szia! mit szeretnél tőlük venni? lengyel gépek kaphatók náluk jobbára, meg alkatrészek mindenféle eszközhöz, én nem csalódtam még bennük
Válasz #31. hozzászólásra
Senki? Semmi?
Válasz #28. hozzászólásra
Á-dehogy! Tolnára költöztek a 6fö út elágazásánál zsír új telephelyen működnek!
Bicsak Kft-t, Kiskunhalason ismeri valaki, volt velük kapcsolata?
Mennyire megbízhatóak? Lehet adni a szavukra?
Válasz #29. hozzászólásra
Akkor azért volt nappal pangás.......
Válasz #28. hozzászólásra
Rájöttek h. Szekszárdon csak a szekszben van a biznisz....
Szekszárdon az Agriferr-nek vége lett ???.......
(Totál üres a telep.)
Válasz #25. hozzászólásra
alessi esetleg hasonlo tandem kerekes potkocsi mint ami a képeden van olyat mennyiért tudnál szerezni vagy egyátalán tudsz e ??? mertt te inditottad ezt a forumot mint mezögazdasági gépkersekedö és ebbol gondoltam :D:D:D:D csak érdeklödnék milyen árba vannak ezek a potok!!
Válasz #25. hozzászólásra
Mennyi a mennyi Alesi????
Válasz #24. hozzászólásra
Ma nem tudom mennyi hektár aratásot, de apukám nem beszéltem. Mert én nem voltam ott. Majd holnap reggel elmondni. Tegnapelőtt és tegnap 40 hektár árpát kész van.
Válasz #23. hozzászólásra
Arra mennyi búza megy rá?
Válasz #22. hozzászólásra
:D Claas 570-es 2 szer kiürités MPB-113-re. Nehéz elhúzni 16145-rel.
Válasz #19. hozzászólásra
Tudom. Lehet is sokszor kincsekre akadni. :-)))
Válasz #20. hozzászólásra
igen volt, 21-korig. Búzát aratás volt. Még vizes repcét is.
Válasz #19. hozzászólásra
Mi van idáig vágtátok??????????????
Válasz #18. hozzászólásra
új gépeket nagyon drága, sok pénz veszetettség. Használt olcsóbb is jó.
Válasz #17. hozzászólásra
Én már aztán egyáltalán NEM SZERETNÉK használtakat venni !!!!! Egy a gond: ez nem szeretnék- nem szeretnék kérdése. Csakis vadi újakban AKAROK a továbbiakban feszíteni!!!!! :-))
Válasz #8. hozzászólásra
Te mit szeretnél vásárolni használt a gépeket? :D
Válasz #15. hozzászólásra
Nem tudom, de ez a latvany volt maramaro s megyeben is. ott sem semmi az erdoirtas....
Válasz #14. hozzászólásra
Valószinű a Kászonok fele jártál. Látnád meg Gyergyo környéki falvakat milyen házak és milyen panziók épültek de sajna az erdők azok eltüntek.
Válasz #13. hozzászólásra
voltam Kezdin a multheten egy lagzin, atmenten Csikszeredan , valahol letertem a megfelelo utrol es egy hegyoldal mellett mentem el ott csik kornyeken es az erdok nem valami fenyes allapotban voltak. Voltam Gelencen, ott a falu lakossaga 5 ev alatt a fabol jol helyretettek mmagukat.
Válasz #12. hozzászólásra
Annyi igaz, hogy papiral rosszul álnak itt az eladók. Elég rizikós a szállitás.
Válasz #11. hozzászólásra
koszi, mert itt szatmaron van egy gyerek, aki Borszek -rol (arrol a kornyekrol) hozza es 550 lejt ker kobmetereert. Nem valami szaraz ez sem.
a tavaly vettunk tole, meg csopogott szinte, de viszont olcsobban adta mint a szarazt, viszont meghasadt.
Válasz #10. hozzászólásra
Én 400 lejt hallottam nyersen.
szabi kollega, feletek mennyi a deszka kobmetere???
Válasz #6. hozzászólásra
Sajnos a székely harcos brigád tojik a krumpliszedésre és igy tavaly nem kaptunk embereket. Volt egy vadiuj kombájnunk és még kellett volna legalább kettő de nem volt több lóvé igy nem lett több uj. Aztán kaptunk Dániában nagyon olcsón egyet igy megvolt a szedés a két géppel.
Válasz #1. hozzászólásra
Alesi? Milyenek a hozamok?